Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
οριακα εισαι αν δεν φας λεφτα σε πολλα κερασματα και εστιατορια ακριβα και ψωνια
παντως εχει πολλες προκλησεις μπορει και να ξεμεινης απο την 4η μερα
κι ολα αυτα για να πηδηξεις,ΜΕ ΛΕΦΤΑ,στην ταυλανδη.....το βαλιου ποτε δεν καταλαβα που ειναι....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κι ολα αυτα για να πηδηξεις,ΜΕ ΛΕΦΤΑ,στην ταυλανδη.....το βαλιου ποτε δεν καταλαβα που ειναι....
αποκλειστικα στο χαλαρο περιβαλον στο εξωτικο του πραγματος (οσο εχει μεινει τεσπα) στο μονειμο καλοκαιρι κλπ
αν καποιος παει αποκλειστικα για να γαμησει εχασε
και στην ταυλανδη φιλε...ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ περισοτερες πιθανοτητες εχεις με χωρις λεφτα στην καφετερια της γειτονιας να πηδηξεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
αποκλειστικα στο χαλαρο περιβαλον στο εξωτικο του πραγματος (οσο εχει μεινει τεσπα) στο μονειμο καλοκαιρι κλπ
και στην ταυλανδη φιλε...ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ περισοτερες πιθανοτητες εχεις με χωρις λεφτα στην καφετερια της γειτονιας να πηδηξεις
στεφαν ως ειδικος,μιλαγα με μια μουρλοαμερικανα που παει συνεχεια εκει κ μουπε ανοιξε απο περσυ σε τουριστες,η η μιανμαρ η το λαος...εχεις αποψη?
μιας κ μιλαμε για εξωτισμο κ φυση δηλ...σιγουρα θα λεει πιο πολλα απο το τυπικο προιον της ταυ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στεφαν ως ειδικος,μιλαγα με μια μουρλοαμερικανα που παει συνεχεια εκει κ μουπε ανοιξε απο περσυ σε τουριστες,η η μιανμαρ η το λαος...εχεις αποψη?
μιας κ μιλαμε για εξωτισμο κ φυση δηλ...σιγουρα θα λεει πιο πολλα απο το τυπικο προιον της ταυ...
δεν εχω παει ποτε , στανταρ θα υπαρχουν πραγματα να δει κανεις πολυ ενδιαφεροντα
αλλου ειδους τουρισμος

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εννοουσα ποια ειναι τα σαπιοκαραβα της Αθηνας που βρωμανε τερηδονα.
α , οι ουκρανομολδοβλαχορωσιδες βουλγαρες ρουμανες κλπ βαλκανοσαπιοκαραβα 45++ ετων που μαδανε τα κοροιδα στα κωλομπαρα και οι λιγο ποιο καλες που ζητανε 200-300 ευρω την ωρα για να παριστανουν το κομοδινο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Αδελφε Στεφαν γιατι απαγοητευεις τους μικρους "Σπαλιαρες" του site ?? :grin: :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Διαβατηριο βγαζουν στα ΚΕΠ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Θα ήθελα τα φώτα σας. Τα μασάζ με 'happy ending' αξίζουν να τα δοκιμάσει κάποιος; Τι τιμές παίζουν; Ποια μαγαζιά θα συνιστούσατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπεριζω.
Συναδελφος ζήτησε με pm να  του στείλω κάποια  points τι χρειάζεται να προσεξει για το ταξίδι που θα κάει το επόμενο χρονικό διάστημα στο Πουκετ. Γράφω την γνώμη μου εδώ και πιστεύω να την εμπλουτίσουν και οι υπόλοιποι φίλοι.
1. Επιλέγουμε ξενοδοχείο όσο κοντά γίνεται στην δράση. Εννοείται βέβαια ότι μιλάμε πάντα για Πατονγκ που είναι το μέρος όπου όλα συμβαίνουν.Η πόλη έχει γύρω στα 1000 καταλύματα για άλα τα γούστα. Με τιμές από 15 έως 30 ευρώ πάντα βρίσκεις κάτι που να αξίζει.Δεν υπάρχει λόγος να μας τρώει ο ποδαρόδρομος μέσα στην αποπνιχτική ζέστη τόσο το πρωί άσο και το βράδυ.
2. Φροντίζουμε το ξενοδοχείο μας να είναι guest friendly. Είναι χοντρη μαλακία να πληρώνουμε έξτρα 500 μπατάκια ή και περισσότερο για  κάτι που η μεγάλη πλειοψηφία ξενοδοχείων παρέχει χωρίς χρέωση. Αν δεν είμαστε σίγουροι ένα  mail στο σαιτ τους και κρατάμε την απάντηση τους.
