Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Δηλαδή ρε παίχτη όποιος δεν συμφωνεί με το υφάκι, την ξερολίαση, την επιθετικότητα και γενικώτερα το καβάλημα του καλαμιού της δίδος Κέλλυ, είναι τρανσοφοβικός, πουριτανός και υποκριτής;
Λοιπόν εγώ όχι μόνο έχω συνευρεθεί πολλές φορές με τρανσέξουαλς (χειρουργημένες πάντα, δίοτι το μαντζαφλάρι που κρέμεται με ενοχλεί), αλλά με κάποιες από αυτές έχω δημιουργήσει και πιο "προσωπικές" σχέσεις.
Ένα ψιλοζόρι όλες το τραβούσαν (και ποιός από εμάς δεν το τραβάει άλλωστε;), αλλά η συγκεκριμένη έχει ξεφύγει ρε γαμώ το... 
γιγαντας σε παω με 1000 εχεις σε ολα τα θεματα τρομερες αποψης και ταυτοσημες με τις δικες μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
οταν θα βγαλεις το παμπερς και θα βγεις με τρανς εξω απο το σπιτι να περπατησεις στο δρομο,να πας για φαγητο,στην παραλια,μπαρ.κλαμπ κτλ τοτε ελα να μου μιλησεις
τις θεωριες του κωλου αλλου οχι εδω
τύπε μέγα αλέφαντε  :rockon:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Δηλαδή ρε παίχτη όποιος δεν συμφωνεί με το υφάκι, την ξερολίαση, την επιθετικότητα και γενικώτερα το καβάλημα του καλαμιού της δίδος Κέλλυ, είναι τρανσοφοβικός, πουριτανός και υποκριτής;
Λοιπόν εγώ όχι μόνο έχω συνευρεθεί πολλές φορές με τρανσέξουαλς (χειρουργημένες πάντα, δίοτι το μαντζαφλάρι που κρέμεται με ενοχλεί), αλλά με κάποιες από αυτές έχω δημιουργήσει και πιο "προσωπικές" σχέσεις.
Ένα ψιλοζόρι όλες το τραβούσαν (και ποιός από εμάς δεν το τραβάει άλλωστε;), αλλά η συγκεκριμένη έχει ξεφύγει ρε γαμώ το... 

πολύ σωστός !

παρατηρώ ότι όλοι οι υποστηρικτές της ΤανιαΚελλυ έχουν ένα κοινό γνώρισμα : είναι όλοι χθεσινά κα προχθεσινά μέλη.

τι συμπέρασμα θα μπορούσε να εξαχθεί από το συγκεκριμένο γεγονός άραγε ;;;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μας έβαλες σε σκέψεις τώρα ρε lycienr...

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω οτι αυτό το thread στην αρχή πήγαινε μία χαρά. Έμπαινε ο καθένας έλεγε την γνώμη του κτλ. Από τότε που μπήκε η ίδια η Τάνια Κέλλη, πηδήχτηκε εντελώς το θεματάκι.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω οτι αυτό το thread στην αρχή πήγαινε μία χαρά. Έμπαινε ο καθένας έλεγε την γνώμη του κτλ. Από τότε που μπήκε η ίδια η Τάνια Κέλλη, πηδήχτηκε εντελώς το θεματάκι.
...και απο τοτε που μπηκαν και οι καλοθελητες με φρεσκα προφιλ

εγω εχω καταθεσει την εμπειρια μου πολλες φορες εδω για να μην ξεχνανε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
συμφωνω..πιστευω οτι το στυλακι το μαγκικο που προσφερει η τανια τσιγkellh δεν παιζει εδω
δεν το σηκωνει το κλιμα

