gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σαν αυτα του χρησταραΠάρτε Ω3
σαν αυτα του χρησταραΠάρτε Ω3
140 κιλά 1.75 ύψος?Αν έκανες πάλη θα σουνα ανίκητος!Χαμηλο κέντρο βάρους!
Κι εσυ σωστος. Το κλειδι ειναι το βραδινο. Ό,τι φας το βραδυ τελικα σου μενει.Συνεχισε
Το καλοκαιρι περυσι ημουνα 106 κιλα -193 υψος-
Τωρα ειμαι 90 , και θελω να κατεβω 85
Χεσε τις διαιτες, μην τρως το βραδυ, μια καλη το μεσημερι και τελος.
Κι εγω 1.88 και 94.
δεν χαπακωνεσαι τυπε?Το χρησιμοποιω (οχι για λιπαντικο βεβαια).
Κανει δουλεια, αλλά δεν αρκει.
Κι εγω 1.88 και 94.
και ο κουγιας 1.78 λεει οτι ειναι τυπεΚι εγω 1.88 και 94.
Οχι, δεν παιρνω τιποτα. Δεν θελω να μπω στη διαδικασια αυτη. Μονο ενα χαπι για την πιεση μερα παρα μερα παιρνω εδω και πεντε χρονια.δεν χαπακωνεσαι τυπε?
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχκαι ο κουγιας 1.78 λεει οτι ειναι τυπε
Ηθελα να ηξερα τι παρακολουθουν 67 ατομα. Τις γκομενες και τα κιλα μου??
1,70 ειναι ο Κουγιας.και ο κουγιας 1.78 λεει οτι ειναι τυπε
Εγω τον εχω δει στο μισο μετρο...μπορει να ειναι και πιο κοντος...1,70 ειναι ο Κουγιας.
κακως τυπε...μεγαλος ανθρωπος εισαι πια δεν ξερεις ποτε θα σου χτυπησει την πορτα το εμφραγμαΟχι, δεν παιρνω τιποτα. Δεν θελω να μπω στη διαδικασια αυτη. Μονο ενα χαπι για την πιεση μερα παρα μερα παιρνω εδω και πεντε χρονια.
δηλαδη εκανες εξετασεις ειχες χοληστερινη αλλα δεν σου εδωσε χαπια ο γιατρος τυπε?Οχι, δεν παιρνω τιποτα. Δεν θελω να μπω στη διαδικασια αυτη. Μονο ενα χαπι για την πιεση μερα παρα μερα παιρνω εδω και πεντε χρονια.
Ναι αλλά εσυ εχεις κοιλιακους φετες, ενω εγω εχω μονο μια φετα.ρε μαλακα η κοπια μου εισαι
Λες να αρακολουθουν οι γκομενες???Ηθελα να ηξερα τι παρακολουθουν 67 ατομα. Τις γκομενες και τα κιλα μου??
1,70 ειναι ο Κουγιας.
Ναι. Μου ειπε να δουμε αν θα πεσει με διαιτα και αν δεν επεφτε, θα μου εδινε χαπια.δηλαδη εκανες εξετασεις ειχες χοληστερινη αλλα δεν σου εδωσε χαπια ο γιατρος τυπε?