Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 859K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Μέσα σε αυτό το χαμό ας γράψω και το highlight της ημέρας..... τα σχολία την άποψη και τα συμπεράσματα Τα αφήνω σε σας ελεύθερα.
Μήνυμα στο Viber τα κλασικά θέλω Τα θέλω Τέα θέλω θέλω θέλω να μου κάνεις squirting και το θέλω και σε θέλω και μπλα μπλα μπλα... δεν έχω διαθεσιμότητα του λέω είμαι φουλ ωραία μου λέει τι άλλο υπάρχει... Κατά τα άλλα μόνο εσένα θέλω και τέτοια σε θέλω και σε θέλω κλαίω... του λέω λοιπόν ότι τρέχει η προσφορά και ότι μέσα συμπεριλαμβάνονται τα έξτρα και ότι έχει άμεσα διαθεσιμότητα Ίριδα βλέπει φώτο τα κλασικά βλέπει ότι είναι και πολύ οικονομικό βλέπει ότι περιλαμβάνει και κάμποσα την κλείνει την κοπέλα.. Α μου λέει σε παρακαλώ όμως θέλω να φοράει και πολύ ψηλό τακούνι γόβες και σε παρακαλώ θέλω να είναι και σέξι εμφάνιση της στο ντύσιμο... Άντε λέω ναι... ενημερώνω λοιπόν εγκαίρως το κορίτσι να ντυθεί Χαρούμενα Χριστούγεννα προσοχή νωρίς νωρίς το μεσημέρι το ραντεβού 13:00 έπρεπε να βγει σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν η Ίριδα + μαλλί στην πένα ζαρτιέρα μακιγιάζ αρώματα ξύπνησε χαράματα το κοριτσάκι πάει στον τύπο ραντεβού στο Θεό Σκαραμαγκά Crystal blue okay γ*** την κίνηση εκείνη την ώρα Άστο να πάει στο διάολο δεν το σχολιάζω άλλο αυτό.
Πάντα οι θεραπεύτριες φρεσκάρισμα λίγο... αργεί 5 λεπτά να ανέβει με το ρολόι πέντε λεπτά... πάντα ενημερώνω τα κορίτσια ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι όπως έχουμε συμφωνήσει δεν τρώμε χρόνους τα κορίτσια το ξέρουν για οποιοδήποτε λόγο και να υπάρχει καθυστέρηση είτε από τον πελάτη είτε από μας Πάντα καθόμαστε παραπάνω... αλλά τώρα μιλάμε για 5 λεπτά με το ρολόι Τέλος πάντων. Γίνεται ότι γίνεται αυτός Εν τω μεταξύ μου έχει στείλει μήνυμα ότι θέλει on time Γιατί δεν έχει χρόνο κρατήστε το αυτό.. τελειώνει η συνεδρία παίρνω το feedback από την Ίριδα μου στέλνει βγήκα Ωχ βλέπω την ώρα της λέω τι έγινε μου λέει βιαζόταν να φύγει ωραία της λέω Πώς πήγε η συνεδρία πάρα πολύ ευχαριστημένος μου λέει σοκ είπε ο πελάτης.... η μικρή βγήκε όμως 15 λεπτά νωρίτερα και εγώ πάντα θέλω να ξέρω τι συμβαίνει για να διατηρούνται οι ώρες και η συμφωνία. Και μου γράφει μηνύματα Ο τύπος... Ενώ τώρα μιλάμε ότι έχει πάρει ένα πρόγραμμα με έκπτωση τρελή και με τα έξτρα μέσα και ξέρεις κάτι δεν τελείωσα δεύτερη φορά και της είπα να τελειώσω δεύτερη και μου είπε δεν προλαβαίνουμε και μ****** έκανα που έδωσα για 90 λεπτά μασάζ έπρεπε να πληρώσω για 60 λεπτά μασάζ και bb μανταλάκια και του απαντώ την είχατε μπροστά σας? Και το κινητό το είχατε δίπλα σας? Είναι τόσο δύσκολο να μου στείλετε ένα μήνυμα να σας το φτιάξω αμέσως το οποιοδήποτε θεματάκι υπάρχει? Είναι τόσο δύσκολο εφόσον έχετε τη θεραπεύτρια να επικοινωνήσετε όμορφα και γλυκά αυτό που θέλετε με την ίδια ενώ της έχετε πει ότι όλα σούπερ Όλα τέλεια... και καταλήγουμε στο υπέροχο highlight ότι ο τύπος μου λέει το κορυφαίο παιδιά εγώ μου λέει παρήγγειλα μία πορτοκαλάδα και η θεραπεύτρια ήπιε και ένα νερό, συν τις βενζίνες στην μου λέει ότι πλήρωσα 31 ευρώ το ξενοδοχείο συν τα 90 λεπτά μασάζ με την προσφορά 110 ευρώ.... ωραία του λέω τι θέλετε να σας κάνω επιστροφή χρημάτων να σας πληρώσω και την πορτοκαλάδα?? Παρόλα αυτά λοιπόν του είπα γιατί στα α****** μου κιόλας να του κάνω επιστροφή χρημάτων του ζήτησα και το iban Τώρα μιλάμε για τρελό σκηνικό απλά το αναφέρω για να καταλάβετε τι τραβάμε και φυσικά ο Πανγυφτας έστειλε IBAN και ζήταγε τα χρήματα πίσω και Μπράβο και τι ωραίο γραφείο είστε εσείς κάνετε επιστροφή χρημάτων... το δεύτερο πάρτυ της ιστορίας θα σας το πω κάποια άλλη στιγμή αλλά πραγματικά... τόσα χρόνια Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γυφταριο.
Θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα το κρατήσω το γραφείο και μετά το Πάσχα λοιπόν εγώ προσωπικά Έχω κουραστεί απίστευτα με όλες αυτές τις μαλακίες τους συν πολλά άλλα που σκαρφίζονται.. Τα συμπεράσματα δικά σας
Μη μασας παντου υπαρχουν καλοι και κακοι πελατες και απο τσιγγουνηδες τιγκα ολοι για τσαμπα πρωτοι ειναι