3. Καλό είναι να αποφευγουμε την ενοικιαση σε μηχανάκι. Οδηγουν ανάποδα από εμας, οι ντόπιοι με τα αυτοκίνητα σε γράφουν στα αρχιδια τους και την νύχτα οδηγούν πολλοί μεθυσμένοι. Το βασικοτερο είναι ότι σχεδόν όλα είναι ανασφάλιστα και άμα τύχει η στραβή τρέχουμε και δεν φτάνουμε.Αφου μπορούμε να έχουμε ξενοδοχείο μέσα σε όλα ποιος ο λόγος για τέτοιο ρίσκο.
4. Τα περισσότερα τουριστικά εστιατόρια έχουν γίνει μεγάλα πιασοκολάδικά. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια στο αίθριο του εμπορικού jungceylon με πολύ καλές τιμές και κάθε είδους κουζίνας, και απειρα περιφεριακά μαγαζιά που τρως τον αγλέορα με λίγα χρήματα.,
Σχετικά με το φαι από τα κατοτσάκια έχει το ρίσκο του για πολλούς λόγους, πάντως αν κάποιος θέλει να τα τιμήσει τσεκάρουμε σε ποιά τρώνε οι ντόπιοι και ακολουθούμε.
5. Σεβόμαστε τους κανόνες , τα ήθη και και τα έθιμα που μας φιλοξενεί. Ότι δεν γουστάρουμε να κάνουν οι τουρίστες εδώ δεν τα κάνουμε ενεις εκεί. Βούδας και βασιλιάς θεωρούνται ιεροί.  Οποιαδήποτε προσβολή τους μπορεί να οδηγήσει μινιμουμ σε χοντές φάπες μαξιμουμ σε σύλληψη και φυλάκα.
6. Αποφεύγουμε με  οποιοδήποτε κόστος μανούρες με ντόπιους όσο δίκιο και να έχουμε.Δεν συμβαίνει συχνά αλλά στις μανούρες μαζεύονται πολλοί και βαράνε όλοι μέχρι να πέσεις ξερός. Ποτε δεν εξετάζεται ποιός έχει δίκιο. Η κουλτουρα τους λέει ότι κρατάμε την ψυχραιμία μας και με χαμόγελο τους εξηγούμε την διαφωνία μας. Σπάνια βρισκουμε άκρη αλλά γλυτώνουμε  τα κλωτσομπουνίδια.
7.Μαζί μας κουβαλάμε τα χρήματα που έχουμε για την μέρα, τα υπόλοιπα μαζί με το διαβατήριο στο safety box του δωματίου. Το ψειρισμα είναι πολύ σπάνιο συνήθως από τραβέλια στο δρόμο που έρχονται και τρίβονται πάνω στο θύμα τους. Εγώ την πάτησα  μια φορά πριν χρόνια στην waliking street από πενταχρονο πιτσιρίκι που πούλαγε λουλούδια. Τα 2000 μπατ ήταν σχετικά ασήμαντο ποσό αλλά πολύ καλό μάθημα.
8. Κακές συνήθειες με τσιγαριλίκια , μυτιές χάπια, δεν τις μεταφέρουμε εκεί. Εύκολά τα βρίσκεις άλλα εύκολα σε καρφώει ακόμα και αυτός που σου το πουλησε. Χωρις πλάκες το εξπρές του  μεσονυντίου ξεκινάει........
9. Αν αποφασίσουμε να πιουμε πληρώνουμε τα  ποτά μας στα μπαράκια μόλις μας τα φέρουν.Σπάνια μεν αλλά συμβαίνει αν το αφήσουμε για το τέλος ο λογαριασμός να έρθει φουσκωμένος.Η αμφισβήτηση οδηγεί σε μανούρα και η μανούρα ......
Πάντως  τα πατά  τους είναι καθαρά αλλά παίζει παντού μεζούρα.
10. Οι περισσότεροι Έλληνες  που μένουν μόνιμα  εκεί είναι σαβούρα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες που δεν τους τιμούν αλλά προφανως  και δεν τους νοιάζει.
11. Στις πολλές  υπαιθριες αγορές για αναμνηστικά , ρουχα κτλ κάνουμε πάντα παζάρι.Ρωτάμε για το ίδιο πχ αναμνηστικό σε πολλά μαγαζιά γιατί ο καθένας ζητάει ότι ναναι.Στον πιο φτηνό αρχιζουμε παζάρι.Έχει την πλάκα του και αν δεν το κανει κάποιος τον περνάνε για μαλάκα. Αποφεύγουμε τις γυναίκες πωλήτριες.Ποτέ δεν δίνουν τις καλύτερες τιμές.
12.Πάμε στα γκομενάκια τώρα.Σχετικά με τα γούστα καθενός περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο βασικός κανόνας είναι ότι αντιμετωπίζουμε τα κορίτσια με σεβασμό και χαμόγελο. Οι καλοί τρόποι δίνουν μπόνους συνήθως καλύτερο perfomance.
Οι περισσότερες φορτώνονται σε μπαρ που δουλεύουν και στις ντίσκο. Για αυτές των μπαρ υπάρχει εξτρα χρέωση του batfine. Βέβαια τις αφορτωτες των μπαρ θα τις βρούμε στις ντίσκο χωρις barfine. Αποφεύγουμε πάντα τις πιωμένες. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αντί για πήδημα το βράδυ να καθαριζουμε τα ξερατά τους στο μπάνιο. Εννοείτε το πρωί θα ξυπνήσουν με χαμόγελο και θα ζητήσουν τα χρήματα τους ανεξάρτητα αν μείναμε το βράδυ με τον πούτσο στο χέρι.
Αν είμαστε πρωτάρηδες δεν χρειάζεται να το βροντοφωνάζουμε. Ο νέος είναι παντού καλοδεχούμενος αλλά πληρώνει αρκετά ωσπου να μάθει. Το ίδιο και με τα κορίτσια. Η τρίτη ερώτηση μετά το πως σε λένε και από που είσαι είναι πόσες φορές έχεις έρθει Ταιλάνδη. Κάνουν και αυτές τα κουμάντα τους......
Αυτές που πριν καν αρχίσεις κουβέντα σου λένε πόσα μου δίνεις καλό είναι να αποφεύγονται. Συνήθως είναι αρπακτικά , και στο κρεββάτι μούφες.Τα γκομενάκια που δεν κάνουν καθόλου κουβέντα για λεφτά θεωρούν οτι ο πελάτης ξέρει τις τρέχουσες τιμές και είναι ικανοποιημένες με αυτές.Σε καμία  περίπτωση δεν αλλάζουμε συμφωνημένη τιμή με μια κοπέλα.Αν το πρωί και εφόσον αυτή έκανε ότι ζήτησε ο πελάτης της πει πχ πάρε τα μισά είναι αιτία πολέμου.....
Πολλές αν δουν ότι ο πελάτης είναι κορόιδο θα βρουν δικαιολογία για να την κάνουν νωρίτερα από ότι έχουν συμφωνησει. Απίστετες δικαιολογίες όπως ότι ερχεται η μάνα μου και πρέπει να πάω πρωί στο αεροδρόμιο, η φίλη μου έχασε το κλείδι από το δωμάτιο μας και περιμένει απέξω, και άλλα πολλά χρησιμοποιούνται για την κάνουν από το δωμάτιο του πελάτη. Για το λόγο αυτό πάντα κάνουμε εξήγηση από πριν ότι θα μείνει μέχρι την επόμενη στις 12 αν την θέλουμε και την πληρώνουμε για long αλλιώς άμα την κάνει με οποιαδήποτε δικαιολογία θα πληρωθεί σορτάκι.
Τέλος επειδή πολλές είναι μεγάλες καριολίτσες κοιτάνε να φάνε λεφτά από τον πελάτη από όπου βρύνε. Από το να φέρουνε τις φίλες τους στο τραπέζι για να κεράσεις ποτάκι έως να τους ψωνίσεις οτιδήποτε τους καυλώσει από την διαδρομή μπαρ ή ντισκο στο δωμάτιο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία καθώς επιστρέφαμε στο δωμάτιο μου  είπε ότι ήθελε να ψωνίσει κάτι στα 7elevwn που είναι 24ωρα μίνι μαρκετ. No problem της λέω και μπαίνουμε μέσα. Η τύπισα μπούκαρε πήρε καλάθι και αρχίσε να φωρτώνει ότι ναναι από φαγητά μέχρι σαμπουάν και σερβιέτες. Προμήθιες για μια εβδομάδα. Την ψιλιάστηκα την δουλειά ότι είχε την εντύπωση ότι θα πληρώσει ο μαλάκας και της λέω ευγενικά ότι θα την περιμένω έξω για να κάνω τσιγάρο. Η γκόμενα βγήκε έξω σε χρόνο dt κρατώντας μόνο ένα πακετάκι τσίχλες......
Αυτά από μένα για τον φίλο και ότι επιπλέον γουστάρει ας ρωτήσει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καλημερα και απο μενα! Αναμενω και εγω οπως ειπα για το ταξιδι μου.
Ολα πανε καλα με το πλανο μου και βλεπω να καθομαι 30 μερες σιγουρα,υπαρχει περιπτωση και λιγο παραπανω εφοσον ομως καποιες μερες κανω οικονομια.
