Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 847K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
384
Πόντοι
20
Επιπλέον αν Μπείτε στον κόπο να δείτε προηγούμενα post μελών... οι οποίοι άνθρωποι μας γνωρίζουν και ξέρουν τι συμβαίνει και πραγματικά τους Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς για τις ευχές ανάρρωσης...
Θα διαπιστώσετε ότι λένε περαστικά και σύντομα να είναι κοντά μας το κορίτσι...
Επιπλέον αν και λυπάμαι πολύ, χωρίς να θέλω να εκθέσω την κοπέλα αλλά ούτε και τον πελάτη.... το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά σε πελάτη μας δυστυχώς και πολύ γνωστό μέλος δεν θα ήθελα να πω nickname ....αν θέλει ο ίδιος να γράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να δηλώσει την πραγματικότητα όπως έχει γιατί ουσιαστικά ο πελάτης έδωσε τις πρώτες βοήθειες μπροστά του συνέβησαν όλα... και αμέσως με ειδοποίησαν για να τρέξω κοντά.... αν το επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να σας το επιβεβαιώσει δημόσια.
Για του λόγου το αληθές.
Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο
Παραστικα στο κοριτσι,να γινει καλα πρωτα απ ολα

• Like
Αντιδράσεις: barock

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.270
Πόντοι
4.546

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Εντάξει Τώρα μου κάνεις πλάκα έτσι....
Σου παρουσιάζω
Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μου...
Έλα ρε εσύ Αποκλείεται να μην έχεις πειραματιστεί ποτέ με κάτι τέτοιο...
κλαίω όμως
Με κάποια ναι εχω πειραματιστεί με καποιες παρτενερ αλλά με το ξύλο κοπής μόλις το διάβασα το έκανα εικόνα λίγο κωμική και ξεράθηκα στο γέλιο(χωρίς να γελοιοποιώ αυτό που κάνεις μην παρεξηγηθεις)

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Η βούρτσα είναι να μας χτενίζει το μαλλί αφού μας κάνει πρώτα μπάνιο :grin:
Λες ? Επειδή την έχει με τα άλλα όργανα δεν το σκέφθηκα … κάπου πήγε η σκέψη μου , αλλά μόνο η Τεα μπορεί να δώσει την χρήση της

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
καλησπέρα.
Σωστά προέκυψε πρόβλημα υγείας εσπευσμένα το κορίτσι πρέπει να μπει χειρουργείο και αναγκαστικά ενημέρωσαν όλους τους πελάτες για ακύρωση και μάλιστα δεν γνωρίζουμε αν θα εργαστεί σύντομα κοντά μας
ελπίζω να γίνει καλά σύντομα. ειναι κρίμα τόσο για το κορίτσι όσο και για την ομάδα σας. Πάνω απ όλα η υγεία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα το ξαναπούμε για εκατομμύριοστη φόρα Thundercats...
Όλα αυτά τα χρόνια ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ συγκεκριμένος δεν κάνει για όλους και δεν κάνει σε όλους κανένα πρόβλημα.
Ας επαναλάβουμε Λοιπόν μπας και γίνει κατανοητό.
Δευτέρα πρωί ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου 11:00 πρωί .
Όλες οι θεραπεύτριες δηλώνουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας μέρες και ώρες που θέλουν να εργαστούν και το δηλώνουν σε εμάς Κυριακή βράδυ Οπότε Δευτέρα πρωί μπορούμε να σας ενημερώσουμε απλό Πολύ κιόλας...
Η Τέα λοιπόν κάνει ραντεβού...
Η Τέα δεν διαχειρίζεται μόνο το γραφείο και δεν κάνει μόνο μασάζ στη ζωή της.
Δεν ξέρω πως τις εννοείς εσύ τις ειδικές εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά σε καμία περίπτωση
δεν θα υπήρχαν κριτικές, κ δεν θα έμπαινα σε καμία διαδικασία να σας ενημερώσω για το οτιδήποτε, κ δεν θα ανέβαζα τις υπηρεσίες μου.... το επιλεκτικά/ και εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέψτε μου να το κρίνω εγώ και να το αποφασίσω ,
Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα. βέβαια αυτό που λες δεν μπορώ να το καταλάβω..
τι σε ενοχλεί και σε πονάει Δεν έχω καταλάβει..
αν εννοείς κάτι συγκεκριμένο γράψτο δημόσια να καταλαβαινόμαστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνω ραντεβού με πελάτες μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη και μάλιστα δωρεάν ..
(οι ίδιοι το ζητούν επειδή λένε ότι είναι μέλη του Μπου...(κλαιν)..) γιατί παίζονται πολύ αυτά τα έργα....
Δεν κάνω μασάζ με πελάτες που μπαίνουν στη διαδικασία παζαριού.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω μασάζ με πελάτες που θέλουν να με βγάλουν γκόμενα σώνει και ντε.
Δεν θέλω ρε φίλε να μπω σε σχέση δεν θέλω να παντρευτώ δεν θέλω να κάνω παιδιά Δεν περιμένω κανέναν Σωτήρα όπως εμφανίζονται μερικοί να με βγάλει από αυτή τη δουλειά Οπότε αναγκαστικά όταν γίνονται πιεστικοι τρώνε άκυρο για το καλό τους.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω επαναλαμβανόμενα ραντεβού με πελάτες που βλέπω ότι κολλάνε άσχημα και πάνε να διαλυθούν σπίτια έχω μάθει στη ζωή μου να σας προστατεύω και να κρατάω ισορροπίες.
Δεν πηγαίνω με πελάτες για να γράψουν κριτικές και μάλιστα δωρεάν δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε θα το κάνω δεν το έχω ανάγκη.
Δεν πηγαίνω με πελάτες μόνο και μόνο επειδή έχουν γερό πορτοφόλι ή επειδή είναι επώνυμοι και γνωστοί.
Σε καμία περίπτωση εδώ σε αυτό το thread δεν υπάρχουν στημένες κριτικές λοιπόν ούτε promoters ούτε συμφέροντα ούτε στημένα πραγματάκια.
Επιλογή πελατολογίου γίνεται και μάλιστα σε ακραία δύσκολα σκηνικά όπως
βία σε ακραίο βαθμό και μου έχει συμβεί με οξύθυμο πελάτη επειδή αρνήθηκα να κάνω σεξ.
Να θέλει ο άλλος να σου βάλει το χέρι του μέχρι τον αγκώνα Με συν +20€ ποτέ όμως.
κοκαΐνη
Στημένα ραντεβού
Ανταγωνιστικά γραφεία
Σκάουτερς και ξέρουμε πάρα πολύ όλοι Ποιοι είναι.
Πελάτες που κάνουν
χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το έχουμε δει και αυτό Δυστυχώς πάρα πολλές φορές.
Ανθρωποι που νομίζουν ότι θα αγοράσουν και θα κάνουν τα πάντα σε ένα κορμί με ένα πακέτο των πεντακοσίων που στο πετάνε στα μούτρα.
Ανθρωποι Χωρίς παιδεία που δεν ξέρουν να πουν με όμορφο τρόπο αυτό που επιθυμούν και υποτιμούν τις υπηρεσίες ,τους ανθρώπους και τις γυναίκες γενικότερα, Ανθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι προσφορά, ότι δεν έχει κόπο ότι δεν έχει κούραση και ότι δεν θέλει α****** μία γυναίκα να βγει εκεί έξω και δεν εκτιμούν αυτό που τους προσφέρουν όλα τα κορίτσια .
Ανθρωποι οι οποίοι δεν τους άνοιξα ποτέ τα πόδια όσα λεφτά κι αν μου πρόσφεραν, άνθρωποι που ήθελαν πολύ να βγάλουν χρήματα μέσα από μένα πουλώντας αγάπες και έρωτες και πολλά πολλά περιστατικά που δεν μπορώ να αναφέρω...
Ναι Λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω επιλογη είμαι επιλεκτική, και πάνω από όλα σέβομαι και αγαπώ τα κορίτσια που είναι στην ομάδα τους ανθρώπους που μας στηρίζουν πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια και πάνω από όλα σέβομαι Ε και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου.
Αυτή είναι η απάντησή μου για να μην επαναλαμβάνεσαι και κουράζεσαι.
μπράβο τέα σε τιμούν αυτά που λες

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
καλησπέρα. Όποτε μπορείς θα ήθελα να μου εξηγήσεις πέραν του τάντρα που είναι μια άλλη διαδικασία πιο βαθιά για το edging slowly progress. Μέσα από αυτή την διαδικασία μπορείς να πετύχεις πιο δυνατούς οργαμσούς με τον σύντροφό σου και είναι και αρκετά εγκεφαλική η διαδικασία και ευχαριστιέσαι καλύτερα την επαφή και την καύλα γενικότερα σωστά?

retz07

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2022
Like
66
Πόντοι
0
παιδια συγνωμη ειμαι νεος εδω
κριτικες για τεα που μπορω να δω
?

• Αγάπη

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
31
Πόντοι
0
παιδια συγνωμη ειμαι νεος εδω
κριτικες για τεα που μπορω να δω
?
Σε αυτό το topic και στο άλλο σεξ μασάζ στο σπίτι κάνε αναζήτηση πάνω δεξιά με τον φακό αναζήτησης

• Αγάπη

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
Χαίρετε, υπάρχουν φωτο απο τις θεραπευτριες και απο την Τεα;;

• Αγάπη

emperor90

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Χρωστούσα μια αξιολόγηση εδώ και καιρό οπότε την κάνω τώρα. Πρωινή συνάντηση με την Λυδία, στον Πριαμο Μεταμόρφωσης, για 1.5 ώρα. Μάλιστα προκειμένου να υπάρχει ένας ερωτισμός, επιλέχθηκε δωμάτιο με υδρομασάζ μιας και πριν το μασάζ υπάρχει περιποίηση πως είδα από την κοπέλα στο μπάνιο.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Εμφανισιακά ήταν πολύ διαφορετική από τις φωτό. Μάλιστα είχα τονίσει ότι με ενδιαφέρει το ωραίο στήθος και η κοπέλα που μίλησα μαζί της από viber μου την σύστησε. Ηλικιακά ήταν τουλάχιστον 40, με πεσμένο στήθος και πολύ χαλαρό δέρμα. Στα θετικά της ότι ήταν ευγενική, αλλά σίγουρα αρκετά αμήχανη. Ίσως να της το δημιούργησα και εγώ βέβαια γιατί και εγώ ήμουν σφιγμένος.
Πήγαμε για μπανάκι μαζί (στο μπάνιο και όχι στο υδρομασάζ) όπου ήταν αρκετά αδιάφορη διαδικασία και εν συνεχεία στο κρεβάτι. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό και με χαλάρωσε. Εκεί που δεν υπήρχε καθόλου επαφή ήταν στο τελείωμα. Έκανα πολύ basic πράγματα με αποτέλεσμα να μην τελειώσω. Μάλιστα σε κάποια φάση και στην προσπάθεια της να με κάνει να τελειώσω, έκανε ένα squirting, το οποίο μάλλον με ξενέρωσε παρά μου αρέσει γιατί μου φάνηκε επιτηδευμένο.
Ως γενική εμπειρία μάλλον είμαι στο αρνητικό, τόσο λόγω της εμφανισης, όσο και της έλλειψης ερωτισμού. Τα χρήματα είναι πολλά για την κατηγορία μασάζ, οπότε δύσκολα θα επαναλάμβανα κάποιο ραντεβού.
Όπως και να έχεις όμως, καλές δουλειές στις κοπέλες γιατί σίγουρα υπάρχει group που είναι ευχαριστημένοι!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.265
✨️Προσφορά Εορταστική✨️

DIAMONDS MASSAGE THERAPY ATHENS

Ισχύει από
03/04-12/04
Μόνο με κρατήσεις τελευταία στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού
.

⏰️Ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο
11:00-01:00
Κυριακή κλειστά

Όλα τα πρωινά ραντεβού κλείνονται μόνο από την προηγούμενη μέρα.
Δευτέρα πρωί με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας

(13/04-18/04
Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό)

✍️Πληροφορίες:
Θεραπεία/υπηρεσία:

Μέσα σε μία συνεδρία μασάζ περιλαμβάνονται όλα τα παρακάτω:

❣️ Chair dance before the session &

❤️‍Μασάζ σώμα με σώμα γυμνό/Nuru &
❤️‍Body to body massage/Nuru γυμνό.

