Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaulas788

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες γεια σας..... Ενα εχω να πω για τη μια και μοναδικη Τανια.....οτι καλυτερο εχω παει σε τρανς εδω στο Ηρακλειο....κουκλαρα ευγενικη πανεμορφη δε ξερω οτι και να πω ειναι λιγο.......για μενα αξιζει παρα πολυ

@NIKOLAOS18

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Like
239
Πόντοι
21
Μωρό καλή μέρα,και Καλή χρονιά. Ανέβασε φωτο με την αλεξανδρου

Brets

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2018
Like
129
Πόντοι
0
Πώς μπορεί να βρει κανείς την Τάνια, συναγωνιστές;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.244
Πόντοι
206
Αν βρίσκεσαι στην Κρήτη έχει αγγελίες, αν βρίσκεσαι Αθήνα θα περιμένεις να επιστρέψει

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Αδέλφια για όλα υπάρχει ένα τέλος κρατάμε τις ωραίες αναμνήσεις μας και προχωράμε - τόσα νέα κορίτσια βγαίνουνε στο κλαρί κάθε χρόνο γιατί να πάμε ξανά με τη Μήνα ??? Περασμένα μεγαλεία - το ιδιο ισχύει και για Αξία Ανδρεαδακη
Είδες φίλε μου τι εννοώ;όπως το πα,νεκρό νήμα από το 21 κ με το ζόρι να το αναστήσουμε..
Ε ρε πίκρα που παίζει...

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Valford

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
:dunno: Αν μου καλύπτετε τα νώτα, θα πάω να επιτεθώ!!! :2funny:

Οντως κατέβασε ολες τις αγγελίες της ...σταμάτησε να κάνει ραντεβού;
Φοβερό άτομο, εχω πάει ποιο παλιά , καποιοι την κράζουν οτι είναι αγενής εγώ δε συμφωνώ πολύ καλό παιδί και πολύ δυνατό κομμάτι στο σεξ.

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
124
Πόντοι
0
Φοβερό άτομο, εχω πάει ποιο παλιά , καποιοι την κράζουν οτι είναι αγενής εγώ δε συμφωνώ πολύ καλό παιδί και πολύ δυνατό κομμάτι στο σεξ.

Ειρωνεύεται πολυ πάντως λενε και δεν εχει καλο χαρακτηρα....τώρα κανει ακομα βιζιτες ή σταμάτησε;

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Πήγα πριν 2 χρόνια περίπου. Πολύ ειρωνική στην αρχή. Το κατανοω εν μέρει γιατί γνωρίζουν πολύ μαλακισμενο κόσμο. Ήταν μια κούκλα κατά τ άλλα. Αυτό που δεν συγχωρώ είναι ότι ενω είχαμε συμφωνήσει ένα ποσό (50), δεν είχε και καλα ρέστα να μου δώσει και μου έφαγε 10 ευρώ. Δεν με πειραζει το ποσό, αλλα Η φάση είναι ότι παραδίπλα είχε μια χαρά δεκάρικο και οχι μονο, απ' ότι είδα αργότερα. Τι να πω, αν την έσωσαν αυτά τα 10 ευρώ που μου έφαγε αλλά με έχασε από πελάτη, μπράβο της.

Valford

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν κάνει ακόμα, δεν τη βρίσκω σε κάποια αγγελία, απο προσωπική παντα πλευρά πρός εμενα δεν εβγαλε καμια ειρωνεία αρκετα ευγενικη, οπως την φέρθηκα μου φέρθηκε και αυτή. Πιστεύω οτι γενικα αυτά τα άτομα εχουν περάσει πολλά και οι άμυνες τους είναι πάντα σε εγρήγορση.
Ειρωνεύεται πολυ πάντως λενε και δεν εχει καλο χαρακτηρα....τώρα κανει ακομα βιζιτες ή σταμάτησε;

dule11

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Μεγάλη κάβλα , εχω να τη δω χρόνια

Stories

Νέο!

Stories