rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.367
- Πόντοι
- 12.946
Κι εγώ αλλά όχι mix με ξένα, ανάλογα το moodΑκούμε τα πάντα. Δεν κάνουμε διακρίσεις εμείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εγώ αλλά όχι mix με ξένα, ανάλογα το moodΑκούμε τα πάντα. Δεν κάνουμε διακρίσεις εμείς.
Μπορεί να ήρθε , να δίδαξε και να έφυγε...ολοκλήρωσε την αποστολή του..Είναι στο μυαλό, κάτι μαγικό.
Άι στο καλό, συγκινήθηκα. Τελευταία φορά, τον είδα στη Μύκονο.
Να τα λέμε αυτά!O Αρίσταρχος είναι ιδέα
έχουμε καμιά πρόσφατη προφητεία του?Ο Αρίσταρχος είναι μεγάλος - κι ο γκοτζιμπερι είν' ο προφήτης του
Nαι. Είπε "ωραίο πράγμα το μουνί!"έχουμε καμιά πρόσφατη προφητεία του?
Τι είναι αυτά? είχα mood για λαϊκά και μου το χαλάσατε,
Μια απορία έχω Καπταιν, γιατί στις 3,33 και όχι στις 2,30 ας πούμεΑποφάσισα να λύσω το μυστήριο Αρίστου - Γκότζι, κάνοντας αιφνιδιαστικές ερωτήσεις στον δεύτερο ώστε να μάθουμε την Αλήθεια:
@Gojiberry , τι ομάδα είσαι στην Ελλάδα και τι ομάδα είσαι στην Αγγλία;
Τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη "Μερσέντες";
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου όταν μπαίνεις σε ανοιχτό μπουρδέλο στις 3.33 τα ξημερώματα;
Δεν θυμάσαι ένα τύπο που έλεγε ότι 3.33 έρχονται κάτι κακοί νάνοι και κάτι άλλες παλαβομάρες; Από εκεί εμπνεύστηκε μερικές από τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες του ο μετρ του θρίλερ, Αρίστος.Μια απορία έχω Καπταιν, γιατί στις 3,33 και όχι στις 2,30 ας πούμε
Τι ώρα πας ?Είμαι Ίντερ μόνο
Μερσεντες ίσον αμάξι
Δεν πάω σε πορνεία ( στις 3:33)
Οχι δεν το θυμόμουν...Δεν θυμάσαι ένα τύπο που έλεγε ότι 3.33 έρχονται κάτι κακοί νάνοι και κάτι άλλες παλαβομάρες; Από εκεί εμπνεύστηκε μερικές από τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες του ο μετρ του θρίλερ, Αρίστος.
Ο Αρίσταρχος είναι μεγάλος - κι ο γκοτζιμπερι είν' ο προφήτης του
Το πρωί μόλις ανοίξουν - τα κορίτσια είναι φρέσκα εκείνη την ώραΤι ώρα πας ?
Μάλιστα μάλιστα..!Το πρωί μόλις ανοίξουν - τα κορίτσια είναι φρέσκα εκείνη την ώρα
Rod, τι περιγραφή θα έκανες για αυτήν την εικόνα;
Εύστοχη ερώτηση.Rod, τι περιγραφή θα έκανες για αυτήν την εικόνα;
Τζίμη γιατί άλλαξες νικ?Δεν εχω ακομα καποιο ζωακι ωριων
ισως αργοτερα δεν ξερω
μεχρι στιγμης δεν ειχα την αναγκη να εχω κατοικιδιο
Είναι το παλιό μου Νικ αυτό ΡοντΤζίμη γιατί άλλαξες νικ?
δεν πιστεύω να θέλεις να την κάνεις κατσίκα