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Δεν νομίζω οτι στην αρχή έλεγε κανένας κάτι κακό για εκείνη. Ίσα ίσα που λέγαμε οτι είναι όμορφη και μας αρέσει. Όταν όμως άρχισε να μπαίνει και να λέει οτι είναι η απόλυτη θεά κτλ, τότε άρχισαν να την βρίζουν. Η προκλητική της συμπεριφορά προκαλεί τα αρνητικά σχόλια. Δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό? Άσε αυτή η επιμονή της οτι δεν εκδίδεται. Την έχω πετύχει πολλές φορές στην Συγγρού. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κρύβει. Από την μία παριστάνει την ακομπλεξάριστη και από την άλλη κρύβει την δουλειά που κάνει.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω δεν καταλαβαινω γιατι λεει οτι ειναι ενεργητικη και μαλιστα με μεγαλα προσοντα, ενω προφανως τιποτα απο τα 2 δεν ισχυει...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
pote den asxolithika apla mporo k ego na kano magges opos kanoun meriki meriki pezontasto exipni poro k ego na brizo ela an exis na kanis me zoa pou to mono pou kseroun ine na sikofantoun krimeni piso apo pseutika profil ke nomizoun oti kanoun maggia na dosoume lipon to [size=18pt]parasito tou malaka[/size] pou oti fobounte na min tous kanoun to kanoun se alous :idiot:

υπάρχει δηλαδή παράσιτο που πάει μόνο στους μαλάκες;  :think:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εγω δεν καταλαβαινω γιατι λεει οτι ειναι ενεργητικη και μαλιστα με μεγαλα προσοντα, ενω προφανως τιποτα απο τα 2 δεν ισχυει...
εγω μια φορα την συναντησα κ ηθελε να με γαμησει τωρα απο μεγεθος δεν ειχα μετρο μαζι μου σορυ

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω..πιστευω οτι το στυλακι το μαγκικο που προσφερει η τανια τσιγkellh δεν παιζει εδω
δεν το σηκωνει το κλιμα
oute tis paparges pou lete gia mena tis sikoni to klima me anonima profil k ego ksero na leo malakies iparxoun ta kotsia na dixete to prosoposas ke na arxiname emis na sxoliazoume esas diladi ke tha me brizete ke tha sas kano ke tin glikia e den mpezi afto

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ke giati agapi mou den pas me ginekes ke pas ke kala mono me xirourgimenes xaxaxaxxa asta file mou to goustaris to matsaflari pou kremete ke deuteron tin exi kabalis opis antipitithete s autous pou ton brizoun katse na se brizoume lipon ke na min les tipota giati tha legese psonio meta ama milas

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πολύ σωστός !

παρατηρώ ότι όλοι οι υποστηρικτές της ΤανιαΚελλυ έχουν ένα κοινό γνώρισμα : είναι όλοι χθεσινά κα προχθεσινά μέλη.

τι συμπέρασμα θα μπορούσε να εξαχθεί από το συγκεκριμένο γεγονός άραγε ;;;
auta pou kanete esis me ta pseutika profil nomizete oti ta kanoun ali xestika agapi mou ksero ke moni mou na iperaspito ton eauto mou den sou emiasa na kribome piso apo pseudonima

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
KE KATI TELEUTEO GIATI POLI ASXOLITHIKA PITE OTI MALAKIA THELETE GIA NA ASXOLISTE EXO AXIA EGO KSERO PIA IME KE TO TI THELO ALIMONO S AUTOUS POU INE KRIFES KE KOPLEKSIKES FOBOUNTE TON XLEBASMO TOU KOSMOU KE INE PANTA KRIMENI STO SKOTADI EGO KSEFIGA KSERO KE TO POLEMAO DEN KRIBOME ALI GAMIOUNTE KE FEUGOUN ME SKIMENO KEFALI TOU FOBOU KE TIS ENOXIS ALI KSIMEROBRADIAZONTE NA KANOUN PERATSADA STI SIKROU MPAS KE BROUN TIPOTE TSAMPE KE AFOU DEN BROUN BGAZOUN TA APOTHIMENA TOUS EDO EGO KSERO TI IME TRABELO OPOS MAS ONOMAZETE ESIS KSERETE TI ISTE POTE DEN ASXOLITHIKA ME TA BITSIA TOU ALOU DIKEOMATOU OPOS TIN BRISKI STO KREBATI TOU O KATHENAS MATHETE NA ISTE ANTHROPI KE OXI ZOA SEBASTITE TON SINATHROPO SAS KE STAMATISTE NA KSESPATE TA POTHIMENASAS S ALOUS :think: :think: :think: :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ke giati agapi mou den pas me ginekes ke pas ke kala mono me xirourgimenes xaxaxaxxa asta file mou to goustaris to matsaflari pou kremete ke deuteron tin exi kabalis opis antipitithete s autous pou ton brizoun katse na se brizoume lipon ke na min les tipota giati tha legese psonio meta ama milas