❣️ Geisha services shower with the client γυμνό &

❣️barefoot ashiatsu massage therapy &

❣️ Edging & Orgasm Control Techniques

❣️jacuzzi massage therapy &

❣️Shower with the client after the session

Κόστος συνεδρίας

Τα έξτρα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή

60'/90€
90'/110€
120'/130€

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται τα έξτρα όσες φορές επιθυμεί ο πελάτης

❣️ Blowjob
❣️Handjob
❣️Footjob

Δεν απαντάμε σε απόκρυψη
Η επικοινωνία μόνο με γραπτό σας μήνυμα στο Viber

VIBER MESSAGE
6979398952

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, πολύ καύλα, έρωτα ,αγάπη, επαφή ,φροντίδα, αληθινούς ανθρώπους.

Συνημμένα

• PSX_20230402_155715.jpg
    PSX_20230402_155715.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 120
  • PSX_20230402_161639.jpg
    PSX_20230402_161639.jpg
    270,3 KB · Εμφανίσεις: 134

STEFANOS37

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
45
Πόντοι
0
✨️Προσφορά Εορταστική✨️

Ισχύει από
03/04-12/04
.

Κυριακή κλειστά

Δευτέρα πρωί με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας

(13/04-18/04

✍️Πληροφορίες:
Θεραπεία/υπηρεσία:

Κόστος συνεδρίας

60'/90€
90'/110€
120'/130€

❣️ Blowjob
❣️Handjob
❣️Footjob

Δεν απαντάμε σε απόκρυψη

VIBER MESSAGE
6979398952

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, πολύ καύλα, έρωτα ,αγάπη, επαφή ,φροντίδα, αληθινούς ανθρώπους.
Επιτέλους μη χάνεσαι γιατί ανησυχώ...

• Αγάπη

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
✨️Προσφορά Εορταστική✨️

Ισχύει από
03/04-12/04
.

Κυριακή κλειστά

(13/04-18/04

✍️Πληροφορίες:
Θεραπεία/υπηρεσία:

Κόστος συνεδρίας

60'/90€
90'/110€
120'/130€

❣️ Blowjob
❣️Handjob
❣️Footjob

Δεν απαντάμε σε απόκρυψη

VIBER MESSAGE
6979398952

Καλημέρα κουκλάρα τεα. Να σε ρωτήσω η θεραοευτρια Μόνικα που έκανε και αυτή ενεργειακό μασάζ στο γραφείο σου έχει φυγει?που βρίσκεται πλεον?

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.265

Καλημέρα κουκλάρα τεα. Να σε ρωτήσω η θεραοευτρια Μόνικα που έκανε και αυτή ενεργειακό μασάζ στο γραφείο σου έχει φυγει?που βρίσκεται πλεον
Ρε εξολοθρευτή πραγματικά τι ζεις βρε καημένε... με ρωτάς Πού βρίσκεται πρώην βίζιτα του γραφείου Που την έδιωξα μετά από 4 χρόνια και θέλεις να σου δώσω εγώ πληροφορία είσαι σοβαρός τώρα?
Ψάξε βρες την ρε Terminator εφόσον τόσο απεγνωσμένα θέλεις να βάλεις τον π***** σου κάπου, Αλλά μη μου λες εμένα Τώρα για ενεργειακό μασάζ...ενεργητικό και παθητικό σεξ σίγουρα θα σου προσφέρει ,το βαλάντιο δεν το γνωρίζω Ψάξε βρες τη ρε φίλε τι γράφεις εδώ... και εφόσον είσαι μέλος θα ξέρεις ότι αυτή την πληροφορία και πολλές άλλες πληροφορίες τις μοιράζονται τα μέλη ιδιωτικά μεταξύ τους έλεος ή πήγαινε παίξε το bird να ηρεμήσεις ή βρες κάπου να το χώσεις. φιλικά πάντα μιλάω και συμβουλευτικά Αδερφή ψυχή....

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.265
Ζωή μου
άντρα μου
Λουλούδι μου
Τροβαδούρε μου εσύ
Bamboleo μου
Γλυκό μου κουρκουμπίνι..