Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Γυρισα πριν ενα μηνα απο παταγια μια χαρα ειναι ολα οπως τα γραφουν οι συμφουριτες ,ναι το μπατ μπας ειναι λιγο ...καπως ομως εχει την φαση του εκτος αυτου ειναι φτηνο και πολυ εξυπερετικο για κοντινες αποστασεις ,σταματαει οπου θελεις ,μπροστα σε μασατζιδικα και γενικα οπου γουσταρεις

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
vas z περασε ο Μαιος αλλα κανα report δεν δινεις.ουτε υλικο ουτε πληροφοριες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γυρισα πριν ενα μηνα απο παταγια μια χαρα ειναι ολα οπως τα γραφουν οι συμφουριτες ,ναι το μπατ μπας ειναι λιγο ...καπως ομως εχει την φαση του εκτος αυτου ειναι φτηνο και πολυ εξυπερετικο για κοντινες αποστασεις ,σταματαει οπου θελεις ,μπροστα σε μασατζιδικα και γενικα οπου γουσταρεις
οκ μια χαρα ειναι για να πας απο το χοτελ 5 λεπτα διαδρομη η εστω εντος πολης εξυπηρετει
εμενα προσωπικα μαρεσουν τα μοτορμπαικταξι αν δεν νοικιασω ο ιδιος

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
Καλά, όποιος ενδιαφέρεται για info, ρωτάει...
Ξέχασα να σου πω: μια γκόμενα στο Dollhouse μου είπε το ιστορικό "you buy me tequilla and me boom boom you! Τη ρώτησα αν παλιά δούλευε στο Sensations, αλλά ούτε ήξερε τι ήταν αυτό κι έτσι δεν ρώτησα αν σε θυμάται.

Βάζω κι επαγγελματική φωτό της νεαράς από το Angelwitch να τη δεις καλά...

Συνημμένα

• Peckky_Angelwitch.jpg
    Peckky_Angelwitch.jpg
    331,8 KB · Εμφανίσεις: 36

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
vas z περασε ο Μαιος αλλα κανα report δεν δινεις.ουτε υλικο ουτε πληροφοριες.
καλα και συ τωρα τι ριπορτ να σε δωσει ο ανθρωπος απο παταγια , λες και εχει κατι σπουδαιο καινουργιο
οτι τα κωλομπαρα απο 135439 εγειναι 135440? η τα γκογκο εχουν τωρα γυναικες απο το μπουριραμ και οχι απο το μπουλιλαμ
η οτι τα πακια πανε πανω κατω τη γουολκιν προσπαθοντας να γαμισουν 7 μαζι μια?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλά, όποιος ενδιαφέρεται για info, ρωτάει...
Ξέχασα να σου πω: μια γκόμενα στο Dollhouse μου είπε το ιστορικό "you buy me tequilla and me boom boom you! Τη ρώτησα αν παλιά δούλευε στο Sensations, αλλά ούτε ήξερε τι ήταν αυτό κι έτσι δεν ρώτησα αν σε θυμάται.

Βάζω κι επαγγελματική φωτό της νεαράς από το Angelwitch να τη δεις καλά...
βασικα λαθος γκομενα ρωτας αν τον θυμαται , αυτες που ηταν τοτε η εχουν δικα τους μαγαζια η εχουν εγγονια πλεον

lefterakis01

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
ευχαριστω MIND για την λεπτομερή απαντηση. Δεν έχω δίπλωμα μηχανης οποτε θα βολευτω με τα ποδια σε ένα ξενοδοχειο κοντα στην walking street για αρχη αφου φαινεται ότι εκει θα αραζω τα βραδια. Για τα υπολοιπα θα παιξει κανα ταξι.
η walking street  είναι πολύ  ακριβά Και  θορυβώδεις πήγαινε  soi 6 n soi 2  στο ξενοδοχείο sabai resort με  1200 Την μέρα είσαι σε καλό σημείο Και έχει ένα κάρο μπάρ γύρω.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
όχι δεν είναι οικονομικό το θεμα.
Μαλλον εγω ειχα μπερδεψει αυτά που ειχα διαβασει.
Δεν μπαινω σε ερείπια εγω..:)

Δεν είναι θέμα οικονομικό, πιο πολύ τι σε εξυπηρετεί είναι. Με μηχανάκι δίνεις 50 μπατ, με το μπατμπας 10, αλλά μπορεί να μην βρεις μηχανάκια μπροστά σου (π.χ. στο soi6 παραλιακή δεν βρίσκω συνήθως) και να πρέπει να ψάχνεις. Ενώ σταματάς το άλλο και με 10 μπατ πας walking st. Από άποψη ασφάλειας, πιο ασφαλές είναι από το μηχανάκι, απλά είναι στην ουσία θέσεις σε μια καρότσα αγροτικού.

