μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Ποσο πήγε για το χοτελ ;
Τελευταια βραδια στη Ταυλανδη. Σε καποιο bj μπαρ.
Ποσο πήγε για το χοτελ ;
Με 3 χιλ. μπατ τη πηρα. (Τα χιλια ας πουμε οτι ηταν μπαρφαιν). Βεβαια, μου εδωσε τηλεφωνο για να τη παρω μετα τη δουλεια, και να μη πληρωνω μπαρφαιν, (ειναι απο τις λιγες που εχει δωματιο δικο της στη Μπανγκοκ και δεν κοιμαται στο ιδρυμα), οποτε θα πηγαινει στα 2.Ποσο πήγε για το χοτελ ;
Τύπε έχω την ίδια φωτό στο Facebook!Πω πω νέκρα.....
Κανενας για Αύγουστο κάτω?
Ελα Ιουλιο. Σε 10 μέρες φευγουμε.Πω πω νέκρα.....
Κανενας για Αύγουστο κάτω?
Καλο μεσημερι σε ολους!Ετοιμαζω ενα ταξιδι τον Αυγουστο για πρωτη φορα για Παταγια με το κολητο μου.
Βεβαια η βοηθεια απο εδω ειναι απιστευτη(βλεπε Mindreader) αλλα θα πρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει ενα -δυο (καλα) ξενοδοχεια καπου κοντα στη walking που να καλυπτει και με guest friend.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Καταρχήν αφου διαβάσεις τα εξαιρετικά ποσταρίσματα του φίλου mindreader διάβασε και εδω θα πάρεις αρκετές γενικές πληροφορίες για αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.Εχεις πολυ δικιο,απο το ψαξιμο τα χω παιξει μαλλον.
Σαν πρωτη φορα κοιταμε και λιγο τις ανεσεις με καμια πισινα,πρωινο,ανετα δωματια κλπ αλλα σε λογικα πλαισια παντα, και να ισχυει και το guest friend...
Οσο για budget καπου στο 2500 € το υπολογιζω το πακετο(ελπιζω να ειναι αρκετο..)
Απλα εχω διαβασει οτι καλο θα ηταν να νοικιασεις καποιο μηχανακι για να εισαι πιο ανετα αλλα σε περιπτωση που καθυστερησει το διπλωμα να βγει,κοιταμε για κατι που να βολευει ποδαρατο...
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση Love you sort...
2500 για πεταμα??Εχεις πολυ δικιο,απο το ψαξιμο τα χω παιξει μαλλον.
Οσο για budget καπου στο 2500 € το υπολογιζω το πακετο(ελπιζω να ειναι αρκετο..)
ΑΞΙΟΣ!!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΒΙΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ??ελεος ρεεεβιρμανία ξέχνα τη. Σ εχουν μαζέψει στο πι και φι. Είναι σκληρά τα πράγματα σαν την Σιγκαπούρη. Κάνουν κουμάντο ακόμη οι στρατιωτικοί παρά τις εκλογές
Φιλε midas να σου πω οτι δεν εχεις δικιο θα πω ψεμματα...Αλλα ειπαμε μια φορα να την κανουμε τη τρελα...2500 για πεταμα??
δεν πας ρε τυπε καμμια κουβα,ναχεις κ να το θυμασαι τουλαχιστον.....η παρε κανα υπογειο τριαρι στη ιοσιων να σου μεινει κιολας.
Καταρχήν αφου διαβάσεις τα εξαιρετικά ποσταρίσματα του φίλου mindreader διάβασε και εδω θα πάρεις αρκετές γενικές πληροφορίες για αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.
Οσον αφορά τα ξενοδοχεία με τα bath bus οι απόστασεις δεν είναι πρόβλημα και φυσικά η Παττάγια δεν εύναι μόνο η walking street, σχεδόν παντού είναι τα ίδια.
για να προτείνουμε κάτι σε ξενοδοχεία θα πρέπει να μας πεις τι λεφτά διαθέτεις τη μέρα.
2500 για πόσες μέρες όμως;Εχεις πολυ δικιο,απο το ψαξιμο τα χω παιξει μαλλον.
Σαν πρωτη φορα κοιταμε και λιγο τις ανεσεις με καμια πισινα,πρωινο,ανετα δωματια κλπ αλλα σε λογικα πλαισια παντα, και να ισχυει και το guest friend...
Απλα εχω διαβασει οτι καλο θα ηταν να νοικιασεις καποιο μηχανακι για να εισαι πιο ανετα αλλα σε περιπτωση που καθυστερησει το διπλωμα να βγει,κοιταμε για κατι που να βολευει ποδαρατο...
Εγω εχω κλείσει σε αυτό. Είναι guest friendly και 15 λεπτά περπάτημα από walking street απ'ότι μου είπαν από το ξενοδοχείο σε email. Αλλά και εγώ πρώτη φορά θα πάω οπότε δεν ξέρω ακόμα να σου πώ αν άξιζε ή όχι.Καλο μεσημερι σε ολους!Ετοιμαζω ενα ταξιδι τον Αυγουστο για πρωτη φορα για Παταγια με το κολητο μου.
Βεβαια η βοηθεια απο εδω ειναι απιστευτη(βλεπε Mindreader) αλλα θα πρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει ενα -δυο (καλα) ξενοδοχεια καπου κοντα στη walking που να καλυπτει και με guest friend.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
2500 για πόσες μέρες όμως;
Υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία πάντως, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Εγω εχω κλείσει σε αυτό. Είναι guest friendly και 15 λεπτά περπάτημα από walking street απ'ότι μου είπαν από το ξενοδοχείο σε email. Αλλά και εγώ πρώτη φορά θα πάω οπότε δεν ξέρω ακόμα να σου πώ αν άξιζε ή όχι.
330 ευρώ για 9 βράδια μου κόστισε.
Εχεις πολυ δικιο,απο το ψαξιμο τα χω παιξει μαλλον.
Και το πρωινο πολυ απαραιτητο για να κρατηθεί στη δυσκολη του ζωη στην πατταγια ο σεξοτουριστας...Αντίθετα απαραίτητη είναι η πισίνα !