Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
17άρι λίτρα μάνΠοσα κιλα/λιτρα αν επιτρεπεται?Καλαματιανο
Μανιάτικο ή αμιγώς Μεσσηνιακό....
Αφρός...
17άρι λίτρα μάνΠοσα κιλα/λιτρα αν επιτρεπεται?Καλαματιανο
Α, μάλιστα. Το ότι ο Γεώργιος ήταν φυτευτος, το οποίο αμφισβήτησες πετώντας μια ανυποστατη ανοησία, ξαφνικά και για κάποιο περίεργο λόγο, έχει σχέση με το δημοψηφισμα για τον εγγονό του.Λέγε τα δικά σου... Μήπως και αυτοί που ζήτησαν πίσω το Γεώργιο ήταν ηθοποιοί;
1.135.492 ήταν.. (το 68,3% του εκλογικού σώματος)
Κιλά τύπε.. εμείς οι λαϊκοί μετράμε σε κιλά.. λίτρα μετρούν οι άριστοι..Ποσα κιλα/λιτρα αν επιτρεπεται?Καλαματιανο
Ανεβασμένο πολύ το βλέπω...Στα δικά μας,90+ ο τενεκές.....
Χρυσές δουλειές.....
Φαρμακειο εισαι μαν17άρι λίτρα μάν
Μανιάτικο ή αμιγώς Μεσσηνιακό....
Αφρός...
Αυτος κατι ειχε μπερδεψει απ τα 3.Ψωμι,παιδεια,ελευθερια.Οπως βλεπω,μαλλον οχι το ψωμιΚιλά τύπε.. εμείς οι λαϊκοί μετράμε σε κιλά.. λίτρα μετρούν οι άριστοι..
Εννοείται καλαματιανό έξτρα παρθένο..
Και ψωμάκι από το φούρνο του Πέτραν
Άσε τις εντυπώσεις.. τόσες κ τόσες φορές μπορούσαμε να πούμε δεν θέλουμε και σε εθνοσυνελεύσεις και σε δημοψηφίσματα.. άσε λοιπόν τα δικά σου και πάμε παρακάτωΑ, μάλιστα. Το ότι ο Γεώργιος ήταν φυτευτος, το οποίο αμφισβήτησες πετώντας μια ανυποστατη ανοησία, ξαφνικά και για κάποιο περίεργο λόγο, έχει σχέση με το δημοψηφισμα για τον εγγονό του.
Τσακμακι και ισκα μαζί είσαι.
Αστο παληκαρι μου. Δεν έχει νόημα. Πες εσύ ότι θέλεις. Εγώ σταματώ εδώ.
Φετος ανεβηκε αρκετα,απο εκει που το παιρνω το ανεβασε γυρω στο 25% σε σχεση με περυσι.Αλλα παλι πιο φθηνος απο @Marquis_de_Sade που μυρισε μπολικο χρημα απο τα μελη και ειπε να αδραξει την ευκαιριαΑνεβασμένο πολύ το βλέπω...
Εμείς 0 παραγωγή και φέτος...
Φετος ανεβηκε αρκετα,απο εκει που το παιρνω το ανεβασε γυρω στο 25% σε σχεση με περυσι.Αλλα παλι πιο φθηνος απο @Marquis_de_Sade που μυρισε μπολικο χρημα απο τα μελη και ειπε να αδραξει την ευκαιρια
Φαρμακι είναι ο μπαγασας. 5,20 πουλάνε τώρα οι συνεταιρισμοί.Φετος ανεβηκε αρκετα,απο εκει που το παιρνω το ανεβασε γυρω στο 25% σε σχεση με περυσι.Αλλα παλι πιο φθηνος απο @Marquis_de_Sade που μυρισε μπολικο χρημα απο τα μελη και ειπε να αδραξει την ευκαιρια
NaiΒλέπετε Σκάι???
Σκέτο, χωρίς καφέ??
Eχω να πιω μερεςΣκέτο, χωρίς καφέ??
αχαχα γράψε λάθος, τον φίλο Nerochitis ήθελα να παραθέσωΝομίζω ότι δεν ήθελες να κάνεις εμένα παράθεση, γιατί για ιμπεριαλισμους και καπιταλισμούς δεν έχω πει τίποτα, αλλά για να σε φτιάξω θα σου πω ότι, αν ισχύουν οσα κυκλοφορουν για τις συνομιλίες Μπούρα-Καλιν, οι Πρέσπες θα μοιάζουν πταίσμα μπροστά σε αυτα που λέγεται ότι συμφωνούμε.
ρε μλκα έχω αθωωτικό άλλοθι ακλόνητο ,
Τι να δούμε μωρέ με τους άσχετους.. η τελευταία συνέντευξη του Κωνσταντίνου λέει..Βλέπετε Σκάι???
Να το πιστέψω...Eχω να πιω μερες