παρε ανταπτορα καλου κακου
το μπατμπας ειναι αγροτικο παλιου τυπου κιολας σαν αυτο που μαζευουν τα παλιοσιδερα οι γυφτοι , εχουν βαλει δυο παγκους στη καροτσα και φορτωνουν , παει 10 μπατ το εισητιριο εκτος αν το κλεισεις πριβε
που να σε παει αεροδρομιο θα πεθανεις στο δρομο
απο αεροδρομιο ταξι η πουλμαντατο αν τσιγκουνευεσε το 1000κο

Τι αντάπτορα να πάρει; Στην τελική αν δεν μπορεί να φορτίσει κάτι στις πρίζες του ξενοδοχείου πάει στο 7/11 ή family mart που έχει πιο πολλά απ'ότι περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην Ελλάδα και παίρνει ένα. Το αεροδρόμιο - Πατάγια αν θες ασφάλεια πήγαινε με το πούλμαν της Bell που σε φορτώνει μετά σε βανάκι και πας στο ξενοδοχείο σου. Εχει και πιο φτηνά από αυτούς, αλλά θα πρέπει μετά να πάρεις ταξί για να πας στο ξενοδοχείο οπότε αν δεν μένεις δίπλα στο σταθμό θα πληρώσεις περισσότερα. Τα ταξί - αυτοκίνητα που κάνουν μεταφορές είναι πιο ακριβά και αρκετοί οδηγούν σαν παλαβοί. Βέβαια φτάνεις νωρίτερα στο ξενοδοχείο. Εγώ ταξί παίρνω πάντα, αλλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα.

To οριο για να κατσεις Ταιλανδη ειναι 30 ημερες? εαν θελεις να κατσεις 3-4 μερες παραπανω τι προστιμο πληρωνεις?
Η να βγαλω visa 3μηνη τι χρειαζεται να κανω? και αν κοστιζει κατι.

Μπορείς να πας στο Jomtien immigration να πάρεις παράταση για 7 μέρες και πληρώνεις 1000κάτι μπατ. Αν μείνεις παραπάνω και δεν το κάνεις αυτό θα πληρώσεις 500 μπατ την επιπλέον ημέρα πρόστιμο στο αεροδρόμιο ΑΛΛΑ αν σε πιάσουνε τις 3-4 επιπλέον μέρες που θα είσαι εκεί θα σε ρίξουνε σε μπουντρούμι και θα πρέπει να πληρώσεις και αρκετά επιπλέον για να βγεις.

Βίζα υπάρχει δίμηνη που πρέπει να πάρεις την πρεσβεία να μάθεις πόσο έχει, δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από φωτογραφίες και το διαβατήριο σου. Αυτή την κάνεις επέκταση μετά για άλλον ένα μήνα πάλι στο Jomtien immigration δίνοντας 1000κάτι μπατ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν είναι θέμα οικονομικό, πιο πολύ τι σε εξυπηρετεί είναι. Με μηχανάκι δίνεις 50 μπατ, με το μπατμπας 10, αλλά μπορεί να μην βρεις μηχανάκια μπροστά σου (π.χ. στο soi6 παραλιακή δεν βρίσκω συνήθως) και να πρέπει να ψάχνεις. Ενώ σταματάς το άλλο και με 10 μπατ πας walking st. Από άποψη ασφάλειας, πιο ασφαλές είναι από το μηχανάκι, απλά είναι στην ουσία θέσεις σε μια καρότσα αγροτικού.

Τι αντάπτορα να πάρει; Στην τελική αν δεν μπορεί να φορτίσει κάτι στις πρίζες του ξενοδοχείου πάει στο 7/11 ή family mart που έχει πιο πολλά απ'ότι περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην Ελλάδα και παίρνει ένα. Το αεροδρόμιο - Πατάγια αν θες ασφάλεια πήγαινε με το πούλμαν της Bell που σε φορτώνει μετά σε βανάκι και πας στο ξενοδοχείο σου. Εχει και πιο φτηνά από αυτούς, αλλά θα πρέπει μετά να πάρεις ταξί για να πας στο ξενοδοχείο οπότε αν δεν μένεις δίπλα στο σταθμό θα πληρώσεις περισσότερα. Τα ταξί - αυτοκίνητα που κάνουν μεταφορές είναι πιο ακριβά και αρκετοί οδηγούν σαν παλαβοί. Βέβαια φτάνεις νωρίτερα στο ξενοδοχείο. Εγώ ταξί παίρνω πάντα, αλλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα.

Μπορείς να πας στο Jomtien immigration να πάρεις παράταση για 7 μέρες και πληρώνεις 1000κάτι μπατ. Αν μείνεις παραπάνω και δεν το κάνεις αυτό θα πληρώσεις 500 μπατ την επιπλέον ημέρα πρόστιμο στο αεροδρόμιο ΑΛΛΑ αν σε πιάσουνε τις 3-4 επιπλέον μέρες που θα είσαι εκεί θα σε ρίξουνε σε μπουντρούμι και θα πρέπει να πληρώσεις και αρκετά επιπλέον για να βγεις.

Βίζα υπάρχει δίμηνη που πρέπει να πάρεις την πρεσβεία να μάθεις πόσο έχει, δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από φωτογραφίες και το διαβατήριο σου. Αυτή την κάνεις επέκταση μετά για άλλον ένα μήνα πάλι στο Jomtien immigration δίνοντας 1000κάτι μπατ.
ανταπτορας ρε φιλε δε σημαινει φορτιστης
ανταπτορα θες για να βαλεις ενα λαπτοπ στη πριζα τους γιατι αυτοι στα ποιο πολλα εχουν με τις τρεις τρυπες , η μια καμερα , η ενα tv box  η οτιδηποτε ξερω γω ηλεκτρικο που παιρνεις μαζι
ε και και αν εχει εναν εδω ας τον παρει , σιγα

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
ανταπτορας ρε φιλε δε σημαινει φορτιστης
ανταπτορα θες για να βαλεις ενα λαπτοπ στη πριζα τους γιατι αυτοι στα ποιο πολλα εχουν με τις τρεις τρυπες , η μια καμερα , η ενα tv box  η οτιδηποτε ξερω γω ηλεκτρικο που παιρνεις μαζι
ε και και αν εχει εναν εδω ας τον παρει , σιγα

Ναι ρε ξέρω τι είναι ο αντάπτορας, αλλά συνήθως τι θα βάλεις κανένα κινητό, κανένα λάπτοπ, κανένα τάμπλετ ή καμιά κάμερα. Πράγματα τα οποία φορτίζουν.
Γενικά είμαι της άποψης μην κουβαλάς περιττά πράγματα όταν πας διακοπές, ειδικά πράγματα που είναι φτηνά να τα αγοράσεις και από εκεί.

Εγώ βέβαια είμαι με 2 αντάπτορες μαζί, λόγω του ότι οι συσκευές μου είναι από Αυστραλία.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Μια και είπατε dollhouse πάρτε και 2 παλαβές από εκεί.

Συνημμένα

• d2.jpg
    d2.jpg
    539,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • d1.jpg
    d1.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 26

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ειδικα για τις 2 στην πανω φωτο, τις πληρωνουν να τις πηδηξουν; Αμαν.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλαρε παδι μου...

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Ειδικα για τις 2 στην πανω φωτο, τις πληρωνουν να τις πηδηξουν; Αμαν.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλαρε παδι μου...

Αν μπεις στη σελίδα του Dollhouse τις τελευταίες μέρες την διαφημίζουν
18954679_620248521497852_2535322785055532806_o.jpg

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Γυναικα γαριδα.
Κοβεις κεφαλι,τρως το υπολοιπο.

Συμπληρωνοντας την "μεταφορά" στον κυκλο των χαμενων ποιητών. :grin: :grin: :grin:

"Γυναικα διχως κωλο
λιμανι διχως μώλο."

"Γυναικα διχως βυζους
εκλησια διχως jesus."

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Συμπληρωνοντας την "μεταφορά" στον κυκλο των χαμενων ποιητών. :grin: :grin: :grin:

"Γυναικα διχως κωλο
λιμανι διχως μώλο."

"Γυναικα διχως βυζους
εκλησια διχως jesus."

OK άλλη μία από το Dollhouse με φυσικούς βύζους.

Συνημμένα

• d3.jpg
    d3.jpg
    105,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.583
Πόντοι
506
Paidia sorry gia tous latinikous alla edo pou eimai einai ligo diskolo pros to paron.
Paizoun ellines monimoi sto phuket?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom