Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Με το συμπαθειο αλλά αρχίδια φτηνότερη είναι η Ταϊλάνδη. Όταν σου ζητάνε 10 ευρώ για φαγητό π.χ. σε εστιατόριο του κωλου :
ή όταν ζητάνε 40 και 50 ευρώ τα δωμάτια που ούτε απέξω να περάσεις τότε νομίζω πως ο καθένας έχει άλλη αντίληψη του τι είναι value for money.
Για να μην αναφέρω και τις παραλίες που υπάρχουν μόνο στα καρτποσταλ..
από κοντά τίγκα στον κόσμο με απειρους ενοχλητικους και καμιά υποδομή.
Ξύπνησαν και εκεί και ζητάνε 5 ευρώ την ομπρέλα.
τυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :S :S :SΠανακριβη η Ταϋλανδη και απο παραλιες τους εχουμε για τα αρχιδια στην κυριολεξια
τυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :S :S :S
μη χαλατε τη σουπα ρεεετυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :S :S :S
κοιτα,για τις παραλιες δεν εχει αδικο,για το φτηνη η ακριβη ειναι αναλογως πως κινεισαι,οπως σε ολη την υφηλιο.απλα απο αυτους που θα του απαντησουν το 99,9 τοις εκατο εχουν παει μονο Παταγια και ΒΚΚ,παρολαυτα θα πεσουν να τον φανε,οποτε του ειπα καλη τυχη,θα τη χρειαστει αν επιμεινει στο διαλογοΤα "πιρανχας" φιλε την πεφτουν μονο σε οσους γραφουν εξοφθαλμες παπαριες !!
Πανακριβη η Ταϋλανδη και απο παραλιες τους εχουμε για τα αρχιδια στην κυριολεξια
πηγε φιλος στο chiang mai να ζησει και δεν τη παλεψε με τιποτα. Παπαρια φτηνα. Εχω και φιλο παντρεμενο με ταϋλανδη, τα ιδια μου λεει, καμια σχεση με παλια. Πιο μυθος κι απ το πολυτεχνειο. Μονο για παιδοπιδηκουλες ειναι το μερος.τυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :S :S :S
τυπε καλη τυχη .θα πεσουν τα πιρανχας να σε φανε :S :S :S
πηγε φιλος στο chiang mai να ζησει και δεν τη παλεψε με τιποτα. Παπαρια φτηνα. Εχω και φιλο παντρεμενο με ταϋλανδη, τα ιδια μου λεει, καμια σχεση με παλια. Πιο μυθος κι απ το πολυτεχνειο. Μονο για παιδοπιδηκουλες ειναι το μερος.
Απ οτι μου χουν πει παντως χωρις εμβολια 6 μηνες πριν δε πας εκει κατω. Εκτος κι αν πας για τουρισμο
γελα αλλα αμα δεις το ντοκυμαντερ για το μουσειο του AIDS που εχουνε εκει με ζωντανα εκθεματα θα σου κοπουν τα γελια
κοιτα,για τις παραλιες δεν εχει αδικο,για το φτηνη η ακριβη ειναι αναλογως πως κινεισαι,οπως σε ολη την υφηλιο.απλα απο αυτους που θα του απαντησουν το 99,9 τοις εκατο εχουν παει μονο Παταγια και ΒΚΚ,παρολαυτα θα πεσουν να τον φανε,οποτε του ειπα καλη τυχη,θα τη χρειαστει αν επιμεινει στο διαλογο
εισαι απο τους λιγους που εχουν παει Ισαν και το ξερεις.να ξερεις εκτιμω τις αποψεις σου,περα απο τη διαφωνια που ειχαμε στο παρελθον για την πολιτικη των τιμων στη Παταγια.καποια στιγμη,ναι,εφοσον καποιος ενδιαφερεται οχι μονο για σεξ στην Ταυλανδη,ευχαριστως να βοηθησω οσο μπορωΘα σε στεναχωρήσω λίγο.
Μιας και το Ισσάν αποτελεί αγαπημένο προορισμό.
Ακόμα και για τον λόγο που κάποιοι έρχονται εδώ, η πηγή βρίσκεται εκεί .
Προτιμώ να πίνω το νερό από την πηγή.
Πριν κυλίσει στο ρυάκι, χυθεί στο ποτάμι και καταλήξει στην θάλασσα, με ότι έχει παρασύρει στο διάβα του ταΐζοντας με αυτά τα ψάρια που περιμένουν στα παράλια
Δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο να μην εκδράμω για κάπου.
Λίγο τα νότια αποφεύγω, για τους γνωστούς λόγους, αλλά δεν πειράζει.
Εδώ κανένας μας δεν προσπαθεί να δείξει ότι την έχει ποιο μεγάλη , την άποψη εννοώ.
Αλλά, όταν γράφονται υπερβολές που αγγίζουν τα όρια τις τερατολογίας δεν το αντέχω.
Εφόσον λοιπόν έχεις γυρίσει τόσο μεγάλο μέρος της χώρας και μάλιστα την περιοχή του Χρυσού Τριγώνου γιατί δεν ενημερώνεις και αυτούς που ενδιαφέρονται να πάνε εκεί.
Αγαπημένο μου μέρος εκεί στο βορρά το Chiang Khan στις όχθες του ΜΕΚΟΝΓΚ στην περιοχή το Leoi.
ΥΓ. Έχω ανεβεί στη Ακρόπολη και στην Αθήνα πριν πολλά χρόνια έμενα στα βόρεια προάστια.