You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tantrazoe
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
αμα σου αρεσει φιλε μου...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....ταντρα παντως δεν ειναι τεχνικη με δακτυλοΤο δάκτυλο θέλει τεχνική. Είχα πάει με μια πορνοστάρ και είχε βρει το σημείο κατευθείαν με την πρώτη που λένε.
Fafoutis69 αφηνω στην ακρη το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!από ποτε το δακτυλο ειναι τεχνική?.. από πορνοκατασταση παντως ειναι πολυ καλη
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
το χειFafoutis69 αφηνω στην ακρη το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!
από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου για εμένα, το έχει σε όλα και είναι πάντοτε χαμογελαστή και συζητήσιμη σε αυτά που θέλει το κάθε ραντεβούFafoutis69 αφηνω στην ακρη το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!
σημείωση, δέχεται και σε δικό της χώρο στο κολονάκιως φαινεται κ απο τις φωτο κ απο την διαφημιση ειναι στις μουσσες αγ παντων 3 μερες την βδομαδα!
Φιλε με την Ζωη εχω βρεθει αρκετες φορες,τα τελευταία 3-4 χρονια απο τοτε που ηταν στο Κωλονακι , στο υπογειο,μεχρι πριν απο μερικες εβδομαδες στον Πριαμο.Γυναικα με ανθρωπινη υποσταση και καβλιαρα μαζι...βγαζει γουστα! Πω,πω..ουτε προμοτορας να ημουν!Lol Θα φαω πολυ κραξιμο!αντε γεια...από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου για εμένα, το έχει σε όλα και είναι πάντοτε χαμογελαστή και συζητήσιμη σε αυτά που θέλει το κάθε ραντεβού
Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Η Ζωη δινει γλωσσοφιλα?
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Η Ζωη δινει γλωσσοφιλα?
οχι
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Fafoutis69 αφηνω στην ακρη το σχολιο σου για `το δαχτυλο`και προχωραω συμφωνωντας για την πορνοκατασταση,οπως επισης οτι η τεχνικη του Ταντρα ειναι κατι πολυ ειδικο!Και για να μην κουραζω περεταιρω...θεωρω οτι συμφωνουμε και οι δυο στο οτι η Ζωη το `χει το πορνομασαζ!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
χαχαχαχα αμα καναμε οτι λεγαν αυτες θα χαμε καταστραφει..............Εμένα η ζωή μου είπε να μην φιλάω ποτέ πουτανες στο στόμα ούτε για αστείο. Στο μουνι αν θέλετε αν φιλάτε όσο θέλετε.
να μην το κανεις επειδη δε γουσταρεις εσυ .
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Εμένα η ζωή μου είπε να μην φιλάω ποτέ πουτανες στο στόμα ούτε για αστείο. Στο μουνι αν θέλετε αν φιλάτε όσο θέλετε.
Και μένα τα ίδια μου έχει πει φίλε. Αλλά αν δε φιλάς για μένα, μη γαμάς κι όλας! Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν ξαναπάω λογικά με τη Ζωή! Όλα πολύ ωραία, αλλά χωρίς φιλί ρε φίλε γάμα και τη χούφτα σου!!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
το φιλι ενωνει το κορμι γι αυτο το αποφευγουνε !!!!!Και μένα τα ίδια μου έχει πει φίλε. Αλλά αν δε φιλάς για μένα, μη γαμάς κι όλας! Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν ξαναπάω λογικά με τη Ζωή! Όλα πολύ ωραία, αλλά χωρίς φιλί ρε φίλε γάμα και τη χούφτα σου!!!
μαζί σου συνάδελφε και εμένα μου βγαίνει καλύτερα η gfe φάση, η αλήθεια είναι ότι όσες φορές κοπέλες του χώρου έχουν πάει να με φιλήσουν στο στόμα η αυτόματη αντίδρασή μου είναι να γυρίσω το μάγουλο. μάλλον έτσι μέσα μου έχω βάλει τη διαχωριστική γραμμή.....Και μένα τα ίδια μου έχει πει φίλε. Αλλά αν δε φιλάς για μένα, μη γαμάς κι όλας! Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν ξαναπάω λογικά με τη Ζωή! Όλα πολύ ωραία, αλλά χωρίς φιλί ρε φίλε γάμα και τη χούφτα σου!!!
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 496
Τα φιλιά και τους έρωτες αλλού. Εμείς πάμε για φουλ γυμναστική, επαγγελματική συνέδρια με σκληρό γαμησι. Εάν φιλάς παίζει να κολλήσεις έρπη. Ο καθένας από εμάς τον δίνει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό και μετά χύνει κιόλας. Μετά από 10 λεπτά μισή ώρα πας εσύ και δίνεις γλωσσοφιλα.. για ξανασκεφτειτε το.
Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Όλα είναι πιθανα,μπορει και να κολλησεις και με το ακαποτο όμως! Τα σαλια εχουν αντισηπτικες ιδιότητες!!!Τα φιλιά και τους έρωτες αλλού. Εμείς πάμε για φουλ γυμναστική, επαγγελματική συνέδρια με σκληρό γαμησι. Εάν φιλάς παίζει να κολλήσεις έρπη. Ο καθένας από εμάς τον δίνει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό και μετά χύνει κιόλας. Μετά από 10 λεπτά μισή ώρα πας εσύ και δίνεις γλωσσοφιλα.. για ξανασκεφτειτε το.
συνάδελφε μαζί σου, τουλάχιστον από δικής μου μεριάς δεν μπαίνω δραγάτης στα γούστα κανενός, απλά επειδή το έφερε η συζήτηση ενώ αποφεύγω την επαφή με το στόμα είμαι επιρρεπής στο σκαπουλάρισμα της κάτω περιοχής των κοριτσιών εφόσον έχουν πρώτα καθαριστεί επαρκώς. μπορεί και να κάνω μεγαλύτερο λάθοςΤα φιλιά και τους έρωτες αλλού. Εμείς πάμε για φουλ γυμναστική, επαγγελματική συνέδρια με σκληρό γαμησι. Εάν φιλάς παίζει να κολλήσεις έρπη. Ο καθένας από εμάς τον δίνει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό και μετά χύνει κιόλας. Μετά από 10 λεπτά μισή ώρα πας εσύ και δίνεις γλωσσοφιλα.. για ξανασκεφτειτε το.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 435
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις