iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
????καβλα ερχεται η σειρα σου
????καβλα ερχεται η σειρα σου
ετσι είναι αυτά τ 50αρια μουτρο τ 15λεπτου γιαυτο κ δενΤην πατησα με την τυπισσα χοντρα...την ειδα κ επαθα σοκ...αλλα απο service αστα να πανε...τσαμπα τα 50 φυγανε...προσοχη.αυτα κ καλη χρονια μαγκες.
Βαζι δοντι στην πιπα Αφηνη να γλυψης βυζια κτλ η οχι γαμας καλα η κλεβη Γιατι τυπισες που με το γιασας αρχιζουν του τυπου δεν εχει σηκοθι καλα ...κτλ..ενο εχουν κανει ενα 2λεπτο τρομπονι αγρια σε πεσμενο μοριο...ειναι τελειος φολες...Την πατησα με την τυπισσα χοντρα...την ειδα κ επαθα σοκ...αλλα απο service αστα να πανε...τσαμπα τα 50 φυγανε...προσοχη.αυτα κ καλη χρονια μαγκες.
βυζάκια αφήνει να της γλύψεις αλλά η πίπα της είναι πολύ βιαστική....πουλάκι μέτριο...τη αρέσει να είναι ενεργητική....δεν φιλάει.....ψιλοξεπέτα κατάσταση....Βαζι δοντι στην πιπα Αφηνη να γλυψης βυζια κτλ η οχι γαμας καλα η κλεβη Γιατι τυπισες που με το γιασας αρχιζουν του τυπου δεν εχει σηκοθι καλα ...κτλ..ενο εχουν κανει ενα 2λεπτο τρομπονι αγρια σε πεσμενο μοριο...ειναι τελειος φολες...
βυζάκια αφήνει να της γλύψεις αλλά η πίπα της είναι πολύ βιαστική....πουλάκι μέτριο...τη αρέσει να είναι ενεργητική....δεν φιλάει.....ψιλοξεπέτα κατάσταση....
ωραια αλλο ρωτησα βγαινει στην συγγρου ἠ σταματησε??
[/quote
τραβα κ αμα την βρεις?????????τελευτεα που χα σκασει μετα της 1 30 δεν ..
και γιατι θες να πεταξεις τα λεφτα σου;
παντως δεν εχει στανταρ ωρες και μερες
τανια εγω σε γουσταρω και δε με νοιαζει αν εχεις μετρια η μεγαλα προσοντα.στειλε μου πμ αν θελεις
εχει χαλασει τ μωρο από κοντα δεν λεεικ πολλα
εχω καιρο να τη δω αλλα τελευταια φορα που την ειδα στην καισαριανη κοντα εδειχνε μια χαρα.Τι να πω