Βλεπω να πηγαινω απο Δεκεμβρη και μετα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Νοικιαζουμε μηχανάκι για όλες τις μερες θα έλεγα εγώ,αν οδηγούμε Κ στην Ελλάδα .Αμελητεα η διαφορά της οδήγησης ανάποδα,κάντε παζάρι για τιμή και βγάλτε το φωτό τις γρατζουνιές που έχει γιατί όταν το δώσετε πίσω μετά από 20 μερες θα σας πουν ότι κάποιες τις κάνατε εσείς.Οι καλές παραλίες είναι έξω,είναι αμαρτία να σας παίρνουν τα μπατ τα τουκ τουκ τα οποία θα έλεγα πανάκριβα και έχετε πολύ μεγαλύτερη επιλογή στα ξενοδοχεία ,χωρίς να σας νοιάζει ο ποδαρόδρομος.Επειδη έχει και πολλούς ελέγχους από αστυνομία,βάλτε κράνος απλά Κ δε θα σας σταματήσουν ποτε.Αυτο που θα σας δώσουν θα είναι μέσα στη μπίχλα,αγοράστε καινούργιο ,150-200 μπατ κάνει.Βενζινη βάζουμε από το βενζινάδικο,στην πατονγκ έχει μόνο 1,ψάξτε να βρείτε που είναι αντί να βάζετε από τα μπουκάλια με 50% παραπάνω.Το  φθηνότερο μάρκετ είναι με μωβ ταμπέλα,24 h,έχει 2 κοντά στο βενζινάδικο Κ ένα στη ναναι σχεδόν απέναντι από το σόι μπανζαν.Οι τιμές είναι σχεδόν 20 με 30% κάτω,όλοι οι ντόπιοι ψωνίζουν από εκεί.Τα υπόλοιπα σας τα εξηγεί ωραία ο λυστ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Νοικιαζουμε μηχανάκι για όλες τις μερες θα έλεγα εγώ,αν οδηγούμε Κ στην Ελλάδα .Αμελητεα η διαφορά της οδήγησης ανάποδα,κάντε παζάρι για τιμή και βγάλτε το φωτό τις γρατζουνιές που έχει γιατί όταν το δώσετε πίσω μετά από 20 μερες θα σας πουν ότι κάποιες τις κάνατε εσείς.Οι καλές παραλίες είναι έξω,είναι αμαρτία να σας παίρνουν τα μπατ τα τουκ τουκ τα οποία θα έλεγα πανάκριβα και έχετε πολύ μεγαλύτερη επιλογή στα ξενοδοχεία ,χωρίς να σας νοιάζει ο ποδαρόδρομος.Επειδη έχει και πολλούς ελέγχους από αστυνομία,βάλτε κράνος απλά Κ δε θα σας σταματήσουν ποτε.Αυτο που θα σας δώσουν θα είναι μέσα στη μπίχλα,αγοράστε καινούργιο ,150-200 μπατ κάνει.Βενζινη βάζουμε από το βενζινάδικο,στην πατονγκ έχει μόνο 1,ψάξτε να βρείτε που είναι αντί να βάζετε από τα μπουκάλια με 50% παραπάνω.Το  φθηνότερο μάρκετ είναι με μωβ ταμπέλα,24 h,έχει 2 κοντά στο βενζινάδικο Κ ένα στη ναναι σχεδόν απέναντι από το σόι μπανζαν.Οι τιμές είναι σχεδόν 20 με 30% κάτω,όλοι οι ντόπιοι ψωνίζουν από εκεί.Τα υπόλοιπα σας τα εξηγεί ωραία ο λυστ

Για μηχανακι συμφωνω και εγω.Επηδει οδηγαω 18 χρονια Ελλαδα δεν εχω κανενα προβλημα να οδηγησω στο phuket αναποδα,απλα θελει να τα σκαναρεις ολα να μην τρεχεις να προσεχεις καθε πιθανο κινδυνο απο απεναντι,πισω,μπρος,γιατι δεν ειναι οτι θα πεσεις μονο αλλα θα χαλασεις ολες τις διακοπες σου. Εξισου πολυ επυκινδυνα ειναι και τα tuk tuk που εαν τρακαρουν την γαμησες.Οποτε πιο πολυ εμπιστευομαι τα δικα μου χερια στο τιμονι.
Επισης να αποφευγουμε να μας φωρτονουν οι γκομενες με το μηχανακι τους,το εχω κανει και αυτο και αρκετες φορες αλλα πανω στην τρελα εκεινη την ωρα δεν το υπολογιζουμε.
Συνφωνω και για το κρανος ενα καινουργιο καλυτερα.Τοσα σκατοκεφαλα το εχουνε φορεσει.
Εγω εχω φερει ενα ολοκαινουργιο απο pattaya,ειχα νοικιασει μηχανακι και ξεχασα να το επιστεψω και ποτε δεν μου το ζητησαν.Ισα ισα τους επερνα τηλεφ να το παω πισω αλλα δεν εβγαζα συννενοηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom