Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Φαγητο με θεα το ποταμι μονο το βραδυ για να μην βλεπεις τον βρωμικο τσαοπραγια, γιατι δεν ειναι και βοιδοματης

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
E βραδυ ρε φιλε με το τιλακ με κερακια να ειναι ρομαντικα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τωρα τι να μαθεις σε οποιον δεν θελει να μαθει; :-

Ρε φιλε θελω να συνδιασω κατι με καραβι και να κανω βολτα με το καραβι στο chaoprayya και ρωτησα τι τιμη παιζει πανω κατω το οποιο κανεις δεν μου απαντησε εκτος απο τον φιλο που ειπε ειναι 860 μπατ.
Το μονο που ειπατε πανακριβο kai μουφα φαι.Για καποιους και τα 500 μπατ για φαι ισως να τους ειναι και πανακριβο.
Eιναι σαν εσυ να ερχεσε θεσσαλονικη και να με λες θες να κανεις βολτα εκει με τα διαφορα καραβακια που εχει και τι τιμη παιζει η εαν εχει εισοδο και εγω να σου πω οχι μην πας βαζουν λιγο ποτο και ειναι 2 ευρω ακριβοτερα,κατσε στην παραλια θεσνικης σε ενα καφε να εχεις και θεα την θαλλασα.
Να μαθω θελω φυσικα αλλα θελω να συνδιασω βολτα με φαι ασχετα αν τον φαι ειναι μουφα παλι κατι θα φας.Αλλα αν μου λεγες ειναι 2000 μπατ το ατομο θα ελεγα οκ αστο.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε φιλε θελω να συνδιασω κατι με καραβι και να κανω βολτα με το καραβι στο chaoprayya και ρωτησα τι τιμη παιζει πανω κατω το οποιο κανεις δεν μου απαντησε εκτος απο τον φιλο που ειπε ειναι 860 μπατ.
Το μονο που ειπατε πανακριβο kai μουφα φαι.Για καποιους και τα 500 μπατ για φαι ισως να τους ειναι και πανακριβο.
Eιναι σαν εσυ να ερχεσε θεσσαλονικη και να με λες θες να κανεις βολτα εκει με τα διαφορα καραβακια που εχει και τι τιμη παιζει η εαν εχει εισοδο και εγω να σου πω οχι μην πας βαζουν λιγο ποτο και ειναι 2 ευρω ακριβοτερα,κατσε στην παραλια θεσνικης σε ενα καφε να εχεις και θεα την θαλλασα.
Να μαθω θελω φυσικα αλλα θελω να συνδιασω βολτα με φαι ασχετα αν τον φαι ειναι μουφα παλι κατι θα φας.Αλλα αν μου λεγες ειναι 2000 μπατ το ατομο θα ελεγα οκ αστο.

OK up to you :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

500 Μπάτ δεν νομίζω.
Εκτός  εάν είναι μόνο το εισιτήριο χωρίς το φαγητό.
Πριν 2 χρόνια που βγήκα με φίλους εκεί  γύρω στο 1500 ήταν.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ομορφα πραματα,για μενα αξιζει,εχει και ζωντανη μουσικη.
Τα δινω και τα 1500 baht.
Εδω ειχαμε παει με την κοπελα μου Σαντορινη βολτα με το καραβακι ασε που δωσαμε 30-35 το ατομο ειχε κατι μεζεδες να φαμε και στο ηφαιστιο που μας πηγε εμεις δεν κατεβηκαμε καν να το δουμε και ουτε καν αυτη η χλιδα που βλεπουμε Βκκ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λαθος
κατσε στη παραλια σε παγκακι με μια σακουλιτσα μαυρα λιοσπορα
πανε ρε , ακολουθαω , ασε που με φενετε οτι ειναι τυπου μπουφε στη φωτο ετσι δειχνει τουλαχιστον για το μπρο ειναι το λακη να τον αδειασει σε χρονους μακλαρεν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Μια και μιλαμε για καραβακια, ενδιαφερουσα ειναι η διαδρομη απο τη Γεφυρα Τακσιν μεχρι το Καοσαν. Ενδιαμεσα υπαρχουν οι σταθμοι του ναου του ξαπλωτου Βουδα (οχι ακριβως εκει, αλλα απο την απεναντι πλευρα του ποταμου, απο οπου παιρνεις καραβακι και σε περναει στον ναο του ξαπλωτου βουδα με 4-5 μπατ.) Στον σταθμο ομως απεναντι απο τον ξαπλωτο βουδα, απο την αλλη μερια του ποταμιου, υπαρχει ενας αλλος ναος ο Βαταρουν, οπου κατα παραξενο τροπο πανε να προσκυνησουν πολλες Κινεζουλες και Γιαπωνεζουλες :rolleyes: Επισης εχει ενα αναψυκτηριο οπου μπορεις να κατσεις να πιεις ενα καφε, σε πολυ δροσερο περιβαλλον.
Και ενα τιπ για τους ποδολαγνους. Οπως ξερετε για να μπεις σε ενα ναο πρεπει να βγαλεις τα παπουτσια σου.
Νομιζω ενα ωραιο θεαμα, ακομα και για μη φετιχιστες του ειδους, να βλεπεις τα ωραια περιποιημενα πατουσακια των κινεζουλων και γιαπωνεζουλων. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Ο συγκεκριμενος ναος Βατ αρουν, που μαζευει σχιστοματικα.

Συνημμένα

• IMG_20170317_143418.jpg
    IMG_20170317_143418.jpg
    114 KB · Εμφανίσεις: 22

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Και μη ξεχναμε καποιες εκατονταδες γυναικες που συρρεουν καθημερινα στο παλατι για να θρηνυσουν τον βασιλια, και ψαχνπυν να βρουν εναν ωμο να γυρουν και να παρηγορηθουν :rolleyes:

Συνημμένα

• IMG_20170317_143306.jpg
    IMG_20170317_143306.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 29

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μια και μιλαμε για καραβακια, ενδιαφερουσα ειναι η διαδρομη απο τη Γεφυρα Τακσιν μεχρι το Καοσαν. Ενδιαμεσα υπαρχουν οι σταθμοι του ναου του ξαπλωτου Βουδα (οχι ακριβως εκει, αλλα απο την απεναντι πλευρα του ποταμου, απο οπου παιρνεις καραβακι και σε περναει στον ναο του ξαπλωτου βουδα με 4-5 μπατ.) Στον σταθμο ομως απεναντι απο τον ξαπλωτο βουδα, απο την αλλη μερια του ποταμιου, υπαρχει ενας αλλος ναος ο Βαταρουν, οπου κατα παραξενο τροπο πανε να προσκυνησουν πολλες Κινεζουλες και Γιαπωνεζουλες :rolleyes: Επισης εχει ενα αναψυκτηριο οπου μπορεις να κατσεις να πιεις ενα καφε, σε πολυ δροσερο περιβαλλον.
Και ενα τιπ για τους ποδολαγνους. Οπως ξερετε για να μπεις σε ενα ναο πρεπει να βγαλεις τα παπουτσια σου.
Νομιζω ενα ωραιο θεαμα, ακομα και για μη φετιχιστες του ειδους, να βλεπεις τα ωραια περιποιημενα πατουσακια των κινεζουλων και γιαπωνεζουλων. :grin:
μαγικες λεξεις κλειδια
γιαπονεζουλες
κινεζουλες

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
221
Πόντοι
21

Εχει παει κανεις για dinner σε ενα απο τα καραβακια στο Chaophraya και ποσο κοστολογουν το πιατο?

Φίλε μου έχω πάει στο συγκεκριμένο που παρουσιάζει το βίντεο, κι ενώ στην αρχή έλεγα έλα μωρέ τώρα βαρετά θα είναι, έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναπήγαινα άνετα. 700 baht είχα πληρώσει, σιγά το ποσό δηλαδή...
Σημασία έχει βέβαια και η παρέα που θα έχεις εκεί.
Φαγητό πολύ καλό, αρκετή ποικιλία κι εννοείται τρως όσο θες. Στο τέλος έχει και διάφορα γλυκά εκ των οποίων επιλέγεις το επιδόρπιό σου.
Live μουσική αρκετά καλή, και στο τέλος αν θυμάμαι καλά έχει παραδοσιακό χορό από νεαρές κοπέλες.
Γενικώς περνάς ένα πολύ ευχάριστο 2ωρο (στο περίπου), εφόσον -επαναλαμβάνω- έχεις και όμορφη παρέα.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
221
Πόντοι
21

Εχει παει κανεις για dinner σε ενα απο τα καραβακια στο Chaophraya και ποσο κοστολογουν το πιατο?

Να προσθέσω μόνο στα όσα έγραψα πριν πως μέσω ενός voucher που είχε η μια κοπέλα της παρέας η τιμή της "κρουαζιέρας" ήταν στο μισό.
Κανονική τιμή είναι περίπου 1500 baht.
Και εννοείται πως κλείνεις θέση μέσω τηλεφώνου, μια μέρα νωρίτερα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και για την Ελλαδα διαφωνεις? Εχουμε καποια αιτιολογια?
Συνηθως τα αρθρα θαβουν την Ταιλανδη εδω γιατι αλλαζουν τα πραγματα.?
Εγω παντως που μιλαω με καποιες ταιλανδεζες που εχουν παντρευτει η ζουνε ευρωπη βαριουντε απιστευτα και τις πιανει θλιψη.
Δεν πιστευω πλεον να ειναι τοσο μιζερη χωρα και να εχει το ανχος το δικο μας.Ακομη και οι μισθοι τους πλεον ειναι καλυτεροι πλεον με σχεση και την ακριβεια στην Ελλαδα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Και για την Ελλαδα διαφωνεις? Εχουμε καποια αιτιολογια?
Συνηθως τα αρθρα θαβουν την Ταιλανδη εδω γιατι αλλαζουν τα πραγματα.?
Εγω παντως που μιλαω με καποιες ταιλανδεζες που εχουν παντρευτει η ζουνε ευρωπη βαριουντε απιστευτα και τις πιανει θλιψη.
Δεν πιστευω πλεον να ειναι τοσο μιζερη χωρα και να εχει το ανχος το δικο μας.Ακομη και οι μισθοι τους πλεον ειναι καλυτεροι πλεον με σχεση και την ακριβεια στην Ελλαδα.

Το άρθρο απλώς είναι προπαγανδίστικο και στοχοποιεί τον ευρωπαικό νότο με λίγο νότια αμερική κ αφρική για ξεκάρφωμα και εξυψώνει την Ανατολική Ασία κ τη Βόρεια Ευρώπη.
Ποθενά δεν αναφέρονται οι ισοπεδομένες χώρες της μέσης ανατολής !
Αν λοιπόν η ελλάδα και η ισπανία είναι τόσο δύστυχες-μίζερες χώρες ας πάμε να ζήσουμε στο Αφγανιστάν και στη Συρία ! Όσο για τη Ταυλάνδη...τί να πω μάλλον δεν πρόσεξα το πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδό της απο την Νορβηγία, το Λουξεμβούργο κ τα Αραβικά Εμιράτα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom