Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
ρε παιδια, δεν ειναι φτηνοτερο το μπαχρειν απο την μπανγκοκ, αλλα πετας με πολυ λιγοτερα χρηματα και αν εχεις μονο λιγες μερες (πχ 4-5 το πολυ 7) δεν χανεις τις 2 στο ταξιδι.

Σιγουρα δεν ειναι η ιδια εμπειρια, αλλα για τους Ασιαlovers μπορει να ειναι μια καλη δευτερη επιλογη.

(τωρα για τους Αραβες δεν ξερω τι μπορει να με ενοχλουν)
Αναλυσε το λιγο,
Στο Μπαχρειν κλεινεσαι σε ενα δωαματιο ξενοδοχειου και παιρνεις τηλεφωνα σε call girls?
Οι ασιατισες ειναι μεσα στο ξενοδοχειο? ψωνιζεις σε ντισκο?
Αν γνωρίζεις κατι γιατί δεν το λες

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Αναλυσε το λιγο,
Στο Μπαχρειν κλεινεσαι σε ενα δωαματιο ξενοδοχειου και παιρνεις τηλεφωνα σε call girls?
Οι ασιατισες ειναι μεσα στο ξενοδοχειο? ψωνιζεις σε ντισκο?
Αν γνωρίζεις κατι γιατί δεν το λες

Ειναι μια πολη - χωρα. Ζει απο τον τουρισμο που ερχεται απο την Σαουδικη αραβια και απο τον στολο που ειναι αραγμενος εκει.
Εχει ξενοδοχεια για καθε γουστο (χωρις την γκλαμουρια των UAE, αλλα και χωρις τις εξωφρενικες τιμες τους). Αν διαλεξεις εξυπνα το ξενοδοχειο, δεν χρειαζεσαι αμαξι, αλλα και αν το χρειαστεις με ενα ταξι ή ενα careem (ή uber) κανεις τη δουλεια σου, με δεδομενο οτι μενεις λιγες μερες.

Τα κοριτσια τα βρισκεις πολυ ευκολα με αυτα τα app που κυκλοφορουν για γνωριμιες.

Σχεδον ολες εχουν αριθμο για whatsapp (και λιγοτερο viber) στο προφιλ τους και ερχονται στο δωματιο σου με σχετικα καλες τιμες.
Το μασαζ ειναι ο φερετζες, γενικα τα κανουν ολα.
Παιζει πολυ Ασια με τις Φιλλιπινες και την Ταϊλανδη να ειναι στην κορυφη.
ΟΛΕΣ μιλανε αγγλικα.
Ειναι must να πεις οτι εισαι ευρωπαιος, βοηθα και στο παζαρι.
Για να διαλεξεις live μαλλον πρεπει να περασεις απο τα λομπι/club ξενοδοχειων (που δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει)

Αυτα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
δεν ειμαι σιγουρος για τα φτηνα αεροπορικα στο Μπαχρειν. Ταϋλανδη παιζουν κατα καιρους προσφορες 600-  με Καταρ.Αναλογικα οι 5 μερες εκει θα κοστισουν 10 στην Ταϋλανδη. Αλλο εκει παντως αλλο οι σκουπιδοτοποι τυπου Πατταγια κλπ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Χωρίς να έχω πάει στο Μπαχρείν, ωστε να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες, εχω μάθει τα εξής από φιλο που δουλευε για χρόνια στην ευρύτερη περιοχή.

Το Μπαχρειν είναι μια χώρα της μέσης ανατολής η οποία όμως δεν διαθέτει σοβαρά κοιτάσματα ορυκτών καυσίμων.
Αυτό την κάνει τον φτωχό συγγενή της περιοχής ο οποίος για να βγάλει τα σπασμένα το έχει ρίξει στον τουρισμό και δη στον πορνοτουρισμό της ευρύτερης περιοχής.
Γενικότερα τα πράγματα στην μέση ανατολή από αποψη πορνείας είναι πολυ, ως πάρα πολύ σφιχτά.
Ε το Μπαχρείν είναι το μπουρδέλο της μέσης ανατολής.
Δεν παυει όμως να είναι μέση ανατολή με ότι και αν σημαίνει...
:hi:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Όταν έχεις διανύσει σχεδόν τη μισή απόσταση μέχρι Ταϊλάνδη,δεν πας στο υποκατάστατο αλλά στον ορίτζιναλ προορισμό. Μόνη δικαιολογία να έχεις μια βδομάδα μόνο,αλλά και πάλι θεωρώ ότι θα έχει καλύτερα υποκαταστατα από το Μπαχρέιν

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Mπαχρειν βλεπω πολλες ταιλανδεζες φιλες που εχω στο fb νΑ ταξιδευουν εκει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
KL - Μαλαισια. Ο μουνοπαραδεισος του μελλοντος. Ευρωπαικη υποδομη με τιμες λογικοτατες. Μην ασχολειστε με χωρες τυπου Βετναμ, Λαος και λοιπες μαλακιες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
KL - Μαλαισια. Ο μουνοπαραδεισος του μελλοντος. Ευρωπαικη υποδομη με τιμες λογικοτατες. Μην ασχολειστε με χωρες τυπου Βετναμ, Λαος και λοιπες μαλακιες

για δωσε λεπτομερειες.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
δεν ειμαι σιγουρος για τα φτηνα αεροπορικα στο Μπαχρειν. Ταϋλανδη παιζουν κατα καιρους προσφορες 600-  με Καταρ.Αναλογικα οι 5 μερες εκει θα κοστισουν 10 στην Ταϋλανδη. Αλλο εκει παντως αλλο οι σκουπιδοτοποι τυπου Πατταγια κλπ

Τα εισητηρια ειναι μιση και βγαλε τιμη. Ξανα λεω, ΔΕΝ, κανω συγκριση αναμεσα στις δυο χωρες, απλα το προτεινα γιατι παιζει πολυ Ασια εκδιδομενη και ειναι 3-3,5 ωρες απο την Αθηνα.

Δεν εχω καμια ορεξη να πεισω κανεναν, απλα προτεινα μια εναλλακτικη.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.........

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μη τυχον και χαλασουμε τα κοζια των ταυλανδων.....τεσπα εγω τα εμαθα απο πρωτο χερι τι παιζει εκει , να μη τα ξαναλεω
αλλα πρεπει να μιλησουν αλλοι για να πειστουν καποιοι

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
μη τυχον και χαλασουμε τα κοζια των ταυλανδων.....τεσπα εγω τα εμαθα απο πρωτο χερι τι παιζει εκει , να μη τα ξαναλεω
αλλα πρεπει να μιλησουν αλλοι για να πειστουν καποιοι
Οσοι εχουν παει ξερουν. Οι λοιποι κομπλεξικοι ασ κατσουν στ αβγα τους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ειναι τοσο βολεμενοι όλοι με το πακέτοΤαιλανδη sex trip .

Που να τρεχω τωρα
Θα βρεξει σε λιγο
Νυχτωσε χωρις φεγγαρι..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656

Ψάχνω για Ιούνιο. Φεύγω από Ελλάδα στις 3/6 και φεύγω από Πούκετ στις 28/6. Αθήνα Πούκετ σχεδόν 16 ώρες πηγαιμός και 19 ώρες ο γυρισμός τα εισιτήρια κοστίζουν 664 €,  πηγαίνω με Turkish επιστροφή με Bangkok. Η short time είναι 1.500 baht, με τη σημερινή τιμή (16.5.2017) βγαίνει 40 € η φορά. Ίδιες ημερομηνίες για Κουάλα Λουμπούρ. Ο πηγαιμός είναι 13,5 ώρες κι ο γυρισμός 26 ώρες με τις ίδιες εταιρίες και τα εισιτήρια κοστίζουν 693 €. Πόσο κοστίζει η  short time για να κάνουμε σύγκριση;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
ΙΩΑΝΝΗ,
εχεις ξαναπαει ταιλανδη?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
ΙΩΑΝΝΗ,
εχεις ξαναπαει ταιλανδη?

όχι, θα είναι η πρώτη μου φορά. Έχω διαβάσει άπειρα σχόλια εδώ και στο διαδίκτυο κι έχω δει δεκάδες βίντεο. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μου κάτσει μια στραβή και να μην καταφέρω να φύγω Ιούνιο, αλλά αργότερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom