Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μπουγαδα εβγαλε γιατρε στο συρμα? :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φαινεται να εχει παρει καποια λιγα κιλακια παντως όπως και να εχει παραμενει πολύ ομορφη κοπελα και είναι και ωραια περφορμερ!
τι ειναι το περφορμερ γιατρε? :S :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν βλέπω σύρμα ρε. Μάλλον τα κοιτάζει στον ήλιο να δει μην έχουν καμιά τρύπα να τα μαντάρει
λες να ειναι καλη στο μανταρισμα γιατρε? :grin: :grin: :grin:
μεγαλο νοικοριο το παιδι τι να λεμε τωρα...ποιος θα ειναι το τυχερος να δουμε :grin: :grin: :grin:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
είδα το απόσπασμα της χτεσινής εκπομπής της ελεονώρας μελέτη όπου εμφανίζεται και η τάνια κέλλη.
Αν μέσα από τις φώτος της την γούσταρα τρελά -ζουμερό κορμί θυληκότητα στήθος-, τώρα που την ακουσα να μιλάει ξενέρωσα εντελώς. Εδώ έχει απόλυτη εφαρμογή το γνωστό "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
εγω περασα καλα μαζι της σχετικα προσφατα πολυ φιλικη και χαλαρη και πολυ χαβαλε. αν και εχει παχυνει λιγο σε οτι εχουμε συνηθησει απο τις φωτος. ενερτγητικη ηταν 50 καλλιθεα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
εγω περασα καλα μαζι της σχετικα προσφατα πολυ φιλικη και χαλαρη και πολυ χαβαλε. αν και εχει παχυνει λιγο σε οτι εχουμε συνηθησει απο τις φωτος. ενερτγητικη ηταν 50 καλλιθεα

βγενει καπου αυτη την περιοδο τυπε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom