Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Το αρθρο μιλαει για 65 χωρες και οχι και για τις 200 που υπαρχουν.
αυτα γλυτωσαν ? δεν τα εκαψαν οι νεοελληνες για να μοιαζει με το αφγανισταν να αισθανθουν σπιτι τους τα προσφυγακια?Ολο το κοσμο γυρισα δουλευοντας και κανοντας διακοπες.
Η Ελλαδα ομως εχει παντα το μαγικο τροπο της να με βγαζει μαλακα.
Μπηκε Απριλης. Πρεπει να κανονισουμε τα του καλοκαιριου.
oi λληνικες θαλασσες ειναι οι πιο ωραιεες για ΚΟΛΥΜΠΙ στο κοσμοΟλο το κοσμο γυρισα δουλευοντας και κανοντας διακοπες.
Η Ελλαδα ομως εχει παντα το μαγικο τροπο της να με βγαζει μαλακα.
Μπηκε Απριλης. Πρεπει να κανονισουμε τα του καλοκαιριου.
oxi ....αλλα και σαχαρα δεν εχω παει, αλλα ξερω οτι ειναι η περιοχη με τη περισσοτερη ζεστηΓυρισες ολο το κοσμο ρε βολκανο και ξερεις?
αν κολυμπας επαγγελματικα ή εχεις κολυμπησει στο παρελθον τοτε μπορω να συνεχισω την αντιπαραθεση περι κολυμβησης σε θαλασα!!!να παλι εννοεις μονο θεμα ομορφιας θαλασσας τοτε ισως το βιντεο ειναι καλυτεο απο ελληνικες θαλασσες αλλα οπως εγραψα ,εγω μιλησα για ΚΟΛΥΜΠΙ
Εδω εχεις κανει μπανιο? Και το βιντεο δεν ειναι καν HD.
Εκτος αν μιλας για καρχαριες.
ρευματαΚαταλαβα τι θελεις να πεις τωρα αλλα πιστευω παντου οπως και στην Ελλαδα υπαρχουν παραλιες για κολυμπι αλλα και μη.
Δεν ξερω αν ενοεις απλα κολυμβηση σαν αθλημα η σαν βυθο με μασκα η καταδυση.
Σαντορινη για παραδειγμα οι παραλιες δεν μαρεσαν για κολυμβηση αντιθετος με τις Ροδου που τις γουσταρα παρα πολυ και σαν βυθο με μασκα και βατραχοπεδιλα.
Τωρα αν παλι εννοεις μονο επαγγελματικη κολυμβηση και εαν εχει σχεση να κανει με το ρευμα τις θαλλασας δεν ξερω.
σαντορινη τι να σαρεσει ενα μαυρο πραγμα ειναι σαν να μπαινει σε τεραστια δεξαμενηΚαταλαβα τι θελεις να πεις τωρα αλλα πιστευω παντου οπως και στην Ελλαδα υπαρχουν παραλιες για κολυμπι αλλα και μη.
Δεν ξερω αν ενοεις απλα κολυμβηση σαν αθλημα η σαν βυθο με μασκα η καταδυση.
Σαντορινη για παραδειγμα οι παραλιες δεν μαρεσαν για κολυμβηση αντιθετος με τις Ροδου που τις γουσταρα παρα πολυ και σαν βυθο με μασκα και βατραχοπεδιλα.
Τωρα αν παλι εννοεις μονο επαγγελματικη κολυμβηση και εαν εχει σχεση να κανει με το ρευμα τις θαλλασας δεν ξερω.
και μη θυμασαι τη συνεχεια βεβαια σε τι κουβα φυγαν τα λεφτα σου καλητερα στοιχημα να τα εβαζεςΜαιο ειχα παει Ταιλανδη με φιλο και μετα 2 μηνες τον ιουλιο πηγα με την κοπελα μου Σαντορινη.Μην την χαλασω το χατηρι,με περιμενε μαστηγιο.
για λεγε για λεγετι μιλαω εγω ο μεγας παθων απο τετοια αγαπουλιστικα
ασχετο , με ελλεηνιδεςγια λεγε για λεγε