Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 859K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
κε τε λα πονγκο μου εσυ :2funny::2funny::2funny:
Ben-de-lein, ben-de-lein, ben-de-lein
Bein, ben-de-lein, ben-de-lein
Bamboleio, bamboleia
Miiii amooorrr...
Φτουου και βγαίνω... το φτου το χρησιμοποιούμε Κυριολεκτικά όμως για να μην είναι ασάλιωτο

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.408
Πόντοι
27.261
Ben-de-lein, ben-de-lein, ben-de-lein
Bein, ben-de-lein, ben-de-lein
Bamboleio, bamboleia
Miiii amooorrr...
Φτουου και βγαίνω... το φτου το χρησιμοποιούμε μεταφορικά για να μην είναι ασάλιωτο
κλαμα λεμε :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
@Καβαλαρης!!!

Αγαπημένε μου καβαλάρη
Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου εκφράσω τα βαθιά...
Όπα σόρρυ λάθος τραγούδι αφιερώνω... δεν άντεξα έχω πεθάνει στο γέλιο δικό σου γ*****

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
Ρε εξολοθρευτή πραγματικά τι ζεις βρε καημένε... με ρωτάς Πού βρίσκεται πρώην βίζιτα του γραφείου Που την έδιωξα μετά από 4 χρόνια και θέλεις να σου δώσω εγώ πληροφορία είσαι σοβαρός τώρα?
Ψάξε βρες την ρε Terminator εφόσον τόσο απεγνωσμένα θέλεις να βάλεις τον π***** σου κάπου, Αλλά μη μου λες εμένα Τώρα για ενεργειακό μασάζ...ενεργητικό και παθητικό σεξ σίγουρα θα σου προσφέρει ,το βαλάντιο δεν το γνωρίζω Ψάξε βρες τη ρε φίλε τι γράφεις εδώ... και εφόσον είσαι μέλος θα ξέρεις ότι αυτή την πληροφορία και πολλές άλλες πληροφορίες τις μοιράζονται τα μέλη ιδιωτικά μεταξύ τους έλεος ή πήγαινε παίξε το bird να ηρεμήσεις ή βρες κάπου να το χώσεις. φιλικά πάντα μιλάω και συμβουλευτικά Αδερφή ψυχή....
Εντάξει δεν ήξερα ρε παιδιά την είχατε κάποτε στο σάιτ σαν θεραπευόμενη και ρώτησα. Τόσο κακό είναι?εντάξει δεν ήξερα την ιστορία της και σε παρακαλώ μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Δεν ανέφερα ότι θέλω να τον χωσω η κάτι άλλο. Και σε παρακαλώ να λήξει το θέμα εδώ.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
Εντάξει δεν ήξερα ρε παιδιά την είχατε κάποτε στο σάιτ σαν θεραπευόμενη και ρώτησα. Τόσο κακό είναι?εντάξει δεν ήξερα την ιστορία της και σε παρακαλώ μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Δεν ανέφερα ότι θέλω να τον χωσω η κάτι άλλο. Και σε παρακαλώ να λήξει το θέμα εδώ.
Σου δώσαμε τις απαντήσεις
Με προσωπικό μήνυμα.. . παρακαλώ και εσείς μη γράφετε αυθαίρετα και ρωτάτε το γραφείο να σας δώσει πληροφορίες και να σας πει.... Τι απέγινε πρώην εργαζόμενη τέσσερα χρόνια πριν κρυφό βίζιτα που τη διώξαμε κλωτσηδόν και από το φόρουμ γιατί δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο στους πελάτες κ απ όλα τα γραφεία, και εδώ μέσα ένα σωρό μέλη εκβιαστικάν στα προσωπικά τους τηλέφωνα Πρόσεξε τι λέω με 8 προφίλ κλώνους ... ας προσέχετε λίγο τι γράφετε και τι ρωτάτε.... και πείτε μου εσείς... αν γνωρίζετε πολλά γραφεία να δίνουν πληροφορίες πού βρίσκονται οι πρώην εργαζόμενες τους Με δουλεύετε??
Μιλήστε με τα μέλη να ενημερωθείτε είναι απλό

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
....Que te la pongo το κοριτσ' ?!?!?! Δν μιλας ομορφα :2funny::2funny::2funny:
Καλησπέρα gateaux...
Ας κάνουμε και μία μετάφραση στο φιλοθεάμον κοινό γιατί Πιθανόν να μη γνωρίζει τι λέμε και να μη γνωρίζει και τι σημαίνει...
Εγώ γράφω την περίληψη εσύ γράψε την ανάλυση σε φιλάω

Que te la pongo y no lo sentirás.
Η μετάφραση είναι:
Σου το βάζω, σου το βάζω, Σου το βάζω και δεν το νοιώθεις καν.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.854
Πόντοι
11.146
Καλησπέρα gateaux...
Ας κάνουμε και μία μετάφραση στο φιλοθεάμον κοινό γιατί Πιθανόν να μη γνωρίζει τι λέμε και να μη γνωρίζει και τι σημαίνει...
Εγώ γράφω την περίληψη εσύ γράψε την ανάλυση σε φιλάω

Que te la pongo y no lo sentirás.
Η μετάφραση είναι:
Σου το βάζω, σου το βάζω, Σου το βάζω και δεν το νοιώθεις καν.
..."Una chamaca me dijo que sufría de soledad
Yo que conozco el remedio le ofrecí mi talismán"

...Μια κοπέλα μου είπε ότι υπέφερε από μοναξιά.
Εγώ που γνωρίζω τη θεραπεία της πρόσφερα το "φυλαχτό μου".
:alivedick:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
..."Una chamaca me dijo que sufría de soledad
Yo que conozco el remedio le ofrecí mi talismán"

...Μια κοπέλα μου είπε ότι υπέφερε από μοναξιά.
Εγώ που γνωρίζω τη θεραπεία της πρόσφερα το "φυλαχτό μου".
:alivedick:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Το φυλαχτό σου είναι η μαλαπέρδα που κουνιέται
?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.854
Πόντοι
11.146
Το φυλαχτό σου είναι η μαλαπέρδα που κουνιέται
?
Walking Stick Episode 6 GIF by PBS

:cheesy::cheesy::cheesy:

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
Εγώ λέω τώρα μία και ασχολούμαστε πολύ μουσικά εδώ στο thread να στο κάνω λίγο mix με ένα άλλο τραγούδι νομίζω κολλάει απίστευτα....
Μία και η μαλαπέρδα κουνιέται....
Maca- Maca- Maca- Maca- Maca- Macarena
Και 'γω πάνω του χορεύω Macarena

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.854
Πόντοι
11.146
Εγώ λέω τώρα μία και ασχολούμαστε πολύ μουσικά εδώ στο thread να στο κάνω λίγο mix με ένα άλλο τραγούδι νομίζω κολλάει απίστευτα....
Μία και η μαλαπέρδα κουνιέται....
Maca- Maca- Maca- Maca- Maca- Macarena
Και 'γω πάνω του χορεύω Macarena
sexy dance GIF

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.366
Πόντοι
1.071
Σου δώσαμε τις απαντήσεις
Με προσωπικό μήνυμα.. . παρακαλώ και εσείς μη γράφετε αυθαίρετα και ρωτάτε το γραφείο να σας δώσει πληροφορίες και να σας πει.... Τι απέγινε πρώην εργαζόμενη τέσσερα χρόνια πριν κρυφό βίζιτα που τη διώξαμε κλωτσηδόν και από το φόρουμ γιατί δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο στους πελάτες κ απ όλα τα γραφεία, και εδώ μέσα ένα σωρό μέλη εκβιαστικάν στα προσωπικά τους τηλέφωνα Πρόσεξε τι λέω με 8 προφίλ κλώνους ... ας προσέχετε λίγο τι γράφετε και τι ρωτάτε.... και πείτε μου εσείς... αν γνωρίζετε πολλά γραφεία να δίνουν πληροφορίες πού βρίσκονται οι πρώην εργαζόμενες τους Με δουλεύετε??
Μιλήστε με τα μέλη να ενημερωθείτε είναι απλό
Ευχαριστώ για την κατανόηση. Χαίρομαι που το θέμα έληξε εδώ. Ελπίζω να μην συμβεί ξανά στον καθένα τέτοια περιστατικο. Προχωράμε. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά σας.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.419
Μέσα σε αυτό το χαμό ας γράψω και το highlight της ημέρας..... τα σχολία την άποψη και τα συμπεράσματα Τα αφήνω σε σας ελεύθερα.
Μήνυμα στο Viber τα κλασικά θέλω Τα θέλω Τέα θέλω θέλω θέλω να μου κάνεις squirting και το θέλω και σε θέλω και μπλα μπλα μπλα... δεν έχω διαθεσιμότητα του λέω είμαι φουλ ωραία μου λέει τι άλλο υπάρχει... Κατά τα άλλα μόνο εσένα θέλω και τέτοια σε θέλω και σε θέλω κλαίω... του λέω λοιπόν ότι τρέχει η προσφορά και ότι μέσα συμπεριλαμβάνονται τα έξτρα και ότι έχει άμεσα διαθεσιμότητα Ίριδα βλέπει φώτο τα κλασικά βλέπει ότι είναι και πολύ οικονομικό βλέπει ότι περιλαμβάνει και κάμποσα την κλείνει την κοπέλα.. Α μου λέει σε παρακαλώ όμως θέλω να φοράει και πολύ ψηλό τακούνι γόβες και σε παρακαλώ θέλω να είναι και σέξι εμφάνιση της στο ντύσιμο... Άντε λέω ναι... ενημερώνω λοιπόν εγκαίρως το κορίτσι να ντυθεί Χαρούμενα Χριστούγεννα προσοχή νωρίς νωρίς το μεσημέρι το ραντεβού 13:00 έπρεπε να βγει σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν η Ίριδα + μαλλί στην πένα ζαρτιέρα μακιγιάζ αρώματα ξύπνησε χαράματα το κοριτσάκι πάει στον τύπο ραντεβού στο Θεό Σκαραμαγκά Crystal blue okay γ*** την κίνηση εκείνη την ώρα Άστο να πάει στο διάολο δεν το σχολιάζω άλλο αυτό.
Πάντα οι θεραπεύτριες φρεσκάρισμα λίγο... αργεί 5 λεπτά να ανέβει με το ρολόι πέντε λεπτά... πάντα ενημερώνω τα κορίτσια ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι όπως έχουμε συμφωνήσει δεν τρώμε χρόνους τα κορίτσια το ξέρουν για οποιοδήποτε λόγο και να υπάρχει καθυστέρηση είτε από τον πελάτη είτε από μας Πάντα καθόμαστε παραπάνω... αλλά τώρα μιλάμε για 5 λεπτά με το ρολόι Τέλος πάντων. Γίνεται ότι γίνεται αυτός Εν τω μεταξύ μου έχει στείλει μήνυμα ότι θέλει on time Γιατί δεν έχει χρόνο κρατήστε το αυτό.. τελειώνει η συνεδρία παίρνω το feedback από την Ίριδα μου στέλνει βγήκα Ωχ βλέπω την ώρα της λέω τι έγινε μου λέει βιαζόταν να φύγει ωραία της λέω Πώς πήγε η συνεδρία πάρα πολύ ευχαριστημένος μου λέει σοκ είπε ο πελάτης.... η μικρή βγήκε όμως 15 λεπτά νωρίτερα και εγώ πάντα θέλω να ξέρω τι συμβαίνει για να διατηρούνται οι ώρες και η συμφωνία. Και μου γράφει μηνύματα Ο τύπος... Ενώ τώρα μιλάμε ότι έχει πάρει ένα πρόγραμμα με έκπτωση τρελή και με τα έξτρα μέσα και ξέρεις κάτι δεν τελείωσα δεύτερη φορά και της είπα να τελειώσω δεύτερη και μου είπε δεν προλαβαίνουμε και μ****** έκανα που έδωσα για 90 λεπτά μασάζ έπρεπε να πληρώσω για 60 λεπτά μασάζ και bb μανταλάκια και του απαντώ την είχατε μπροστά σας? Και το κινητό το είχατε δίπλα σας? Είναι τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα μήνυμα να σας το φτιάξω αμέσως το οποιοδήποτε θεματάκι υπάρχει? Είναι τόσο δύσκολο εφόσον έχετε τη θεραπεύτρια να επικοινωνήσετε όμορφα και γλυκά αυτό που θέλετε με την ίδια ενώ της έχετε πει ότι όλα σούπερ Όλα τέλεια... και καταλήγουμε στο υπέροχο highlight ότι ο τύπος μου λέει το κορυφαίο παιδιά εγώ μου λέει παρήγγειλα μία πορτοκαλάδα και η θεραπεύτρια ήπιε και ένα νερό, συν τις βενζίνες στην μου λέει ότι πλήρωσα 31 ευρώ το ξενοδοχείο συν τα 90 λεπτά μασάζ με την προσφορά 110 ευρώ.... ωραία του λέω τι θέλετε να σας κάνω επιστροφή χρημάτων να σας πληρώσω και την πορτοκαλάδα?? Παρόλα αυτά λοιπόν του είπα γιατί στα α****** μου κιόλας να του κάνω επιστροφή χρημάτων του ζήτησα και το iban Τώρα μιλάμε για τρελό σκηνικό απλά το αναφέρω για να καταλάβετε τι τραβάμε και φυσικά ο Πανγυφτας έστειλε IBAN και ζήταγε τα χρήματα πίσω και Μπράβο και τι ωραίο γραφείο είστε εσείς κάνετε επιστροφή χρημάτων... το δεύτερο πάρτυ της ιστορίας θα σας το πω κάποια άλλη στιγμή αλλά πραγματικά... τόσα χρόνια Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γυφταριο.
Θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το κρατήσω το γραφείο και μετά το Πάσχα λοιπόν εγώ προσωπικά Έχω κουραστεί απίστευτα με όλες αυτές τις μαλακίες τους συν πολλά άλλα που σκαρφίζονται.. Τα συμπεράσματα δικά σας

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
βρε τι τραβάς και εσύ.....συμπέρασμα.....ελληνάρας ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ προς αποφυγή.......άντε να σου πω και γώ σημερινό παράδειγμα γυφτιάς.......είμαι με την συνεργάτιδα μου με το αμάξι κοντά στον επαγγελματικό μου χώρο...βρίσκουμε θέση πάρκινγκ μια χαρά έχουμε ανάψει και τα αλάρμ 1 λεπτό πριν προειδοποιώντας ότι ψάχνουμε για πάρκινγκ....πολύ ωραία λοιπόν....βρίσκω θέση...πάω να παρκάρω....και ξαφνικά Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ 45ΑΡΗΣ χώνεται με την μούρη διαγώνια την ώρα που κάνω όπισθεν για να μου πάρει την θέση!!!!!!!!!! Σταματάω για να μην τον χτυπήσω και του λέω....Τα αλάρμ φίλε δεν τα βλέπεις????γιατί νομίζεις σταμάτησα? για να πάρω λακ από το κομμωτήριο(που ήταν δίπλα μου)? Απάντηση ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ.....ααααα συγγνώμη δεν το κατάλαβα ότι τα αλάρμ τα είχες ανάψει για να παρκάρεις.....μάλιστα του λέω....τώρα που το κατάλαβες μπορείς να κάνεις πίσω να παρκάρω? και τι κάνει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ????? κλείνει παράθυρα μένοντας στην ίδια θέση και κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα για να μας σπάσει τα νεύρα......δεν έχει σημασία το τί έγινε μετά σημασία έχει ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΓΓΑΝΟΙ ΓΥΦΤΑΙΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
225
Πόντοι
20
Μέσα σε αυτό το χαμό ας γράψω και το highlight της ημέρας..... τα σχολία την άποψη και τα συμπεράσματα Τα αφήνω σε σας ελεύθερα.
Μήνυμα στο Viber τα κλασικά θέλω Τα θέλω Τέα θέλω θέλω θέλω να μου κάνεις squirting και το θέλω και σε θέλω και μπλα μπλα μπλα... δεν έχω διαθεσιμότητα του λέω είμαι φουλ ωραία μου λέει τι άλλο υπάρχει... Κατά τα άλλα μόνο εσένα θέλω και τέτοια σε θέλω και σε θέλω κλαίω... του λέω λοιπόν ότι τρέχει η προσφορά και ότι μέσα συμπεριλαμβάνονται τα έξτρα και ότι έχει άμεσα διαθεσιμότητα Ίριδα βλέπει φώτο τα κλασικά βλέπει ότι είναι και πολύ οικονομικό βλέπει ότι περιλαμβάνει και κάμποσα την κλείνει την κοπέλα.. Α μου λέει σε παρακαλώ όμως θέλω να φοράει και πολύ ψηλό τακούνι γόβες και σε παρακαλώ θέλω να είναι και σέξι εμφάνιση της στο ντύσιμο... Άντε λέω ναι... ενημερώνω λοιπόν εγκαίρως το κορίτσι να ντυθεί Χαρούμενα Χριστούγεννα προσοχή νωρίς νωρίς το μεσημέρι το ραντεβού 13:00 έπρεπε να βγει σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν η Ίριδα + μαλλί στην πένα ζαρτιέρα μακιγιάζ αρώματα ξύπνησε χαράματα το κοριτσάκι πάει στον τύπο ραντεβού στο Θεό Σκαραμαγκά Crystal blue okay γ*** την κίνηση εκείνη την ώρα Άστο να πάει στο διάολο δεν το σχολιάζω άλλο αυτό.
Πάντα οι θεραπεύτριες φρεσκάρισμα λίγο... αργεί 5 λεπτά να ανέβει με το ρολόι πέντε λεπτά... πάντα ενημερώνω τα κορίτσια ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι όπως έχουμε συμφωνήσει δεν τρώμε χρόνους τα κορίτσια το ξέρουν για οποιοδήποτε λόγο και να υπάρχει καθυστέρηση είτε από τον πελάτη είτε από μας Πάντα καθόμαστε παραπάνω... αλλά τώρα μιλάμε για 5 λεπτά με το ρολόι Τέλος πάντων. Γίνεται ότι γίνεται αυτός Εν τω μεταξύ μου έχει στείλει μήνυμα ότι θέλει on time Γιατί δεν έχει χρόνο κρατήστε το αυτό.. τελειώνει η συνεδρία παίρνω το feedback από την Ίριδα μου στέλνει βγήκα Ωχ βλέπω την ώρα της λέω τι έγινε μου λέει βιαζόταν να φύγει ωραία της λέω Πώς πήγε η συνεδρία πάρα πολύ ευχαριστημένος μου λέει σοκ είπε ο πελάτης.... η μικρή βγήκε όμως 15 λεπτά νωρίτερα και εγώ πάντα θέλω να ξέρω τι συμβαίνει για να διατηρούνται οι ώρες και η συμφωνία. Και μου γράφει μηνύματα Ο τύπος... Ενώ τώρα μιλάμε ότι έχει πάρει ένα πρόγραμμα με έκπτωση τρελή και με τα έξτρα μέσα και ξέρεις κάτι δεν τελείωσα δεύτερη φορά και της είπα να τελειώσω δεύτερη και μου είπε δεν προλαβαίνουμε και μ****** έκανα που έδωσα για 90 λεπτά μασάζ έπρεπε να πληρώσω για 60 λεπτά μασάζ και bb μανταλάκια και του απαντώ την είχατε μπροστά σας? Και το κινητό το είχατε δίπλα σας? Είναι τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα μήνυμα να σας το φτιάξω αμέσως το οποιοδήποτε θεματάκι υπάρχει? Είναι τόσο δύσκολο εφόσον έχετε τη θεραπεύτρια να επικοινωνήσετε όμορφα και γλυκά αυτό που θέλετε με την ίδια ενώ της έχετε πει ότι όλα σούπερ Όλα τέλεια... και καταλήγουμε στο υπέροχο highlight ότι ο τύπος μου λέει το κορυφαίο παιδιά εγώ μου λέει παρήγγειλα μία πορτοκαλάδα και η θεραπεύτρια ήπιε και ένα νερό, συν τις βενζίνες στην μου λέει ότι πλήρωσα 31 ευρώ το ξενοδοχείο συν τα 90 λεπτά μασάζ με την προσφορά 110 ευρώ.... ωραία του λέω τι θέλετε να σας κάνω επιστροφή χρημάτων να σας πληρώσω και την πορτοκαλάδα?? Παρόλα αυτά λοιπόν του είπα γιατί στα α****** μου κιόλας να του κάνω επιστροφή χρημάτων του ζήτησα και το iban Τώρα μιλάμε για τρελό σκηνικό απλά το αναφέρω για να καταλάβετε τι τραβάμε και φυσικά ο Πανγυφτας έστειλε IBAN και ζήταγε τα χρήματα πίσω και Μπράβο και τι ωραίο γραφείο είστε εσείς κάνετε επιστροφή χρημάτων... το δεύτερο πάρτυ της ιστορίας θα σας το πω κάποια άλλη στιγμή αλλά πραγματικά... τόσα χρόνια Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γυφταριο.
Θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το κρατήσω το γραφείο και μετά το Πάσχα λοιπόν εγώ προσωπικά Έχω κουραστεί απίστευτα με όλες αυτές τις μαλακίες τους συν πολλά άλλα που σκαρφίζονται.. Τα συμπεράσματα δικά σας
Τέα καλημέρα.
Δεν έχουμε βρεθεί, όπως και δεν έχω κάνει συνάντηση με κάποιες από τις κοπέλες που συνεργάζεσαι. Ωστόσο, σε διαβάζω και εντυπωσιάζομαι τόσο από τη γραφή όσο και από τη σκέψη σου. Ένα λάθος έκανες στην ιστορία με τον ανοιχτοχέρη. Στο ΙΒΑΝ δεν έπρεπε να του καταθέσεις την αξία της πορτοκαλάδας, αλλά αυτή ενός πρόβειου της ΦΑΓΕ.

• Χαχα

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
318
Πόντοι
26
Πο πο πο ρε πουστη μου τι γινετε.....ελεος με τους μαλακες!!!!ανοιξε ρε τεα ενα δικο σου χωρο κ οποιος γουσταρει ερχετε.....ουτε να τρεχεις ουτε τιποτα......γεια σας ειμαι εκει κ τελος.οποιος θελει ας ερθει!!!!!!!!!!η μαλακια εχει βαρεσει κοκκινο!!!!!!!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Γιατι οχι δημιουργια δικου σας χωρου;
Δεν θα βολευε περισσοτερο; Ειδικα αν η περιοχη βολευει...
Θα κανεις κι ενα μασαζ περιποιημενο στον ιδιοκτητη, θα χεστει απανω του 30% εκπτωση στο νοικι θα βαρεσει.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Γιατι οχι δημιουργια δικου σας χωρου;
Δεν θα βολευε περισσοτερο; Ειδικα αν η περιοχη βολευει...
Θα κανεις κι ενα μασαζ περιποιημενο στον ιδιοκτητη, θα χεστει απανω του 30% εκπτωση στο νοικι θα βαρεσει.
Win win situation

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom