kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.131
- Πόντοι
- 6.256
Φαγητο με θεα το ποταμι μονο το βραδυ για να μην βλεπεις τον βρωμικο τσαοπραγια, γιατι δεν ειναι και βοιδοματης
πφφφ αντε αρχισαμεE βραδυ ρε φιλε με το τιλακ με κερακια να ειναι ρομαντικα.
Τωρα τι να μαθεις σε οποιον δεν θελει να μαθει; :-
Ρε φιλε θελω να συνδιασω κατι με καραβι και να κανω βολτα με το καραβι στο chaoprayya και ρωτησα τι τιμη παιζει πανω κατω το οποιο κανεις δεν μου απαντησε εκτος απο τον φιλο που ειπε ειναι 860 μπατ.
Το μονο που ειπατε πανακριβο kai μουφα φαι.Για καποιους και τα 500 μπατ για φαι ισως να τους ειναι και πανακριβο.
Eιναι σαν εσυ να ερχεσε θεσσαλονικη και να με λες θες να κανεις βολτα εκει με τα διαφορα καραβακια που εχει και τι τιμη παιζει η εαν εχει εισοδο και εγω να σου πω οχι μην πας βαζουν λιγο ποτο και ειναι 2 ευρω ακριβοτερα,κατσε στην παραλια θεσνικης σε ενα καφε να εχεις και θεα την θαλλασα.
Να μαθω θελω φυσικα αλλα θελω να συνδιασω βολτα με φαι ασχετα αν τον φαι ειναι μουφα παλι κατι θα φας.Αλλα αν μου λεγες ειναι 2000 μπατ το ατομο θα ελεγα οκ αστο.
Στοχος το ταιλανδεζικο gfeπφφφ αντε αρχισαμε
Ρε φιλε θελω να συνδιασω κατι με καραβι και να κανω βολτα με το καραβι στο chaoprayya και ρωτησα τι τιμη παιζει πανω κατω το οποιο κανεις δεν μου απαντησε εκτος απο τον φιλο που ειπε ειναι 860 μπατ.
Το μονο που ειπατε πανακριβο kai μουφα φαι.Για καποιους και τα 500 μπατ για φαι ισως να τους ειναι και πανακριβο.
Eιναι σαν εσυ να ερχεσε θεσσαλονικη και να με λες θες να κανεις βολτα εκει με τα διαφορα καραβακια που εχει και τι τιμη παιζει η εαν εχει εισοδο και εγω να σου πω οχι μην πας βαζουν λιγο ποτο και ειναι 2 ευρω ακριβοτερα,κατσε στην παραλια θεσνικης σε ενα καφε να εχεις και θεα την θαλλασα.
Να μαθω θελω φυσικα αλλα θελω να συνδιασω βολτα με φαι ασχετα αν τον φαι ειναι μουφα παλι κατι θα φας.Αλλα αν μου λεγες ειναι 2000 μπατ το ατομο θα ελεγα οκ αστο.
λαθοςΡε φιλε θελω να συνδιασω κατι με καραβι και να κανω βολτα με το καραβι στο chaoprayya και ρωτησα τι τιμη παιζει πανω κατω το οποιο κανεις δεν μου απαντησε εκτος απο τον φιλο που ειπε ειναι 860 μπατ.
μαγικες λεξεις κλειδιαΜια και μιλαμε για καραβακια, ενδιαφερουσα ειναι η διαδρομη απο τη Γεφυρα Τακσιν μεχρι το Καοσαν. Ενδιαμεσα υπαρχουν οι σταθμοι του ναου του ξαπλωτου Βουδα (οχι ακριβως εκει, αλλα απο την απεναντι πλευρα του ποταμου, απο οπου παιρνεις καραβακι και σε περναει στον ναο του ξαπλωτου βουδα με 4-5 μπατ.) Στον σταθμο ομως απεναντι απο τον ξαπλωτο βουδα, απο την αλλη μερια του ποταμιου, υπαρχει ενας αλλος ναος ο Βαταρουν, οπου κατα παραξενο τροπο πανε να προσκυνησουν πολλες Κινεζουλες και Γιαπωνεζουλες Επισης εχει ενα αναψυκτηριο οπου μπορεις να κατσεις να πιεις ενα καφε, σε πολυ δροσερο περιβαλλον.
Και ενα τιπ για τους ποδολαγνους. Οπως ξερετε για να μπεις σε ενα ναο πρεπει να βγαλεις τα παπουτσια σου.
Νομιζω ενα ωραιο θεαμα, ακομα και για μη φετιχιστες του ειδους, να βλεπεις τα ωραια περιποιημενα πατουσακια των κινεζουλων και γιαπωνεζουλων.
Εχει παει κανεις για dinner σε ενα απο τα καραβακια στο Chaophraya και ποσο κοστολογουν το πιατο?
Εχει παει κανεις για dinner σε ενα απο τα καραβακια στο Chaophraya και ποσο κοστολογουν το πιατο?
Για ριξτε ενα διαβασμα και πειτε μου την αποψη σας εαν συμφωνειτε οσο αφορα την Ταιλανδη.
Και για την Ελλαδα διαφωνεις? Εχουμε καποια αιτιολογια?
Συνηθως τα αρθρα θαβουν την Ταιλανδη εδω γιατι αλλαζουν τα πραγματα.?
Εγω παντως που μιλαω με καποιες ταιλανδεζες που εχουν παντρευτει η ζουνε ευρωπη βαριουντε απιστευτα και τις πιανει θλιψη.
Δεν πιστευω πλεον να ειναι τοσο μιζερη χωρα και να εχει το ανχος το δικο μας.Ακομη και οι μισθοι τους πλεον ειναι καλυτεροι πλεον με σχεση και την ακριβεια στην Ελλαδα.