καμια δεκαετια
Επενδυση σε βαθος δεκαετιας που λεει και ο Κυριακος!
καμια δεκαετια
Επένδυση μακράς πνοής με αργή απόσβεση...Επενδυση σε βαθος δεκαετιας που λεει και ο Κυριακος!
Επένδυση μακράς πνοής με αργή απόσβεση...
Σαν το δημόσιο χρέος...Ποτέ δε μηδενίζεται και μόνο ανακυκλώνεται.Σε πολλες δοσεις!
Tρομερή στάση η Τάτι...Βγάζει καύλα...Όποιος δε καυλώνει με τη στάση σώματος, μίνι, γόβες, να αποχωρήσει συνοπτικά.
Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να αρέσουν σε όλους το ίδιο...Παντελως μαλακισμενη και ντεκαβλε γκομενα...
Αηδια σκετη!!!
Απορω με ολους σας!!!
Θα κανω εμετο με τη συγκεκριμενη...Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να αρέσουν σε όλους το ίδιο...
H Tάτι δεν έχει μέση κατάσταση.Η την θεωρείς δυνατή μιλφάρα ή την απεχθάνεσαι ολικά...Θα κανω εμετο με τη συγκεκριμενη...
Το υφος και το ολο στυλακι της ειναι που με χαλαει, οχι τοσο σαν εξωτερικη εμφανισηH Tάτι δεν έχει μέση κατάσταση.Η την θεωρείς δυνατή μιλφάρα ή την απεχθάνεσαι ολικά...
Ουτε να μου τον δει!!είναι για πολύ βρώμικο γαμισι.....
Πολλοί θα ήθελαν να της τον ακουμπήσουν...Ουτε να μου τον δει!!
Και γενικα αν γινεται να μεινει αγαμητη για παντα!!!
τυπε τις γυναικες (τους ανθρωπους θα ελεγε καποιος μερακλης) δεν τις τιμωρεις αν δεν τις γαμησεις, αλλα αν τις "γαμησεις" σκληροτερα αποτι αντεχουν. Τις Τατιανες αυτου του κοσμου δεν πρεπει να τις γαμας απο λαγνεια αλλα απο μισος. Πρωτα λιγο ξυλο, μετα ασαλιωτο σοδομισμα, και μετα πεταμα με κλοτσια εξω απο το αμαξι στην πλατεια συνταγματος με μια ροχαλα στο κουτελο, εν μεσω πορειας κουκουεδων.Ουτε να μου τον δει!!
Και γενικα αν γινεται να μεινει αγαμητη για παντα!!!
Αγαπητε μου πολυ φοβαμαι οτι δεν εχεις καταλαβει οτι ολες αυτες οι "Τατιανες" μονο ετσι οπως περιεγραψες τους αρεσει να τις γαμανε, μονο τοτε καβλωνουν!!!τυπε τις γυναικες (τους ανθρωπους θα ελεγε καποιος μερακλης) δεν τις τιμωρεις αν δεν τις γαμησεις, αλλα αν τις "γαμησεις" σκληροτερα αποτι αντεχουν. Τις Τατιανες αυτου του κοσμου δεν πρεπει να τις γαμας απο λαγνεια αλλα απο μισος. Πρωτα λιγο ξυλο, μετα ασαλιωτο σοδομισμα, και μετα πεταμα με κλοτσια εξω απο το αμαξι στην πλατεια συνταγματος με μια ροχαλα στο κουτελο, εν μεσω πορειας κουκουεδων.
Πάντα Τάτι....Τύπε, υπάρχουν 3.904.727.342 γυναίκες σε αυτό τον κόσμο. Το 75% εξ'αυτών είναι ενήλικες: 2.928.545.506. Ασε την Τατιάνα σε εμάς και πέσε την στα υπόλοιπα 2.928.545.505.