VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
βγαίνει Συγγρού κάποια βράδια..... έξω από εκεί που τραγουδά ο Αδαμαντίδης...βγενει καπου αυτη την περιοδο τυπε???
βγαίνει Συγγρού κάποια βράδια..... έξω από εκεί που τραγουδά ο Αδαμαντίδης...βγενει καπου αυτη την περιοδο τυπε???
βγαινει καπου αυτη την περιοδο τυπε???
η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)
ναι πρεπει να εχει κανονικα την ψωλη της.
Μη λέτε ότι θέλετε. Δεν έχει κάνει καμία εγχείριση ή διόρθωση φύλου ή όπως θέλετε πείτε το. Επίσης δε βγαίνει παρά μόνο πολύ αργά και όποτε θέλει. Δεν έχει πρόγραμμα. Σίγουρο αυτό. Μας είναι αδιάφορο φυσικά το αν έκανε διόρθωση φύλου ή όχι. Καλά κάνει. Δεν μας ενοχλεί, καλά ναι ναι ο άνθρωπος. Απλώς να μη περνιόμαστε και για χαζοί. Μια γειτονιά είναι η Ελλάδα. Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε δα και τεράστια χώρα.Άσε που οι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα. Είναι τραγικό επομένως να λέμε άλλα και να ισχύουν άλλα. Όταν αποφασίζεις να διαχειριστείς την εικόνα σου δημόσια πρέπει να τα ξέρεις αυτά.
για πες που ειπα εγω παραπανω κατι αντιθετο...πηρα θεση κ δεν το ξερω?Μη λέτε ότι θέλετε. Δεν έχει κάνει καμία εγχείριση ή διόρθωση φύλου ή όπως θέλετε πείτε το. Επίσης δε βγαίνει παρά μόνο πολύ αργά και όποτε θέλει. Δεν έχει πρόγραμμα. Σίγουρο αυτό. Μας είναι αδιάφορο φυσικά το αν έκανε διόρθωση φύλου ή όχι. Καλά κάνει. Δεν μας ενοχλεί, καλά ναι ναι ο άνθρωπος. Απλώς να μη περνιόμαστε και για χαζοί. Μια γειτονιά είναι η Ελλάδα. Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε δα και τεράστια χώρα.Άσε που οι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα. Είναι τραγικό επομένως να λέμε άλλα και να ισχύουν άλλα. Όταν αποφασίζεις να διαχειριστείς την εικόνα σου δημόσια πρέπει να τα ξέρεις αυτά.
για πες που ειπα εγω παραπανω κατι αντιθετο...πηρα θεση κ δεν το ξερω?
ειπα οτι με ενοχλει αν εχει γκουμουτσα ή αν δεν εχει?
ειπα να μην ειναι καλα εκει που ειναι?
ασχοληθηκα?στο τυπο παραπανω απαντησα...σαμπως θα την παρω?ουτε καν Αθηνα μενω..,..
και καλα παπαράτσι οι φωτο που απλωνει??χαχα
1 δεν είμαι γιατρος και 2 είναι και οι δυο σουπερ σε αυτο!
boy, αδικείς τοβ Ζαχαράτο γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και ανόμοια shows.
john fystiki την γνωριεις την κελλυ....
χαχαχαχαα αυτην την κατσικα θα την θελει ο σειρηνακης χαχαχαχα ρε την βλεπουν τα ματια μας.....Η Τάνια Κέλλυ ολόγυμνη!
john fystiki την γνωριεις την κελλυ....