Εγω εχω κλείσει σε αυτό. Είναι guest friendly και 15 λεπτά περπάτημα από walking street απ'ότι μου είπαν από το ξενοδοχείο σε email. Αλλά και εγώ πρώτη φορά θα πάω οπότε δεν ξέρω ακόμα να σου πώ αν άξιζε ή όχι.
330 ευρώ για 9 βράδια μου κόστισε.
Η τοποθεσία καλή είναι περνάς μέσα από το εμπορικό και πας στον 2ο δρόμο ή πας μπουακάο και λοιπά εύκολα. 15 λεπτά από τη Walking st, αλλά καλύτερα δώσε 40-50 και πάρε ένα μηχανάκι να σε πάει.
Για 10 μερες εχω υπολογισει..πιστευψ οτι ειναι αρκετες με οσα εχω διαβασει ως τωρα
10000 μπατ την ημέρα μείον ξέρω γω 1500 το ξενοδοχείο είσαι άρχοντας.
Γενικά το ποδαράτο δεν λέει ειδικά αν έχεις βγει έξω πιο πριν. Εγώ ας πούμε πάντα το βράδυ έπαιρνα ένα ταξί, έδινα 200 μπατ και με πήγαινε πίσω και ήταν καλύτερο από το να πάρεις 2 μηχανάκια ή να κάνεις καμιά τρικαβαλιά. ΠΑΝΤΑ να συμφωνείς την τιμή από πιο πριν πάντως μια και καμιά φορά ζητάνε πραγματικά ότι τους κατέβει στο κεφάλι.
Αν ρίξεις λίγο διάβασμα θα βρεις πολλές πληροφορίες και για ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε μια και οι μαύροι δουλεύουμε και δεν μπορούμε να είμαστε εκεί!
Εγώ συνιστώ να πας όπως και δήποτε soi6, Lucifer, iBar και Insomnia, και σε 2-3 γκόγκο τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα ανάλογα τι είδους διακοπές θες να κάνεις και πως θες να περάσεις. Μπορείς να βρεις μια γκόμενα να πάτε π.χ. στο Koh Larn ή στο Sanctuary of Truth. Μπορεί να πας σε αυτά με τη ζωντανή μουσική. Μπορεί να γουστάρεις να αράζεις στην πισίνα. Μπορεί να πας σε gentlemens club να κανονίσεις καμιά παρτούζα και να σε βλέπει όλος ο κόσμος. Αποφασίζεις και διατάζεις!