Εγώ πιστεύω λίγοι γαμάνε στην σημερινή εποχή. Δυστυχώς και ειδικά στην ΝΕΟΛΑΙΑ έχει πέσει μεγάλη αγαμία. Γι αυτο πιστεύω οτι φταίνε κατά 70% οι γυναίκες κα κατά 30% οι άνδρες.
Οι άνδρες φταίνε γιατί έχουμε γεμήσει με γαμημένα ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ και γιατί είναι γενικά ΑΤΟΛΜΟΙ και δεν έχουν τα αρχίδια να την πέσουν ευθέως. Απο την άλλη οι γυναίκες φταίνε γιατί έχουν γίνει κακότροπες, ψηλομύτες, υπερόπτες, τσούλες, καθυστερημένες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Απο τις 10 γυναίκες πχ που έχω συναντήσει οι 8 ήταν μεγάλα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Είμαι 28 χρονών και ποτε δεν είχα κάποια σχέση, μια ζωή στα μπουρδέλα γάμαγα. Κάποιοι φίλοι νύν και πρώην μου έχουν πεί οτι είμαι ωραίο παιδί και να μην στενοχωριέμαι, αλλά όσες φορές έχω επιχειρίσει κάτι, η προσπάθεια έπεσε στο κενό.Γενικώς σου δίνουν την εντύπωση οτι οσο καλός και να είσαι ποτέ δεν θα είσαι αρκετά καλός για να τις γοητεύσεις. Φυσικά έχω παραδώσει τα όπλα πλέον και δεν προσπαθώ να κάνω κάτι. Όυτε λόγος βέβαια για γάμο και για οικογένεια. Θα είμαι για πάντα μόνος πάει και τελείωσε.
Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος οτι σαν και εμένα λίγο πολύ, είναι και άλλοι εδώ μέσα. Γι αυτό λοιπόν έχω να πώ οτι όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ΥΓΙΗΣ και ΑΚΜΑΙΟΣ. Μόνο αυτά μετράνε. Να κοιτάς να περνάς καλά με τους φίλους σου και να κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν. Και όταν θές σκάς τα 20-50-100...ευρώ και γάμας. Και είσαι αρχηγός.
Και τις γυναίκες τις γράφεις στα αρχίδια σου. Σαν να μην υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλές απο αυτές δεν αξίζουν κάτι παραπάνω...