Kinigos1311
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η ζωη δουλευε στο Σ29; Ευχαριστω!
Η ζωη δουλευε στο Σ29; Ευχαριστω!
Κατ' αρχήν καλή χρονιά στο πούτσο σας!
Ναι φίλε δούλευε, αλλά τώρα δυστυχώς δεν δίνει κώλο.
Σε ποιό Σ29 δουλεύει;;;
Στην Στουρναρη ή στη Σινώπης;;;
μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; σχετικά με τα προγράμματα ισχύει ότι και στο χώρο της στο Κολωνάκι;Η Ζωη δουλευει αλλα μονο σε ξενοδοχειο και ενα συγκεκριμενο..
Το ιδιο προγραμμα αλλα δεν εχει την ανεση στο μασαζ οπωσ στο Κολωνακι λογω του οτι δεν εχει το μασαζοκρεββατο.
πιο πολυ sex κατασταση και πιο αγριο.. Εγω προσωπικα την συναντησα 2 φορες και περασα καταπληκτικα..
Καλησπερα,
οι συναντησεις γινονται στο ΠΡΙΑΜΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, επειδη την εχω συναντησει πολλες φορες οταν ηταν στο Κολωνακι και εχουμε μια πολυ
καλη σχση φιλοκη εκτος του επαγγελματικου, θα σου πω μονο οτι τωρα ειναι πιο πορνοκατασταση με πιο που παθοσ στο sex.
Αυτη παλι ειναι η αποψη μου, δεν προσπαθω να πεισω κανεναν..
Καλημερα, πως μπορω να βρω το τηλ. της Ζωη ;
Μπορει καποιος να μου το στηλει με ΡΜ ;
Ευχαριστω...
Απο την μέρα που ενημέρωσε για την απώλεια του κινητού της με τα νούμερα κ των πελατών της, είχε κανείς πρόβλημα στο να καλέσει για ραντεβού; έχω να την συναντήσω πάνω απο χρονο κ ρωτάω γιατί είχε ενα ιδιαίτερο τρόπο να καταχωρεί τους πελάτες της, ως τρελοκομείο που είναι για να τους αναγνωρίζει....
από ποτε το δακτυλο ειναι τεχνική?.. από πορνοκατασταση παντως ειναι πολυ καληΗ Ζωη ειναι μια πολυ καλη και τιμια περιπτωση, για νεαρους ως δασκαλα αλλα και για εμπειρους με την tantra τεχνικη που κατεχει!(σε καποιο βαθμο). Βεβαια μετραει οπως εχουν πει και αλλοι η χημεια που προκυπτει...