Καλησπέρα σε όλους,
Χρωστάω μια κριτική για την Ίριδα. Έχω συναντήσει τη κοπέλα δυο φορές, προγραμμα δυο ωρών τη μια αργά το βράδυ στο Bill και τη δεύτερη φορά σε ξενοδοχεία στα βόρεια προάστια. Η κοπέλα Κόντουλα, πολύ αδύνατη με ένα σώμα σχεδόν παιδικό, δεν φαίνεται ιδιαίτερα γυμνασμένη αν και η δύναμη που βάζει την ώρα της συνεδρίας δείχνει μάλλον αλλά. κλασσικά χορός στην αρχή, ο οποίος λόγο της παχυσαρκίας μου πάει μάλλον στράφι, μπάνιο πριν από τη συνέδρια μόνος διότι δε χωράω στα περισσότερα ντους ξενοδοχείων με παρέα, στη συνέχεια ένα πολύ δυνατό body to body το οποίο επειδή ήμουν πιασμένος και τις δυο φορές με έστρωσε. Στα έξτρα η κοπέλα κατάφερε να με ικανοποιήσει κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο καθώς παίρνω φάρμακα με προλακτινη τα οποία έχουν τα γνωστά αποτελέσματα. Η συνέδρια έκλεισε με τη κοπέλα μα με βοηθάει με τα λάδια στο ντους κάτι το οποίο εκτίμησα δεόντως .Η κοπέλα εξαιρετικά ευγενική εάν και έβγαζε ένα φόβο, μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι οι απαιτήσεις των πελατών, κάτι ότι φοβάται μη χάσει τη δουλειά της, έχει επηρεαστεί, πιθανώς να μειώνει το κατα τα αλλα εξαιρετικό σέρβις της. Της ζήτησα να τη δω casual ντυμένη κάποια στιγμή αλλά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι τη θέλουν λατέρνα όποτε και μάλλον δε θα συμβεί. Θα είναι χαρά μου να ξανασυναντήσω τη κοπέλα , εάν και θα ήθελα να συναντήσω και τις άλλες κοπελες για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη για όλο το γραφειο και εδώ είναι που χαλάει η εμπειρία που έχω.
Εν κατακλείδι 9/10 στη κοπέλα για συμπεριφορά και υπηρεσίες ( μα θυμάστε συνάδελφοι ότι πάμε για μασάζ με ολοκλήρωση και όχι με cg)
Καλησπέρα σας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλη η ομάδα για την κριτική σας.
Τα κορίτσια όπως έχουμε πει γνωρίζουν πραγματικά μασάζ και συνεχώς κάνουμε εκπαίδευση όλες μαζί και αναπτύσσουμε όλο και περισσότερο τις τεχνικές Και συνδυάζουμε διάφορα συστήματα ώστε να βγαίνουν τα προγράμματα πιο πλούσια.
Όσο αφορά το ντύσιμο τώρα...
Όταν ξεκίνησα μπορείτε να ρωτήσετε και παλιά μέλη, Πήγαινα στις συνεδρίες, με αθλητικό κολάν και μπουστάκι γιατί προέρχομαι από ακαδημίες ποδοσφαίρου αθλητικό χώρο και έτσι ειχα μάθει και ήτανε και πολύ βολικό για μένα να σας πω την αλήθεια..
Με τον καιρό όμως οι απαιτήσεις των πελατών άλλαξαν και ξεκίνησε το έργο του τύπου... Κοριτσάκι μου θέλω να σε δω με γόβα με ζαρτιέρα, με καλτσοδέτα,
Με πρόστυχα σέξι εσώρουχα και δίχτυα και το προχώρησα το πράγμα γιατί στην τελική μου αρέσει και εμένα δεν είχα θέμα το συζήτησα και με τα κορίτσια
... όλα τα συζητάμε δεν κάνουμε κάτι Αν δεν υπάρχει συζήτηση και συμφωνία μεταξύ μας... είναι πρόβλημα πολλές φορές Λοιπόν όταν είναι πρωί μεσημέρι τέτοιες ώρες να κυκλοφορούμε έτσι έξω και να πέφτουν τα βλέμματα πάνω μας πάρα πολύ άσχημα.. πράγμα το οποίο δεν το θέλουμε.
Τις βραδινές ώρες αργά δεν υπάρχει θέμα αλλά όταν ο πελάτης είναι απαιτητικός και ζητάει γούστα...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς την επιλέξαμε.
Σαφώς και μέσα στην τσάντα της και η Ίριδα και όλες οι θεραπεύτριες έχουμε ένα αθλητικό κολάν αθλητικά παπούτσια και αθλητική μπλούζα γιατί ταυτόχρονα μπορεί να μας ζητήσουν πελάτες για αθλητικό και όπως είδατε γνωρίζουμε πραγματικά μασάζ και μάλιστα πολύ δυνατό ...Δεν έχει να κάνει ούτε το ύψος της θεραπεύτρια ούτε με τα κιλά της τεχνικά πρέπει να γνωρίζει μασάζ και αυτό Είναι κάτι που το έχουμε όλες ως ομάδα.
Πάμε τώρα στο χαρακτήρα της ίριδας αυτό το κορίτσι το πήρα αν θέλετε από πολύ άσχημη κατάσταση πριν Δυόμιση χρόνια όπου Ναι είχε περάσει άσχημες καταστάσεις με πελάτες και γραφεία στο παρελθόν... Επειδή όμως συμβαίνουν διάφορα περιστατικά όπως θα έχετε διαβάσει παραπάνω συνεχώς αυτό το κορίτσι το γκρεμίζουν οι πελάτες μπορεί και εσκεμμένα, και μετά από ένα περιστατικό που έγινε πολύ πρόσφατα... Ναι έχει βγάλει μία φοβία και μία ανασφάλεια μήπως κάτι δεν κάνει καλά
Μήπως δεν μπορέσει να βάλει το όριο της.. μήπως δεν αρέσει επειδή είναι πετίτ..
Μήπως επειδή έχει μικρό στήθος και λοιπά και λοιπά....
Προσπαθούμε όσο μπορούμε και εγώ σαν συνάδελφός της να την ανεβάσουμε και να της εξηγήσουμε ότι τη δουλειά της την κάνει άψογα γιατί αυτή είναι η αλήθεια.
Και σίγουρα αν κάποιος άνθρωπος θέλει απλά να κάνεις σεξ ξέρει πολύ καλά που θα απευθυνθεί.
Εμείς προσφέρουμε Ναι μεν καλό μασάζ άριστα τεχνικό πολλές υπηρεσίες μέσα σε μία συνεδρία, όπως είδατε μασάζ σώμα με σώμα body to body barefoot σιάτσου μασάζ, footjob αριστοτεχνικό ,στοματικό, τα εξτρά rim blowjob handjob klp
..πράγμα το οποίο το λατρεύουν όλο το πρόγραμμα οι πελάτες. Λυπάμαι που δεν Χωρουσατε στο μπάνιο.. αλλά συνήθως όταν υπάρχει τζακούζι κάνουμε εκεί και χωράμε μία χαρά
... Ελπίζω την επόμενη φορά να πέσετε στα χέρια μου και το λέω σαν απειλή γιατί δεν πρόκειται να φύγετε από μένα αν δεν τελειώσετε τουλάχιστον τρεις φορές κι αν δεν σας λιανίσω.
Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σας φροντίσουμε και σε επόμενες ημερομηνίες .
Σας φιλώ καλές γιορτές
ΤΕΑ