Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Ερωτηση για όσους ξέρουν καλά την Παττάγια.
Ένα ξενοδοχειο στον δρόμο Pattaya 1 Alley είναι μακριά από την δράση (Walking Street κτλ.) ?
ευχαριστώ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ένα ξενοδοχειο στον δρόμο Pattaya 1 Alley είναι μακριά από την δράση (Walking Street κτλ.) ?
ευχαριστώ
ξεχνα τον ποδαροδρομο
εισαι για μηχανακι , ταξι , μπατμπας

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
ευχαριστώ

Φίλε βρες έναν χάρτη απο Pattaya στο google πρωσανατολίσου, είναι πανεύκολη πόλη ! Αν θες να μη χρεισιμοποιείς άλλα μεταφορικά μέσα πέρα απ`τα παπούτσια σου, δες για soi 7-8 έως WS (οριζοντίως) και Buakhao ώς Beach Road (καθέτως)....έτσι σπάνια θα καβαλήσεις κανένα μηχανάκι ή καρότσα (baht bus)... 

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
ευχαριστω !

Ναι δεν εχω σκοπο να παιρνω μεταφορικα μεσα απλα από τον χάρτη δεν ειχα καταλαβει καλα τις αποστασεις !
Παω για άλλο ξενοδοχειο τοτε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ευχαριστω !

Ναι δεν εχω σκοπο να παιρνω μεταφορικα μεσα απλα από τον χάρτη δεν ειχα καταλαβει καλα τις αποστασεις !
Παω για άλλο ξενοδοχειο τοτε.

Η παραλιακη τους (beach road) ξεκιναει απο το βορειο τμημα της πολης οπου διασταυρωνεται
σχεδον καθετα με την North Pattaya και καταληγει αφου διασταυρωθει (παλι καθετα ) με την central pattaya και την south pataya στη walking street.

Οι μεγαλες παραληλες της beach road προς το εσωτερικο της πολης λεγονται second και third αντιστοιχα.

Ειναι σχετικά ευκολη πολη. Αν θελεις να κινεισαι με ανεση χρειαζεσαι μηχανακι.

Για παραδειγμα "δραση" εχει και στη walking street και στο shoi buakao, και στο soi 13 κλπ.

Προσωπικα πιστευω οτι χωρις μηχανακι δεν μπορεις να δεις τη πολη και δεν εχεις την ανεση να κινηθεις τοσο στα μερη δρασης οσο και στα σημεια που θα φας η σε σημεια για να αγορασεις κατι. Ουτε να δεις την Νακλουα στα βορεια η την Τζομ τιεν στα νοτια για παραδειγμα.

Ψαξε λιγο το χαρτη και αν εχεις αδεια οδηγησης μηχανης βγαλε international και νοικιασε μηχανακι.

Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να εισαι ατυχος και να πεσεις σε οιστρο τροχομπατσων που τους πιανει που και που. Αλλα αν φορας κρανος και εχεις international license δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Η παραλιακη τους (beach road) ξεκιναει απο το βορειο τμημα της πολης οπου διασταυρωνεται
σχεδον καθετα με την North Pattaya και καταληγει αφου διασταυρωθει (παλι καθετα ) με την central pattaya και την south pataya στη walking street.

Οι μεγαλες παραληλες της beach road προς το εσωτερικο της πολης λεγονται second και third αντιστοιχα.

Ειναι σχετικά ευκολη πολη. Αν θελεις να κινεισαι με ανεση χρειαζεσαι μηχανακι.

Για παραδειγμα "δραση" εχει και στη walking street και στο shoi buakao, και στο soi 13 κλπ.

Προσωπικα πιστευω οτι χωρις μηχανακι δεν μπορεις να δεις τη πολη και δεν εχεις την ανεση να κινηθεις τοσο στα μερη δρασης οσο και στα σημεια που θα φας η σε σημεια για να αγορασεις κατι. Ουτε να δεις την Νακλουα στα βορεια η την Τζομ τιεν στα νοτια για παραδειγμα.

Ψαξε λιγο το χαρτη και αν εχεις αδεια οδηγησης μηχανης βγαλε international και νοικιασε μηχανακι.

Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να εισαι ατυχος και να πεσεις σε οιστρο τροχομπατσων που τους πιανει που και που. Αλλα αν φορας κρανος και εχεις international license δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.
ευχαριστω MIND για την λεπτομερή απαντηση. Δεν έχω δίπλωμα μηχανης οποτε θα βολευτω με τα ποδια σε ένα ξενοδοχειο κοντα στην walking street για αρχη αφου φαινεται ότι εκει θα αραζω τα βραδια. Για τα υπολοιπα θα παιξει κανα ταξι.

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Και 2 ακόμα ερωτησούλες που έχω :)
1) Οι πριζες στα δωματια τους είναι σαν τις δικές μας ή χρειάζομαι adaptor ?
2) Από τον αεροδρόμιο στην Μπανγκόκ για Παττάγια αυτά τα bahtbus είναι που συμφέρουν?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
2) Από τον αεροδρόμιο στην Μπανγκόκ για Παττάγια αυτά τα bahtbus είναι που συμφέρουν?

Μη μπερδευεσαι.Τα bahtbus ειναι μονο  για μεσα στη παταγια.

Απο το αεροδρομιο στη bangkok εχει αξιοπρεπεστατα και φτηνα  πουλμαν που πανε παταγια κσι αναχωρουν κσθε 1,5 με 2 ωρες. Πρεπει να ξερεις το στσθμο που θα κατεβεις, δηλαδη αυτον που θα βρισκεται πιο κοντα στο ξενοδοχειο σου. Απο εκει θα παρεις ενα ταξι για το ξενοδοχειο σου.

Εναλακτικα κανονιζεις ταξι απο internet  σε περιμενει και σε παιρνει απο το suvarnabumi και σε παει κατ ευθειαν στο ξενοδοχειο. Κανει 900 baht. Ψαξε στο  intetnet εχει αρκετά.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Απο και προς αεροδρόμιο, τις 2 φορές που πήγα εξυπηρετήθηκα άψογα απ`αυτούς...αν θυμάμαι καλά περίπου 250 μπατ, πολύ καλά λεοφωρεία κλιματιζόμενα φυσικά, φτάνουν στον κεντρικό σταθμό της Πατταγια κι εκεί χωρίς άλλο κόστος σε παραλαμβάνει βανάκι που σε πάει στη πόρτα του ξενοδοχείου σου, ο συνολικός χρόνος δεν ξεπερνάει τις 2 ώρες !
Χρησιμοποίησα ταξί απο Παττάγια σε BKK  με συμφωνία 1000 μπατ μαζί με φίλο, κάναμε περισότερη ώρα και ήταν σαφώς μεγαλύτερη ταλαιπορία αλλά μάλλον πέσαμε σε "δύσκολη" ώρα !

Τα μπατμπας δεν έχουν συγκεκριμένες στάσεις (αν δεν κάνω λάθος) διασχίζουν όλους τους κεντρικούς δρόμους της Παττάγια και το κόστος ήταν 10μπατ, τα χρησιμοποιούν και οι ντόπιοι εκτό απο τουρίστες...δεν ξέρω αν κάποια ώρα σταματάνε αλλά σίγουρα κυκλοφορούσαν και μετά τις 1.00.

Οι πρίζες είναι σαν τις δικές μας.

Πόσα χρήματα θέλεις να δίνεις για ξενοδοχείο για να σου προτείνω 2-3 που έχω ψάξει...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Επίσης αν πας με τη bell οι ώρες που φεύγουν είναι 08-10-12-14-16-18, μπορεί να είσαι άτυχος και να πρέπει να περιμένεις 1,5 ώρα όπως μου έτυχε και`μενα, αλλά οκ καφεδάκι σε δροσερό περιβάλον και υπομονή !

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Απο και προς αεροδρόμιο, τις 2 φορές που πήγα εξυπηρετήθηκα άψογα απ`αυτούς...αν θυμάμαι καλά περίπου 250 μπατ, πολύ καλά λεοφωρεία κλιματιζόμενα φυσικά, φτάνουν στον κεντρικό σταθμό της Πατταγια κι εκεί χωρίς άλλο κόστος σε παραλαμβάνει βανάκι που σε πάει στη πόρτα του ξενοδοχείου σου, ο συνολικός χρόνος δεν ξεπερνάει τις 2 ώρες !
Χρησιμοποίησα ταξί απο Παττάγια σε BKK  με συμφωνία 1000 μπατ μαζί με φίλο, κάναμε περισότερη ώρα και ήταν σαφώς μεγαλύτερη ταλαιπορία αλλά μάλλον πέσαμε σε "δύσκολη" ώρα !

Τα μπατμπας δεν έχουν συγκεκριμένες στάσεις (αν δεν κάνω λάθος) διασχίζουν όλους τους κεντρικούς δρόμους της Παττάγια και το κόστος ήταν 10μπατ, τα χρησιμοποιούν και οι ντόπιοι εκτό απο τουρίστες...δεν ξέρω αν κάποια ώρα σταματάνε αλλά σίγουρα κυκλοφορούσαν και μετά τις 1.00.

Οι πρίζες είναι σαν τις δικές μας.

Πόσα χρήματα θέλεις να δίνεις για ξενοδοχείο για να σου προτείνω 2-3 που έχω ψάξει...
Σκεφτομαι ενα εκ των Premier Inn Pattaya και Royal Twin Palace.
Και τα 2 εχουν παραπλήσιες τιμες περιπου 30 ευρω το βράδυ απο τα site τους. Τωρα δεν ξερω αν δεν τα κλεισω απο εδω και παω εκει κατευθειαν αν ειναι ακόμα φθηνότερα. Αλλα ισως να μην αξιζει τον κοπο

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Επίσης αν πας με τη bell οι ώρες που φεύγουν είναι 08-10-12-14-16-18, μπορεί να είσαι άτυχος και να πρέπει να περιμένεις 1,5 ώρα όπως μου έτυχε και`μενα, αλλά οκ καφεδάκι σε δροσερό περιβάλον και υπομονή !
Αυτη την εταιρια ειδα και εγω. Φθανω στις 12:30 αλλα μέχρι να παρω βαλίτσα και τα σχετικά πεφτει καλα με το δρομολόγιο των 14 νομίζω

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Και τα 2 εχουν παραπλήσιες τιμες περιπου 30 ευρω το βράδυ απο τα site τους. Τωρα δεν ξερω αν δεν τα κλεισω απο εδω και παω εκει κατευθειαν αν ειναι ακόμα φθηνότερα. Αλλα ισως να μην αξιζει τον κοπο

Δες κι αυτό

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.067
Πόντοι
5.646
Δίπλα στη walking street είναι κ το Nova Platinum hotel.Εκεί έμεινα το Νοέμβριο του 2015 που ήμουν Pattaya.Τώρα από τιμές ρίξε μια ματιά στο booking.com.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παρε ανταπτορα καλου κακου
το μπατμπας ειναι αγροτικο παλιου τυπου κιολας σαν αυτο που μαζευουν τα παλιοσιδερα οι γυφτοι , εχουν βαλει δυο παγκους στη καροτσα και φορτωνουν , παει 10 μπατ το εισητιριο εκτος αν το κλεισεις πριβε
που να σε παει αεροδρομιο θα πεθανεις στο δρομο
απο αεροδρομιο ταξι η πουλμαντατο αν τσιγκουνευεσε το 1000κο

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
παρε ανταπτορα καλου κακου
το μπατμπας ειναι αγροτικο παλιου τυπου κιολας σαν αυτο που μαζευουν τα παλιοσιδερα οι γυφτοι , εχουν βαλει δυο παγκους στη καροτσα και φορτωνουν , παει 10 μπατ το εισητιριο εκτος αν το κλεισεις πριβε
που να σε παει αεροδρομιο θα πεθανεις στο δρομο
απο αεροδρομιο ταξι η πουλμαντατο αν τσιγκουνευεσε το 1000κο
όχι δεν είναι οικονομικό το θεμα.
Μαλλον εγω ειχα μπερδεψει αυτά που ειχα διαβασει.
Δεν μπαινω σε ερείπια εγω..:)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
πηγαινεται ενα τοσο μακρινο ταξιδι και βλεπω να γινεται διαγωνισμος πως θα κοψετε ενα ευρω απο δω ενα ευρω απο κει.Ρε δε πατε καλυτερα στον κορινο κατερινης η στο ποζαρ Αριδαιας...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
To οριο για να κατσεις Ταιλανδη ειναι 30 ημερες? εαν θελεις να κατσεις 3-4 μερες παραπανω τι προστιμο πληρωνεις?
Η να βγαλω visa 3μηνη τι χρειαζεται να κανω? και αν κοστιζει κατι.

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
πέρασε κι ο Μάιος.....

Συνημμένα

• IMG_20170523_015144_Peckky_bright_face.jpg
    IMG_20170523_015144_Peckky_bright_face.jpg