Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Οχι δεν την ξερω και το ειπα. Οπως ειπα οτι ειναι τοπ σε εμφανιση. Γουστο μου! Δεν εκανα κριτικη στην Κελλυ ουτε στο κρεββατι της. Εδω μιλαει ο καθε ασχετος πικραμενος εγω σε ενοχλησα :huh: :huh: :huh: Παλιοτερος απο μενα δυσκολο...αλλα οχι αδυνατο. Σεβομαι την γνωμη σου και μαγκια και εξυπναδα δεν πουλαω ουτε και δεχομαι.
κι εγω ειπα οτι ειναι κουκλα, αλλα δέχομαι την άποψη αυτων που εμπιστευομαι και γνωριζω ότι την ξέρουν και την δοκίμασαν και λενε οτι ειναι ψοφιμι και ξεπετα... (δεν με ενοχλησες καθολου, απλα απαντω σ'αυτα που γραφτηκαν.. εδω ειμαστε να κανουμε κριτικες και να τα λεμε μεταξυ μας, οχι να κανακευουμε τις τρανς... αγαπη μου λατρεια μου κι αλλα τετοια)

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω ειπα οτι ειναι κουκλα, αλλα δέχομαι την άποψη αυτων που εμπιστευομαι και γνωριζω ότι την ξέρουν και την δοκίμασαν και λενε οτι ειναι ψοφιμι και ξεπετα... (δεν με ενοχλησες καθολου, απλα απαντω σ'αυτα που γραφτηκαν.. εδω ειμαστε να κανουμε κριτικες και να τα λεμε μεταξυ μας, οχι να κανακευουμε τις τρανς... αγαπη μου λατρεια μου κι αλλα τετοια)
Tote giati to so memos opo kapoious via kati pou upoti8ete tours aresei???
Kolakeuw loses nomizw to a3izoun. Den mpeika file mou sto wait auto toso gia na ma8w oso gia na milisw. Xerolas den eimai alla oute kai neos. Arkei na sou pw pws aptin proti volta mou trikavalo sti syggrou exoun perasei 20vale xronia. Auta gia na 3ereis me poion milas. Sigoura 8a dexto kritiki filou.via kapoia pou den 3erw. Alla 3meres twra she osa post mpeika mono kakoi8eia eida. Sorry gia ta greeklish

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Tote giati to so memos opo kapoious via kati pou upoti8ete tours aresei???
Kolakeuw loses nomizw to a3izoun. Den mpeika file mou sto wait auto toso gia na ma8w oso gia na milisw. Xerolas den eimai alla oute kai neos. Arkei na sou pw pws aptin proti volta mou trikavalo sti syggrou exoun perasei 20vale xronia. Auta gia na 3ereis me poion milas. Sigoura 8a dexto kritiki filou.via kapoia pou den 3erw. Alla 3meres twra she osa post mpeika mono kakoi8eia eida. Sorry gia ta greeklish
Καθεστε και χαλιεσται για την κελλυ δεν σας καταλαβαινω ρε μαγκες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
για να τελέιωνει το θεμα γιατι παρατραβαει με τις παρεξηγησεις... το να γραφεις μην τους ακους κουκλα μου, αυτοι ειναι λιγουριδες.. ψωριαριδες.. κομπλεξικοι κλπ (υπερβαλλω λιγο) ειναι σαν να μας υποτιμας και να μας λες παπαρες κι οτι δε νξερουμε τι μας γινεται.. εχει πηξει το μτι μου εδω μεσα απο καληνυχτακιδες και κολακες των τρανς... αφου λοιπον εισαι τοσο παλιος και τα ξερεις καλα τα πραγματα δινε πληροφοριες και εμπειριες να μαθαινουμε κι εμεις... ενταξει τωρα;;

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
για να τελέιωνει το θεμα γιατι παρατραβαει με τις παρεξηγησεις... το να γραφεις μην τους ακους κουκλα μου, αυτοι ειναι λιγουριδες.. ψωριαριδες.. κομπλεξικοι κλπ (υπερβαλλω λιγο) ειναι σαν να μας υποτιμας και να μας λες παπαρες κι οτι δε νξερουμε τι μας γινεται.. εχει πηξει το μτι μου εδω μεσα απο καληνυχτακιδες και κολακες των τρανς... αφου λοιπον εισαι τοσο παλιος και τα ξερεις καλα τα πραγματα δινε πληροφοριες και εμπειριες να μαθαινουμε κι εμεις... ενταξει τωρα;;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
SAS upotimw? Esena pantws oxi. Ti na poun kiautes pou akoune tosa kai malista anonyma? Exeis empeiries me trans kai mporeis na katalaveis tin psyxologia tous. Ligo psonisma meta apo tosi aporipsi kai dyskolies dikaiologitai. Auto omws den simenei pws den 8a kra3w prwtos egw opoia koroideuei. Apla m'enoxloun oi tzampa magges

