Να το ξαναπούμε για χιλιοστή φορά;
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΤΕΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Τόσο καιρό απαντούσε πάρτε Δευτέρα πρωί να κλείσετε και ο φίλος πήρε τα @@ μου.
Θα το ξαναπούμε για εκατομμύριοστη φόρα Thundercats...
Όλα αυτά τα χρόνια ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ συγκεκριμένος δεν κάνει για όλους και δεν κάνει σε όλους κανένα πρόβλημα.
Ας επαναλάβουμε Λοιπόν μπας και γίνει κατανοητό.
Δευτέρα πρωί ξεκινούν οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας με το άνοιγμα του τηλεφωνικού κέντρου 11:00 πρωί .
Όλες οι θεραπεύτριες δηλώνουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας μέρες και ώρες που θέλουν να εργαστούν και το δηλώνουν σε εμάς Κυριακή βράδυ Οπότε Δευτέρα πρωί μπορούμε να σας ενημερώσουμε απλό Πολύ κιόλας...
Η Τέα λοιπόν κάνει ραντεβού...
Η Τέα δεν διαχειρίζεται μόνο το γραφείο και δεν κάνει μόνο μασάζ στη ζωή της.
Δεν ξέρω πως τις εννοείς εσύ τις ειδικές εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά σε καμία περίπτωση
δεν θα υπήρχαν κριτικές, κ δεν θα έμπαινα σε καμία διαδικασία να σας ενημερώσω για το οτιδήποτε, κ δεν θα ανέβαζα τις υπηρεσίες μου.... το επιλεκτικά/ και εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέψτε μου να το κρίνω εγώ και να το αποφασίσω ,
Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα. βέβαια αυτό που λες δεν μπορώ να το καταλάβω..
τι σε ενοχλεί και σε πονάει Δεν έχω καταλάβει..
αν εννοείς κάτι συγκεκριμένο γράψτο δημόσια να καταλαβαινόμαστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνω ραντεβού με πελάτες μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη και μάλιστα δωρεάν ..
(οι ίδιοι το ζητούν επειδή λένε ότι είναι μέλη του Μπου...(κλαιν)..) γιατί παίζονται πολύ αυτά τα έργα....
Δεν κάνω μασάζ με πελάτες που μπαίνουν στη διαδικασία παζαριού.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω μασάζ με πελάτες που θέλουν να με βγάλουν γκόμενα σώνει και ντε.
Δεν θέλω ρε φίλε να μπω σε σχέση δεν θέλω να παντρευτώ δεν θέλω να κάνω παιδιά Δεν περιμένω κανέναν Σωτήρα όπως εμφανίζονται μερικοί να με βγάλει από αυτή τη δουλειά Οπότε αναγκαστικά όταν γίνονται πιεστικοι τρώνε άκυρο για το καλό τους.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να κάνω επαναλαμβανόμενα ραντεβού με πελάτες που βλέπω ότι κολλάνε άσχημα και πάνε να διαλυθούν σπίτια έχω μάθει στη ζωή μου να σας προστατεύω και να κρατάω ισορροπίες.
Δεν πηγαίνω με πελάτες για να γράψουν κριτικές και μάλιστα δωρεάν δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε θα το κάνω δεν το έχω ανάγκη.
Δεν πηγαίνω με πελάτες μόνο και μόνο επειδή έχουν γερό πορτοφόλι ή επειδή είναι επώνυμοι και γνωστοί.
Σε καμία περίπτωση εδώ σε αυτό το thread δεν υπάρχουν στημένες κριτικές λοιπόν ούτε promoters ούτε συμφέροντα ούτε στημένα πραγματάκια.
Επιλογή πελατολογίου γίνεται και μάλιστα σε ακραία δύσκολα σκηνικά όπως
βία σε ακραίο βαθμό και μου έχει συμβεί με οξύθυμο πελάτη επειδή αρνήθηκα να κάνω σεξ.
Να θέλει ο άλλος να σου βάλει το χέρι του μέχρι τον αγκώνα Με συν +20€ ποτέ όμως.
κοκαΐνη
Στημένα ραντεβού
Ανταγωνιστικά γραφεία
Σκάουτερς και ξέρουμε πάρα πολύ όλοι Ποιοι είναι.
Πελάτες που κάνουν
χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το έχουμε δει και αυτό Δυστυχώς πάρα πολλές φορές.
Ανθρωποι που νομίζουν ότι θα αγοράσουν και θα κάνουν τα πάντα σε ένα κορμί με ένα πακέτο των πεντακοσίων που στο πετάνε στα μούτρα.
Ανθρωποι Χωρίς παιδεία που δεν ξέρουν να πουν με όμορφο τρόπο αυτό που επιθυμούν και υποτιμούν τις υπηρεσίες ,τους ανθρώπους και τις γυναίκες γενικότερα, Ανθρωποι που πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι προσφορά, ότι δεν έχει κόπο ότι δεν έχει κούραση και ότι δεν θέλει α****** μία γυναίκα να βγει εκεί έξω και δεν εκτιμούν αυτό που τους προσφέρουν όλα τα κορίτσια .
Ανθρωποι οι οποίοι δεν τους άνοιξα ποτέ τα πόδια όσα λεφτά κι αν μου πρόσφεραν, άνθρωποι που ήθελαν πολύ να βγάλουν χρήματα μέσα από μένα πουλώντας αγάπες και έρωτες και πολλά πολλά περιστατικά που δεν μπορώ να αναφέρω...
Ναι Λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω επιλογη είμαι επιλεκτική, και πάνω από όλα σέβομαι και αγαπώ τα κορίτσια που είναι στην ομάδα τους ανθρώπους που μας στηρίζουν πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια και πάνω από όλα σέβομαι Ε και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου.
Αυτή είναι η απάντησή μου για να μην επαναλαμβάνεσαι και κουράζεσαι.