baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
saw dinv ρε μουνια την ευκαιρια της ζωης σας να εχετε βασιλικη ταφη και μου το παιζετε δυσκολοι.
saw dinv ρε μουνια την ευκαιρια της ζωης σας να εχετε βασιλικη ταφη και μου το παιζετε δυσκολοι.
Ποια ευκαιρία να αρπάξουν ρε τύπε Μπερλουσκόνι.. η βασιλεία είναι για αρχόντους..saw dinv ρε μουνια την ευκαιρια της ζωης σας να εχετε βασιλικη ταφη και μου το παιζετε δυσκολοι.![]()
saw dinv ρε μουνια την ευκαιρια της ζωης σας να εχετε βασιλικη ταφη και μου το παιζετε δυσκολοι.![]()
συνεντευξη του βασιλια 'μας'.![]()
Δεν πρεπει να υφισταται ουτε σαν σεναριο....αυτο ετοιμαζε ο καραγκιοζης ο Μητσοτακης και μολις τον πηρανε πρεφα τα αλλα κομματα και τον αρχισανε στο κραξιμο μαζευτηκε και εκανε πισω.Μίλησα για υπαρκτή λύση και όχι το θεμιτό
sto tatoi prvta ua rijoyn mesa ton αθηναιο και μετα τον βασιλια απο τα λιντλ.
Εγώ ήξερα ότι έριχναν και τη βασίλισσα μαζί.. αυτή η παράδοση είναι καινούργια;sto tatoi prvta ua rijoyn mesa ton αθηναιο και μετα τον βασιλια απο τα λιντλ.
ολη τη φρουρα στη πυρα.Εγώ ήξερα ότι έριχναν και τη βασίλισσα μαζί.. αυτή η παράδοση είναι καινούργια;
Στην πυρά μόνο οι ξενερωτες..ολη τη φρουρα στη πυρα.
Προσπαθούν να βρουν λύση αλλά ψάχνουν τη σωστή λέξη ώστε να μην δυσαρεστήσουν τους λαούς τους .....Δεν πρεπει να υφισταται ουτε σαν σεναριο....αυτο ετοιμαζε ο καραγκιοζης ο Μητσοτακης και μολις τον πηρανε πρεφα τα αλλα κομματα και τον αρχισανε στο κραξιμο μαζευτηκε και εκανε πισω.
Χιλιες φορες καλυτερα να μην τα παρουμε ποτε πισω και να λεμε τους Αγγλους κλεφτες παρα αυτο το καραγκιοζιλικι...
Κ η πολιτική είναι σαν το πορνοσεξ ...έχει γαμησια κ πληρωμεςτο να εισαι σε πορνοσαϊτ και να ασκεις κριτικη και πολιτικη πραγματικα με ξεπερναει
Οι ελληνες οπου και να βρεθουν εχουν πολιτικο λογο.Ανεξαρτητα αν εχουν δικιο/αδικο η εαν γνωριζουν το θεμα.Τη μαλακια μας θα την πουμε.το να εισαι σε πορνοσαϊτ και να ασκεις κριτικη και πολιτικη πραγματικα με ξεπερναει
ευτυχως ο δικος σου βασιλιάς πρεπει να ζειολη τη φρουρα στη πυρα.
κωτσο βασιλια και συ?εχεις τα ιδια πιστευω με τον αθηναιο?ευτυχως ο δικος σου βασιλιάς πρεπει να ζει
![]()
γκετ α πορνο-λαϊφΚ η πολιτική είναι σαν το πορνοσεξ ...έχει γαμησια κ πληρωμες![]()
Μεγαλυτερο μπουρδελο απο την πολιτικη δεν υπαρχει .το να εισαι σε πορνοσαϊτ και να ασκεις κριτικη και πολιτικη πραγματικα με ξεπερναει
ο βασιλιας μου ειναι το € ή $κωτσο βασιλια και συ?εχεις τα ιδια πιστευω με τον αθηναιο?