Νέα

Τέως ο Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Ρε τυπε περα απο τη πλακα....ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ για να σε κοβει αν ο Κοκος θα ταφει με τιμη αρχηγου κρατους;
Ακόμα την Ελλάδα ένα 20% είναι βασιλικοι κ χουντικοι και ένα 0,00000000000000000001% είμαστε ΚΚΕ (,μ-λ):confused:

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ναι τυπε μου αυτος θα αποφασισει για τα μαρμαρα.....ο πιθηκομουρης αυστραλοπιθηκος που παρατησε τη μουναρα την Νταιανα για τη καρακαξα τη Καμιλα.

Όχι δεν θα αποφασίσουν αυτός , και οι εκεί αρμόδιοι , εσύ και εγώ θα αποφασίσουμε εδώ μέσα , λόγο του ότι είμαστε η προσωποποίηση της ομορφιάς , [ και όχι άσχημοι σαν αυτόν ] και λόγο του ότι δεν νυμφευτήκαμε την Καμιλα .

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Πες τα τυπε!Βαλτε ρε τον σωστο τιτλο!!!

"ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!"
Ο βασιλιάς πέθανε .. ζητώ ο βασιλιάς Παύλος ο Β' τύπε..

Στα παπάρια μου η βασιλεία βασικά.. λίγη τσίπα υπάρχει;
Όλο κ με κάποιο γείτονα θα χει τσακωθεί ο πατέρας σου.. θα σου αρέσει να έρθει να σου πει επιτέλους πέθανε ο πατέρας, θα πάω να χέσω στον τάφο του ή πότε θα φτιάξετε το μνήμα να πάω για χέσιμο;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Αρχικός τίτλος που είχα βάλει στο νήμα ήταν "Πέθανε ο κοκος" αλλά οι πολέμιοι της Βασιλείας στην διοίκηση του σάιτ υποβάθμισαν αυτή την τεράστια ιστορική προσωπικότητα...:confused::confused::confused:
Ναι το ξέρω.. κ πάλι.. λίγη τσίπα υπάρχει;

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του κόσμου με περισσότερες από μια βασιλικές οικογένειες! Εκτός από τους Γλύξμπουργκ, είχαμε και την βασιλική οικογένεια των Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη!
Respect στο καλυτερο ποστ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
Ο βασιλιάς πέθανε .. ζητώ ο βασιλιάς Παύλος ο Β' τύπε..

Στα παπάρια μου η βασιλεία βασικά.. λίγη τσίπα υπάρχει;
Όλο κ με κάποιο γείτονα θα χει τσακωθεί ο πατέρας σου.. θα σου αρέσει να έρθει να σου πει επιτέλους πέθανε ο πατέρας, θα πάω να χέσω στον τάφο του ή πότε θα φτιάξετε το μνήμα να πάω για χέσιμο;
Τυπε πολυ προσωπικα το εχεις παρει για να ειναι στα παπαρια σου....:confused:

OP
OP
TNT!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
Όχι δεν θα αποφασίσουν αυτός , και οι εκεί αρμόδιοι , εσύ και εγώ θα αποφασίσουμε εδώ μέσα , λόγο του ότι είμαστε η προσωποποίηση της ομορφιάς , [ και όχι άσχημοι σαν αυτόν ] και λόγο του ότι δεν νυμφευτήκαμε την Καμιλα .
Ουτε αυτος θα αποφασισει τυπε ουτε εσυ και εγω....τα μαρμαρα ανηκουν στο Βρετανικο Μουσειο και μονο αυτοι μπορουν να τα δωσουν.Και μαντεψε;ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ γιατι ειναι το βασικο τους εκθεμα και θα χαλασει η μπιζνα τους!

Αρα τσαμπα κανεις τον υποτακτικο κακομοιρη που δεν θελεις να δυσαρεστηθει ο πιθηκομουρης ξαδερφος του Κοκου....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
Τυπαρα αν είχαν τσίπα έπρεπε να βάλουν το γιό του Μεγαλειοτατου επιτόπου πρωθυπουργό της χώρας...:confused::confused::confused:
Λιγη τσιπα ρε πεθανε ενας ανθρωπος....τι σκατοψυχο σαι ειναι αυτο;:confused:

• Like
Αντιδράσεις: TNT!
OP
OP
TNT!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
1673636104816.png

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
Τυπαρα αν είχαν τσίπα έπρεπε να βάλουν το γιό του Μεγαλειοτατου επιτόπου πρωθυπουργό της χώρας...:confused::confused::confused:
Έχει καταληφθεί η θέση τυπε, απο τον ανηψιό, μετά το γιο, τον εγγονο κλπ του μητσοτακεικου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Καλά αυτό δεν το λες και δείγμα ευμάρειας, μάλλον δείγμα ότι ο μέσος Έλληνας δεν προσεχει την διατροφή του ειναι.
Για παράδειγμα βλέπεις μια θείτσα από τα Μανιάτικα του Πειραιά να ζυγίζει το ένα της κωλομέρι 45 κιλά, κι άλλη μια θείτσα από την Εκάλη που έχει κορμί χέλι.
Η θείτσα από την Εκάλη γυμνάζεται, τρώει ακριβά και ποιοτικά, η άλλη από τον Πειραιά είδε την προσφορά 0.60€ στα πατατάκια με την λαδοριγανη και τα άρπαξε σαν πιράνχας.
Είναι και θέμα νοοτροπίας λοιπόν, ο μέσος Έλληνας δεν γυμνάζεται και τρώει μαλακιες, που τις βρίσκει σε προσφορές.
φίλε αν βλέπεις τα πάντα ταξικά οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα
Η θείτσα απο την εκάλη είναι σαν τσουβάλι όπως η :confused:καβλομιλφάρα απο τα ταμπούρια. Να μου πείς ότι η εκαλιώτισσα πασαλείβει τη μάπα της με ποιοτικότερα καλυντικά ναι να το δεχθώ. Δες τους "μετανάστες-στριες" αφρικανούς -ασιάτες-βαλκάνιους που με το λανθασμένο ταξικό σκεπτικό θα έπρεπε να είναι κι αυτοί σαν βαρέλια. Όμως είναι φιτ και νορμάλ στη σιλουέτα τους
Πάλι καλά που μέσα στις ηλίθιες μόδες υπάρχουν και τρέντυ γυμναστήρια που κάνουν πιλάτες οι χαμηλοκώλες ελεηνίδες και κάπως μαζεύεται ο πατσάς ψιλοκομμένος :D:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ουτε αυτος θα αποφασισει τυπε ουτε εσυ και εγω....τα μαρμαρα ανηκουν στο Βρετανικο Μουσειο και μονο αυτοι μπορουν να τα δωσουν.Και μαντεψε;ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ γιατι ειναι το βασικο τους εκθεμα και θα χαλασει η μπιζνα τους!

Αρα τσαμπα κανεις τον υποτακτικο κακομοιρη που δεν θελεις να δυσαρεστηθει ο πιθηκομουρης ξαδερφος του Κοκου....

Τώρα πως το έχεις στο “μυαλό” σου , ότι θα με θιξεις με την μαλακία που είπες , και ότι θα σε βρίσω και εγώ ?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Τυπε πολυ προσωπικα το εχεις παρει για να ειναι στα παπαρια σου....:confused:
Απλά δίνω έμφαση για να τσακωθω.. αν έλεγαν στον τίτλο πέθανε ο λατρεμένος μας βασιλιάς θα έλεγα τα ανάποδα..
Ο καθένας έχει το στόχο του..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.163
Πόντοι
2.606
22.45 μη χάσετε στον Σκάι την τελευταία συνέντευξη του Τέως Κωνσταντίνου... :coffee:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816

Εντάξει έχει κ άλλα εκθέματα το βρετανικό.. δεν ημασταν μόνο εμείς γαμιαδες.. υπάρχουν και άλλοι...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Μπορεί να μη το σκέφτηκαν τύπε μου.. για πρότεινε το..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του κόσμου με περισσότερες από μια βασιλικές οικογένειες! Εκτός από τους Γλύξμπουργκ, είχαμε και την βασιλική οικογένεια των Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη!
εχουμε και την βασιλισσα της νυχτας, την ζωζώ
:coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom