λιγα πραγματα και εμφανισιακα
φωτο απο μπροστα δεν βλεπουμε γιατι θα φανει το μπυροκοιλι
μια περιοδο που τη θυμαμαι δεν ειχε μπυροκοιλι η συγκεκριμενη..τωρα μπορει να εχει πεσει βεβαια..δεν είναι εγχειρισμενη,σωστα?
λιγα πραγματα και εμφανισιακα
φωτο απο μπροστα δεν βλεπουμε γιατι θα φανει το μπυροκοιλι
σωστά...το έχει το τσουτσουνι της ....αλλά έχει πάρει κιλά τα τελευταία χρόνια...είναι αλήθεια..
μια περιοδο που τη θυμαμαι δεν ειχε μπυροκοιλι η συγκεκριμενη..τωρα μπορει να εχει πεσει βεβαια..δεν είναι εγχειρισμενη,σωστα?
σωστά...το έχει το τσουτσουνι της ....αλλά έχει πάρει κιλά τα τελευταία χρόνια...είναι αλήθεια..
έτσι είναι ....το τσουτσούνι το δουλεύει και μάλιστα σε πιέζει να είναι μόνο ενεργητική...μικρό εργαλείο βέβαια ..στα της υπηρεσίας είναι βιαστική.....και Συγγρού βγαίνει συχνά...μην τρελαθούμε...το εχει το τσουτσουνι της αλλα δεν το εμφανιζει και δεν νομιζω να ειναι ιδαιτερα λειτουργικο
δεν θελω να γινομαι εμπαθης, απλα η εμπειρια μου ηταν κατω του μετριου
φταιει ισως γιατι ημουν προκατειλημμενος πριν την παρω, γιατι ειχα δαβασει οτι ηταν φοβερη στο κρεββατι και οτι ηταν καργα ενεργητικη
και το χειροτερο ειναι οτι αφου βγηκα και εγραψα την εμπειρια μου εδω, η ιδια βγηκε και διεψευσε οτι βγαινει Συγγρου
Βεβαια οσοι κανουμε τις τσαρκες μας ξερουμε αν βγαινει ή οχι. Δεν βγαινει και συνεχεια αλλα κατα καιρους εκει ειναι
Γενικα ξερει να πλασαρεται καλα γιατι την πετυχαινεις αρκεtες φορες σε mainstream media
έτσι είναι ....το τσουτσούνι το δουλεύει και μάλιστα σε πιέζει να είναι μόνο ενεργητική...μικρό εργαλείο βέβαια ..στα της υπηρεσίας είναι βιαστική.....και Συγγρού βγαίνει συχνά...μην τρελαθούμε...
μην ανησυχείς....δεν ψυχολογείται κι εύκολα...αρα μαλλον λαθος την ψυχολογησα!!
έτσι είναι ....το τσουτσούνι το δουλεύει και μάλιστα σε πιέζει να είναι μόνο ενεργητική...μικρό εργαλείο βέβαια ..στα της υπηρεσίας είναι βιαστική.....και Συγγρού βγαίνει συχνά...μην τρελαθούμε...
μάλλον θα το είχε κουράσει από τους προηγούμενουςελα ρε
σε μενα το χε χωμενο αναμεσα στα ποδια της και δεν το ειδα ποτε
ελα ρε
σε μενα το χε χωμενο αναμεσα στα ποδια της και δεν το ειδα ποτε
μάλλον θα το είχε κουράσει από τους προηγούμενους
εγω τζονι την γουσταρα σε ενα βιντεο που εκραζε τον εθνικο σταρ δημοσιαμην ανησυχείς....δεν ψυχολογείται κι εύκολα...
έτσι είναι αλέφα, έχεις πιάσει το νόημα...εγω τζονι την γουσταρα σε ενα βιντεο που εκραζε τον εθνικο σταρ δημοσια
σου λεω δικε μου εριξα τρελο γελιο..
τωρα για το σεξ παμε παρακατω κανει μπαμ απο απο δεκαδες χιλιομετρα οτι δεν κανει για σεξ το παιδι,ειναι να σου δωσω να καταλαβεις μονο για πλατωνικες καταστασεις και οχι μονο αυτη βεβαια
το κορμί το βλέπουμε, απάντα και στις φήμες τώρα, που σε πετχαίνει κανείς? είσαι ενεργητική ή παθητική?μπιροκήλη λεει η αλλη μπερδεύτηκε με την κιλάρατου