Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δεν εχεις ουτε δευτερολεπτο.
Εαν δεν πας να πληρωσεις επιτοπου το προστιμο στην τροχαια (οπου και να εισαι,ακομα και 10 χιλιομετρα μακρια) και να τους πας την αποδειξη,το μηχανακι δε στο δινουν.
Και βεβαια πας στη τροχαια με οποιοδηποτε μεσο,ΕΚΤΟΣ απο το μηχανακι σου.

Aυτο το ξερω γιατι σε καθε ταξιδι με εγραφαν και εχει τυχει να ειμαι στου διαολου την μανα απο το αστυνομικο τμημα και να παρω tuktuk να πληρωσω και να επιστρεψω με την αποδειξη στον μπατσο.
Εγω ρωταω οταν εχω την αποδειξη οτι με εγραψαν και παρακατω με σταματησουν αλλοι μπατσοι και τους δειξω το χαρτι θα με ξαναγραψουν η εχω ενα 24ωρο απο την ωρα που με γραψανε?
Παλιοτερα στο phuket αυτο ισχυε,τωρα δε ξερω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
@ pipino φοβερο ποστ
:hi: :hi: :hi:
γιατι λες αν παιξεις φρηλανσερ κινδυνευεις?
θεωρεις οτι πχ μπορει να σου κανει ζημια στο δωματιο?
αγγλικα μιλανε γενικα?
παιζει να την πεσεις σε πωλητριες κι ετσι?για φυστικι με ανταλαγματα οπως ουκρανια πχ?
καταλαβα καλα οτι γαμιστικως κ σε σωματοτυπο κ σε αξιον υπερεχει αρκετα της ταυλανδης?(ακυρης κατ εμε,οπως ακυρη εινι πχ και η πραγα η το βουκουρεστι στο ανατ μπλοκ αντιστοιχα για τους ιδιους λογους)
επισης πισινες φιτνες σεντερ ΦΤΗΝΑ ,οχι μες στο χιλτον,  να ριχνεις κανα κολυμπι κ γυμναστικη δεν εχει?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
@μαικ εκει που λες παιζει νιμου?
ειναι γενικως ακριβα η φτηνα σαν προορισμοι?δηλ ποσο θες την μερα εκτος απο γαμησιακα εξοδα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μπορεις επισης να πεταχτεις κανα δυημερο σε κανα παραθαλασσιο θερετρο πχ Σουμπικ, Ολονγκαπο κλπ.
Ναι..Εγω δεν πηγα για να πω την αληθεια,αλλα σε καθε περιπτωση εχεις δυστυχως πολυ λιγες επιλογες για "φυσιολατρεια" σε σχεση με Πατταγια.Δεν υπαρχει συγκριση.

@midas69
Σε 2 "ντισκο" που ειχα παει στη Fields,η πλειοψηφια ηταν ζευγαρια μεσα.Λιγες ξεμπαρκες.Δηλαδη πηγαινες "φορτωμενος" για κανα ποτακι και χαλαρωση πριν τον αγωνα στο ξενοδοχειο.
Τωρα οσον αφορα τους κινδυνους..Υπαρχει πολυ φτωχεια φιλε..και να βαλεις μια αγνωστη που φορτωσες απο το δρομο η ντισκο,ενεχει πολυ μεγαλυτερους κινδυνους απο οτι στη Πατταγια.
Καμακι σιγουρα θα μπορεις να κανεις..Αλλα δεν εχει πολλα μαγαζια για να τη πεσεις σε πωλητρια!!Στη Ταυλανδη παιζεις πολυ πιο ευκολα τετοιου ειδους παιχνιδια.
Σε "action" δεν υπαρχει συγκριση.Το Ανχελες ειναι ενα χωριουδακι και η Πατταγια μεγαλουπολη.
Οσον αφορα το σωματοτυπο,εξαρταται το γουστο του καθενος.Αλλοι θελουν τις γεματουλες,αλλοι τις αδυνατουλες.
Παντως απο θεμα συμπεριφορας,η μερα με τη νυχτα..Πολυ περισσοτερο GFE τα φιλιππινεζακια..Οπως ηταν η Ταυλανδη 10-15 χρονια πιο παλια.Τωρα εχει χαλασει.Εχουν χορτασει οι Πατταγιανες απο τα κοροιδα τους φαλανγκ σπονσορες (που σχεδον ολες εχουν) που στελνουν καθε μηνα εμβασμα.Τωρα οι περισσοτερες γαμιουνται για τα "λουσα" τους.
Αλλο γαμιεμαι για να στειλω λεφτα στο χωριο να ζησουν οι γονεις μου και τα μικρα αδερφια μου και αλλο γαμιεμαι για να παρω iphone και ipad.

@Tekila
Αδερφε οτι και να σου πω ψεμματα θα ειναι..Δε ξερω αν ισχυει κατι τετοιο,αλλα χλωμο το κοβω..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Aυτο το ξερω γιατι σε καθε ταξιδι με εγραφαν και εχει τυχει να ειμαι στου διαολου την μανα απο το αστυνομικο τμημα και να παρω tuktuk να πληρωσω και να επιστρεψω με την αποδειξη στον μπατσο.
Εγω ρωταω οταν εχω την αποδειξη οτι με εγραψαν και παρακατω με σταματησουν αλλοι μπατσοι και τους δειξω το χαρτι θα με ξαναγραψουν η εχω ενα 24ωρο απο την ωρα που με γραψανε?
Παλιοτερα στο phuket αυτο ισχυε,τωρα δε ξερω.

Ισχυει φιλε !! Μου εχει τυχει και εμενα. Και ισχυει και σημερα !!

Αλλα είναι "αγραφος νομος". Εναποκειται δηλαδη στον καθε τροχομπατσο να το δεχθει η οχι.

Πρακτικα οι 9 στους δεκα τροχομπατσους το δεχονται απο οτι μου λενε τα τιλακ μου !!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Eχω θεμα με το κρανος γιατι οταν πηγαινω σε αλλες παραλιες και αξιοθεατα με μηχανακι χαλαει το μαλλι και μετα πρεπει να φοραω καπελακι για να βγαινω καμια φωτογραφια.
Αλλιως πρεπει να περνω κανα ταξι. Εχω κι εγω τα ανχοι μου χαχαχα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Ισχυει φιλε !! Μου εχει τυχει και εμενα. Και ισχυει και σημερα !!

Αλλα είναι "αγραφος νομος". Εναποκειται δηλαδη στον καθε τροχομπατσο να το δεχθει η οχι.

Πρακτικα οι 9 στους δεκα τροχομπατσους το δεχονται απο οτι μου λενε τα τιλακ μου !!
ante να πω και εγω την εξθπναδα μου αλλα την αληθει οπως με εχει ενημερωσει ο κουμπαρος μου ελληνας με ταυλανδη

κανενας μπατσος στην ταυλανδη αλλα και σε ολο τον κοσμο δεν μπορει να σου κρατησει για παραβαση κοκ τα εγγραφα σου δλδ διπλωμα διαβατηρ και λαλλα διοτι ειναι εγγραφα που ανηκουν σε αλλα κρατος οποτε πχ ειτε ταυλανδη ειτε βουλγαρια αν σας σταμαατανε πειτε τους οτι μπορεις να με γραψεις και να ενημερωσεις ολα τα σημεια εξοδου της χωρας αλλα αν μου ρατησεις τα εγγραφα φωναζω τον εισαγγελεα!!

βεβαια το καλυτερο ειναι να λαδωσεις για να φευγεις μια ωρα νωριτερα ΄γη να πληρωσεις το προτιμο αλλα εγω σας λεω τι υσχυει νομοθετικαα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οι Φιλιππινεζες ειναι γενικα πιο γεματουλες..Εχουν και τα πιασιματακια τους,αποτελεσμα της τραγικης διατροφης τους.Η ποιοτητα των πρωτων υλων ειναι της τελευταιας κατηγοριας.Οπου και οτι και να φας,ενα προβληματακι με το στομαχι θα το εχεις.Το Gaviscon παει συννεφο..Παιρνεις υποχρεωτικα μετα τη μασα για να γλυτωσεις τις καουρες.

