Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
βγαινει καπου αυτη την περιοδο τυπε???

ναι με ροζ κουπερακι αν θυμαμαι καλά κοντα στο σκυλαδικο αλλα οχι πανω στον παράδρομο αλλά κάθετα σε αυτον. πολυ παλια την ειχα δει με ροζ σμαρτ στο υψος του φιξ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)
ναι πρεπει να εχει κανονικα την ψωλη της. :grin:

Μη λέτε ότι θέλετε. Δεν έχει κάνει καμία εγχείριση ή διόρθωση φύλου ή  όπως θέλετε πείτε το. Επίσης δε βγαίνει παρά μόνο πολύ αργά και όποτε θέλει. Δεν έχει πρόγραμμα. Σίγουρο αυτό. Μας είναι αδιάφορο φυσικά το αν έκανε διόρθωση φύλου ή όχι. Καλά κάνει. Δεν μας ενοχλεί, καλά ναι ναι ο άνθρωπος. Απλώς να μη περνιόμαστε και για χαζοί. Μια γειτονιά είναι η Ελλάδα. Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε δα και τεράστια χώρα.Άσε που οι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα. Είναι τραγικό επομένως να λέμε άλλα και να ισχύουν άλλα. Όταν αποφασίζεις να διαχειριστείς την εικόνα σου δημόσια πρέπει να τα ξέρεις αυτά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Μη λέτε ότι θέλετε. Δεν έχει κάνει καμία εγχείριση ή διόρθωση φύλου ή  όπως θέλετε πείτε το. Επίσης δε βγαίνει παρά μόνο πολύ αργά και όποτε θέλει. Δεν έχει πρόγραμμα. Σίγουρο αυτό. Μας είναι αδιάφορο φυσικά το αν έκανε διόρθωση φύλου ή όχι. Καλά κάνει. Δεν μας ενοχλεί, καλά ναι ναι ο άνθρωπος. Απλώς να μη περνιόμαστε και για χαζοί. Μια γειτονιά είναι η Ελλάδα. Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε δα και τεράστια χώρα.Άσε που οι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα. Είναι τραγικό επομένως να λέμε άλλα και να ισχύουν άλλα. Όταν αποφασίζεις να διαχειριστείς την εικόνα σου δημόσια πρέπει να τα ξέρεις αυτά.

την κοπελα την ξερω εχω βρεθει μαζι της απλα αποροθσα αν βγενει καπου οχι οτι θα την παρω κ ολας γιατι δεν τεριαζουμαι στο κρεβατι απο τι ξερω....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Μη λέτε ότι θέλετε. Δεν έχει κάνει καμία εγχείριση ή διόρθωση φύλου ή  όπως θέλετε πείτε το. Επίσης δε βγαίνει παρά μόνο πολύ αργά και όποτε θέλει. Δεν έχει πρόγραμμα. Σίγουρο αυτό. Μας είναι αδιάφορο φυσικά το αν έκανε διόρθωση φύλου ή όχι. Καλά κάνει. Δεν μας ενοχλεί, καλά ναι ναι ο άνθρωπος. Απλώς να μη περνιόμαστε και για χαζοί. Μια γειτονιά είναι η Ελλάδα. Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε δα και τεράστια χώρα.Άσε που οι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα. Είναι τραγικό επομένως να λέμε άλλα και να ισχύουν άλλα. Όταν αποφασίζεις να διαχειριστείς την εικόνα σου δημόσια πρέπει να τα ξέρεις αυτά.
για πες που ειπα εγω παραπανω κατι αντιθετο...πηρα θεση κ δεν το ξερω? :think:
ειπα οτι με ενοχλει αν εχει γκουμουτσα ή αν δεν εχει? :think:
ειπα να μην ειναι καλα εκει που ειναι? :think:
ασχοληθηκα?στο τυπο παραπανω απαντησα...σαμπως θα την παρω?ουτε καν Αθηνα μενω..,..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
για πες που ειπα εγω παραπανω κατι αντιθετο...πηρα θεση κ δεν το ξερω? :think:
ειπα οτι με ενοχλει αν εχει γκουμουτσα ή αν δεν εχει? :think:
ειπα να μην ειναι καλα εκει που ειναι? :think:
ασχοληθηκα?στο τυπο παραπανω απαντησα...σαμπως θα την παρω?ουτε καν Αθηνα μενω..,..

Δεν το λέω για σένα, απλώς με αφορμή αυτό που πες το είπα. Το είχα ακούσει και εγώ ότι είναι και καλά εγχειρισμένη.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
boy, αδικείς τοβ Ζαχαράτο γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και ανόμοια shows.

δεν συγκρινα απλα ειπα ότι είναι και οι δυο καλοι σε αυτό που κανουν!!εχεις δικιο,ισως όπως το εγραψα φανηκε αυτό αλλα δεν το εννοουσα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
εγω θα παρω την κατσικα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:grin:
10620820_696780770396201_3948338251313696812_n.jpg

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
απο εξωτερικη παρουσια πολυ καλη ειναι .....αλλα απο τα αλλα αστα να πανε.....

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!....μηπως ξε ρει κανεις(αν περασε από Συγγρου...),αν είναι εκει η Τανια Κελλη?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
εκει είναι μουτρο πριν τον αδαματιδη

Stories