Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 446
δηλαδη ειναι μπαζο; Εσυ τον παιζεις μονο με αυτες καλοψυχες;Το να τον παίζεις με την Σκατιανα δεν είναι μαγκιά αλλά η αυτοταπεινωση
Όχι τύπε μου έχεις δικιο. Μουναρα είναι η Σκατιαναδηλαδη ειναι μπαζο; Εσυ τον παιζεις μονο με αυτες καλοψυχες;
to oti einai μουναρα, ή τουλαχιστον ηταν, δεν το αμφισβητει κανεις, εκτος αν εισαι κομπλεξικος. Το οτι ειναι σιχαμενη επισης δεν το αμφισβητει κανεις. Το πρωτο σκελος ομως αρκει απο μονο του να με κανει να πληρωσω για να της τον χωσωΌχι τύπε μου έχεις δικιο. Μουναρα είναι η Σκατιανα
to oti einai μουναρα, ή τουλαχιστον ηταν, δεν το αμφισβητει κανεις, εκτος αν εισαι κομπλεξικος. Το οτι ειναι σιχαμενη επισης δεν το αμφισβητει κανεις. Το πρωτο σκελος ομως αρκει απο μονο του να με κανει να πληρωσω για να της τον χωσω
Με το μελαχροινο εγινε παλι γυναικαρα εξωτερικα.Παραμενει ομως σκατιανα εσωτερικα.την εχυνα ομως
Τι εννοείς φίλε παράξενο σώμα ;;και πως έγινε η γνωριμία αν επιτρέπεται ;Την έχω γνωρίσει σε νυχτερινό μαγαζί και όντως είναι ωραία.
Είναι και πολύ αντιπαθητική όμως και το σώμα της είναι λίγο παράξενο στις αναλογίες του.
Ομορφη μεν ,αλλα εχει λίγο μεγάλο κεφάλι για το σώμα της δε.Τι εννοείς φίλε παράξενο σώμα ;;και πως έγινε η γνωριμία αν επιτρέπεται ;