iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
????καβλα ερχεται η σειρα σου
????καβλα ερχεται η σειρα σου
ετσι είναι αυτά τ 50αρια μουτρο τ 15λεπτου γιαυτο κ δενΤην πατησα με την τυπισσα χοντρα...την ειδα κ επαθα σοκ...αλλα απο service αστα να πανε...τσαμπα τα 50 φυγανε...προσοχη.αυτα κ καλη χρονια μαγκες.
Βαζι δοντι στην πιπαΤην πατησα με την τυπισσα χοντρα...την ειδα κ επαθα σοκ...αλλα απο service αστα να πανε...τσαμπα τα 50 φυγανε...προσοχη.αυτα κ καλη χρονια μαγκες.
βυζάκια αφήνει να της γλύψεις αλλά η πίπα της είναι πολύ βιαστική....πουλάκι μέτριο...τη αρέσει να είναι ενεργητική....δεν φιλάει.....ψιλοξεπέτα κατάσταση....Βαζι δοντι στην πιπαΑφηνη να γλυψης βυζια κτλ η οχι
γαμας καλα η κλεβη
Γιατι τυπισες που με το γιασας αρχιζουν του τυπου δεν εχει σηκοθι καλα ...κτλ..ενο εχουν κανει ενα 2λεπτο τρομπονι αγρια σε πεσμενο μοριο...ειναι τελειος φολες...
![]()
βυζάκια αφήνει να της γλύψεις αλλά η πίπα της είναι πολύ βιαστική....πουλάκι μέτριο...τη αρέσει να είναι ενεργητική....δεν φιλάει.....ψιλοξεπέτα κατάσταση....
ωραια αλλο ρωτησα βγαινει στην συγγρου ἠ σταματησε??
[/quote
τραβα κ αμα την βρεις?????????τελευτεα που χα σκασει μετα της 1 30 δεν ..
και γιατι θες να πεταξεις τα λεφτα σου;
παντως δεν εχει στανταρ ωρες και μερες
τανια εγω σε γουσταρω και δε με νοιαζει αν εχεις μετρια η μεγαλα προσοντα.στειλε μου πμ αν θελεις
εχει χαλασει τ μωρο από κοντα δεν λεεικ πολλα
εχω καιρο να τη δω αλλα τελευταια φορα που την ειδα στην καισαριανη κοντα εδειχνε μια χαρα.Τι να πω