Γκομενες εχει και πιο ψηλες απο Ταυλανδη.Γενικα οταν βλεπεις γκομενα στις Φιλιππινες ανω του 1.65,δεν παει κατευθειαν το μυαλο σου πως εχουν "kinder εκπληξη" στα σκελια τους.
Το γεγονος πως ειναι πιο γεματουλες και πιο βυζαρουδες,δεν σημαινει πως δεν βρισκεις και σωματοτυπους τυπου Ταυλανδης.Δηλαδη κοντες,αδυνατες και μικροβυζες.Απλα δεν ειναι ο κανονας.
Η συμπεριφορα των γυναικων ειναι σαφεστατα πιο GFE και το πηδημα αρκετα φτηνοτερο.
Με μια ομως διαφορα.Αν η γκομενα δεν γουσταρει,ειτε δεν δεχεται να τη φορτωσεις,ειτε παιρνει τα φραγκα και ερχεται στο δωματιο μονο για υπνο.
Και δεν ειναι οπως Ταυλανδη που πληρωνεις το μπαρφαιν και αν δεν σου κατσει μετα δεν της δινεις φραγκο.Στο Ανχελες πληρωνεις στη μαμασαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσο για να φορτωσεις.Και το μπαρφαιν και τα γαμησιατικα μαζι.

Το καλο ειναι πως μπορεις να φορτωσεις και νωρις,στις 7-8 το απογευμα και να την εχεις μεχρι το αλλο μεσημερι.Ειτε απογευμα φορτωσεις,ειτε στις 2 τα ξημερωματα,ιδια φραγκα πληρωνεις.
Οι ηλικιες που παιζουν ειναι πιο νεαρες απο Ταυλανδη.Στο Ανχελες οι 25χρονες εχουν βγει ηδη στη συνταξη.

Υπαρχουν στη perimeter road,εξω απο το "κεντρο" δρασης δηλαδη της fields avenue,και μπαρακια που φορτωνεις και το πρωι με την αυγουλα.Αλλα οταν αρχιζει να πεφτει ο ηλιος,τη κανεις με γρηγορα βηματα γιατι αν σκοτεινιασει στο γυρισμο παιζει να σου την πεσουν και να εχεις ασχημη καταληξη.
Γενικα το Ανχελες ειναι σαφεστατα πολυ πολυ πιο επικινδυνο να κυκλοφορεις απο Πατταγια.Δεν παιρνεις τους δρομους και περπατας αμεριμνος.Κινεισαι μονο στους κεντρικους δρομους.

Η αναλογια πελατων-γυναικων ειναι συντριπτικη σε σχεση με τα αγκογκο της Ταυλανδης.Μπορει να μπεις σε ενα μαγαζι τη low season και να εχει 15-20 πελατες και 100 η 150 γκομενες να διαλεξεις.
Οι γκομενες δεν εχουν ιδια τιμη ολες.Υπαρχουν κατηγοριες αναλογα με την ηλικια και την ομορφια.

Γυναικες παιρνεις μονο απο αγκογκο.Ντισκο τυπου Ινσομνια με εκατονταδες φρηλανσερουδες δεν υπαρχει.Και οι λιγες που κυκλοφορουν ειναι ρισκο να τις φορτωσεις.

Το Ανχελες ειναι ΜΟΝΟ για πηδημα.Δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ αλλο να κανεις.Ενα εμπορικο μονο να πας στον μεγεθος 1/10 του central της Πατταγια.
Α!Εχει και ενα καζινο..Παρατημενο μεν,αλλα μπορεις να σκοτωσεις καποιες ωρες τζογαροντας.

Με λιγα λογια...Αν ο σκοπος σου ειναι Μαμ,κοκο και νανι,το Ανχελες ειναι κορυφαιος προορισμος.
Αν θες και διακοπουλες,μπανακια,καλη μασα,πιωμα,εκδρομουλες,βολτες,χαβαλε,μπαρακια,παρτυ με φιλους,τοτε Πατταγια χωρις δευτερη κουβεντα.
το ψιλοαναβαθμισανε , εχουν φτασει στη δεκαετια του 90

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
221
Πόντοι
21
Eχω θεμα με το κρανος γιατι οταν πηγαινω σε αλλες παραλιες και αξιοθεατα με μηχανακι χαλαει το μαλλι και μετα πρεπει να φοραω καπελακι για να βγαινω καμια φωτογραφια.
Αλλιως πρεπει να περνω κανα ταξι. Εχω κι εγω τα ανχοι μου χαχαχα.

Αδερφέ μου, εάν φοράς το κρανάκι σου ελαχιστοποιείς σημαντικά τις πιθανότητες να σε σταματήσει κάποιος σε μπλόκο. Για παράδειγμα, στο Phuket έχει σχεδόν καθημερινά μπλόκα σε συγκεκριμένα σημεία πιο πέρα από την Patong κοντά στο Naka Thani Village και μέσα στο Phuket Town πριν το γνωστό κεντρικό κυκλικό κόμβο.
Το κράνος σώζει ζωές και μπατάκια, με λίγα λόγια. Το μαλλί το φτιάχνεις όποτε θες.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ante να πω και εγω την εξθπναδα μου αλλα την αληθει οπως με εχει ενημερωσει ο κουμπαρος μου ελληνας με ταυλανδη

κανενας μπατσος στην ταυλανδη αλλα και σε ολο τον κοσμο δεν μπορει να σου κρατησει για παραβαση κοκ τα εγγραφα σου δλδ διπλωμα διαβατηρ και λαλλα διοτι ειναι εγγραφα που ανηκουν σε αλλα κρατος οποτε πχ ειτε ταυλανδη ειτε βουλγαρια αν σας σταμαατανε πειτε τους οτι μπορεις να με γραψεις και να ενημερωσεις ολα τα σημεια εξοδου της χωρας αλλα αν μου ρατησεις τα εγγραφα φωναζω τον εισαγγελεα!!

βεβαια το καλυτερο ειναι να λαδωσεις για να φευγεις μια ωρα νωριτερα ΄γη να πληρωσεις το προτιμο αλλα εγω σας λεω τι υσχυει νομοθετικαα

Moνο το μηχανακι μου κρατουσαν εμενα.Κανενα εγγραφο δεν ζητουσαν αλλα και να ειχα πανω μου σιγα μην εδινα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ρε παιδια καμια Thai airways θα ξανα ξεκινησει πτησεις απο Αθηνα? τι γινεται?

Επισκέπτης
Να προσθέσω κι εγώ τον οβολό μου καθότι έχω πρόσφατη εμπειρία, για όποιον όπως εγώ έχει προτίμηση στα σχιστομάτικα μιλφ, το Tulip Massage στην Μπανκογκ προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Επισκέπτης
Έχω να αναφέρω ότι στο Phnom Penh στη Καμπότζη βρήκα αρκετά hostess bars ιδίου στυλ με της Ταυλάνδης.
Πάς παίρνεις ποτό και διαλέγεις όποια σ'αρέσει και εάν θές τα σκάς και την παίρνεις ξενοδοχείο. Είναι όλα μαζεμένα κοντά στο ποτάμι σε 4 δρόμους (130, 136, 104 και 110 ) απο καμιά 15αριά μαγαζιά ο καθένας, αρκετά με μεγάλο ρόστερ. Το καλύτερο κατά την άποψη μου το Oscars στην 104 που πέζει live μουσική κάθε βράδυ)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Έχω να αναφέρω ότι στο Phnom Penh στη Καμπότζη βρήκα αρκετά hostess bars ιδίου στυλ με της Ταυλάνδης.
Πάς παίρνεις ποτό και διαλέγεις όποια σ'αρέσει και εάν θές τα σκάς και την παίρνεις ξενοδοχείο. Είναι όλα μαζεμένα κοντά στο ποτάμι σε 4 δρόμους (130, 136, 104 και 110 ) απο καμιά 15αριά μαγαζιά ο καθένας, αρκετά με μεγάλο ρόστερ. Το καλύτερο κατά την άποψη μου το Oscars στην 104 που πέζει live μουσική κάθε βράδυ)
πολυ πολυ ενδιαφερον
δωσε ενα πιο λεπτομερες ρεπορταζ αν δε σε κανει κοπο
thanks

Επισκέπτης
πολυ πολυ ενδιαφερον
δωσε ενα πιο λεπτομερες ρεπορταζ αν δε σε κανει κοπο
thanks

Ευχαρίστως,

Από θέμα τιμών, 0,5 δολαριο οι μπύρες, γύρω στα 1,5-2$ τα lady drinks για τις κοπέλες ( παραδόξως και αυτές αλκοολούχα όχι φρουτοχυμούς, οπότε εαν κάτσεις μέχρι αργά έχουν γίνει διαστημόπλοια ), 10$ το barfine εάν τις πάρεις για ξενοδοχείο. Αυτές θα σου ζητήσουν πάντα αρχική τιμή 30$ short time , 50$ για όλο το βράδυ γιατί έτσι έχουν δασκαλευτεί να ζητάνε μπας και βρούν κανένα στόκο τουρίστα να τους τα σκάσει αλλά εκεί πάντα παζαρέυεις οπότε σχεδόν πάντα τα βρίσκετε στα μισά.

Τα μαγαζιά αυτά είναι διαφόρων μεγεθών και αναλόγου ροστερ, Τα μεγάλα όπως είναι το Candy στην 136 που είναι ανοιχτό 24/7 αλλά δεν το προτείνω και το Oscar έχουν περίπου 20 κοπέλες τα μεσαία γύρω στις 10 και πάει λέγοντας. Τα περισότερα ανοίγουν απόγευμα. Επίσης έχουν σχεδόν πάντα μέσα μπιλιάρδα για να περνάει η ώρα, άλλα είναι σαν sport's bars , αλλα σαν clubs, άλλα ποιό lounge φάση. Έχει κάτι για όλα τα γούστα, στα μερικά π.χ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πας να αλάξεις τη μουσική σε ότι γουστάρεις. Έτσι κι'εγώ άδραξα την ευκαιρία και τους έκανα εισαγωγή στον μέγιστο Βασίλειο Τερλέγκα.

Τώρα μη φανταστείς ότι θα δείς ping pong show σε αυτά τα μπαράκια, αλλά προφανώς οι κοπέλες θα κάνουν ότι μπορούν για να σε πείσουν να τις πάρεις ποτό ή για τα περαιτέρω. 

Όσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι σχεδόν πάντα GFE δύσκολα βρίσκεις extreme καταστάσεις αλλά πάντα θα σε προσέξουν, χωρίς ξεπετάγματα. Σχεδόν όλες ξέρουν τουλάχιστον βασικά αγγλικά. Απο ηλικίες θα βρείς τα πάντα απο barelly legal ας πούμε μέχρι και ελαφρώς milf. Εμφανισιακά τώρα κατα μέσο όρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο τουλάχιστον για τα γούστα μου γιατί είναι αρκετά σκουρόχρωμες. Απο την άλλη με λίγη περατζάδα απο μαγαζί σε μαγαζί θα δείς αρκετά πολύ καλά κομάτια. 

Αυτά που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το Oscar's, Angry Birds, Loco και άλλο ένα κοντά στο Loco του οποίου το ακριβές όνομα μου διαφεύγει τώρα αλλά ήταν κάτι παρεμφερές με Alcoholica η κάπως έτσι.

Επίσης χρήσιμο tip για να μην τρέχετε να βρείτε μαγαζί ανοιχτό στις 3 το βράδυ, σκουφιά φέρνεις εσύ αυτές δεν έχουν. Επίσης τα ξενοδοχεία μετά τις 10 το βράδυ ζητάνε υποχρεωτικά να αφήσει η κοπέλα την ταυτότητα στη ρεσεψιον, αυτό είναι συνηθισμένο μη φρικάρει κανείς εάν συμβει δε σας ψάχνει το FBI. Ο λόγος είναι ώστε όταν φεύγει να πάρει η ρεσεψιόν τηλέφωνο το δωμάτιο να σε ρωτήσει εάν θες να της τη δώσει πίσω σε περίπτωση που σου έχει βουτήξει λευτά, πορτοφόλια η τίποτε άλλο μυστήριο. Οπότε έχεις και εσύ μια σιγουριά ότι δε θα σε ναρκώσουν για να σου πάρουν το νεφρό ας πούμε :)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Μπορεις επισης να πεταχτεις κανα δυημερο σε κανα παραθαλασσιο θερετρο πχ Σουμπικ, Ολονγκαπο κλπ.
Με τραγικές θάλασσες και παραλίες, λιγότερα bar, πολύ ακριβά γι αυτό που προσφέρουν ξενοδοχεία και μέτρια εστιατορια.
Καλύτερο gfe από το Αντζελες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom