rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.339
- Πόντοι
- 12.946
Τι λες τώρα? δε μας είδες που φωνάζαμε με τις ντουντούκες στη πορεία,Δεν πιστεύω να είστε τίποτα απεργοσπάστες, ε;
Στον αγώνα μαζί και στη ΜΑΣΑ χώρια
Τι λες τώρα? δε μας είδες που φωνάζαμε με τις ντουντούκες στη πορεία,Δεν πιστεύω να είστε τίποτα απεργοσπάστες, ε;
Μην ξεχνάς ότι την 30/9 πήρα 6ετες συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών. Εγώ για τους μούτσους και τους πιτσικόμηδες αγωνίζομαι...Δεν πιστεύω να τα κάνετε εσείς αυτά και να κρίνετε εξ ιδίων, ε;
Ρώτησα τον μπαμπά τι είναι "απεργία" και μου είπε ότι είναι κάτι που αν το κάνεις, αργά ή γρήγορα, απολύεσαι...δεν ξέρω, δεν ξέρω.
Μπροστάρης στην θάλασσα μπροστάρης και στους αγώνες, Ναύαρχε. Σε παραδέχομαι.Τι λες τώρα? δε μας είδες που φωνάζαμε με τις ντουντούκες στη πορεία,
Στον αγώνα μαζί και στη ΜΑΣΑ χώρια
Για μένα δηλαδή!!!!!!Εγώ για τους μούτσους και τους πιτσικόμηδες αγωνίζομαι...
Αυτά να τα πεις στο άλλο νήμα που τα πιστεύουν, εδώ ξέρουμε ότι είσαι το αφεντικόΓια μένα δηλαδή!!!!!!
Ποιο μέλος είναι στο βίδεο?
Δεν λεωΠοιο μέλος είναι στο βίδεο?
Τι είναι αυτό παιχνίδι ερωτήσεωνΔεν λεω
εμεις ειμαστε του πασοκ δεν μιλαμε ποτε καθαρα- ειμαστε του παρασκηνιουροντ και σημερα ο κ.μπλιζ αναζητουσε μελαχρινη μηπως εχουμε τιποτα ? η θασσαλονικη ειναι μικρη πολη ο κ.μπλιζ εχει δικιο πρεπει εσεις που ζειτε σε μεγαλουπολη κατι να κανετεΤι είναι αυτό παιχνίδι ερωτήσεων
Μήπως Λέξους οδηγό???
Ναι, αλλά γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει τι αναζητάει ο καθένας?εμεις ειμαστε του πασοκ δεν μιλαμε ποτε καθαρα- ειμαστε του παρασκηνιουροντ και σημερα ο κ.μπλιζ αναζητουσε μελαχρινη μηπως εχουμε τιποτα ? η θασσαλονικη ειναι μικρη πολη ο κ.μπλιζ εχει δικιο πρεπει εσεις που ζειτε σε μεγαλουπολη κατι να κανετε
δεν μου λες πως βρισκεις την ιδεα πριν τις γιορτες να οργανώσουμε κανενα τσιμπουσι - θα κατεβω εγω αθηνα - ο αγραμματος απο αθηνα ειναι ?Ναι, αλλά γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει τι αναζητάει ο καθένας?
Κι εγώ αναζητώ τα νούμερα του euro jackpot αλλά δεν μου τα λένε
δεν μου λες πως βρισκεις την ιδεα πριν τις γιορτες να οργανώσουμε κανενα τσιμπουσι - θα κατεβω εγω αθηνα - ο αγραμματος απο αθηνα ειναι ?
Θα βρούμε κόσμο για μάσα, για γυναίκες μόνο δεν μπορώ να εγγυηθώ
Από αυτό υπάρχει άφθονο και εκλεκτόοχι γκομενες λεμε
φαγητο και πιοτι μονο
ωραια -για να σας δω για να σας δωΑπό αυτό υπάρχει άφθονο και εκλεκτό