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
φιλε νουμερα εχουμε δει πολλα εδω μεσα και ειμαστε συνηθισμενοι
αλλοι εχουν γαμησει τσαμπα ολες τις τρανς της Αθηνα, αλλοι πινουν καφε καθημερινα μαζι τους κλπ κλπ
εδω οπως εχουμε κουραστει να λεμε ανταλασσουμε γνωμες για κοπελες/τρανς που συνευρισκονται επι πληρωμη, καλως ή κακως

ολα τ αλλα ειναι για τους χασομερηδες και τους καληνυχτακιδες
και εγω εκανα κριτικη για το πως ηταν στο κρεβατι, εσυ εκανες για την εμφανιση της και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του

Δεν ηταν ψοφια βιτσιοζε μολις ειδαν την τριχωτη βρωμοκολλαρα σου στα 4 τοτε ψοφησαν!
Αντε γαμα τωρα λιγο και στο λαπ-τοπ γιατι το pc δεν αντεχει αλλο.

χμμμ αυτα μου θυμιζουν τα στανταρ επιχειρηματα των τρανς οταν τους λενε οτι δεν εχουν καλη αποδοση
και για την ιστορια
την τριχωτη κωλαρα μου δεν την ειδε η λεγαμενη καθως ηταν απο τις λιγες που ημουν αποκλειστικα ενεργητικος
δεν ημασταν και για τιποτα αλλο

τζαμπα μαγκες εχει πολλους εδω μεσα
αλλα σγουρα δεν ειμαι απ αυτους
διαβασε τις εμπειριες μου που εχω αναφερει εδω και ψαξε γι αλλους

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αλλοι εχουν γαμησει τσαμπα ολες τις τρανς της Αθηνα, αλλοι πινουν καφε καθημερινα μαζι τους κλπ κλπ
εδω οπως εχουμε κουραστει να λεμε ανταλασσουμε γνωμες για κοπελες/τρανς που συνευρισκονται επι πληρωμη, καλως ή κακως

και εγω εκανα κριτικη για το πως ηταν στο κρεβατι, εσυ εκανες για την εμφανιση της και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του

χμμμ αυτα μου θυμιζουν τα στανταρ επιχειρηματα των τρανς οταν τους λενε οτι δεν εχουν καλη αποδοση
και για την ιστορια
την τριχωτη κωλαρα μου δεν την ειδε η λεγαμενη καθως ηταν απο τις λιγες που ημουν αποκλειστικα ενεργητικος

Δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αντιπαραθεσης φιλε niced. Ελπιζω να καταλαβες οτι ουτε ειμαι ουτε θα γινω ποτε τσιρακι οποιασδηποτε Τρανς οσο ομορφη και να'ναι. Λοιπον στο προκειμενο. Διαβασα 2 κριτικες για την Κελλυ μια απο πολυ παλια που καποιος περασε υπεροχα και την δικη σου. Τις κρινω και τις 2 αναξιοπιστες.Οχι γιατι θεωρω εσενα αναξιοπιστο αλλα γιατι μια μονο συναντηση δεν μπορει να ειναι αξιοπιστη. Ειναι κουκλα και απο τις πιο ομορφες τρανς. Οποιος λεει το αντιθετο εκτιθετε. Καλα κανει και ειναι ψωνιο (αν ειναι).Κακο δικο της.Χεστηκα για τον χαρακτηρα της. Αν μου προτεινει ποτε να εχουμε φιλικες σχεσεις θα μ'απασχολησει ο χαρακτηρας της. Την κραζεται γιατι δεν λεει οτι βγαινει συγγρου. Λετε να φοβαται μην την κακοχαρακτηρισεται? Δεν εχει αναγκη να βγει και αν το κανει 1-2 φορες τον μηνα το κανει γιατι το γουσταρει κιαυτο ειναι καλο. Δεν θα το διαλλαλησει να την ζαλιζει ο καθε ενας.(αληθευει οτι εφραξαν τα π.μ. της λιγο μετα την εμφανιση της εδω?). Εν κατακλειδι ειναι σουπερ και εγω προσωπικα αν δω λευκο μινι κουπερ στη συγγρου θα τραβηξω χειροφρενο ακομα κιαν ειμαι στην αριστερη λουριδα κυκλοφοριας. Αν ειναι τοσο ξενερωτη και ξεπετα οπως λετε απλα θα το σκεφτω για 2η φορα. Για μια φορα ομως να παρω τετοιο μωρο και να νιωσω πανω μου αυτο το κορμι...ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0

και για την ιστορια

Ποτε δεν θα ισχυριστω πως γαμαω τζαμπα γιατι με γουσταρουν ολες. Εχω φιλικες σχεσεις με τρανς και σε μια απαντηση μου αναφερω οτι εχω κανει γκομενικο σεξ πολλες φορες με τρανς. Πολλες φορες οχι με πολλες τρανς. Προσοχη ομως Παντα επι πληρωμη. Το "γκομενικο" σημενει αλλο πραγμα. Οποιος καταλαβε καταλαβε

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

Ποτε δεν θα ισχυριστω πως γαμαω τζαμπα γιατι με γουσταρουν ολες. Εχω φιλικες σχεσεις με τρανς και σε μια απαντηση μου αναφερω οτι εχω κανει γκομενικο σεξ πολλες φορες με τρανς. Πολλες φορες οχι με πολλες τρανς. Προσοχη ομως Παντα επι πληρωμη. Το "γκομενικο" σημενει αλλο πραγμα. Οποιος καταλαβε καταλαβε
σε βρισκω πολυ κυριο,μπραβο
συμφωνω μαζι σου κ πολυ ενδιαφερουσα συζητηση,σε ξενο τοπικ ομως και με μια οξυτητα.Ειπαμε δεν παιρνουμε τιποτα προσωπικα!Ειναι νομος

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ρε καραβακι η καραβαγγο η οπως αλλιως λεγεσαι σαλπαρε σε καποια αλλο λιμανι αγορακι μου
αν εισαι και αγορακι κιολας...και ασε μας ρε παπαγαλακι της αμορφωτης :tickedoff:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σκαστε ρε μαλακες !!!! Μαλωνετε για τον πουστη  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
πολλη φασαρια χωρις λογο. Η συγκεκριμενη κοπελα οντως ειναι ομορφη (πολυ πανω απο το μεσο ορο των εν ελλαδι κορασιδων) αλλα κατα την αποψη μου οντως καπως βιαστικη. Γενικα οι υπηρεσιες της ειναι αντιστροφως αναλογες της εμφανισης της. Σιγουρα ομως ο καθενας μπορει να δοκιμασει για να εχει προσωπικη αποψη που ειναι προσωπικη επειδη ακριβως διαφερει απο προσωπο σε προσωπο.
Τωρα σχετικα με το αν καποια προφιλ ειναι fake, αυτο δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ακομα και αν ισχυει. Τα καλα κομματια ξεχωριζουν παντα και χωρις τετοιου τυπου (προο)ωθήσεις.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ωρε τι εχει να τραβηξουμε παλι στο 5% πεσαμε για αλλη μια φορα :headbang: :headbang: :headbang:
φενεται εδω μεσα εγω ο niced,o γλυκομουσουδος,ο μπιλις,o lycien  και 2-3 αδερφια απο θεσ/νικη εχουμε πληρωσει τρανς ολο το αλλο το συμπαν εχει γαμησει κουτρα

ΥΓ και ο μαρικος καλη ΄΄αγελαδα΄΄ για αρμεγμα και αυτος :grin: :grin:
τζονι πλακα κανω εισαι αρχηγος :rockon: :rockon: :rockon:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ωρε τι εχει να τραβηξουμε παλι στο 5% πεσαμε για αλλη μια φορα :headbang: :headbang: :headbang:
φενεται εδω μεσα εγω ο niced,o γλυκομουσουδος,ο μπιλις,o lycien  και 2-3 αδερφια απο θεσ/νικη εχουμε πληρωσει τρανς ολο το αλλο το συμπαν εχει γαμησει κουτρα

εντάξει ρε συ αλεφα,  έχω παχύνει λίγο τελευταία αλλά οχι κι αγελάδα...

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

κι εγω κι εγω στο 5%...εχω  γαμησει σχεδον ολες τις παθητικες τσαμπα...μονο παθητικες ομως...οντας τρυπανι μοναχο εγω στο σεξ...ισως ανοικω στο 1% κιολας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακιτσα!!!

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
na gelaso na stenaxoritho xaxaxaxxaa  dikeoma mou na kano oti goustaro ke opos to goustaro oso gia ton pipi pou me lei pousti an kitaksoume tous kolousmas o dikostou prosta ston dikomou tha ne san tin siragka tou souez :dancing: :dancing: :dancing:

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxffffff_1658.jpg
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxffffff_1658.jpg