ke giati agapi mou den pas me ginekes ke pas ke kala mono me xirourgimenes xaxaxaxxa asta file mou to goustaris to matsaflari pou kremete ke deuteron tin exi kabalis opis antipitithete s autous pou ton brizoun katse na se brizoume lipon ke na min les tipota giati tha legese psonio meta ama milas
Tώρα το τί ακριβώς μου αρέσει άστο να το ξέρω εγώ καλύτερα από εσένα.
Και όταν λέω πως έχω πάει με χειρουργημένες εννοώ πως πάω ΚΑΙ με χειρουργημένες, εκτός από τις υπόλοιπες γυναίκες. Πες με 5-6 χειρουργημένες από τις 400 γυναίκες που εχω βρεθεί.
Και πάω μαζί τους επειδή τις βλέπω σαν γυναίκες (δεν τις βλέπω μόνο εγώ και η νομοθεσία έτσι τις βλέπει κι αν θέλω τις παντεύομαι κι όλας, ενώ εσένα σε βλέπει σαν άντρα με βυζιά και να παντρευτείς δεν γίνεται!) και με όποιαν γουστάρω πάω εν τέλει, επιλέγοντας με κριτήριο το ποιά μου αρέσει και μόνον όπως είναι ΤΩΡΑ και το τί ήταν πριν δεν με ενδιαφέρει.
Κι αν μου άρεσε το "μαντζαφλάρι" θα το έλεγα, δεν είμαι κομπλεξικός να κρύβομαι απλά δεν μου αρέσει. Άσε δηλαδή το πόσες αδερφές θα είχα πηδήσει αν μου άρεσε αυτό και είχα κάνει το χατήρι στον κάθε ένα που μου την είχε πέσει, αλλά είπαμε μου αρέσουν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και βέβαια δεν θεωρώ κακό σε κάποιους να αρέσουν οι άντρες, δικαίωμά τους, απλά εμένα δεν μου αρέσουν.
Κι για να δεις πόσο εν τάξει είμαι ακόμα κι εσύ αν τον έκοβες υποθέτω πως θα μου άρεσες, αν δεν ήσουν τόσο ψώνιο βέβαια!