Tώρα το τί ακριβώς μου αρέσει άστο να το ξέρω εγώ καλύτερα από εσένα.
Και όταν λέω πως έχω πάει με χειρουργημένες εννοώ πως πάω ΚΑΙ με χειρουργημένες, εκτός από τις υπόλοιπες γυναίκες. Πες με 5-6 χειρουργημένες από τις 400 γυναίκες που εχω βρεθεί.
Και πάω μαζί τους επειδή τις βλέπω σαν γυναίκες (δεν τις βλέπω μόνο εγώ και η νομοθεσία έτσι τις βλέπει κι αν θέλω τις παντεύομαι κι όλας, ενώ εσένα σε βλέπει σαν άντρα με βυζιά και να παντρευτείς δεν γίνεται!) και με όποιαν γουστάρω πάω εν τέλει, επιλέγοντας με κριτήριο το ποιά μου αρέσει και μόνον όπως είναι ΤΩΡΑ και το τί ήταν πριν δεν με ενδιαφέρει.
Κι αν μου άρεσε το "μαντζαφλάρι" θα το έλεγα, δεν είμαι κομπλεξικός να κρύβομαι απλά δεν μου αρέσει. Άσε δηλαδή το πόσες αδερφές θα είχα πηδήσει αν μου άρεσε αυτό και είχα κάνει το χατήρι στον κάθε ένα που μου την είχε πέσει, αλλά είπαμε μου αρέσουν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και βέβαια δεν θεωρώ κακό σε κάποιους να αρέσουν οι άντρες, δικαίωμά τους, απλά εμένα δεν μου αρέσουν.

Κι για να δεις πόσο εν τάξει είμαι ακόμα κι εσύ αν τον έκοβες υποθέτω πως θα μου άρεσες, αν δεν ήσουν τόσο ψώνιο βέβαια! :)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
KE KATI TELEUTEO GIATI POLI ASXOLITHIKA PITE OTI MALAKIA THELETE GIA NA ASXOLISTE EXO AXIA EGO KSERO PIA IME KE TO TI THELO ALIMONO S AUTOUS POU INE KRIFES KE KOPLEKSIKES FOBOUNTE TON XLEBASMO TOU KOSMOU KE INE PANTA KRIMENI STO SKOTADI EGO KSEFIGA KSERO KE TO POLEMAO DEN KRIBOME ALI GAMIOUNTE KE FEUGOUN ME SKIMENO KEFALI TOU FOBOU KE TIS ENOXIS ALI KSIMEROBRADIAZONTE NA KANOUN PERATSADA STI SIKROU MPAS KE BROUN TIPOTE TSAMPE KE AFOU DEN BROUN BGAZOUN TA APOTHIMENA TOUS EDO EGO KSERO TI IME TRABELO OPOS MAS ONOMAZETE ESIS KSERETE TI ISTE POTE DEN ASXOLITHIKA ME TA BITSIA TOU ALOU DIKEOMATOU OPOS TIN BRISKI STO KREBATI TOU O KATHENAS MATHETE NA ISTE ANTHROPI KE OXI ZOA SEBASTITE TON SINATHROPO SAS KE STAMATISTE NA KSESPATE TA POTHIMENASAS S ALOUS :think: :think: :think: :think:

πιτσιρίκο γλυκέ με τον αφράτο κώλο, μάθε πρώτα γραφή (κι ανάγνωση) και μετά έλα να μας την πεις.

Καλά, ούτε να διαβάσεις μπορείς ;;;  Και αφού τάχα δεν έχεις την μύγα, γιατί ΑΡΑΓΕ μυγιάζεσαι γλυκιά μου αιθέρια ύπαρξη ;;;

Τσίμπα και μια καλλιτεχνική αφιέρωση για το καθημερινό υπαρξιακό άχθος :   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom