papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.413
- Πόντοι
- 27.261
οτι εχουμε πει μονοΞέρεις κάτι που δεν ξέρω?
οτι εχουμε πει μονοΞέρεις κάτι που δεν ξέρω?
Τεα μου έχω κλείσει για Σάββατο κ Κυριακή του Πάσχα Δημητσάνα ,έλα μαζί μου δωρεάν,έλα...Εγώ πάλι θα κάνω Πάσχα μόνη μου και μου την έχει βαρέσει Άσε με ρε συ γ*****
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε όταν τρώω τρώω μπέσα τώρα
Για δες από κάτω ...Για δεςοτι εχουμε πει μονο
να οι δικες μου οι προτασεις...Για δες από κάτω ...Για δες
... Tεά μου έλα μαζί μου έλα έλα έλα έλα έλα..
Δεν φταίω εγώ μετά που δεν κάνεις Προτάσεις δεν φταίω
Θα σου Καμω εγω μασάζ ,έλα είναι ζεστός αυτά τα απρόσμενα είναι ωραίαΓια δες από κάτω ...Για δες
... Tεά μου έλα μαζί μου έλα έλα έλα έλα έλα..
Δεν φταίω εγώ μετά που δεν κάνεις Προτάσεις δεν φταίω
Κάτσε γιατί προσπαθώ να πείσω τον παπαφίλιπς Να μου κάτσεις και Δεν μου κάθεται ...Δώσε μου 10 λεπτά σε παρακαλώ και θα σου απαντήσω τόσο χρόνο χρειάζομαι για να τον ψήσω.. υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να φάω χυλόπιτα οπότε θα σου ρθωΤεα μου έχω κλείσει για Σάββατο κ Κυριακή του Πάσχα Δημητσάνα ,έλα μαζί μου δωρεάν,έλα...
Είσαι μεγάλος καργιόλης ρενα οι δικες μου οι προτασεις...
Λιχουδιέςνα οι δικες μου οι προτασεις...
Έλα κ γαμω θα περάσουμε κ θα γνωριστούμεΚάτσε γιατί προσπαθώ να πείσω τον παπαφίλιπς Να μου κάτσεις και Δεν μου κάθεται ...Δώσε μου 10 λεπτά σε παρακαλώ και θα σου απαντήσω τόσο χρόνο χρειάζομαι για να τον ρίξω.. υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να φάω χυλόπιτα οπότε θα σου ρθω
Σε έχω καβάτζα όμως μην αγχώνεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι μεγάλος καργιόλης ρε
Είσαι ο άντρας μου είσαι ο ψήστης μου είσαι λαδορίγανη στο ψωμί μου είσαι είσαι Είσαι και ναι ναι ναι ναι
Κάτσε γιατί έχω φάει μία καψούρα από κάτω Δώσε μου μισό σε παρακαλώ ΚοντεύωΈλα κ γαμω θα περάσουμε κ θα γνωριστούμε
δε νηστευω εγωΛιχουδιές
Αλλά από εβδομάδα,λόγω νηστείας
Ναι ρε όταν έχω άντρα έχω και με κιθάρα κιόλας.... μη φανταστείς μόνο σε φωτογραφία μου τα στέλνει και εμέναΛιχουδιές
Αλλά από εβδομάδα,λόγω νηστείας
Θα φας κρεατάκι μωράκι μουδε νηστευω εγω
ανετα.Θα φας κρεατάκι μωράκι μου
Εεεε?
Μωρό μου και εγώ καλοψημένα όχι αίματα..ανετα.
καλο να ειναι, καλοψημενο και μαλακο εννοειται...
αφου ειμεθα καλλιτεχναι μανδαμ... τραβαμε ΚΑΙ ωραιες φωτογραφιεςΝαι ρε όταν έχω άντρα έχω και με κιθάρα κιόλας.... μη φανταστείς μόνο σε φωτογραφία μου τα στέλνει και εμένα
μαλλον ουτε αυτοι νηστευουνΜωρό μου και εγώ καλοψημένα όχι αίματα..
Ρε συ 108 άτομα από πάνω που μας παρακολουθούν τι το ενδιαφέρον βρίσκουν τώρα σε αυτό???
Καμία μακαρονάδα τίποτα Όχι ε??θα σου έχω κ πίτσα για το δρόμο μπουμπου
104 χάσαμε τέσσερις Γιατί γράφεις μαλακίες Για αυτόαφου ειμεθα καλλιτεχναι μανδαμ... τραβαμε ΚΑΙ ωραιες φωτογραφιες
μαλλον ουτε αυτοι νηστευουν
ηταν βιγκαν μαλλον104 χάσαμε τέσσερις Γιατί γράφεις μαλακίες Για αυτό
Ήταν vegan και βγήκαν.ηταν βιγκαν μαλλον