Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Ψάχνω για Ιούνιο. Φεύγω από Ελλάδα στις 3/6 και φεύγω από Πούκετ στις 28/6. Αθήνα Πούκετ σχεδόν 16 ώρες πηγαιμός και 19 ώρες ο γυρισμός τα εισιτήρια κοστίζουν 664 €,  πηγαίνω με Turkish επιστροφή με Bangkok. Η short time είναι 1.500 baht, με τη σημερινή τιμή (16.5.2017) βγαίνει 40 € η φορά. Ίδιες ημερομηνίες για Κουάλα Λουμπούρ. Ο πηγαιμός είναι 13,5 ώρες κι ο γυρισμός 26 ώρες με τις ίδιες εταιρίες και τα εισιτήρια κοστίζουν 693 €. Πόσο κοστίζει η  short time για να κάνουμε σύγκριση;
Eξαρταται. Στους δρομους ψωνιζεις με 100-150RM δηλ. 23-40 ευρω. Στα Badoo, craiglist κλπ μπορει να σου πουν και 100 ευρω. Στο beach bar 200-300 τη βραδια. Ενας ντοπιος παντως μου ειπε οτι αμα σκασεις μετα τις 2 το πρωι που κλεινει το μπαρ μπορεις να πετυχεις καμια που ξεμεινε με μισα.
Οι ντοπιοι συνηθως τις ψωνιζουν απ το δρομο με κανα 100αρικο (RM)
Επισης υπαρχει επιστροφη με Turkish 15,5 ωρες απο ΚL.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Eξαρταται. Στους δρομους ψωνιζεις με 100-150RM δηλ. 23-40 ευρω. Στα Badoo, craiglist κλπ μπορει να σου πουν και 100 ευρω. Στο beach bar 200-300 τη βραδια. Ενας ντοπιος παντως μου ειπε οτι αμα σκασεις μετα τις 2 το πρωι που κλεινει το μπαρ μπορεις να πετυχεις καμια που ξεμεινε με μισα.
Οι ντοπιοι συνηθως τις ψωνιζουν απ το δρομο με κανα 100αρικο (RM)

Με λίγα λόγια, δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά. Ας πούμε στην Ουγκάντα πηδάς με 5 €, αυτή είναι σημαντική διαφορά. Και το ότι είναι δύσκολο το ποτό, είναι ψιλοπρόβλημα, όπως γενικά δεν ξέρεις τι ξημερώνει με τους Μουσουλμάνους και το πόσο θα δουν κάποιο ξένο σαν απειλή για την πίστη τους. Γιατί λοιπόν πιστεύεις ότι η Μαλαισία πλεονεκτεί; πληροφορίες ψάχνω κι εγώ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Με λίγα λόγια, δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά. Ας πούμε στην Ουγκάντα πηδάς με 5 €, αυτή είναι σημαντική διαφορά. Και το ότι είναι δύσκολο το ποτό, είναι ψιλοπρόβλημα, όπως γενικά δεν ξέρεις τι ξημερώνει με τους Μουσουλμάνους και το πόσο θα δουν κάποιο ξένο σαν απειλή για την πίστη τους. Γιατί λοιπόν πιστεύεις ότι η Μαλαισία πλεονεκτεί; πληροφορίες ψάχνω κι εγώ
Γιατι οπως ειπα εχει ευρωπαικη υποδομη. Αν το βαζεις αποκλειστικα με βαση το κοστος στο γαμησι τοτε πηγαινε Πατταγια. Οι ντοπιοι τρωνε ενα κομματι ψωμι και ειναι πιο ενταξει απο του κοπριτοταυλανδους. Γενικα δεν ασχολουνται μαζι σου.
Πουκε δεν εχω παει αλλα εδω λενε οτι η μπυρα εχει 300 μπατ αρα δε μου ακουγεται πολυ φτηνα

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επιτρεψτε μου να πω οτι γραφετε ανακριβειες, βλεπετε 2 βιντεακια στο youtube και βγαζετε συμπερασμα.
Επειδη εχω παει πανω απο 1 φορα KL, εχω γραψει και παληα εδω μεσα πληροφοριες, ενα μονο πραγμα θα πω: Η Μαλαισια ειναι ΑΚΡΙΒΗ!! Και το μονο σιγουρο μερος ειναι το beach bar, η Μαλαισια σαν χωρα ειναι πολυ ποιο συντηρητικη και απο την Ινδονησια αν και μουσουλμανικες χωρες και οι δυο λογω του οτι εχει πολυ ανεβασμενο βοιωτικο επιπεδο.
Σαν κανονα παντου σε οποια χωρα του κοσμου και να πας μπορεις να βρεις να πηδηξεις αυτο δεν την κανει ιδανικη για σεξοτουρισμο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
150 RM την ωρα. Απλα αμα πας στα τουριστικα μερη θα σε φανε λαχανο. λογικο

Στην ιδια σελιδα λιγο παρακατω:
150RM one shot. Kαι μαλιστα ντοπια, που ειναι και πιο ακριβη.

Για να καταλαβω εχεις παει ή το ζεις απο τον υπολογιστη του σπιτιου σου;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
νομιζω οτι το εχω ξαναποσταρει αλλα το επαναλαμβανω για να δουμε ενα δειγμα της πουτανοκαταστασης στην K.L  που παιζετε πολυ απο διαδυκτιο και με ραντεβου σε χοτελ οπου εχουν σταθερες βασεις κοριτσια απο ολο τον κοσμο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Για να καταλαβω εχεις παει ή το ζεις απο τον υπολογιστη του σπιτιου σου;
ρε φιλε παω καθε χρονο γιατι εχω γνωριμιες. Αλλα το χειμωνα στην Αθηνα κανω και καμια ερευνα online.
Στη τελικη η Αirasia εχει απ ευθειας πτησεις απο ολες τις μεγαλες πολεις στη Ταϋλανδη με λιγοτερα απο 100 ευρω. Πας 3-4 μερες να δεις τι παιζει.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
νομιζω οτι το εχω ξαναποσταρει αλλα το επαναλαμβανω για να δουμε ενα δειγμα της πουτανοκαταστασης στην K.L  που παιζετε πολυ απο διαδυκτιο και με ραντεβου σε χοτελ οπου εχουν σταθερες βασεις κοριτσια απο ολο τον κοσμο

Οι τιμές φωτία όμως...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Kαλα οταν μιλαμε για τοπ εσκορτσ παντα οι τιμες ειναι ψιλες.
Ασε που αμα μπλεξεις με ποτα και bar fine και κανα τιπ το 3χιλιαρο+ μπατ παει συννεφο. Για κατι τοπ, ανεβαινεις κι αλλο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Kαλα οταν μιλαμε για τοπ εσκορτσ παντα οι τιμες ειναι ψιλες.
Ασε που αμα μπλεξεις με ποτα και bar fine και κανα τιπ το 3χιλιαρο+ μπατ παει συννεφο. Για κατι τοπ, ανεβαινεις κι αλλο
δεν υπαρχει 3χιλιαρο μπατ αδερφε για αυτα τα μωρα στην KL ....οι τιμες ειναι σε ΝΤΟΛΑΡΣ
για μπατακια μονο στα γνωστα στεκια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οι τιμές φωτία όμως...
ακριβες σε σχεση με τη γενικη κατασταση εκει ναι
συγκρινε ομως με αυτα που ζητανε κατι σαπιοκαραβα που βρωμανε τερηδονα και στομαχικα με τους παστουρμαδες που χλαπακιαζουν απο ουζμπεκισταν και ξερωγω εδω σε κατι αθηνες και σαλλονικες και θα δεις οτι ειναι μια χαρα τιμες
τουλαχιστον ειναι μπουμπουκια , το τσεκαρα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ακριβες σε σχεση με τη γενικη κατασταση εκει ναι
συγκρινε ομως με αυτα που ζητανε κατι σαπιοκαραβα που βρωμανε τερηδονα και στομαχικα με τους παστουρμαδες που χλαπακιαζουν απο ουζμπεκισταν και ξερωγω εδω σε κατι αθηνες και σαλλονικες και θα δεις οτι ειναι μια χαρα τιμες
τουλαχιστον ειναι μπουμπουκια , το τσεκαρα
Σε ποιες αναφερεσαι;

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Μάγκες με ένα 1500 είμαι καλυμμένος αεροπορικά ξενοδοχείο και να περάσω εκεί 1 εβδομάδα? και να πάρω πουτάνες εννοείτε..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δυσκολα εως ακατορθωτα , εξαρταται πως το ενοεις το καλα , πρωτη φορα θα πας αν πας?

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Ναι 1η φορά θα είναι δεν λέω να πηγαίνω κάθε μέρα με πουτάνες αλλά τις 3 από τις 7 6 σίγουρα..θα θέλω να έχω 2 μαζί σίγουρα και 1 για ενα 24ωρο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οριακα εισαι αν δεν φας λεφτα σε πολλα κερασματα και εστιατορια ακριβα και ψωνια
παντως εχει πολλες προκλησεις μπορει και να ξεμεινης απο την 4η μερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom