dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
γεια σου παλικαρε.
tην καλησπερα μου φιλαρακι
καλα εισαι?
γεια σου παλικαρε.
tην καλησπερα μου φιλαρακι
πολυ καυλα εισαι εδω στη φωτο.
καυλα ειναι μπιλυ.Γουστάρεις Τάνια,μύστη μου...?
γεια σου παλικαρε.
καλα εισαι?
καυλα ειναι μπιλυ.
οχι βεβεαια να τον φας κ ολας ;)
καυλα ειναι μπιλυ.
Έχει μεγάλο εργαλείο; Για ένα φίλο μου ρωτάω, θα τον ξέρετε. ;)
σκατα τηλεοραση και οσοι δουλευουν για στην τηλεοραση ειμαι σιγουρος πως εχουν πουλησει την μανα τους για τα νουμερα!αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι!
ρε φιλε καλω λαθως??δεν εχει καυλι?ολες οσες εχω δει στην αννα λεγανε πως ειναι ενχηρησμενες.η εκπομπη ειναι το 2008 και εχουμε 2014 και ΑΚΟΜΑ εχουν καυλια ολες!
η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)ρε φιλε καλω λαθως??δεν εχει καυλι?ολες οσες εχω δει στην αννα λεγανε πως ειναι ενχηρησμενες.η εκπομπη ειναι το 2008 και εχουμε 2014 και ΑΚΟΜΑ εχουν καυλια ολες!
ναι αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κατι τυποι σαν την αννα ειμαι σιγουρος πως εχει πει ΤΑ ψεματα και ακομα λενε μονο και μονο για να κανουν νουμερα..δεν ντρεπονται καθολου ως ανθρωποι?στην εικονα φενονται τοσο καλοι και αγαθοι και ποσο ποσοι θελουν να βοηθησουν αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τοσο ΚΑΚΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΣ που ακομα και το χειροτερο μπορουν να κανουν σε ανθρωπους για να βγουν μπροστα,να παρουν εκπομπη,η κανουν περισοτερα νουμερα!!και αυτο ισχυει σημερα σε ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!η τηλεοραση ειναι για πεταμα τυπε...εγω ουτε καν εχω σπιτι... ;)
ναι πρεπει να εχει κανονικα την ψωλη της.
Καλωσηρθες στην Ελλαδαναι αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κατι τυποι σαν την αννα ειμαι σιγουρος πως εχει πει ΤΑ ψεματα και ακομα λενε μονο και μονο για να κανουν νουμερα..δεν ντρεπονται καθολου ως ανθρωποι?στην εικονα φενονται τοσο καλοι και αγαθοι και ποσο ποσοι θελουν να βοηθησουν αλλα στην πραγματικοτητα ειναι τοσο ΚΑΚΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΣ που ακομα και το χειροτερο μπορουν να κανουν σε ανθρωπους για να βγουν μπροστα,να παρουν εκπομπη,η κανουν περισοτερα νουμερα!!και αυτο ισχυει σημερα σε ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!
μα καλα ρε παιδια στο video λεει πως εχει κανει ενχειρηση και δω διαβαζω πως γαμαει!!!μα καλα τοτε για να πουλησει η καθε εκπομπη στεινανε τρελο παραμυθι..αυτη η αννα πολυ κ@ρι@..και σε ενα αλλα βιντεο με την δρουζα παλι με τρανς ειναι η αγαλη και η ιννα και λενε για αλλαγη φιλου οτι εχουν κανει οτι δεν εχουν μετανιωσει κτλπ και η αννα ηξερε η κ@ριολ@ και εκανε λες και ειναι απο αλλο πλανητη και δεν γνωριζει τιποτα.σκατα τηλεοραση και οσοι δουλευουν για στην τηλεοραση ειμαι σιγουρος πως εχουν πουλησει την μανα τους για τα νουμερα!αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι!