Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι. Μου ειπε να δουμε αν θα πεσει με διαιτα και αν δεν επεφτε, θα μου εδινε χαπια.
Τελικα επεσε σε φυσιολογικα νουμερα (εστω και οριακα) και δεν μου εδωσε.
Τωρα ομως ανεβηκε παλι και εχω χαλαστεί πολυ.
Μη χρισημοποιεις καποτες με γευσεις...εχουν λιπαρα... :2funny: :2funny:

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
νταξει ρε 90 ο ενας, 94 ο αλλος
κλαιν
μετρατε ακομα σε κιλα
τα δικα μου 140 δεν ειναι κιλα
ειναι χιλιομετρα στην εθνικη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λες να αρακολουθουν οι γκομενες???  :cheesy:
Ενα βραδυ υπηρξε περιπτωση που εγραφα παλι κατι τετοια και ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου "τι ειναι αυτα που γραφεις παλι".
Τωρα ομως δεν νομιζω να συντρεχει παρομοια περιπτωση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι. Μου ειπε να δουμε αν θα πεσει με διαιτα και αν δεν επεφτε, θα μου εδινε χαπια.
παρε τα παστελακια σου να βρεις την υγεια σου τυπε :grin:
θα τρως οτι θες και πανω απο 180 δεν θα πιανεις :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αφου ολη την μερα τρως γλυκα ρε χοντρε.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κακως τυπε...μεγαλος ανθρωπος εισαι πια δεν ξερεις ποτε θα σου χτυπησει την πορτα το εμφραγμα
Το ξερω. Με καθησυχαζει ομως καπως το οτι δεν εχουμε ιστορικο εμφραγματων στην οικογενεια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
τυπε και συ κοντος εισαι οχι χοντρος
τυπε αν σου πω οτι αυτο μου το εχει πει γερος στην τραπεζα?
ηρθε και χωθηκε πισω μου στην εισοδο ασφαλειας εκει που χωραει ενα ατομο
και μολις εκλεισε η πορτα κοντεψε να παθει ασφυξια ο γερος
και μου λεει "νταξει θα χωρεσουμε, εγω ειμαι αδυνατος κι εσυ κοντος για το παχος σου"

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω λίγοι γαμάνε στην σημερινή εποχή. Δυστυχώς και ειδικά στην ΝΕΟΛΑΙΑ έχει πέσει μεγάλη αγαμία. Γι αυτο πιστεύω οτι φταίνε κατά 70% οι γυναίκες κα κατά 30% οι άνδρες.
Οι άνδρες φταίνε γιατί έχουμε γεμίσει με γαμημένα ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ και γιατί είναι γενικά ΑΤΟΛΜΟΙ και δεν έχουν τα αρχίδια να την πέσουν ευθέως. Απο την άλλη οι γυναίκες φταίνε γιατί έχουν γίνει κακότροπες, ψηλομύτες, υπερόπτες, τσούλες, καθυστερημένες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Απο τις 10 γυναίκες πχ που έχω συναντήσει οι 8 ήταν μεγάλα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Είμαι 28 χρονών και ποτε δεν είχα κάποια σχέση, μια ζωή στα μπουρδέλα γάμαγα. Κάποιοι φίλοι νύν και πρώην μου έχουν πεί οτι είμαι ωραίο παιδί και να μην στενοχωριέμαι, αλλά όσες φορές έχω επιχειρίσει κάτι, η προσπάθεια έπεσε στο κενό.Γενικώς σου δίνουν την εντύπωση οτι οσο καλός και να είσαι ποτέ δεν θα είσαι αρκετά καλός για να τις γοητεύσεις. Φυσικά έχω παραδώσει τα όπλα πλέον και δεν προσπαθώ να κάνω κάτι. Όυτε λόγος βέβαια για γάμο και για οικογένεια. Θα είμαι για πάντα μόνος πάει και τελείωσε.

Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος οτι σαν και εμένα λίγο πολύ, είναι και άλλοι εδώ μέσα. Γι αυτό λοιπόν έχω να πώ οτι όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ΥΓΙΗΣ και ΑΚΜΑΙΟΣ. Μόνο αυτά μετράνε. Να κοιτάς να περνάς καλά με τους φίλους σου και να κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν και σε ευχαριστούν. Και όταν θές σκάς τα 20-50-100...ευρώ και γάμας. Και είσαι αρχηγός.

Και τις γυναίκες τις γράφεις στα αρχίδια σου. Σαν να μην υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλές απο αυτές δεν αξίζουν κάτι παραπάνω... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom