συντροφε , μην επιμενεις . η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη σε αυτο που κανει και υπερ του δεοντος φιλοτιμη αλλά απο μασαζ δεν το εχει. εχεις διαβασει τη δικη μου κριτικη και το εχω ξαναπει. ειναι κελεπουρι σιγουρα και σε ολο το υπολοιπο κομματι με αριστα το 10 παιρνει 11 αλλά στο μασαζ θελει εκπαιδευση απο την καθηγητρια.
ο καθενας εχει τη δικη του αποψη καθως ηταν μονος του με την κοπελα χωρις μαρτυρες. ας ειμαστε υποψιασμενοι αλλά οχι καχυποπτοι γιατι στο τελος δε θα βγαζουμε ακρη. κανω λαθος ?
Και για πες μου φιλε η φραση "δεν εχει ιδεα" τι σημαινει?
Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποιος εχει ιδεα και ποιος οχι?
Η κρητικη ειναι ως εξης: για εμένα δεν κανει-δεν με καλυψε-ηθελα πιο σιγα-ηθελα πιο δυνατα-ηθελα πιο πολυ-ηθελα πιο λιγο.
Το δεν εχει ιδεα τι κρητικη ειναι???
Δεν ειναι κρητικη ειναι αλλο πραγμα που οποιος εχει ματια καταλαβαινει.
Τωρα ο χουσαμπεργκ πως τον λενε ερχεται με ενα προφιλ με μια κρητικη και 10 μυνηματα και πεταει ενα ολα καλα αλλα δεν εχει ιδεα και τελος.
Και μετα ξαφνικα εε φιλε ναι δεν μενω Ελλαδα.
Που ειναι η κρητικη?
Εσυ ειπες οταν εγραψες κρητικη ειναι φιλοτιμη προσπαθει αλλα εχει πολυ δρομο για να φτασει την ΤΕΑ.
Ειπε κανεις τιποτα? Ειναι η γνωμη σου,η εμπειρια σου,το βιωμα σου.
Βοηθησες καποιον που ειναι αυστηρος στο θεμα μασαζ να προχωρησει και οτι δεν του ταιριαζει.
Αυτον που δεν τον νοιαζει τοσο το μασαζ οσο οι αλλες υπηρεσιες τον βοηθησες να προχωρησει.
Αυτος ειναι ο σκοποςιας κρητικης.
Ουτε ο χουσαμπεργκ με νοιαζει απλα εχει βρωμισει το σαιτ απο ατομα που προσπαθουν να ριξουν η αν ανεβασουν την δουλεια τους κανοντας κακο σε αλλους.
Στα αρχιδια μου η νταρια και η καθε νταρια δεν την εχω γκομενα το θεμα ειναι οτι αυτο δεν βοηθαει κανεναν που ειναι ο σκοπος μιας κρητικης να βοηθησουν τον αλλον που διαβαζει η να παει καπου που θα περασει καλα η μα μην παει καπου που δεν θα περασει καλα.
Αλλα ο χουσαμπεργκ που δεν ειναι στην Ελλαδα με ενα προφιλ με μια κρητικη και 10 μυνηματα μονο σε thread με μασαζ λεει οτι η αλλη δεν εχει ιδεα.
Απλα οπως ειπε ο λακης μαμουλακης πιο πανω ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε και δεν ασχολουμαι αλλο.
Αλλωστε και εγω βλακας ειμαι ουτε εγω εχω ιδεα.