Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
big.jpg

Τελευταια βραδια στη Ταυλανδη. Σε καποιο bj μπαρ.
Ποσο πήγε για το χοτελ ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ποσο πήγε για το χοτελ ;
Με 3 χιλ. μπατ τη πηρα. (Τα χιλια ας πουμε οτι ηταν μπαρφαιν). Βεβαια, μου εδωσε τηλεφωνο για να τη παρω μετα τη δουλεια, και να μη πληρωνω μπαρφαιν, (ειναι απο τις λιγες που εχει δωματιο δικο της στη Μπανγκοκ και δεν κοιμαται στο ιδρυμα), οποτε θα πηγαινει στα 2.

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Καλο μεσημερι σε ολους!Ετοιμαζω ενα ταξιδι τον Αυγουστο για πρωτη φορα για Παταγια με το κολητο μου.
Βεβαια η βοηθεια απο εδω ειναι απιστευτη(βλεπε Mindreader)  αλλα θα πρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει ενα -δυο (καλα) ξενοδοχεια  καπου κοντα στη walking που να καλυπτει και με guest friend.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλο μεσημερι σε ολους!Ετοιμαζω ενα ταξιδι τον Αυγουστο για πρωτη φορα για Παταγια με το κολητο μου.
Βεβαια η βοηθεια απο εδω ειναι απιστευτη(βλεπε Mindreader)  αλλα θα πρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει ενα -δυο (καλα) ξενοδοχεια  καπου κοντα στη walking που να καλυπτει και με guest friend.

Καλημέρα φίλε
Η Πατταγια έχει πάνω απο 1000 ξενοδοχεια.Πες μας τι budget διαθέτεις και τι ανέσεις θέλεις για να βοηθήσουμε.

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Εχεις πολυ δικιο,απο το ψαξιμο τα χω παιξει μαλλον. :helpplea:
Σαν πρωτη φορα κοιταμε και λιγο τις ανεσεις με καμια πισινα,πρωινο,ανετα δωματια κλπ αλλα σε λογικα πλαισια παντα, και να ισχυει και το guest friend...
Οσο για budget καπου στο 2500 € το υπολογιζω το πακετο(ελπιζω να ειναι αρκετο..)
Απλα εχω διαβασει οτι καλο θα ηταν να νοικιασεις καποιο μηχανακι για να εισαι πιο ανετα αλλα σε περιπτωση που καθυστερησει το διπλωμα να βγει,κοιταμε για κατι που να βολευει ποδαρατο...
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση Love you sort...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σαν πρωτη φορα κοιταμε και λιγο τις ανεσεις με καμια πισινα,πρωινο,ανετα δωματια κλπ αλλα σε λογικα πλαισια παντα, και να ισχυει και το guest friend...
Οσο για budget καπου στο 2500 € το υπολογιζω το πακετο(ελπιζω να ειναι αρκετο..)
Απλα εχω διαβασει οτι καλο θα ηταν να νοικιασεις καποιο μηχανακι για να εισαι πιο ανετα αλλα σε περιπτωση που καθυστερησει το διπλωμα να βγει,κοιταμε για κατι που να βολευει ποδαρατο...
Καταρχήν αφου διαβάσεις τα εξαιρετικά ποσταρίσματα του φίλου mindreader διάβασε και εδω θα πάρεις αρκετές γενικές πληροφορίες για αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.
Οσον αφορά τα ξενοδοχεία με τα bath bus  οι απόστασεις δεν είναι πρόβλημα και φυσικά η Παττάγια δεν εύναι μόνο η walking street, σχεδόν παντού είναι τα ίδια.
για να προτείνουμε κάτι σε ξενοδοχεία θα πρέπει να μας πεις τι λεφτά διαθέτεις τη μέρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

2500 για πεταμα??
δεν πας ρε τυπε καμμια κουβα,ναχεις κ να το θυμασαι τουλαχιστον.....η παρε κανα υπογειο τριαρι στη ιοσιων να σου μεινει κιολας...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
  βιρμανία ξέχνα τη. Σ εχουν μαζέψει στο πι και φι. Είναι σκληρά τα πράγματα σαν την Σιγκαπούρη. Κάνουν κουμάντο ακόμη οι στρατιωτικοί παρά τις εκλογές
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΒΙΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ??ελεος ρεεε

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
2500 για πεταμα??
δεν πας ρε τυπε καμμια κουβα,ναχεις κ να το θυμασαι τουλαχιστον.....η παρε κανα υπογειο τριαρι στη ιοσιων να σου μεινει κιολας.
Φιλε  midas να σου πω οτι δεν εχεις δικιο θα πω ψεμματα...Αλλα ειπαμε μια φορα να την κανουμε τη τρελα...

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Καταρχήν αφου διαβάσεις τα εξαιρετικά ποσταρίσματα του φίλου mindreader διάβασε και εδω θα πάρεις αρκετές γενικές πληροφορίες για αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.
Οσον αφορά τα ξενοδοχεία με τα bath bus  οι απόστασεις δεν είναι πρόβλημα και φυσικά η Παττάγια δεν εύναι μόνο η walking street, σχεδόν παντού είναι τα ίδια.
για να προτείνουμε κάτι σε ξενοδοχεία θα πρέπει να μας πεις τι λεφτά διαθέτεις τη μέρα.

Ευχαριστω πολυ φιλε Love..
Εχω πολυ μελετη παλι!!!!

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
2500 για πόσες μέρες όμως;

Υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία πάντως, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Βεβαια η βοηθεια απο εδω ειναι απιστευτη(βλεπε Mindreader)  αλλα θα πρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει ενα -δυο (καλα) ξενοδοχεια  καπου κοντα στη walking που να καλυπτει και με guest friend.
Εγω εχω κλείσει σε αυτό. Είναι guest friendly και 15 λεπτά περπάτημα από walking street απ'ότι μου είπαν από το ξενοδοχείο σε email. Αλλά και εγώ πρώτη φορά θα πάω οπότε δεν ξέρω ακόμα να σου πώ αν άξιζε ή όχι.
330 ευρώ για 9 βράδια μου κόστισε.

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
2500 για πόσες μέρες όμως;

Υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία πάντως, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Για 10 μερες εχω υπολογισει..πιστευψ οτι ειναι αρκετες με οσα εχω διαβασει ως τωρα

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Εγω εχω κλείσει σε αυτό. Είναι guest friendly και 15 λεπτά περπάτημα από walking street απ'ότι μου είπαν από το ξενοδοχείο σε email. Αλλά και εγώ πρώτη φορά θα πάω οπότε δεν ξέρω ακόμα να σου πώ αν άξιζε ή όχι.
330 ευρώ για 9 βράδια μου κόστισε.

Φιλε Far σε ευχαριστω πολυ!
Θα μπω να το ψαξω

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Όπως είπαν και οι πιό έμπειροι πιό πάνω υπάρχουν 100άδες επιλογές στη περιοχή που ψάχνεις, άποψη μου πάντως το πρωινό μάλλον δεν θα σου χρειαστεί, η Πατάγια συνήθως έχει πολύ ξενύχτι, στις 10 μέρες δεν θα σηκωθείς 1-2 φορές για πρωινό μέχρι 9-10, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές παντού για πρωινό ότι ώρα κι αν το θελήσεις...Αντίθετα απαραίτητη είναι η πισίνα !

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
..Αντίθετα απαραίτητη είναι η πισίνα !
Και το πρωινο πολυ απαραιτητο για να κρατηθεί στη δυσκολη του ζωη στην πατταγια ο σεξοτουριστας.
1)
Ξενυχτι -μαμησι- πρωινο -υπνος

2)
Μικρο ξενυχτι -μαμησι -υπνος -πρωινο -πρωινη πιπα -υπνος
Δοκιμασμένα με μεγάλη επιτυχία και τα δύο.

Δεν παραλειπουμε το πρωινο στο ξενοδοχειο που βολευει πολυ.

Ρυζια λαχανικα σουπες γαριδες κλπ ειναι φαγητά για ντόπιους, όχι για τουρίστες,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom