Γυρισα πριν ενα μηνα απο παταγια μια χαρα ειναι ολα οπως τα γραφουν οι συμφουριτες ,ναι το μπατ μπας ειναι λιγο ...καπως ομως εχει την φαση του εκτος αυτου ειναι φτηνο και πολυ εξυπερετικο για κοντινες αποστασεις ,σταματαει οπου θελεις ,μπροστα σε μασατζιδικα και γενικα οπου γουσταρεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 445
- Πόντοι
- 36
vas z περασε ο Μαιος αλλα κανα report δεν δινεις.ουτε υλικο ουτε πληροφοριες.
οκ μια χαρα ειναι για να πας απο το χοτελ 5 λεπτα διαδρομη η εστω εντος πολης εξυπηρετειΓυρισα πριν ενα μηνα απο παταγια μια χαρα ειναι ολα οπως τα γραφουν οι συμφουριτες ,ναι το μπατ μπας ειναι λιγο ...καπως ομως εχει την φαση του εκτος αυτου ειναι φτηνο και πολυ εξυπερετικο για κοντινες αποστασεις ,σταματαει οπου θελεις ,μπροστα σε μασατζιδικα και γενικα οπου γουσταρεις
εμενα προσωπικα μαρεσουν τα μοτορμπαικταξι αν δεν νοικιασω ο ιδιος
Laidback
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλά, όποιος ενδιαφέρεται για info, ρωτάει...
Ξέχασα να σου πω: μια γκόμενα στο Dollhouse μου είπε το ιστορικό "you buy me tequilla and me boom boom you! Τη ρώτησα αν παλιά δούλευε στο Sensations, αλλά ούτε ήξερε τι ήταν αυτό κι έτσι δεν ρώτησα αν σε θυμάται.
Βάζω κι επαγγελματική φωτό της νεαράς από το Angelwitch να τη δεις καλά...
Ξέχασα να σου πω: μια γκόμενα στο Dollhouse μου είπε το ιστορικό "you buy me tequilla and me boom boom you! Τη ρώτησα αν παλιά δούλευε στο Sensations, αλλά ούτε ήξερε τι ήταν αυτό κι έτσι δεν ρώτησα αν σε θυμάται.
Συνημμένα
καλα και συ τωρα τι ριπορτ να σε δωσει ο ανθρωπος απο παταγια , λες και εχει κατι σπουδαιο καινουργιοvas z περασε ο Μαιος αλλα κανα report δεν δινεις.ουτε υλικο ουτε πληροφοριες.
οτι τα κωλομπαρα απο 135439 εγειναι 135440? η τα γκογκο εχουν τωρα γυναικες απο το μπουριραμ και οχι απο το μπουλιλαμ
η οτι τα πακια πανε πανω κατω τη γουολκιν προσπαθοντας να γαμισουν 7 μαζι μια?
βασικα λαθος γκομενα ρωτας αν τον θυμαται , αυτες που ηταν τοτε η εχουν δικα τους μαγαζια η εχουν εγγονια πλεονΚαλά, όποιος ενδιαφέρεται για info, ρωτάει...
lefterakis01
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
η walking street είναι πολύ ακριβά Και θορυβώδεις πήγαινε soi 6 n soi 2 στο ξενοδοχείο sabai resort με 1200 Την μέρα είσαι σε καλό σημείο Και έχει ένα κάρο μπάρ γύρω.ευχαριστω MIND για την λεπτομερή απαντηση. Δεν έχω δίπλωμα μηχανης οποτε θα βολευτω με τα ποδια σε ένα ξενοδοχειο κοντα στην walking street για αρχη αφου φαινεται ότι εκει θα αραζω τα βραδια. Για τα υπολοιπα θα παιξει κανα ταξι.
όχι δεν είναι οικονομικό το θεμα.
Μαλλον εγω ειχα μπερδεψει αυτά που ειχα διαβασει.
Δεν μπαινω σε ερείπια εγω..
Δεν είναι θέμα οικονομικό, πιο πολύ τι σε εξυπηρετεί είναι. Με μηχανάκι δίνεις 50 μπατ, με το μπατμπας 10, αλλά μπορεί να μην βρεις μηχανάκια μπροστά σου (π.χ. στο soi6 παραλιακή δεν βρίσκω συνήθως) και να πρέπει να ψάχνεις. Ενώ σταματάς το άλλο και με 10 μπατ πας walking st. Από άποψη ασφάλειας, πιο ασφαλές είναι από το μηχανάκι, απλά είναι στην ουσία θέσεις σε μια καρότσα αγροτικού.
παρε ανταπτορα καλου κακου
το μπατμπας ειναι αγροτικο παλιου τυπου κιολας σαν αυτο που μαζευουν τα παλιοσιδερα οι γυφτοι , εχουν βαλει δυο παγκους στη καροτσα και φορτωνουν , παει 10 μπατ το εισητιριο εκτος αν το κλεισεις πριβε
που να σε παει αεροδρομιο θα πεθανεις στο δρομο
απο αεροδρομιο ταξι η πουλμαντατο αν τσιγκουνευεσε το 1000κο
Τι αντάπτορα να πάρει; Στην τελική αν δεν μπορεί να φορτίσει κάτι στις πρίζες του ξενοδοχείου πάει στο 7/11 ή family mart που έχει πιο πολλά απ'ότι περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην Ελλάδα και παίρνει ένα. Το αεροδρόμιο - Πατάγια αν θες ασφάλεια πήγαινε με το πούλμαν της Bell που σε φορτώνει μετά σε βανάκι και πας στο ξενοδοχείο σου. Εχει και πιο φτηνά από αυτούς, αλλά θα πρέπει μετά να πάρεις ταξί για να πας στο ξενοδοχείο οπότε αν δεν μένεις δίπλα στο σταθμό θα πληρώσεις περισσότερα. Τα ταξί - αυτοκίνητα που κάνουν μεταφορές είναι πιο ακριβά και αρκετοί οδηγούν σαν παλαβοί. Βέβαια φτάνεις νωρίτερα στο ξενοδοχείο. Εγώ ταξί παίρνω πάντα, αλλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα.
To οριο για να κατσεις Ταιλανδη ειναι 30 ημερες? εαν θελεις να κατσεις 3-4 μερες παραπανω τι προστιμο πληρωνεις?
Η να βγαλω visa 3μηνη τι χρειαζεται να κανω? και αν κοστιζει κατι.
Μπορείς να πας στο Jomtien immigration να πάρεις παράταση για 7 μέρες και πληρώνεις 1000κάτι μπατ. Αν μείνεις παραπάνω και δεν το κάνεις αυτό θα πληρώσεις 500 μπατ την επιπλέον ημέρα πρόστιμο στο αεροδρόμιο ΑΛΛΑ αν σε πιάσουνε τις 3-4 επιπλέον μέρες που θα είσαι εκεί θα σε ρίξουνε σε μπουντρούμι και θα πρέπει να πληρώσεις και αρκετά επιπλέον για να βγεις.
Βίζα υπάρχει δίμηνη που πρέπει να πάρεις την πρεσβεία να μάθεις πόσο έχει, δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από φωτογραφίες και το διαβατήριο σου. Αυτή την κάνεις επέκταση μετά για άλλον ένα μήνα πάλι στο Jomtien immigration δίνοντας 1000κάτι μπατ.
ανταπτορας ρε φιλε δε σημαινει φορτιστηςΔεν είναι θέμα οικονομικό, πιο πολύ τι σε εξυπηρετεί είναι. Με μηχανάκι δίνεις 50 μπατ, με το μπατμπας 10, αλλά μπορεί να μην βρεις μηχανάκια μπροστά σου (π.χ. στο soi6 παραλιακή δεν βρίσκω συνήθως) και να πρέπει να ψάχνεις. Ενώ σταματάς το άλλο και με 10 μπατ πας walking st. Από άποψη ασφάλειας, πιο ασφαλές είναι από το μηχανάκι, απλά είναι στην ουσία θέσεις σε μια καρότσα αγροτικού.
Τι αντάπτορα να πάρει; Στην τελική αν δεν μπορεί να φορτίσει κάτι στις πρίζες του ξενοδοχείου πάει στο 7/11 ή family mart που έχει πιο πολλά απ'ότι περίπτερα και ψιλικατζίδικα στην Ελλάδα και παίρνει ένα. Το αεροδρόμιο - Πατάγια αν θες ασφάλεια πήγαινε με το πούλμαν της Bell που σε φορτώνει μετά σε βανάκι και πας στο ξενοδοχείο σου. Εχει και πιο φτηνά από αυτούς, αλλά θα πρέπει μετά να πάρεις ταξί για να πας στο ξενοδοχείο οπότε αν δεν μένεις δίπλα στο σταθμό θα πληρώσεις περισσότερα. Τα ταξί - αυτοκίνητα που κάνουν μεταφορές είναι πιο ακριβά και αρκετοί οδηγούν σαν παλαβοί. Βέβαια φτάνεις νωρίτερα στο ξενοδοχείο. Εγώ ταξί παίρνω πάντα, αλλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα.
Μπορείς να πας στο Jomtien immigration να πάρεις παράταση για 7 μέρες και πληρώνεις 1000κάτι μπατ. Αν μείνεις παραπάνω και δεν το κάνεις αυτό θα πληρώσεις 500 μπατ την επιπλέον ημέρα πρόστιμο στο αεροδρόμιο ΑΛΛΑ αν σε πιάσουνε τις 3-4 επιπλέον μέρες που θα είσαι εκεί θα σε ρίξουνε σε μπουντρούμι και θα πρέπει να πληρώσεις και αρκετά επιπλέον για να βγεις.
Βίζα υπάρχει δίμηνη που πρέπει να πάρεις την πρεσβεία να μάθεις πόσο έχει, δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από φωτογραφίες και το διαβατήριο σου. Αυτή την κάνεις επέκταση μετά για άλλον ένα μήνα πάλι στο Jomtien immigration δίνοντας 1000κάτι μπατ.
ανταπτορα θες για να βαλεις ενα λαπτοπ στη πριζα τους γιατι αυτοι στα ποιο πολλα εχουν με τις τρεις τρυπες , η μια καμερα , η ενα tv box η οτιδηποτε ξερω γω ηλεκτρικο που παιρνεις μαζι
ε και και αν εχει εναν εδω ας τον παρει , σιγα
ανταπτορας ρε φιλε δε σημαινει φορτιστης
ανταπτορα θες για να βαλεις ενα λαπτοπ στη πριζα τους γιατι αυτοι στα ποιο πολλα εχουν με τις τρεις τρυπες , η μια καμερα , η ενα tv box η οτιδηποτε ξερω γω ηλεκτρικο που παιρνεις μαζι
ε και και αν εχει εναν εδω ας τον παρει , σιγα
Ναι ρε ξέρω τι είναι ο αντάπτορας, αλλά συνήθως τι θα βάλεις κανένα κινητό, κανένα λάπτοπ, κανένα τάμπλετ ή καμιά κάμερα. Πράγματα τα οποία φορτίζουν.
Γενικά είμαι της άποψης μην κουβαλάς περιττά πράγματα όταν πας διακοπές, ειδικά πράγματα που είναι φτηνά να τα αγοράσεις και από εκεί.
Εγώ βέβαια είμαι με 2 αντάπτορες μαζί, λόγω του ότι οι συσκευές μου είναι από Αυστραλία.
Ειδικα για τις 2 στην πανω φωτο, τις πληρωνουν να τις πηδηξουν; Αμαν.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλαρε παδι μου...
Αν μπεις στη σελίδα του Dollhouse τις τελευταίες μέρες την διαφημίζουν
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Γυναικα γαριδα.
Κοβεις κεφαλι,τρως το υπολοιπο.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Γυναικα γαριδα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Γυναικα γαριδα.
Συμπληρωνοντας την "μεταφορά" στον κυκλο των χαμενων ποιητών.
"Γυναικα διχως κωλο
λιμανι διχως μώλο."
"Γυναικα διχως βυζους
εκλησια διχως jesus."
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 3.656
Γυναικα γαριδα.
Γυναικα γαριδα.
Στα τέσσερα, στα τέσσερα!
Συμπληρωνοντας την "μεταφορά" στον κυκλο των χαμενων ποιητών.
"Γυναικα διχως κωλο
λιμανι διχως μώλο."
"Γυναικα διχως βυζους
εκλησια διχως jesus."
OK άλλη μία από το Dollhouse με φυσικούς βύζους.