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Μη μασας παντου υπαρχουν καλοι και κακοι πελατες και απο τσιγγουνηδες τιγκα ολοι για τσαμπα πρωτοι ειναι
Αγαπημένο μου πλάσμα Ερρίκο... @Errikos77 . .
Θα φάω μία πάστα αλά παλαιά να γλυκάνω λίγο τον πόνο και να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα και στο γλωσσιδι γιατί κάποιος έφαγε ρε φίλε σκορδαλιά,?? σπαράγγια, μπρόκολο Δεν ξέρω ρε φίλε τι....και έχω μία γεύση στο στόμα άστο... μασάζ πας να κάνεις ρε φίλε φαε κανένα φρουτάκι κάτι γλυκό γ*** την πίκρα μου μέσα ... να είναι ωραία ευωδιαστά και γευστικά να γουστάρουμε και εμείς λίγο... εγώ θα τα πω αυτά δηλαδή. Και μετά σου λένε πολύ large η Τέα κερνάει κρασιά και φέρνει στις συνεδρίες πιατέλα με φρούτα....αχχχχ
Ναι ρε μωρό μου παντού υπάρχουν καλοί και κακοί Okay αλλά έχει ξεφύγει το πράγμα, έχουμε γεμίσει αγαπούληδες, τζαμπατζήδες, αυτούς που θέλουν να βγάλουν γκόμενα την μασέζ, Αυτοί που θέλουν να τη γαμήσουν και να το γράψουν, Αυτοί λένε οτι θέλουν μασάζ αλλά ουσιαστικά θέλουν strapon, Αυτοί που σου λένε προχώρα Προχώρα Τα θέλω όλα όλα όλα τα θέλω και Εγώ μόνο εσένα θέλω μόνο εσένα παίρνω μόνο εσένα γουστάρω και μετά σου λέει έχω μόνο + 10 ευρώ ρε π*****κλαιωωωω ρεεε.... ΤΕΑ μουυυ κοιμάμαι 3 χρόνια στον καναπέ, έχω να κάνω με τη γυναίκα μου σέξ 5 χρόνια σε παρακαλώ λίγο θα στο βάλω τελειώνω γρήγορα Δεν θα καταλάβεις τίποτα έχω μικρό πουλί.... δεν θα το γράψω Δεν θα το πω σε κανέναν .... και το κορυφαίο είναι που σου λέει ο άλλος εγώ πηδάω βίζιτες ΑΚΑ.... Αντίο φίλε μου βάλτο μέσα σε τούβλο κάνε ότι θέλεις Okay πάω να φάω μία πάστα ακόμα... ρε φίλε να κάνω τα γούστα και να γουστάρω... αλλά δεν έχω λεφτά καν το τσάμπα και την επόμενη φορά θα τα βρούμε Έχω κλάψει/ γελάσει πολύ όμως.... έχει φθηνά και οικονομικά να πάνε αλλού γ*** το κέρατό μου και τσάμπα έχει τα πάντα όλα υπάρχουν εκεί έξω εμένα βρήκατε,ας βγάλουν γκόμενα απέξω στο δρόμο ξέρω γω, από το Facebook από το instagram να τα κάνουν όλα τσάμπα..
Πάστα σοκολατίνα για πάντα ρε!!!!!!

