You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Φίλε mick για να ανοίξεις μια επιχείριση στην ταϊλανδι εσύ σαν αλλοδαπός είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αλλοδαπός δεν έχει δικαιώματα. Πρώτον πρέπει να έχεις ένα ταιλανδο η ταιλανδους και να έχουν το 51% της επιχείρισης ΣΟΥ. Πολύ κακό αυτό. Δεύτερο εσύ σαν αλλοδαπός δεν έχεις δικαίωμα νόμιμα να δουλέψεις στην επιχείριση ΣΟΥ εκτός από περίπτωσεις που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος να κάνει κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που κάνεις εσύ αποκλειστικά πολύ κακό και αυτό. Δεύτερον η ταιλανδοι κυριεύονται από ανασφάλεια και πριν τους ρήξεις σε ρίχνουν αυτοί πολύ κακό και αυτό. Τρίτον ο ΤΑΪΛΑΝΔΟΣ του αρέσει να δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία γιατί είναι άτομα που συναγωνίζονται πολύ κακό και αυτό. Τέταρτον αν επένδυσεις λίγα λεφτά τα έχασες και ΜΕΝΗΣ στον άσο πολύ κακό και αυτό. Αν επένδυσής ΠΟΛΑ λεφτά θα αυτοκτονήσεις από κανένα μπαλκόνι ψηλού ξενοδοχείου και με αστυνομικό πόρισμα αυτοκτόνησε πήδηξε από μπαλκόνι αλλά με τα χέρια δεμένα στην πλάτη και φόραγε μια κάλτσα στο κεφάλι πολύ κακό και αυτό. Το λοιπόν αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ανοίξει μια μεγάλη εταιρεία με πολλά λεφτά και θα κάνει λεφτά αλλά μόνο με πολλά λεφτά. Οτιδήποτε άλλο θα κλαις τα λεφτά σου σκληρό άλλα αληθινό.Παιδιά καλησπέρα
Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα εκεί ξέρει κανεις πως! Θα το κάνω ;;;
Εάν ανοίξω επιχείρηση εκεί παίζει ;;;
(το κειμενο δεν είναι δικο μου είναι Copy-paste αλλα λεει την πραγματικοτητα.)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
τι ειδους επιχειρηση ρε τυπε?Παιδιά καλησπέρα
Παιδιά καλησπέρα
Πάρε βίζα και κάτσε διακοπές 2-3 μήνες εκεί. Αν μπορέσεις να βγάλεις άκρη εκεί τότε κάθεσαι και περισσότερο.
mick11
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 2.391
Έχω μια πρόταση για beachbarτι ειδους επιχειρηση ρε τυπε?
mick11
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 2.391
Ευχαριστώ πολύ φίλε το ψάχνω και αυτό που είπες αυτό παίζειΦίλε mick για να ανοίξεις μια επιχείριση στην ταϊλανδι εσύ σαν αλλοδαπός είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αλλοδαπός δεν έχει δικαιώματα. Πρώτον πρέπει να έχεις ένα ταιλανδο η ταιλανδους και να έχουν το 51% της επιχείρισης ΣΟΥ. Πολύ κακό αυτό. Δεύτερο εσύ σαν αλλοδαπός δεν έχεις δικαίωμα νόμιμα να δουλέψεις στην επιχείριση ΣΟΥ εκτός από περίπτωσεις που δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος να κάνει κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που κάνεις εσύ αποκλειστικά πολύ κακό και αυτό. Δεύτερον η ταιλανδοι κυριεύονται από ανασφάλεια και πριν τους ρήξεις σε ρίχνουν αυτοί πολύ κακό και αυτό. Τρίτον ο ΤΑΪΛΑΝΔΟΣ του αρέσει να δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία γιατί είναι άτομα που συναγωνίζονται πολύ κακό και αυτό. Τέταρτον αν επένδυσεις λίγα λεφτά τα έχασες και ΜΕΝΗΣ στον άσο πολύ κακό και αυτό. Αν επένδυσής ΠΟΛΑ λεφτά θα αυτοκτονήσεις από κανένα μπαλκόνι ψηλού ξενοδοχείου και με αστυνομικό πόρισμα αυτοκτόνησε πήδηξε από μπαλκόνι αλλά με τα χέρια δεμένα στην πλάτη και φόραγε μια κάλτσα στο κεφάλι πολύ κακό και αυτό. Το λοιπόν αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ανοίξει μια μεγάλη εταιρεία με πολλά λεφτά και θα κάνει λεφτά αλλά μόνο με πολλά λεφτά. Οτιδήποτε άλλο θα κλαις τα λεφτά σου σκληρό άλλα αληθινό.
(το κειμενο δεν είναι δικο μου είναι Copy-paste αλλα λεει την πραγματικοτητα.)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μπαινει καλοκαιρι και αρχισε να "φυσαει ανεμος" μεσα μου !!
Η επιλογη δυσκολη:
Κλασικα Ταιλανδη ?? Παλι τα ιδια !!
Μπουρμα ?? Μμμ πρωτοτυπο !!!
Φιλιπινες ?? Τσεμπου - Μπορακαυ. Αμφιλεγομενα
Τανζανια ζανζιβαρη ?? Εντελως αλλου !!
Αντε να δουμε που θα κατσει η μπιλια !!
Η επιλογη δυσκολη:
Συνημμένα
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Η επιλογη δυσκολη:
Σκέψου για Ινδονησία , Γαλλική Πολυνησία ή Χαβάη.Οι εξωτικοί παράδεισοι!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Η επιλογη δυσκολη:
Kλασικά πάλι τα ίδια......
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Kλασικά πάλι τα ίδια......
Οι "Κλασικοι" παντα κλασικα !!!
Μονο εγω ειμαι μαλλον "αλλαξοπιστος"
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σκέψου για Ινδονησία , Γαλλική Πολυνησία ή Χαβάη.Οι εξωτικοί παράδεισοι!
Ινδονησια εχω μεινει 1 μηνα για δουλεια και αλλες 3,5 εβδομαδες διακοπες. Τεραστια χωρα και ενδιαφερουσα αλλα εχω παρει μια καλη ιδεα.
Χαβαη απο οσα διαβαζω μου κανει πολυ Αμερικη (USA).
Η Γαλλικη Πολυνησια ακουγεται καλη ιδεα. Αλλα ειναι στη μεση του πουθενα (πολυ μακρια).Και ειναι σχετικα κοντα και τα Morouroa που οι μαλακες οι γαλλοι κανουν πυρηνικες δοκιμες και τα εχουν γαμησει. Θα μου πεις ωκεανος και τερασιες αποστασεις, αλλα αν αου μπει η ιδεα ...
Ξερω φιλο μου σουηδο που σχεδιαζε να παει και στο τελος το ματαιωσε για αυτο το λογο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Τελευταια βραδια στη Ταυλανδη. Σε καποιο bj μπαρ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Τελευταια βραδια στη Ταυλανδη. Σε καποιο bj μπαρ.
Λυπήσου μας άνθρωπέ μου. Πες μας σε ποιο bj μπαρ συχνάζει το τεμάχιο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Wood bar, πρωην Dr. Bj. Bangkok, Sukhumvit, Soi 7.Λυπήσου μας άνθρωπέ μου. Πες μας σε ποιο bj μπαρ συχνάζει το τεμάχιο
Φυσικα τη πηρα στο ξενοδοχειο, και ηταν μια απο τις καλυτερες εμπειριες (ισως η καλυτερη) που εχω στη Ταυλανδη. Το μονο αρνητικο τα σιληκονουχα βυζια.
Ινδονησια εχω μεινει 1 μηνα για δουλεια και αλλες 3,5 εβδομαδες διακοπες. Τεραστια χωρα και ενδιαφερουσα αλλα εχω παρει μια καλη ιδεα.
Χαβαη απο οσα διαβαζω μου κανει πολυ Αμερικη (USA).
Η Γαλλικη Πολυνησια ακουγεται καλη ιδεα. Αλλα ειναι στη μεση του πουθενα (πολυ μακρια).Και ειναι σχετικα κοντα και τα Morouroa που οι μαλακες οι γαλλοι κανουν πυρηνικες δοκιμες και τα εχουν γαμησει. Θα μου πεις ωκεανος και τερασιες αποστασεις, αλλα αν αου μπει η ιδεα ...
Ξερω φιλο μου σουηδο που σχεδιαζε να παει και στο τελος το ματαιωσε για αυτο το λογο.
Χαβαη εχει το καλο οτι εχει απ ολα. Και απομονωση και party animal και surf κι οτι θες. Και μπολικα νησια για hopping. Γαλλικη Πολυνησια (και τα παρεμφερη αλλα οχι κοντινα γεωγραφικα Μαλδιβες κλπ) θελει ζευγαρι και να ναι ακομα στις σουπερ καβλες η σχεση αλλιως θα βαρεθεις, εχει ελαχιστα πραγματα να κανεις περα απο το να αραζεις παραλια, κανα σπα/μαζαζ και σεξ. Καλη φαση (και κοντα σχετικα) ειναι Αγιος Μαυρικιος.
αμα σε ψηνει για περιπετεια δοκιμασε κανα Βιετναμ
Lustius
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
βιρμανία ξέχνα τη. Σ εχουν μαζέψει στο πι και φι. Είναι σκληρά τα πράγματα σαν την Σιγκαπούρη. Κάνουν κουμάντο ακόμη οι στρατιωτικοί παρά τις εκλογέςMadagaskarh?
poy ?pote?εισητηρια ?απο Γαλλια?ποοσ???
anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Παιδια καλησπερα παρακαλοθω καιρο το νημα αυτο και πηραμε την αποφαση με τον αδερφο μου να επισκεφτουμε και εμεις την αυτη την χωρα.. Με εχετε μπερδεψει λιγο ομως με τα λεγομενα σας τωρα πια σε πια περιοχη αξιζει να πας ωστε να συνδιασεις και διακοπες αλλα και σεξοτουρισμο ?Παταγια-Μπαγκοκ-Πουκετ και τι παιζει με τιμες εκει περα το ταξιδι σκεφτομαστε να το κανουμε 29 αυγουστου με 11 σεμπτεβριου αξιζει να παμε αυτες τις μερες?? συγνωμη εκ το πρωτερον αν γινομαι κουραστικος(μου βγικαν τα ματια 200+ σελιδες και χαθηκα) καλα να περνατε!!!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
βιρμανία ξέχνα τη. Σ εχουν μαζέψει στο πι και φι. Είναι σκληρά τα πράγματα σαν την Σιγκαπούρη. Κάνουν κουμάντο ακόμη οι στρατιωτικοί παρά τις εκλογές
Εισαι σιγουρος;
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Παιδια καλησπερα παρακαλοθω καιρο το νημα αυτο και πηραμε την αποφαση με τον αδερφο μου να επισκεφτουμε και εμεις την αυτη την χωρα.. Με εχετε μπερδεψει λιγο ομως με τα λεγομενα σας τωρα πια σε πια περιοχη αξιζει να πας ωστε να συνδιασεις και διακοπες αλλα και σεξοτουρισμο ?Παταγια-Μπαγκοκ-Πουκετ και τι παιζει με τιμες εκει περα το ταξιδι σκεφτομαστε να το κανουμε 29 αυγουστου με 11 σεμπτεβριου αξιζει να παμε αυτες τις μερες?? συγνωμη εκ το πρωτερον αν γινομαι κουραστικος(μου βγικαν τα ματια 200+ σελιδες και χαθηκα) καλα να περνατε!!!
Αγαπητε φίλε αν το έχεις πάρει απόφαση σε πρώτη φάση κλείσε τα εισιτήρια για ΒΚΚ το συντομότερο δυνατό. Το pamediakopes.gr έχει προσφορά με το εισιτηριο χωρίς αναμονές στα 587 ευρώ. Από εκει και πέρα για πρώτη φορά αυτό που θες θα το βρεις σίγουρα στο Πουκετ. Ξενοδοχεία αξιοπρεπέστατα από 20 ευρώ.Τα γκομενάκια θα τα έχει κόψει η λόρδα λόγω low season άρα θα είναι φθηνότερα. Μόνο καμια μπόρα μπορεί να φάτε αλλά δεν κρατάνε πολύ. Πες μας τι λεφτά διαθέτεις για να σου πούμε γνώμες.
anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
love you sort time ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα μας πεξανε πιστολι απο την δουλεια (απο 15 μερες μου εδωσαν 7) οποτε απο οτι καταλαβαινεις δεν αξιζει και αποφασισαμε να παμε καπου προς ευρωπη μερια λογικα πραγα θα το δουμε τα εισιτηρια τα ειχαμε κλεισει με τιν SWISS 590euro αλλα ευτυχως ειχαμε πληρωσει τιν ασφαλεια για ακυρωση να επιστραφουν τα χρηματα (ο αδερφος δουλευει aegean οποτε κατι ηξερε τρομαρα του ) και παλι ευχαριστω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το κανουμε το ταξιδακι αυτο ονειρο χρονων αλλα οχι τωρα.... καλα να περνατε !!!!