donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
τανια εκτος απο τις κουκλες που αλλου μπορω να σε βρω μωρο μου?
βάλανε θάλασσα στο Αρτεμίσιο;;; σήραγγα ρε φίλε.. για όνομα... ΣΗΡΑΓΓΑ !!!Μη σου πω και σαν τη διώρυγα του Αρτεμισίου
στου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ τα απογευματα 6-8τανια εκτος απο τις κουκλες που αλλου μπορω να σε βρω μωρο μου?
έβαλαν την ίδια χρονιά που σκάψανε τη σήραγγα στο υποθαλάσσιο βουνό του Σουέζβάλανε θάλασσα στο Αρτεμίσιο;;; σήραγγα ρε φίλε.. για όνομα... ΣΗΡΑΓΓΑ !!!
η διώρυγα προυποθετει θάλασσα.. το Αρτεμίσιο είναι στο βουνό... άρα θάλασσα γιοκ.. συνεννοηθηκαμε;; το Σουεζ εχει διωρυγα.. το Αρτεμισιο σηραγγα... ενταξει τωρα;έβαλαν την ίδια χρονιά που σκάψανε τη σήραγγα στο υποθαλάσσιο βουνό του Σουέζ
που να μην χρησιμοποιούσα και bold δηλαδή σε αυτά που παραθέτω...
και λιμανι εχειη διώρυγα προυποθετει θάλασσα.. το Αρτεμίσιο είναι στο βουνό... άρα θάλασσα γιοκ.. συνεννοηθηκαμε;; το Σουεζ εχει διωρυγα.. το Αρτεμισιο σηραγγα... ενταξει τωρα;
na gelaso na stenaxoritho xaxaxaxxaa dikeoma mou na kano oti goustaro ke opos to goustaro oso gia ton pipi pou me lei pousti an kitaksoume tous kolousmas o dikostou prosta ston dikomou tha ne san tin siragka tou souez
πιπη εγω πιστευω οτι ενα τσιμπουκι θα του το εδινεςΜαλακα Κελλο να σου εξομολογηθω κατι?
Οταν σε ειδα πρωτη φορα στην τηλεοραση να κανεις τσαχπινιες με την καμερα και να ανοιγοκλεινεις τα ματια σαν την Βουγιουκλακη ξερεις τι μονολογησα?
"ΡΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ????"
Μετα αλλαξα καναλι και ησυχασα !!!!!
na gelaso na stenaxoritho xaxaxaxxaa dikeoma mou na kano oti goustaro ke opos to goustaro oso gia ton pipi pou me lei pousti an kitaksoume tous kolousmas o dikostou prosta ston dikomou tha ne san tin siragka tou souez
Μη σου πω και σαν τη διώρυγα του Αρτεμισίου
οντως χαθηκαμε.... εγω δηλαδη...Γλυκομουτσουνε
ειρωνικος ηταν απο την αρχη γιατι η λεγαμενη εγραψε την συραγγα του Σουεζ
και της απαντησε για την διωρυγα του Αρτεμισιου
καπου χαθηκατε στην μεταφραση
τελικά έγραψες βιβλίο,παντρεύτηκες;
η εκπομπή που έλεγες;
RE PIPAKO BRES ALOU NA KANIS KAMIA PIPA MIN MAS PRIZIS TA ARXIDIA KATI POUSTRAKIA POU PARAKALANE MESA APO TO PC TA EXO GIA FTISIMO AN KE ISE PLIROS ENIMEROMENI GIA MENA DEN EXO AUTOGRAFO SIGNOMIΜαλακα Κελλο να σου εξομολογηθω κατι?
Οταν σε ειδα πρωτη φορα στην τηλεοραση να κανεις τσαχπινιες με την καμερα και να ανοιγοκλεινεις τα ματια σαν την Βουγιουκλακη ξερεις τι μονολογησα?
"ΡΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ????"
Μετα αλλαξα καναλι και ησυχασα !!!!!
Ασε Δον εκτιθεστε με το να λετε οτι "προωθω" και οτι γινομαι παπαγαλακι. "Στα λιμανια που εχω ταξιδεψει εγω...δεν τα'δατε στο πιο τρελο σας ονειρο" για να παραφρασω το γνωστο συνθημα. Εγω εδωσα δημοσια προφιλ που φαινεται ποιος ειμαι. Η διαφορα μας φιλε ειναι οτι εγω μπηκα εδω για να ασχοληθω με την αδυναμια μου (τρανς) ενω εσεις για να κραξετε και να βγαλετε τα κομπλεξ σας. Τωρα ποιος ειναι στο σωστο λιμανι ασε να το κρινουν αλλοι.ρε καραβακι η καραβαγγο η οπως αλλιως λεγεσαι σαλπαρε σε καποια αλλο λιμανι αγορακι μου
αν εισαι και αγορακι κιολας...και ασε μας ρε παπαγαλακι της αμορφωτης
Πες μας ρε Κελλυ ποιες μερες εισαι κουκλες να σ'απολαυσουμε οn stage τουλαχιστον...XAXAXXAXAXAXAAXAXXAAAAAAAAAAAA
Πες μας ρε Κελλυ ποιες μερες εισαι κουκλες να σ'απολαυσουμε οn stage τουλαχιστον...
Eδωσε τηλεφωνο η Κελλυ??? Δεν το ειδα. Για να τελειωνουμε μαγκες οποιος την κραζει και δεν τις εχει στειλει π.μ. δεχομαι να εχει αντιρησεις. Οποιος την κραζει και σε π.μ. την παρακαλαει ειναι μεγαλη λουγκρα. Εγω π.μ. δεν στελνω σε καμια. Οτι λεω το λεω μονο δημοσια και δεχομαι απαντηση μονο δημοσια. Ολοι εδω μεσα αυτο θα'πρεπε να κανουν κατα την γνωμη μου.φιλε αν θες ν αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφας, αυτες τις "διαφημιστικες" ερωτησεις θα μπορουσες να τις κανεις και με πμ ή ακομα και απο το τηλεφωνο...