Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχει μεγάλο εργαλείο; Για ένα φίλο μου ρωτάω, θα τον ξέρετε. ;)

doktordone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς τηλέφωνο της Κέλλυ; Ή κάποια άλλη επικοινωνία (skype πχ;;) Παρακαλώ με PM...

Ευχαριστώ πολύ!!!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν γουστάρει ντιγκιντάγκες, λουμπινιές , αγλαράδες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ρε φιλε καλω λαθως??δεν εχει καυλι?ολες οσες εχω δει στην αννα λεγανε πως ειναι ενχηρησμενες.η εκπομπη ειναι το 2008 και εχουμε 2014 και ΑΚΟΜΑ εχουν καυλια ολες!
η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)
ναι πρεπει να εχει κανονικα την ψωλη της. :grin:

Επισκέπτης
η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)
ναι πρεπει να εχει κανονικα την ψωλη της. :grin:
ναι αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κατι τυποι σαν την αννα ειμαι σιγουρος πως εχει πει ΤΑ ψεματα και ακομα λενε μονο και μονο για να κανουν νουμερα..δεν ντρεπονται καθολου ως ανθρωποι?στην εικονα φενονται τοσο καλοι και αγαθοι και ποσο ποσοι θελουν να βοηθησουν αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τοσο ΚΑΚΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΣ που ακομα και το χειροτερο μπορουν να κανουν σε ανθρωπους για να βγουν μπροστα,να παρουν εκπομπη,η κανουν περισοτερα νουμερα!!και αυτο ισχυει σημερα σε ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ναι αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κατι τυποι σαν την αννα ειμαι σιγουρος πως εχει πει ΤΑ ψεματα και ακομα λενε μονο και μονο για να κανουν νουμερα..δεν ντρεπονται καθολου ως ανθρωποι?στην εικονα φενονται τοσο καλοι και αγαθοι και ποσο ποσοι θελουν να βοηθησουν αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τοσο ΚΑΚΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΣ που ακομα και το χειροτερο μπορουν να κανουν σε ανθρωπους για να βγουν μπροστα,να παρουν εκπομπη,η κανουν περισοτερα νουμερα!!και αυτο ισχυει σημερα σε ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!
Καλωσηρθες στην Ελλαδα  :kissass:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μα καλα ρε παιδια στο video λεει πως εχει κανει ενχειρηση και δω διαβαζω πως γαμαει!!!μα καλα τοτε για να πουλησει η καθε εκπομπη στεινανε τρελο παραμυθι..αυτη η αννα πολυ κ@ρι@..και σε ενα αλλα βιντεο με την δρουζα παλι με τρανς ειναι η αγαλη και η ιννα και λενε για αλλαγη φιλου οτι εχουν κανει οτι δεν εχουν μετανιωσει κτλπ και η αννα ηξερε η κ@ριολ@ και εκανε λες και ειναι απο αλλο πλανητη και δεν γνωριζει τιποτα.σκατα τηλεοραση και οσοι δουλευουν για στην τηλεοραση ειμαι σιγουρος πως εχουν πουλησει την μανα τους για τα νουμερα!αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι!

το οτι διαβαζεις εδω οτι γαμαει δεν σημαινει και τπτ
και εδω ειναι καπως σαν την ελληνικη τηλεοραση
ο καθενας δηλωνει οτι θελει και οτι μεινει στο μυαλο του καθενος εμεινε

στο δια ταυτα
μπορει να εχει κανει αλλες εγχειρησεις αλλα το πουλακι δεν το εχει κοψει (ακομα)
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι και λειτουργικο

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Tania-Kellh-Naked-Bikini-Balcony-Mykonos-Kanoni-3.jpg
Tania-Kellh-Naked-Bikini-Balcony-Mykonos-Kanoni-2.jpg
Tania-Kellh-Naked-Bikini-Balcony-Mykonos-Kanoni-1.jpg
Tania-Kellh-Naked-Bikini-Balcony-Mykonos-Kanoni-5.jpg
Tania-Kellh-Tiny-Bikini-Booty-Kanoni-2.jpg
tania-kellh-poses-fishnet-kanoni-2.jpg
http://www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2014/09/tania-kellh-poses-fishnet-kanoni-3.jpg[/img[/URL]]
Η κοπέλα δεν παίζεται! Θεά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom