Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.645
Πόντοι
496
Το δάκτυλο θέλει τεχνική. Είχα πάει με μια πορνοστάρ και είχε βρει το σημείο κατευθείαν με την πρώτη που λένε.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Το δάκτυλο θέλει τεχνική. Είχα πάει με μια πορνοστάρ και είχε βρει το σημείο κατευθείαν με την πρώτη που λένε.
αμα σου αρεσει φιλε μου...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....ταντρα παντως δεν ειναι τεχνικη με δακτυλο

alex2050

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Like
86
Πόντοι
0
από ποτε το δακτυλο ειναι τεχνική?.. από πορνοκατασταση παντως ειναι πολυ καλη
Fafoutis69 αφηνω στην ακρη  το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Fafoutis69 αφηνω στην ακρη  το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!
το χει

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου για εμένα, το έχει σε όλα και είναι πάντοτε χαμογελαστή και συζητήσιμη σε αυτά που θέλει το κάθε ραντεβού

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
ως φαινεται κ απο τις φωτο κ απο την διαφημιση ειναι στις μουσσες αγ παντων 3 μερες την βδομαδα!

alex2050

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Like
86
Πόντοι
0
από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου για εμένα, το έχει σε όλα και είναι πάντοτε χαμογελαστή και συζητήσιμη σε αυτά που θέλει το κάθε ραντεβού
Φιλε με την Ζωη εχω βρεθει αρκετες φορες,τα τελευταία 3-4 χρονια  απο τοτε που ηταν στο Κωλονακι , στο υπογειο,μεχρι πριν απο μερικες εβδομαδες στον Πριαμο.Γυναικα με ανθρωπινη υποσταση και καβλιαρα μαζι...βγαζει γουστα!  Πω,πω..ουτε προμοτορας να ημουν!Lol Θα φαω πολυ κραξιμο!αντε γεια...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.645
Πόντοι
496
Εμένα η ζωή μου είπε να μην φιλάω ποτέ πουτανες στο στόμα ούτε για αστείο. Στο μουνι αν θέλετε αν φιλάτε όσο θέλετε.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Εμένα η ζωή μου είπε να μην φιλάω ποτέ πουτανες στο στόμα ούτε για αστείο. Στο μουνι αν θέλετε αν φιλάτε όσο θέλετε.
χαχαχαχα αμα καναμε οτι λεγαν αυτες θα χαμε καταστραφει..............
να μην το κανεις επειδη δε γουσταρεις εσυ .

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336

Και μένα τα ίδια μου έχει πει φίλε. Αλλά αν δε φιλάς για μένα, μη γαμάς κι όλας! Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν ξαναπάω λογικά με τη Ζωή! Όλα πολύ ωραία, αλλά χωρίς φιλί ρε φίλε γάμα και τη χούφτα σου!!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Και μένα τα ίδια μου έχει πει φίλε. Αλλά αν δε φιλάς για μένα, μη γαμάς κι όλας! Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν ξαναπάω λογικά με τη Ζωή! Όλα πολύ ωραία, αλλά χωρίς φιλί ρε φίλε γάμα και τη χούφτα σου!!!
το φιλι ενωνει το κορμι γι αυτο το αποφευγουνε !!!!!

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
μαζί σου συνάδελφε και εμένα μου βγαίνει καλύτερα η gfe φάση, η αλήθεια είναι ότι όσες φορές κοπέλες του χώρου έχουν πάει να με φιλήσουν στο στόμα η αυτόματη αντίδρασή μου είναι να γυρίσω το μάγουλο. μάλλον έτσι μέσα μου έχω βάλει τη διαχωριστική γραμμή.....

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.645
Πόντοι
496
Τα φιλιά και τους έρωτες αλλού. Εμείς πάμε για φουλ γυμναστική, επαγγελματική συνέδρια με σκληρό γαμησι. Εάν φιλάς παίζει να κολλήσεις έρπη. Ο καθένας από εμάς τον δίνει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό και μετά χύνει κιόλας. Μετά από 10 λεπτά μισή ώρα πας εσύ και δίνεις γλωσσοφιλα.. για ξανασκεφτειτε το.

Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
30
Πόντοι
0
Τα φιλιά και τους έρωτες αλλού. Εμείς πάμε για φουλ γυμναστική, επαγγελματική συνέδρια με σκληρό γαμησι. Εάν φιλάς παίζει να κολλήσεις έρπη. Ο καθένας από εμάς τον δίνει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό και μετά χύνει κιόλας. Μετά από 10 λεπτά μισή ώρα πας εσύ και δίνεις γλωσσοφιλα.. για ξανασκεφτειτε το.
 Όλα είναι πιθανα,μπορει και να κολλησεις και με το ακαποτο όμως! Τα σαλια εχουν αντισηπτικες ιδιότητες!!!

Vag_peir

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Εγώ αυτό με το ακαποτη ποτέ δε το συμπάθησα / χώνεψα. Δεν είναι πολύ επικίνδυνο; Όσο και να προσέχει η κοπέλα εγώ θα έφευγα με αμφιβολία αν έχει γίνει καμία στραβή.

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
συνάδελφε μαζί σου, τουλάχιστον από δικής μου μεριάς δεν μπαίνω δραγάτης στα γούστα κανενός, απλά επειδή το έφερε η συζήτηση ενώ αποφεύγω την επαφή με το στόμα είμαι επιρρεπής στο σκαπουλάρισμα της κάτω περιοχής των κοριτσιών εφόσον έχουν πρώτα καθαριστεί επαρκώς. μπορεί και να κάνω μεγαλύτερο λάθος     

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom