Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Tώρα το τί ακριβώς μου αρέσει άστο να το ξέρω εγώ καλύτερα από εσένα.
Και όταν λέω πως έχω πάει με χειρουργημένες εννοώ πως πάω ΚΑΙ με χειρουργημένες, εκτός από τις υπόλοιπες γυναίκες. Πες με 5-6 χειρουργημένες από τις 400 γυναίκες που εχω βρεθεί.
Και πάω μαζί τους επειδή τις βλέπω σαν γυναίκες (δεν τις βλέπω μόνο εγώ και η νομοθεσία έτσι τις βλέπει κι αν θέλω τις παντεύομαι κι όλας, ενώ εσένα σε βλέπει σαν άντρα με βυζιά και να παντρευτείς δεν γίνεται!) και με όποιαν γουστάρω πάω εν τέλει, επιλέγοντας με κριτήριο το ποιά μου αρέσει και μόνον όπως είναι ΤΩΡΑ και το τί ήταν πριν δεν με ενδιαφέρει.
Κι αν μου άρεσε το "μαντζαφλάρι" θα το έλεγα, δεν είμαι κομπλεξικός να κρύβομαι απλά δεν μου αρέσει. Άσε δηλαδή το πόσες αδερφές θα είχα πηδήσει αν μου άρεσε αυτό και είχα κάνει το χατήρι στον κάθε ένα που μου την είχε πέσει, αλλά είπαμε μου αρέσουν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και βέβαια δεν θεωρώ κακό σε κάποιους να αρέσουν οι άντρες, δικαίωμά τους, απλά εμένα δεν μου αρέσουν.

Κι για να δεις πόσο εν τάξει είμαι ακόμα κι εσύ αν τον έκοβες υποθέτω πως θα μου άρεσες, αν δεν ήσουν τόσο ψώνιο βέβαια! :)
gia psoles les gia nomothesies les mipos ise ke trans xirourgimeni ke den to les ke afou sou atesoun i ginekes ti kathese edo ke apantas s enan antra me bizia an den se diefere to spor den tha asxoliosoun
[/quote]

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
EUXARISTO TO THEO POU M EKANE TOSO OMORFI KAPOTE MOU IPE I SPERANTSA BRANA ASTOUS NA LENE GIA SENA AN ASXOLISE THA XALIESE KE I DISFIMISI DIAFIMISI INE ANTE GIA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 9_969696_n.jpg
    9_969696_n.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 62

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• DShhhC_2191.jpg
    DShhhC_2191.jpg
    231,6 KB · Εμφανίσεις: 31

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
EUXARISTO TO THEO POU M EKANE TOSO OMORFI KAPOTE MOU IPE I SPERANTSA BRANA ASTOUS NA LENE GIA SENA AN ASXOLISE THA XALIESE KE I DISFIMISI DIAFIMISI INE ANTE GIA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τάνια είσαι πράγματι πολύ όμορφη κοπέλα. Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω την επιλογή σου να γίνεις γυναίκα. Αφού έτσι ένιωθες, καλά έκανες και άλλαξες το φύλο σου. Το θέμα είναι όμως  οτι την εμφάνιση που έχεις τώρα δεν σου την έδωσε ο Θεός αλλά κάποιος γιατρός που έκανε ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά. Η συμβουλή που σου έδωσε η Σπεράντζα Βρανά είναι πολύ σωστή αλλά εσύ δεν την εφαρμόζεις αφού μπαίνεις εδώ και αναλώνεσαι στο να απαντάς στα αρνητικά σχόλια. Το έχω ξαναπεί οτι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά. Με το να απαντάς προκαλείς ακόμα χειρότερα σχόλια. Εκτός και αν είναι αυτό που επιδιώκεις.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Τάνια είσαι πράγματι πολύ όμορφη κοπέλα. Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω την επιλογή σου να γίνεις γυναίκα. Αφού έτσι ένιωθες, καλά έκανες και άλλαξες το φύλο σου. Το θέμα είναι όμως  οτι την εμφάνιση που έχεις τώρα δεν σου την έδωσε ο Θεός αλλά κάποιος γιατρός που έκανε ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά. Η συμβουλή που σου έδωσε η Σπεράντζα Βρανά είναι πολύ σωστή αλλά εσύ δεν την εφαρμόζεις αφού μπαίνεις εδώ και αναλώνεσαι στο να απαντάς στα αρνητικά σχόλια. Το έχω ξαναπεί οτι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά. Με το να απαντάς προκαλείς ακόμα χειρότερα σχόλια. Εκτός και αν είναι αυτό που επιδιώκεις.

το γκομενακει  τ μονο που επιδιωκει ειναι να μας καυλωνει....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αν καταφερει να σε καυλωσει ελα να μου κοψεις  αρχιδια

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
κανει που8ενα παιτσα η τανια?

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι δεν κανεις εγχειρηση ρε τανια τοσα χρονια??

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ειπαμε ειμαστε βιτσιοζοι αλλα οχι και νεκροφιλοι
Περι ορεξεως.....και τι κανεις ρε βιτσιοζε στο ποστ που μιλαει για μια μουμια :huh: :huh:
Βρες καποιο που να ικανοποιει το βιτσιο σου κιασε μας εμας τους "νεκροφιλους" με την Κελλυ....Αφηστε τα ψωφια ρε οσα δεν φτανει η αλεπου...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχαχα
εχεις πλακα φιλε
γραφτηκες χτες και μπηκες κατευθειαν σε συγκεκριμενα θεματα να γραψεις
και αν διαβασεις πιο πισω, αυτα που δεν φτανει η αλεπου εγω τα εφτασα αλλα ηταν ψοφια

γι αυτο μαθηματα απο κλωνο ή τσιρακι δεν θα δεχτω
ας πας να βρεις αλλου κοροϊδα να πεισεις 

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα
εχεις πλακα φιλε
γραφτηκες χτες και μπηκες κατευθειαν σε συγκεκριμενα θεματα να γραψεις
και αν διαβασεις πιο πισω, αυτα που δεν φτανει η αλεπου εγω τα εφτασα αλλα ηταν ψοφια

γι αυτο μαθηματα απο κλωνο ή τσιρακι δεν θα δεχτω
ας πας να βρεις αλλου κοροϊδα να πεισεις 
Λεει κατι το οτι γραφτηκα χθες ξερολα??? Ειμαι μηπως η Κελλυ η τσιρακι της????
Μπες να δεις προφιλ μου στο ts-dating απ'το 07. Nikos79 to username.
Την Κελλυ δεν την εχω γνωρισει ποτε προσωπικα και ουτε να πεισω κανεναν προσπαθω...εισται αλλωστε ολοι τοσο εξυπνοι, γαμιαδες και πεπειραμενοι που δεν μπορω εγω να σας πεισω.
Απορω ομως γιατι ασχολεισαι με καποια που δεν μπορει ουτε να σε καβλωσει :huh: :huh: :huh:
Δεν ηταν ψοφια βιτσιοζε μολις ειδαν την τριχωτη βρωμοκολλαρα σου στα 4 τοτε ψοφησαν!
Αντε γαμα τωρα λιγο και στο λαπ-τοπ γιατι το pc δεν αντεχει αλλο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
εσυ λοιπόν αφού δεν την
Λεει κατι το οτι γραφτηκα χθες ξερολα??? Ειμαι μηπως η Κελλυ η τσιρακι της????
Μπες να δεις προφιλ μου στο ts-dating απ'το 07. Nikos79 to username.
Την Κελλυ δεν την εχω γνωρισει ποτε προσωπικα και ουτε να πεισω κανεναν προσπαθω...εισται αλλωστε ολοι τοσο εξυπνοι, γαμιαδες και πεπειραμενοι που δεν μπορω εγω να σας πεισω.
Απορω ομως γιατι ασχολεισαι με καποια που δεν μπορει ουτε να σε καβλωσει :huh: :huh: :huh:
Δεν ηταν ψοφια βιτσιοζε μολις ειδαν την τριχωτη βρωμοκολλαρα σου στα 4 τοτε ψοφησαν!
Αντε γαμα τωρα λιγο και στο λαπ-τοπ γιατι το pc δεν αντεχει αλλο.
εσυ λοιπον αφου δεν την εχεις γνωρισει και δεν εχεις άποψη, γιατι μιλας;; ξερεις αν ειναι ξεπετα η ψοφίμι στο κρεββάτι ή αν είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει;;;
και ναι, ειμαστε πεπειραμενοι γαμιαδες γιατι εχουμε γαμησει οτι κυκλοφορει σ'αυτον τον τοπο απο τρανς και τραβεστι.. καλά θα κανεις να ρωτας λοιπον τους παλιους να παιρνεις καμια πληροφορια κι ασε τις μαγκιες και τις εξυπναδες

nikos tsfan

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εσυ λοιπόν αφού δεν τηνεσυ λοιπον αφου δεν την εχεις γνωρισει και δεν εχεις άποψη, γιατι μιλας;; ξερεις αν ειναι ξεπετα η ψοφίμι στο κρεββάτι ή αν είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει;;;
και ναι, ειμαστε πεπειραμενοι γαμιαδες γιατι εχουμε γαμησει οτι κυκλοφορει σ'αυτον τον τοπο απο τρανς και τραβεστι.. καλά θα κανεις να ρωτας λοιπον τους παλιους να παιρνεις καμια πληροφορια κι ασε τις μαγκιες και τις εξυπναδες
Οχι δεν την ξερω και το ειπα. Οπως ειπα οτι ειναι τοπ σε εμφανιση. Γουστο μου! Δεν εκανα κριτικη στην Κελλυ ουτε στο κρεββατι της. Εδω μιλαει ο καθε ασχετος πικραμενος εγω σε ενοχλησα :huh: :huh: :huh: Παλιοτερος απο μενα δυσκολο...αλλα οχι αδυνατο. Σεβομαι την γνωμη σου και μαγκια και εξυπναδα δεν πουλαω ουτε και δεχομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom