Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Για να επανέλθουμε on-topic σε ποιο τηλέφωνο επικοινωνούμε με την Ζωή πλέον. ¨Ειχα το τηλ. παλιά που έιχε δικο της χώρο στο Κολωνάκι. Ξέρετε εαν ισχυει το ίδιο ή επικοινωνούμε με το μαγαζί στην Καλλιθέα που έργάζεται τώρα;
Ευχαριστώ

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
συνάδελφε στείλε μήνυμα στο προφίλ του κοριτσιού, θα σου απαντήσει

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλησπέρα σε όλους. Για να επανέλθουμε on-topic σε ποιο τηλέφωνο επικοινωνούμε με την Ζωή πλέον. ¨Ειχα το τηλ. παλιά που έιχε δικο της χώρο στο Κολωνάκι. Ξέρετε εαν ισχυει το ίδιο ή επικοινωνούμε με το μαγαζί στην Καλλιθέα που έργάζεται τώρα;
Ευχαριστώ
γιατι δε πας απο το μαγαζι να τη δεις? εχει προγραμμα ποιες μερες ειναι εκει ανεβασα και κριτικη

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
συνάδελφε στείλε μήνυμα στο προφίλ του κοριτσιού, θα σου απαντήσει

Μπες εσύ πρώτα στο προφίλ της να δεις από ποτέ έχει να κάνει σύνδεση και μετά δώσε συμβουλές!!!

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Στείλε στο προφίλ της mousses

mtts

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Μπες εσύ πρώτα στο προφίλ της να δεις από ποτέ έχει να κάνει σύνδεση και μετά δώσε συμβουλές!!!
εγώ έτσι πήρα το τηλέφωνό της παλαιότερα μου το έστειλε η ίδια, και τότε έκανε αρκετό καιρό να απαντήσει, ήταν μάλιστα ευγενική στο μήνυμα της. δε δίνω συμβουλές σε κανέναν δεν είμαι παντογνώστης απλά ανέφερα στο συνάδελφο που το ψάχνει πως το βρήκα,  σε κάθε περίπτωση η κοπέλα εργάζεται σε μαγαζί οπότε πιστεύω όποιος βιάζεται μπορεί αν θέλει να περάσει και να δοκιμάσει, έτσι την είχα πρωτογνωρίσει σε κάποιο μασατζίδικο. άποψη μου είναι και πιο βολικό γιατί τελικά μπορεί να μην κάνει για τον συνάδελφο εκεί θα τη δει και διαλέγει ή φεύγει 

ps4ks33

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Γιατί δεν πας απο το μαγαζί που δουλέυει?? Πάρε ένα τηλέφωνο και κλέισε και ένα ραντεβού τα περισσότερα το κάνουν.. Και όταν είσαι μέσα πες της ότι θέλεις και ρώτα την ότι θέλεις..

guru

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Της στέλνεις μήνυμα και άμα θέλει του απαντάει η ίδια!!!

Εχει να δει τα μηνυματα της πανω από 1 χρονο, οποτε αυτό μαλλον δεν είναι λυση. Επισης δεν αντιδρα στα mails στο λογαριασμο της. Αγγελια δεν εχει. Αρα οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε, αφου παραμενει επτασφραγιστο μυστικο από ολους τους συναγωνιστες……

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Εχει να δει τα μηνυματα της πανω από 1 χρονο, οποτε αυτό μαλλον δεν είναι λυση. Επισης δεν αντιδρα στα mails στο λογαριασμο της. Αγγελια δεν εχει. Αρα οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε, αφου παραμενει επτασφραγιστο μυστικο από ολους τους συναγωνιστες……
δουλευει 2,3 φορες τη βδομαδα στο μασαζ μουσες

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.122
Πόντοι
736
Κάνει και ραντεβού στον Πρίαμο Παγκρατίου.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Ρε παιδιά τι μυστικά και ιστορίες λέτε.. Η Ζωή έχει επιλέξει να δουλεύει 3 μέρες και τέλος. Ακόμα και σε όσους την γνωρίζουμε χρόνια έχει πει να πηγαίνουμε από το μαγαζί για να τα "λέμε".

Όσον αφορά τον Πρίαμο, ισχύει μεν αλλά κάνει πολύ λίγα ραντεβού και μάλιστα πλέον δεν το γουστάρει απ' ότι έχω καταλάβει..

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Χρωστάγα μια κριτική και την έγραψα

fysika

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Κι εγω χρωστάω μια καλή κουβέντα. Την εβλεπα αρκετά και στο χώρο που είχε. Μασσάζ επιπέδου.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
ρε μαστόρια.. παίζει το τηλ. της πουθενά να κανονίσουμε ?
δεύτερον υπάρχει κάτι ανάλογο που να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία ? (τάντρα)
ευχαριστώ..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ρε μαστόρια.. παίζει το τηλ. της πουθενά να κανονίσουμε ?
δεύτερον υπάρχει κάτι ανάλογο που να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία ? (τάντρα)
ευχαριστώ..
Τωρα πια παιζει πρωτο τραπεζι πιστα στο massage musses συγκεκριμενες ημερες της εβδομαδας ! Παντα γελαστη παντα καυλιαρα παντα ορεξατη και ελαχιστα πιο στρουμπουλη !!!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Τωρα πια παιζει πρωτο τραπεζι πιστα στο massage musses συγκεκριμενες ημερες της εβδομαδας ! Παντα γελαστη παντα καυλιαρα παντα ορεξατη και ελαχιστα πιο στρουμπουλη !!!
ευχαριστώ φίλος..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Τωρα που σταμάτησε από τις misses ξέρει κάποιος αν έχει αρχίσει να εργάζεται κάπου αλλού;;;

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Τη Ζωη τη συναντησα εγω την προηγουμενη εβδομαδα στης Ζανας στο Σ29. Περασαμε ωραια!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Τη Ζωη τη συναντησα εγω την προηγουμενη εβδομαδα στης Ζανας στο Σ29. Περασαμε ωραια!
Εχει αλλάξει κατι στο προγραμμα της? Π.χ. Μέχρι τώρα δεν έδινε φιλια, ισχύει και τώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom