donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
νουμερο 1 τοπ τρανσ
ωραιο μωρο αλλα απο εργα δεν ξερω τ παιζει αν και τ συναντησα απο κοντα σ 3ο ηθελε ν μ γαργαλισει οποτε μονο π την ειδα κ αυτο πολυ μου ηταν ...για μενα ειναι ποιο πολυ ενεργ απο τ καταλαβα ...τι εγινε ρε παιδια ;
μπηκαν τα κομμαντα να γραψουν διθυραμβους για να πανε πισω τα αρνητικα σχολια;
εγω θημαμαι οτι ειναι καλο κοματι εμφανηση 8 απο τ αλλα ασ πει κανας αλλος τωρα τη γουσταρει περισοτερο δεν ξερω ......δεν ξερω αν ηταν παλια αλλα ουτε τα προσοντα εχει για ειναι ενεργητικη, ουτε την διαθεση, κοινως θελει γερανο για να ανυψωθει
ειναι για πλακα η ποιο ωραια τραβεστι αν ειχε εγχειρηστη θα δουλευε στανταρ στουντιο και θα γινοταν της κακομοιραςεγω θημαμαι οτι ειναι καλο κοματι εμφανηση 8 απο τ αλλα ασ πει κανας αλλος τωρα τη γουσταρει περισοτερο δεν ξερω ......
εχει καμια 4-5 καλυτερες στο λεω να το ξερεις γιατρεειναι για πλακα η ποιο ωραια τραβεστι αν ειχε εγχειρηστη θα δουλευε στανταρ στουντιο και θα γινοταν της κακομοιρας
σε εμπιστευομαι μεγιστε αλεεχει καμια 4-5 καλυτερες στο λεω να το ξερεις γιατρε
να τωρα βλεπω τα θρεντ δες την sunrise δες τι ρια και πες μουσε εμπιστευομαι μεγιστε αλε
φραγκο δεν εχειαν βαλεις κ οτι εχουν καλη επαφη και με τον πελατη....Σκαλες ανωτερες....Η ΤΑΝΙΑ μαλον τ χει κονομησει το μωρο .....Γαματο πολυ παντως εγω το παω μ χιλια
δεν μπορει κ π ζει???φραγκο δεν εχει
και που εισαι ακομα γιατρε :Sφραγκο δεν εχει
με τους δικους της ,αυτοι την φροντιζουν χρονια τωραδεν μπορει κ π ζει???
ιδια η βουγιουκλακη εισαι εδωτο πρόβλημα εδώ είναι ο πούτσος και το τι λεφτα έχη η κάθε μια λυσάρες για ψωλή
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ καυλα εισαι εδω στη φωτο.το πρόβλημα εδώ είναι ο πούτσος και το τι λεφτα έχη η κάθε μια λυσάρες για ψωλή
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ καυλα εισαι εδω στη φωτο.![]()
![]()
![]()