Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Με το συμπαθειο αλλά αρχίδια φτηνότερη είναι η Ταϊλάνδη. Όταν σου ζητάνε 10 ευρώ για φαγητό π.χ. σε εστιατόριο του κωλου :

Με το συμπάθιο κιόλας.
Ποιός σου  ζήτησε  10  ευρώ για φαγητό;
Που  πήγες για πες  μας να μην  ξανάπαμε εκεί.

ή όταν ζητάνε 40 και 50 ευρώ τα δωμάτια που ούτε απέξω να περάσεις τότε νομίζω πως ο καθένας έχει άλλη αντίληψη του τι είναι value for money.

Δηλαδή  στα ξενοδοχεία που κινούνται στο 25  άντε 35    σαν το Natural View,  Blue Rcon, Twin Royal και πολλά άλλα εσύ ούτε απέξω δεν περνάς;
Nαι ρε  φίλε  σόρυ τα Marriot και Hilton  ζητάνε παραπάνω.

Για να μην αναφέρω και τις παραλίες που υπάρχουν μόνο στα καρτποσταλ..

Τι μας λες ρε φίλε;
Δεν έχει παραλίες;
Η δεν είναι του  γούστου σου;
Που τις έψαχνες στο κέντρο της Pattaya;

από κοντά τίγκα στον κόσμο με απειρους ενοχλητικους και καμιά υποδομή.
Ξύπνησαν και εκεί και ζητάνε 5 ευρώ την ομπρέλα. 

5 ευρώ την ομπρέλα και καμιά υποδομή;

Που την πλήρωσες ρε φίλε 200 μπάτ την ομπρέλα;

Εάν δεν κάνεις πλακίτσα  μάλλον αλλού πήγες, αν πήγες.
Εκτός  εάν έχεις φάτσα θύματος  και σε ΜΑΔΗΣΑΝΕ

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ακριβως newfan ,10 ευρω σπανιο ,εχω πληρωσει 10 ευρω αλλα σε ενα πολυ γαμτα μπαργκεραδικο  στο πουκετ πολυτελειας σπεσιαλ μπεργκερ με πατατες και μια μπυρα,οπως και τα ξενοδοχεια βρικεις οπως λες 25-35 αξιοπρεπη για παραλιες δεν ξερω ωραιες φαινοταν αλλα δεν κολυμπησα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.667
Πόντοι
506
Πανακριβη η Ταϋλανδη και απο παραλιες τους εχουμε για τα αρχιδια στην κυριολεξια :fuck2:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τα "πιρανχας" φιλε την πεφτουν μονο σε οσους γραφουν εξοφθαλμες παπαριες !! :grin: :grin:
κοιτα,για τις παραλιες δεν εχει αδικο,για το φτηνη η ακριβη ειναι αναλογως πως κινεισαι,οπως σε ολη την υφηλιο.απλα απο αυτους  που θα του απαντησουν το 99,9 τοις εκατο εχουν παει μονο Παταγια και ΒΚΚ,παρολαυτα θα πεσουν να τον φανε,οποτε του ειπα καλη τυχη,θα τη χρειαστει αν επιμεινει στο διαλογο :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πανακριβη η Ταϋλανδη και απο παραλιες τους εχουμε για τα αρχιδια στην κυριολεξια :fuck2:

Πανακριβη οχι δεν τη λες !!

Σιγουρα τα τελευταια χρονια εχει γινει αρκετα ακριβοτερη απο οτι πιο παλια ηταν.

Το κοστος ομως για να κανεις μια εβδομαδα διακοπες σε ενα τριαστερο η τετραστερο ξενοδοχειο εξακολουθει να ειναι χαμηλοτερο απο το αντιστοιχο κοστος σε ενα ελληνικο τουριστικο νησι για παραδειγμα. Το ιδιο ισχυει και για το φαγητο.

Οσον αφορα τις παραλιες. Εμεις στην Ελλαδα ειμαστε συνηθισμενοι σε πολυ ομορφες παραλιες. Για ρωτησε ομως αλλους Ευρωπαιους η Αμερικανους.

Σε καθε περιπτωση οι παραλιες τους ειναι διαφορετικες απο τις δικες μας. Ασπρη σαν ζαχαρη αμμο δεν δεν βρισκεις για παραδειγμα στην Ελλαδα. Δεν λεω οτι ειναι καλυτερες απο τις ελληνικες οι παραλιες τους. Λεω οτι ειναι ομορφες και διαφορετικες απο τις δικες μας. Ο δε βυθος τους ειναι μοναδικος απο πλευρας πλουτου αν σου αρεσει να βουτας.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.667
Πόντοι
506
τυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :zombie: :priest: :S :S :S
πηγε φιλος στο chiang mai να ζησει και δεν τη παλεψε με τιποτα. Παπαρια φτηνα. Εχω και φιλο παντρεμενο με ταϋλανδη, τα ιδια μου λεει, καμια σχεση με παλια. Πιο μυθος κι απ το πολυτεχνειο. Μονο για παιδοπιδηκουλες ειναι το μερος.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
πηγε φιλος στο chiang mai να ζησει και δεν τη παλεψε με τιποτα. Παπαρια φτηνα. Εχω και φιλο παντρεμενο με ταϋλανδη, τα ιδια μου λεει, καμια σχεση με παλια. Πιο μυθος κι απ το πολυτεχνειο. Μονο για παιδοπιδηκουλες ειναι το μερος.

Ρε  φιλαράκι  όλα τα  ξέρεις. 
Δηλαδή εμείς που ζούμε εδώ η αυτοί που έρχονται είναι παιδοπηδήκουλες;
Εσύ τι  ήρθες να κάνεις εδώ    να δοκιμάσεις τα ΕΜΒΟΛΙΑ  που πρέπει να γίνουν  6 μήνες  πριν την εγκατάσταση στην χώρα  η  να  δεις το μουσείο με τα ζωντανά εκθέματα;

Απ οτι μου χουν πει παντως χωρις εμβολια 6 μηνες πριν δε πας εκει κατω. Εκτος κι αν πας για τουρισμο

γελα αλλα αμα δεις το ντοκυμαντερ για το μουσειο του AIDS που εχουνε εκει με ζωντανα εκθεματα θα σου κοπουν τα γελια

Όταν εννοείς  ζωντανά  σαν τα  ψάρια στον πάγκο σπαρταρούσαν κιόλας.

κοιτα,για τις παραλιες δεν εχει αδικο,για το φτηνη η ακριβη ειναι αναλογως πως κινεισαι,οπως σε ολη την υφηλιο.απλα απο αυτους  που θα του απαντησουν το 99,9 τοις εκατο εχουν παει μονο Παταγια και ΒΚΚ,παρολαυτα θα πεσουν να τον φανε,οποτε του ειπα καλη τυχη,θα τη χρειαστει αν επιμεινει στο διαλογο :hi:

Δεν μας λες  εσύ  λοιπόν ρε φίλε με την τεράστια γνώση της χώρας που έχεις πάει  για να γνωρίσουμε και εμείς που κατοικούμε εδώ 18 χρόνια  μέρη που ίσως  μας  διαφεύγουν  μιας  και δεν μπορώ να πω ότι έχω πάει παντού;
Εσύ που συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στο 0.1%;
Δεν γράφω τακτικά  αλλά σόρρυ  δεν  μπορώ τους τερατολόγους σε αυτούς απαντώ.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ειναι μερικες εβδομαδες που εχω γυρισει και ακομα να συνελθω. Με εχει πιασει μια γαμημενη μελαγχολια και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. Τελικα αυτη η χωρα ειναι οντως ναρκωτικο.

Η 2η φορα που πηγαινω και περασα ακομα πιο ομορφα. Πρωτη εβδομαδα πατόνγκ και καθε βραδυ ταιγκερ για φορτωμα. Πλεον τα κλαμπ πανε ανα ηλικια. Ιλουσιον και σεντακσιον μαζευουν σχετικα πιο πιτσιρικες, το ταιγκερ 30αρες ενω το ται πεν αρκετα μετριας εμφανισης γυναικες. Να τονισω πως για λονγκ πανω απο 2κ δεν εδωσα σε καμια. Ας τα παρουν απο καναν αραβα (που το κανουν αυτο)
Γνωρισα και 2 τουμπανο ουγγαρεζες με τις οποιες περασα καλα. Αλλα ειχαν ενα μειονεκτημα: Δεν ηταν στραβοματες.  :grin: :grin:

Τις τελευταιες 14 μερες κολλησα με εναν 24χρονο αγγελο που οταν την ειδα στο κλαμπ ειχα παθει την πλακα μου. Το μισο σεντακσιον την κολλουσε αλλα τελικα καταφερα και την επεισα να ερθει μαζι μου. Το πρωι σικωθηκε και εφυγε γιατι δουλευε. Οταν της εδωσα τα 2κ, μου ειπε πως δεν γουσταρει να παρει λεφτα απο μενα και τα αφησε πανω στο κρεβατι.
Να μην πολυλογω μου ανακάλυψε πως μεχρι και πριν κανα 1.5 χρονο γαμιοτανε για πολυ καλα λεφτα (7-10κ) και τωρα δουλευει σε ξενοδοχειο και καμια φορα κανει καποια αρπαχτη. Επιπλεον εχει εναν μαλακα αγγλο που της στελνει καθε μηνα 30χιλιαρικα και την πριζει να παει στο λονδινο και να την παντρευτει.  Εν ολιγης, αναγκη για λεφτα δεν εχει.
Να πω οτι φαγητο και ποτα τα πληρωνα εγω.
* Στην Καμαλα ειναι μια ελληνικη ταβερνα με ενα ζευγαρι απο την θεσσαλονικη. Σας συνηστω να πατε και να φατε εκει. Ευχαριστοι ανθρωποι και νοστημα φαγητα.

Ακομα προσπαθω να ξεκολλησω απο αυτην αλλα δεν μπορω γαμω την τρελα μου. Καθε μερα στο στο μεσεντζερ μιλαμε.
Οσοι καταφερνουν να μην κολλανε με καμια κατα την διαρκεια των διακοπων ειναι μεγαλοι μαγκες και τους παραδεχομαι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε newfan δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω λινκ με τα σαιτ που γραφω για τα ταξιδια μου γιατι θα καρφωθω.το θεμα δεν ειναι ποιος την εχει μεγαλυτερη αλλα δεν μπορω να ακουω τυπους που δεν εχουν παει ποτε τους στο Ισαν να μιλανε για Ταυλανδη.η μονη τους σχεση με την Ταυλανδη ειναι οτι γαμανε τις χωριατισες απο το Ισαν.Και ναι,εχω παει με μηχανακι ολη τη συνοριογραμμη  παραλληλα απο τα συνορα με Βιρμανια στο chiang rai, ως το τελευταιο χωριο,120 χλμ περιπου.και για να φτασω εκει εχω διασχισει καθετα και οριζοντια τα 3/4 της χωρας.οτι μενεις 18 χρονια μπορει να λεει απο πολλα ως τιποτα.δηλαδη ο Ταυλανδος που μενει 50 χρονια εκει εχει παει σε πιο πολλα μερη απο σενα?η ο αθηναιος που μενει 40 χρονια εδω εχει παει υποχρεωτικα σε ολη την Ελλαδα?Πολλοι δεν εχουν ανεβει στην Ακροπολη.ξερω γκομενες απο Β.Π. οπου δεν εχουν κατεβει κεντρο ποτε.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Οσον αφορα τις τιμες:
Ειναι αναλογα το τι θελεις να κανεις και πως να το κανεις. Δεν καθομουν να ψαξω για το φθηνοτερο εστιατοριο γιατι απλα προβλημα δεν ειχα στο ποσο να ξοδευω και πηγαινα σε ρεστοραν με καλες κριτικες απο το trip advisor.  
Οποιος γουσταρει κοψιδια, ας παει στο churasco το οποιο ειναι στο junceylon. Τσιμπιμενες αρκετα οι τιμες, αλλα πεντανοστημο.
Για θαλασσινα στο νο5 εστιατοριο (διπλανο δρομακι στην μπανγκλα).
Το Phuket fantaseα πολυ υπερτιμημενο σοου. Ο χωρος ειναι πολυ ομορφος αλλα το σοου κραταει κυριολεκτικα μολις 1ωρα.
Σας συνηστω οσοι δεν εχετε παει το paradise beach. 10 λεπτα με το μηχανακι και 200 μπατ εισοδος.

* Φιλε Lyst εμεινα στο Silk Heminway και οφειλω να πω πως δεν ξετρελαθηκα (στο 801 μπροστα στην εισοδο της πισινας με εβαλαν)
* Στο ko  Phi phi οπωσδηποτε να πατε για dessert στο Mango Garden και να ζητησετε sticky rice και χυμο mango. Απλα φανταστικη η γευση. Και να μην κανετε την μαλακια που εκανα εγω, να περπατησω απο την μια ακρη του νησιου στην αλλη.
2 ωρες στο δασος μεσα και να βραδυαζει, μου ειχε φτασει το σκατο στην καλτσα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Γνωρισα ενα γαματο τυπο οταν αραζα στο shypwreck. Κροατης μουσικος που ζει 10 χρονια στην ταιλανδη. Σχετικα νεος 35αρης με σπιτι στην παταγια.
Μου ελεγε πως η καμποτζη πλεον ειναι ο παραδεισος σε οσους θελουν απλα να καβλαντησουν. Η συμπεριφορα των γυναικων στην ταιλανδη (μιλαμε για τις περιοχες που συναναστρεφονται με ξενους) εχει χαλασει πααρα πολυ.

* Τι παπαρια ειναι αυτο το πινγκ πονγκ σοου? Μου ηρθε να ξερασω.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Θα σε στεναχωρήσω λίγο.
Μιας και το Ισσάν αποτελεί  αγαπημένο προορισμό.
Ακόμα   και για τον λόγο που  κάποιοι έρχονται εδώ, η πηγή βρίσκεται  εκεί .
Προτιμώ να πίνω το νερό από την πηγή.
Πριν κυλίσει στο  ρυάκι,  χυθεί στο ποτάμι  και καταλήξει στην  θάλασσα,  με  ότι έχει παρασύρει στο διάβα του ταΐζοντας  με αυτά τα  ψάρια που περιμένουν στα παράλια

Δεν υπάρχει   Σαββατοκύριακο να μην εκδράμω για κάπου.
Λίγο τα νότια αποφεύγω, για τους γνωστούς λόγους, αλλά  δεν πειράζει.
Εδώ  κανένας μας δεν προσπαθεί να δείξει ότι την έχει ποιο μεγάλη , την άποψη εννοώ.
Αλλά,   όταν γράφονται  υπερβολές  που αγγίζουν τα όρια τις  τερατολογίας δεν το αντέχω.
Εφόσον λοιπόν έχεις   γυρίσει τόσο μεγάλο μέρος της  χώρας  και μάλιστα την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου  γιατί  δεν ενημερώνεις  και αυτούς  που ενδιαφέρονται να πάνε εκεί.
Αγαπημένο μου μέρος εκεί στο βορρά  το Chiang Khan  στις  όχθες του ΜΕΚΟΝΓΚ στην περιοχή το Leoi.

ΥΓ. Έχω  ανεβεί στη Ακρόπολη και στην Αθήνα πριν πολλά χρόνια έμενα στα βόρεια προάστια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θα σε στεναχωρήσω λίγο.
Μιας και το Ισσάν αποτελεί  αγαπημένο προορισμό.
Ακόμα   και για τον λόγο που  κάποιοι έρχονται εδώ, η πηγή βρίσκεται  εκεί .
Προτιμώ να πίνω το νερό από την πηγή.
Πριν κυλίσει στο  ρυάκι,  χυθεί στο ποτάμι  και καταλήξει στην  θάλασσα,  με  ότι έχει παρασύρει στο διάβα του ταΐζοντας  με αυτά τα  ψάρια που περιμένουν στα παράλια

Δεν υπάρχει   Σαββατοκύριακο να μην εκδράμω για κάπου.
Λίγο τα νότια αποφεύγω, για τους γνωστούς λόγους, αλλά  δεν πειράζει.
Εδώ  κανένας μας δεν προσπαθεί να δείξει ότι την έχει ποιο μεγάλη , την άποψη εννοώ.
Αλλά,   όταν γράφονται  υπερβολές  που αγγίζουν τα όρια τις  τερατολογίας δεν το αντέχω.
Εφόσον λοιπόν έχεις   γυρίσει τόσο μεγάλο μέρος της  χώρας  και μάλιστα την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου  γιατί  δεν ενημερώνεις  και αυτούς  που ενδιαφέρονται να πάνε εκεί.
Αγαπημένο μου μέρος εκεί στο βορρά  το Chiang Khan  στις  όχθες του ΜΕΚΟΝΓΚ στην περιοχή το Leoi.

ΥΓ. Έχω  ανεβεί στη Ακρόπολη και στην Αθήνα πριν πολλά χρόνια έμενα στα βόρεια προάστια.
εισαι απο τους λιγους που εχουν παει Ισαν και το ξερεις.να ξερεις εκτιμω τις αποψεις σου,περα απο τη διαφωνια που ειχαμε στο παρελθον για την πολιτικη των τιμων στη Παταγια.καποια στιγμη,ναι,εφοσον καποιος ενδιαφερεται οχι μονο για σεξ στην Ταυλανδη,ευχαριστως να βοηθησω οσο μπορω :hi: :hi:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Άντε να σας πω και ένα  καλό τρόπο επιβίωσης  εδώ,, αλλά  χρειάζεται μόνιμη διαμονή  και κάποια σχετική καλή οικονομική  κατάσταση. 
Πρώτα από όλα εξασφαλίζεις  ότι έχεις  μια καλή φιλική, με το αζημίωτο φυσικά,  σχέση με τους επιστάτες  2-3  καλών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Φυσικά  αυτοί πρέπει να ξέρουν τα γούστα και τις προτιμήσεις σου προς το έτερον φύλο.
Αυτοί λοιπόν στην αρχή κάθε χρονιάς σε ενημερώνουν για  ότι χρειάζεται να  ξέρεις  για την καινούργια  σοδειά.
Προτιμάς  αυτές που έρχονται από την επαρχία και μένουν μόνες η  ακόμη 2-3 μαζί για να μην δημιουργούνται προβλήματα με οικογένειες.
Τώρα εάν έχεις τον σωστό τρόπο  ποτέ δεν μένεις μόνος σου. 
Φυσικά  την φιλοξενείς  κάποιες μέρες σπίτι σου  και  βοηθάς  με απειροελάχιστα μπροστά σε αυτά που ζητούν τα κοριτσάκια  του επαγγέλματος.

Διατηρώ 2 κοπέλες με αυτόν τον τρόπο  με κόστος όχι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ των 10 με  12 χιλιάδες  μπάτ τον μήνα συνολικά.
Εμφανισιακά  είναι πολύ επάνω του μέσου όρου. 

Όταν δε  βρίσκονται στο σπίτι, φροντίζουν τα πάντα εκεί μέσα προσπαθώντας να δείξουν καλή διαγωγή.
Φτάνοντας στο σημείο  οι υπηρεσίες της οικιακής  βοηθού να κρίνονται μη απαραίτητες  η  περιστασιακές.
Ίσως  βέβαια προσβλέπουν σε  κάτι περισσότερο,  αλλά  δεν........

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Καλες Γιορτες!!!

Συνημμένα

• 12286128_10208243579510094_1001660774_n.jpg
    12286128_10208243579510094_1001660774_n.jpg