Συνημμένα

• 20230407_210943.jpg
    20230407_210943.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 68
Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Πο πο πο ρε πουστη μου τι γινετε.....ελεος με τους μαλακες!!!!ανοιξε ρε τεα ενα δικο σου χωρο κ οποιος γουσταρει ερχετε.....ουτε να τρεχεις ουτε τιποτα......γεια σας ειμαι εκει κ τελος.οποιος θελει ας ερθει!!!!!!!!!!η μαλακια εχει βαρεσει κοκκινο!!!!!!!!!!
Καλησπέρα έχει βαρέσει κόκκινο άστο... πάλι να ανοίξω δικό μου χώρο δεν θυμάσαι Τι γινόταν στην Πεύκη το 2016 ?
Τρεις μήνες κρατήσεις Και ερχόταν ο άλλος και σου έλεγε είμαι από το μπουρδέλα, κάνε μου και σεξ και όλα και θα σου γράψω εγώ μία κριτική.... είτε το ένα είτε το άλλο το ίδιο έργο είναι Μην το ψάχνεις έχουνε ξεφύγει εντελώς

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Θα φάω μία πάστα αλά παλαιά να γλυκάνω λίγο τον πόνο και να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα και στο γλωσσιδι γιατί κάποιος έφαγε ρε φίλε σκορδαλιά,?? σπαράγγια, μπρόκολο Δεν ξέρω ρε φίλε τι....και έχω μία γεύση στο στόμα άστο... μασάζ πας να κάνεις ρε φίλε φαε κανένα φρουτάκι κάτι γλυκό γ*** την πίκρα μου μέσα ... να είναι ωραία ευωδιαστά και γευστικά να γουστάρουμε και εμείς λίγο... εγώ θα τα πω αυτά δηλαδή. Και μετά σου λένε πολύ large η Τέα κερνάει κρασιά και φέρνει στις συνεδρίες πιατέλα με φρούτα....αχχχχ
Ναι ρε μωρό μου παντού υπάρχουν καλοί και κακοί Okay αλλά έχει ξεφύγει το πράγμα, έχουμε γεμίσει αγαπούληδες, τζαμπατζήδες, αυτούς που θέλουν να βγάλουν γκόμενα την μασέζ, Αυτοί που θέλουν να τη γαμήσουν και να το γράψουν, Αυτοί λένε οτι θέλουν μασάζ αλλά ουσιαστικά θέλουν strapon, Αυτοί που σου λένε προχώρα Προχώρα Τα θέλω όλα όλα όλα τα θέλω και Εγώ μόνο εσένα θέλω μόνο εσένα παίρνω μόνο εσένα γουστάρω και μετά σου λέει έχω μόνο + 10 ευρώ ρε π*****κλαιωωωω ρεεε.... ΤΕΑ μουυυ κοιμάμαι 3 χρόνια στον καναπέ, έχω να κάνω με τη γυναίκα μου σέξ 5 χρόνια σε παρακαλώ λίγο θα στο βάλω τελειώνω γρήγορα Δεν θα καταλάβεις τίποτα έχω μικρό πουλί.... δεν θα το γράψω Δεν θα το πω σε κανέναν .... και το κορυφαίο είναι που σου λέει ο άλλος εγώ πηδάω βίζιτες ΑΚΑ.... Αντίο φίλε μου βάλτο μέσα σε τούβλο κάνε ότι θέλεις Okay πάω να φάω μία πάστα ακόμα... ρε φίλε να κάνω τα γούστα και να γουστάρω... αλλά δεν έχω λεφτά καν το τσάμπα και την επόμενη φορά θα τα βρούμε Έχω κλάψει/ γελάσει πολύ όμως.... έχει φθηνά και οικονομικά να πάνε αλλού γ*** το κέρατό μου και τσάμπα έχει τα πάντα όλα υπάρχουν εκεί έξω εμένα βρήκατε,ας βγάλουν γκόμενα απέξω στο δρόμο ξέρω γω, από το Facebook από το instagram να τα κάνουν όλα τσάμπα..
Γεια σου ρε Τέα αρχόντισσα :hi:συγκινήθηκα που ο άλλος σου λέει ότι την έχει μικρή....

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Γεια σου ρε Τέα αρχόντισσα :hi:συγκινήθηκα που ο άλλος σου λέει ότι την έχει μικρή....
Εγώ να δεις τι έπαθα Όταν την είδα και μικρή μπαμιουλα....
Μη το γελάς αλλά είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές... μπορείς να το φανταστείς Handjob με τα δύο δάχτυλα του χεριού μου...το χεις???
Και να σε ρωτάει σου αρέσει ο πουτσος μου ?
Και να σου λέει και το κορυφαίο θέλω blowjob deepthroat ...Να πνίγεσαι και να τρέχουν σάλια να σε βλέπω να δακρύζεις... και να σου κρατάει το κεφάλι ρε παιδί μου εκεί βαθιά...
μεγάλε μαζί σου εγώ ότι θες γουστάρω ρε παιδί μου δεν έχω θέμα Πολύ κιόλας... αλλά να σου πει μετά τον έχω μικρό Έλα να στο βάλω λίγο δεν θα καταλάβεις τίποτα τελειώνω γρήγορα βλέπεις ρε ΤΕΑ έχω κάτι αρχιδάκια κερασάκια..
Δεν ξέρω ρε φίλε με ξεπερνάει... από τη μία στεναχωριέμαι και τους αγαπάω Κάτι τέτοιους τύπους, νιώθω συμπόνια ρε παιδί μου κατανόηση, τους νιώθω και τους συμπαθώ δεν μπορώ να πω και τσάμπα μπορεί να παίξουν τα Handjob ok... γιατί είμαι άνθρωπος αλλά ρε μπρο... Όχι επειδή είναι γαριδάκι να μας γ******* κιόλας...
Και Όταν σου ζητάει και σχέση εκεί δαγκώνομαι

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Ελα κλεισε μια συνεδρια μαζι μου να σε ισιωσω μετα δε θα θες να δεις αλλον ανδρα ξανα

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους,

Χρωστάω μια κριτική για την Ίριδα. Έχω συναντήσει τη κοπέλα δυο φορές, προγραμμα δυο ωρών τη μια αργά το βράδυ στο Bill και τη δεύτερη φορά σε ξενοδοχεία στα βόρεια προάστια. Η κοπέλα Κόντουλα, πολύ αδύνατη με ένα σώμα σχεδόν παιδικό, δεν φαίνεται ιδιαίτερα γυμνασμένη αν και η δύναμη που βάζει την ώρα της συνεδρίας δείχνει μάλλον αλλά. κλασσικά χορός στην αρχή, ο οποίος λόγο της παχυσαρκίας μου πάει μάλλον στράφι, μπάνιο πριν από τη συνέδρια μόνος διότι δε χωράω στα περισσότερα ντους ξενοδοχείων με παρέα, στη συνέχεια ένα πολύ δυνατό body to body το οποίο επειδή ήμουν πιασμένος και τις δυο φορές με έστρωσε. Στα έξτρα η κοπέλα κατάφερε να με ικανοποιήσει κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο καθώς παίρνω φάρμακα με προλακτινη τα οποία έχουν τα γνωστά αποτελέσματα. Η συνέδρια έκλεισε με τη κοπέλα μα με βοηθάει με τα λάδια στο ντους κάτι το οποίο εκτίμησα δεόντως .Η κοπέλα εξαιρετικά ευγενική εάν και έβγαζε ένα φόβο, μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι οι απαιτήσεις των πελατών, κάτι ότι φοβάται μη χάσει τη δουλειά της, έχει επηρεαστεί, πιθανώς να μειώνει το κατα τα αλλα εξαιρετικό σέρβις της. Της ζήτησα να τη δω casual ντυμένη κάποια στιγμή αλλά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι τη θέλουν λατέρνα όποτε και μάλλον δε θα συμβεί. Θα είναι χαρά μου να ξανασυναντήσω τη κοπέλα , εάν και θα ήθελα να συναντήσω και τις άλλες κοπελες για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη για όλο το γραφειο και εδώ είναι που χαλάει η εμπειρία που έχω.

Εν κατακλείδι 9/10 στη κοπέλα για συμπεριφορά και υπηρεσίες ( μα θυμάστε συνάδελφοι ότι πάμε για μασάζ με ολοκλήρωση και όχι με cg)

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Καλησπέρα!!
ήρθε η ώρα του μπλα-μπλα και των ευχών καλές γιορτές σε όλους

Μία σκέψη που έχω κάθε χρόνο τέτοια εποχή για τις ευχές παντός είδους είναι πως τις απεχθάνομαι.Και απεχθάνομαι γιατί απεχθάνομαι οτιδήποτε περιττό, κοινωνικά κατασκευασμένο και ενίοτε βεβιασμένο.
Οι ευχές οι αληθινές λέγονται και γράφονται αβίαστα, χωρίς πολλά θαυμαστικά,περίτεχνες λέξεις Και το κυριότερο λέγονται καθημερινά,άμεσα ή υπόρρητα,με αφορμή ή χωρίς.
Ωστόσο, ένιωσα για πρώτη φορά κάτι που δεν πίστευα πως θα συμβεί... το κέντρο βάρους των ευχών όλης της ανθρωπότητας μετατοπίστηκε σε κάτι πιο ουσιαστικό,πιο αληθινό,πιο προσγειωμένο.Για μένα υπάρχει λοιπόν ένα τετράπτυχο και πιάνει ως ευχή:
Υγεία -Καύλα - Αγάπη - Επανάσταση.
Και στο δικό μου πάντα δύσπιστο κι ώρες-ώρες κάπως απαισιόδοξο μυαλό η ευχή αυτή συνοψίζει σε αυτές τις λέξεις.
Αυτές οι λέξεις....
Ανεξαρτήτως του αν αφορούν τελικά όλους μας σε όλες τις ηλικίες έχουν τόση δύναμη, ώστε νατοποθετήσουν τον καθένα από εμάς σε μία κατάσταση αέναης θλίψης και μοναξιάς.
Και όσο και αν η θλίψη είναι εκείνο το συναίσθημα, που γίνεται άμεσα αντιληπτό,η μοναξιά είναι εκείνη που πονά περισσότερο όλους μας.
Ένας πόνος τόσο έντονος και δυνατός, καθώς το άτομο νιώθει σαν να υφίσταται μερικό ακρωτηριασμό του εαυτού του.
Αν όμως εκπαιδευτούμε στην αγάπη Τι άλλο μπορεί να συμβεί....
Η αγάπη, το νοιάξιμο, το δόσιμο είναι ενεργητική δύναμη μέσα στον άνθρωπο. Είναι μια δύναμη που γκρεμίζει τους τοίχους που χωρίζουν τον άνθρωπο από το συνάνθρωπο και τον ενώνει με τους άλλους. Η αγάπη του δίνει τη δύναμη να ξεπεράσει το συναίσθημα της απομόνωσης και του χωρισμού, κι ωστόσο του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του, να διατηρεί την ακεραιότητά του.

Η αγάπη είναι δράση,είναι άσκηση της ανθρώπινης δύναμης που μπορεί να εκδηλωθεί μόνο ελεύθερα και ποτέ σαν αποτέλεσμα καταναγκασμού. Η αγάπη είναι δράση και όχι παθητικό αίσθημα.Με τον πιο ευγενικό τρόπο, ο ενεργητικός χαρακτήρας της αγάπης μπορεί να καθοριστεί αν πούμε ότι αγάπη πρωταρχικά σημαίνει δόσιμο και όχι απολαβή.Το να δίνεις είναι η πιο υψηλή έκφραση του δυναμισμού της αγάπης. Στην ίδια την πράξη του δοσίματος νιώθω τη δύναμή μου, τον πλούτο, την ικανότητά μου. Και το δόσιμο αυτό έχει το νόημα της θυσίας.
Γιατί θυσιάστηκε ο Χριστός και σταυρώθηκε; Τι ήθελε να μας διδάξει; Την αγάπη.
«Αγαπάτε αλλήλους»
όχι μόνο το Πάσχα…κάθε μέρα!
H αγάπη είναι δόσιμο.
Η αγάπη είναι αυτή που θα φέρει τη γαλήνη και την ηρεμία στην ψυχή μας. Η αγάπη θα μας δώσει τη χαρά και την ευτυχία στην ζωή μας.

Kαλή Ανάσταση

Συνημμένα

• PSX_20230410_184738.jpg
    PSX_20230410_184738.jpg
    396,4 KB · Εμφανίσεις: 66

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
Καλησπέρα σε όλους,

Χρωστάω μια κριτική για την Ίριδα. Έχω συναντήσει τη κοπέλα δυο φορές, προγραμμα δυο ωρών τη μια αργά το βράδυ στο Bill και τη δεύτερη φορά σε ξενοδοχεία στα βόρεια προάστια. Η κοπέλα Κόντουλα, πολύ αδύνατη με ένα σώμα σχεδόν παιδικό, δεν φαίνεται ιδιαίτερα γυμνασμένη αν και η δύναμη που βάζει την ώρα της συνεδρίας δείχνει μάλλον αλλά. κλασσικά χορός στην αρχή, ο οποίος λόγο της παχυσαρκίας μου πάει μάλλον στράφι, μπάνιο πριν από τη συνέδρια μόνος διότι δε χωράω στα περισσότερα ντους ξενοδοχείων με παρέα, στη συνέχεια ένα πολύ δυνατό body to body το οποίο επειδή ήμουν πιασμένος και τις δυο φορές με έστρωσε. Στα έξτρα η κοπέλα κατάφερε να με ικανοποιήσει κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο καθώς παίρνω φάρμακα με προλακτινη τα οποία έχουν τα γνωστά αποτελέσματα. Η συνέδρια έκλεισε με τη κοπέλα μα με βοηθάει με τα λάδια στο ντους κάτι το οποίο εκτίμησα δεόντως .Η κοπέλα εξαιρετικά ευγενική εάν και έβγαζε ένα φόβο, μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι οι απαιτήσεις των πελατών, κάτι ότι φοβάται μη χάσει τη δουλειά της, έχει επηρεαστεί, πιθανώς να μειώνει το κατα τα αλλα εξαιρετικό σέρβις της. Της ζήτησα να τη δω casual ντυμένη κάποια στιγμή αλλά από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι τη θέλουν λατέρνα όποτε και μάλλον δε θα συμβεί. Θα είναι χαρά μου να ξανασυναντήσω τη κοπέλα , εάν και θα ήθελα να συναντήσω και τις άλλες κοπελες για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη για όλο το γραφειο και εδώ είναι που χαλάει η εμπειρία που έχω.

Εν κατακλείδι 9/10 στη κοπέλα για συμπεριφορά και υπηρεσίες ( μα θυμάστε συνάδελφοι ότι πάμε για μασάζ με ολοκλήρωση και όχι με cg)
Καλησπέρα σας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλη η ομάδα για την κριτική σας.
Τα κορίτσια όπως έχουμε πει γνωρίζουν πραγματικά μασάζ και συνεχώς κάνουμε εκπαίδευση όλες μαζί και αναπτύσσουμε όλο και περισσότερο τις τεχνικές Και συνδυάζουμε διάφορα συστήματα ώστε να βγαίνουν τα προγράμματα πιο πλούσια.
Όσο αφορά το ντύσιμο τώρα...
Όταν ξεκίνησα μπορείτε να ρωτήσετε και παλιά μέλη, Πήγαινα στις συνεδρίες, με αθλητικό κολάν και μπουστάκι γιατί προέρχομαι από ακαδημίες ποδοσφαίρου αθλητικό χώρο και έτσι ειχα μάθει και ήτανε και πολύ βολικό για μένα να σας πω την αλήθεια..
Με τον καιρό όμως οι απαιτήσεις των πελατών άλλαξαν και ξεκίνησε το έργο του τύπου... Κοριτσάκι μου θέλω να σε δω με γόβα με ζαρτιέρα, με καλτσοδέτα,
Με πρόστυχα σέξι εσώρουχα και δίχτυα και το προχώρησα το πράγμα γιατί στην τελική μου αρέσει και εμένα δεν είχα θέμα το συζήτησα και με τα κορίτσια
... όλα τα συζητάμε δεν κάνουμε κάτι Αν δεν υπάρχει συζήτηση και συμφωνία μεταξύ μας... είναι πρόβλημα πολλές φορές Λοιπόν όταν είναι πρωί μεσημέρι τέτοιες ώρες να κυκλοφορούμε έτσι έξω και να πέφτουν τα βλέμματα πάνω μας πάρα πολύ άσχημα.. πράγμα το οποίο δεν το θέλουμε.
Τις βραδινές ώρες αργά δεν υπάρχει θέμα αλλά όταν ο πελάτης είναι απαιτητικός και ζητάει γούστα...δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς την επιλέξαμε.
Σαφώς και μέσα στην τσάντα της και η Ίριδα και όλες οι θεραπεύτριες έχουμε ένα αθλητικό κολάν αθλητικά παπούτσια και αθλητική μπλούζα γιατί ταυτόχρονα μπορεί να μας ζητήσουν πελάτες για αθλητικό και όπως είδατε γνωρίζουμε πραγματικά μασάζ και μάλιστα πολύ δυνατό ...Δεν έχει να κάνει ούτε το ύψος της θεραπεύτρια ούτε με τα κιλά της τεχνικά πρέπει να γνωρίζει μασάζ και αυτό Είναι κάτι που το έχουμε όλες ως ομάδα.
Πάμε τώρα στο χαρακτήρα της ίριδας αυτό το κορίτσι το πήρα αν θέλετε από πολύ άσχημη κατάσταση πριν Δυόμιση χρόνια όπου Ναι είχε περάσει άσχημες καταστάσεις με πελάτες και γραφεία στο παρελθόν... Επειδή όμως συμβαίνουν διάφορα περιστατικά όπως θα έχετε διαβάσει παραπάνω συνεχώς αυτό το κορίτσι το γκρεμίζουν οι πελάτες μπορεί και εσκεμμένα, και μετά από ένα περιστατικό που έγινε πολύ πρόσφατα... Ναι έχει βγάλει μία φοβία και μία ανασφάλεια μήπως κάτι δεν κάνει καλά
Μήπως δεν μπορέσει να βάλει το όριο της.. μήπως δεν αρέσει επειδή είναι πετίτ..
Μήπως επειδή έχει μικρό στήθος και λοιπά και λοιπά....
Προσπαθούμε όσο μπορούμε και εγώ σαν συνάδελφός της να την ανεβάσουμε και να της εξηγήσουμε ότι τη δουλειά της την κάνει άψογα γιατί αυτή είναι η αλήθεια.
Και σίγουρα αν κάποιος άνθρωπος θέλει απλά να κάνεις σεξ ξέρει πολύ καλά που θα απευθυνθεί.
Εμείς προσφέρουμε Ναι μεν καλό μασάζ άριστα τεχνικό πολλές υπηρεσίες μέσα σε μία συνεδρία, όπως είδατε μασάζ σώμα με σώμα body to body barefoot σιάτσου μασάζ, footjob αριστοτεχνικό ,στοματικό, τα εξτρά rim blowjob handjob klp
..πράγμα το οποίο το λατρεύουν όλο το πρόγραμμα οι πελάτες. Λυπάμαι που δεν Χωρουσατε στο μπάνιο.. αλλά συνήθως όταν υπάρχει τζακούζι κάνουμε εκεί και χωράμε μία χαρά
... Ελπίζω την επόμενη φορά να πέσετε στα χέρια μου και το λέω σαν απειλή γιατί δεν πρόκειται να φύγετε από μένα αν δεν τελειώσετε τουλάχιστον τρεις φορές κι αν δεν σας λιανίσω.

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σας φροντίσουμε και σε επόμενες ημερομηνίες .
Σας φιλώ καλές γιορτές
ΤΕΑ

Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
εισαι ΤΙΤΑΝΑΣ παιχτη μου :tooth:
Όταν σου λέω εγώ Πάρε κανένα κιλό γιατί έχεις ρέψει δεν με ακούς εμένα μου αρέσει να είναι μπόλικος ο άντρας..... Ώρες ώρες μου βγάζεις ότι πρέπει να σε ταΐσω ρε συ δεν μπορώ να βλέπω αδύνατο άνθρωπο στο χω πει φάε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Υγεία -Καύλα - Αγάπη - Επανάσταση.

Αυτές οι λέξεις....
Ανεξαρτήτως του αν αφορούν τελικά όλους μας σε όλες τις ηλικίες έχουν τόση δύναμη, ώστε νατοποθετήσουν τον καθένα από εμάς σε μία κατάσταση αέναης θλίψης και μοναξιάς.
+1 απο μενα αυτο... πολυ μπροστα. :worship:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Όταν σου λέω εγώ Πάρε κανένα κιλό γιατί έχεις ρέψει δεν με ακούς εμένα μου αρέσει να είναι μπόλικος ο άντρας..... Ώρες ώρες μου βγάζεις ότι πρέπει να σε ταΐσω ρε συ δεν μπορώ να βλέπω αδύνατο άνθρωπο στο χω πει φάε
σε περιμενω να παμε για κοψιδια με την πρωτη ευκαιρια... ξερεις εσυυυυυ

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
σε περιμενω να παμε για κοψιδια με την πρωτη ευκαιρια... ξερεις εσυυυυυ
Ρε συ και μία κολοκυθοκεφτέδες
Ένα τζατζίκι
Τυρί φέτα
Σαλάτα χωριάτικη πολύ κρεμμύδι παρακαλώ και πολύ λάδι γιατί κάνω Βούτες
Πατάτα τηγανιτή κανονική
Μπριζόλες μπιφτέκια στα κάρβουνα και λουκάνικο χωριάτικο ...
Και κάτι να πιούμε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Ένα τζατζίκι
Τυρί φέτα
Πατάτα τηγανιτή κανονική
Και κάτι να πιούμε
εγω στα καρβουνιαρικα θα δωσω εμφαση παντως.

• Χαχα

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Ένα τζατζίκι
Τυρί φέτα
Πατάτα τηγανιτή κανονική
Και κάτι να πιούμε
Δεν θα φας... απλά θα τσιμπήσεις!!!:grin::grin:

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.423
εγω στα καρβουνιαρικα θα δωσω εμφαση παντως.
Εγώ πάλι θα κάνω Πάσχα μόνη μου και μου την έχει βαρέσει Άσε με ρε συ γ*****
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν θα φας... απλά θα τσιμπήσεις!!!:grin::grin:
Όχι ρε όταν τρώω τρώω μπέσα τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom