Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να πω κάτι τελευταίο για τις τιμές και ποιότητα των κοριτσιών και να κλείσω με το θέμα. Στη ΒΚΚ μέσα στο ξενοδοχείο πήγα για κούρεμα κι εκεί δυο νεαρές (20-23) επειδή με είδαν μόνο μου ρώτησαν το τιλάκ του φίλου μου (μπροστά στους δυο κουρείς , έναν άντρα και μια γυναίκα) αν ήθελα "παρέα". Το τιλάκ το είπε στα Αγγλικά στο φίλο μου και μετά αυτός σε μένα. Τιμές 1000 st ή 1500 lt. Θέλω να πω ότι μου δημιουργήθηκε η άποψη ότι αυτές είναι οι τιμές για freelancres. Για τα μασατζίδικα (πίσω από το τζάμι δλδ) πάει 1800-2000 st (άλλα μπιμπελό κι αυτά). Τώρα μπορεί να υπάρχουν σούπερ-αστέρια σε γκο-γκο ή private call girls που να παίρνουν και 1.000$ τη βραδυά , δεν ξέρω , αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτός ο κανόνας. Το πόσο βγάζουν δε με ενδιαφέρει , μακάρι να βγάζουν και εκατομύρια να θρέφουν και τις οικογένειες τους. Εμένα η ένστασή μου είναι αλλού.
Ποσταρίσματα τέτοια τύπου (ο φαντομάς και ο πίπιν έχουν ταλέντο σ'αυτό) δημιουργούν τελείως λανθασμένες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.Εξηγούμαι: κάποιος που δεν πήγε ποτέ του εκεί νομίζει ότι με 500 ή 1000 μπατ θα βρει σαβούρες. Θα είναι μαύρες , θα είναι γριές , θα είναι χαρακωμένες , δε θα κάνουν καλό σεξ και ότι άλλο συναφές... Σε προηγούμενο ποστ μου και μετά από απάντηση του πίπιν κάποιος έφτασε στο συμπέρασμα ότι είμαι και σαβορογάμης (λογικό συμπέρασμα,ο άνθρωπος διαβάζοντας το ποστ του πίπιν και μην έχοντας πάει ποτέ κάτω αυτό κατάλαβε). Υπάρχουν κορίτσια νεότατα,πολύ όμορφα, άριστα στο κρεβάτι (λόγο εμπειρίεας) και κάνουν τα πάντα με τις τιμές που προανέφερα (500 st/1000 lt). Και χωρίς πολύ πολύ ψάξιμο. Κι εγώ δε θα το πίστευα αν δεν τα είχα ζήσει ο ίδιος. Οπως είπα όταν γύρισα από Ταϋλάνδη στο πρώτο μου ποστ, το μέρος είναι σεξουαλικός παράδεισος.
Το συγκεκριμένο ποστ απευθύνεται σε όσους δεν πήγαν ποτέ , για να μην τους δημιουργηθεί η άποψη ότι χρειάζονται πολλά λεφτά για να πάρει κανείς αστέρια. Τόσο φτηνές και ποιοτικές γυναίκες δε νομίζω να υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ντόκτορ συμφωνώ, λόγο υπερπροσφοράς εμείς κανονίζουμε την τιμή. Υπάρχει και αυτό που λένε οι οικονομολόγοι, ελάχιστο κόστος προϊόντος  :2funny: το οποίο νόμιζα ότι ήταν 500 st/1000 lt αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν μόνο προσφορά ξενοδοχείου και φαγητού. Και το τιλάκ ήταν από τα καλά , όχι κάποια της σειράς. Και ήταν και σκληρή επαγγελματίας , δε ερωτεύτηκε τα ωραία μου τα μάτια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ο φαντομάς πενευη την bangkok ότι εκεί έχει της ωρεοτερες κοπέλες και αλλού είναι χαλια
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει   :2funny:
Δεν ειπα οτι αλλου ειναι χαλια ισα-ισα που τα περισσοτερα καλα κομματια στην Μπανγκοκ απο αλλου ερχονται. Στην τελικη το ζητουμενο ειναι η ποικιλια και στη διασκεδαση και στην ποιοτητα κοριτσιων. Στην Παταγια οι περισσοτερες ερχονται απο Ισααν ενω στην Μπανγκοκ ερχονται απο παντου. Κουκλια και πολυ φιλικα παρα πολλα κοριτσια απο το Ισααν αλλα καποια στιγμη μερικοι απο εσας θα βαρεθειτε συνεχεια κοντες και μελαμψες με πλατιες μυτες.

Ποσταρίσματα τέτοια τύπου (ο φαντομάς και ο πίπιν έχουν ταλέντο σ'αυτό) δημιουργούν τελείως λανθασμένες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.Εξηγούμαι: κάποιος που δεν πήγε ποτέ του εκεί νομίζει ότι με 500 ή 1000 μπατ θα βρει σαβούρες. Θα είναι μαύρες , θα είναι γριές , θα είναι χαρακωμένες , δε θα κάνουν καλό σεξ και ότι άλλο συναφές...
ρε ακη τι λες τωρα συνελθε! Λες και εχω συμφερον να αβανταρω την Μπανγκοκ, λες και παιρνω ποσοστα. Ειπαμε οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα. Εχω πει στο παρελθον οτι με 500Β βρισκεις και Μπανγκοκ, εγω δε θα πηγαινα εσυ παλι ισως και να πηγαινες (μην το παρεις στραβα αυτο ετσι).  Μιλας με την εμπειρια ενος ταξιδιου και δικαιολογεισαι. Οταν βαρεθεις αυτα που ειδες και αυτο ισως σου παρει απο λιγα εως πολλα ταξιδια ελα να τα ξαναπουμε. Τα ιδια ελεγα και εγω στην αρχη.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω για Παταγια παντως διαπιστωσα οτι με 1500 Μπατ μεσο ορο μπορεις να γαμισεις τουλαχιστον πολυ καλη γκομενα.

Με 1000 εξαλλου εγω πηρα σορτ τιμε αστερι απο γκο-γκο τι να λεμε τωρα.

Αν εψαχνα την beach road απο πανω μεχρι κατω ισως να εβρισκα και καποιο λαβρακι με 500. ολα πεζουν γενικα αναλογα το χρονο,τι στιγμη,την εποχη,την εμφανιση μας κτλ.

Παντως ο μεσος ορος στην Παταγια επαλαμβανω παιζει

-στο γκογκο 1500 συνηθως (+καμια 500 μπατ μπαρ φαιν) (1000 to sort)
-Στα ΒΒ 1000-1500 (+καμια 300 μπαρ φαιν)
-Στο δρομο 500-1000 χωρις μπαρ φαιν.

Ολα για Λονγ τιμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και μια μικρη παρεμβαση .ειναι FARANG(φαρανγκ) και οχι falang-φαλανγκ ,ετσι το προφερουν μονο οι ντοπιοι ταυλανδοι-ες...... :grin: :grin: :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φαντομά δε λέω ότι παίρνεις ποσοστά , αντίθετα όπως λες κι εσύ προωθείς το "όσο λιγότεροι,τόσο καλύτερα".Το ποστ δεν το έγραψα για να σε κοντράρω αλλά όπως ανέφερα:

Το συγκεκριμένο ποστ απευθύνεται σε όσους δεν πήγαν ποτέ , για να μην τους δημιουργηθεί η άποψη ότι χρειάζονται πολλά λεφτά για να πάρει κανείς αστέρια. Τόσο φτηνές και ποιοτικές γυναίκες δε νομίζω να υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Οι Ασιάτισσες φημίζονται για την υποτακτική τους φύση.

Μπορεί κάποιος να βρει στην σεξοβιομηχανία της Ταϊλάνδης σχετικά εύκολα κοπέλες με ξεκάθαρα υποτακτική συμπεριφορά ;;;
Μη μ’ αρχίσετε τις ερωτήσεις για το τι εννοώ, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αν κάποιος ταξιδιώτης της Ταϊλάνδης έχει εμπειρία και όρεξη ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Οι Ασιάτισσες φημίζονται για την υποτακτική τους φύση.

Μπορεί κάποιος να βρει στην σεξοβιομηχανία της Ταϊλάνδης σχετικά εύκολα κοπέλες με ξεκάθαρα υποτακτική συμπεριφορά ;;;
Μη μ’ αρχίσετε τις ερωτήσεις για το τι εννοώ, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αν κάποιος ταξιδιώτης της Ταϊλάνδης έχει εμπειρία και όρεξη ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.
Ετσι οπως το εννοεις ΑΠΙΘΑΝΟ.
Οσο για τους υπολοιπους που μαλλωνετε και διαφωνειτε για τις τιμες ενα εχω να πω.
Οταν καποιος κανει το σκατο του παξιμαδι και προτιμαει να ταξιδεψει 23 ωρες αντι των 9 για Μπανκοκ για να γλυτωσει 150 με 200 ευρω εεε τοτε ΧΕΣΕΜΕ τι να μιλαμε τωρα.
Φαντομα φιλε το να προσπαθησεις να εξηγησεις εδω για μαγαζια που ισως πηγες ή ισως ακουσες οτι υπαρχουν στην BKK ΜΗΝ το κανεις, ειναι κριμα και κακο.
Ασε μερικα για μας, εμενα, vonmakulis και κανα 2 αλλους.
ΚωστηF16 τελικα δεν μου ειπες πηγες στο μαγαζι που σου ειπα;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
που ειδες φιλε μου διαφορα 150-200ευρω?το φθηνοτερο που βρηκα με ΤΗΑΙ ηταν 1020 ευρω και το φθηνοτερο με ΚΑΤΑΡ 613 ευρω.οπου κανω λαθος διορθωσε με  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
που ειδες φιλε μου διαφορα 150-200ευρω?το φθηνοτερο που βρηκα με ΤΗΑΙ ηταν 1020 ευρω και το φθηνοτερο με ΚΑΤΑΡ 613 ευρω.οπου κανω λαθος διορθωσε με  :grin:
Δηλαδη απο οσα εγραψα αυτο σε πειραξε; :headbang: :headbang:

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σκέφτομαι και εγώ να πάω Bangkok,Pattaya στα μέσα Οκτωμβρίου. Είναι καλή περίοδος? Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που θα βρίσκεται εκεί την συγκεκριμένη περίοδο και να γνωρίζει?

Επίσης θα ήθελα πολύ να πάω με μία ωραία Κινεζούλα ή Γιαπωνεζούλα, γνωρίζετε εάν υπάρχουν massage/bars ή οτιδήποτε άλλο εκεί που να έχουν?

Τέλος καμμία καλή παραλία σε περίπτωση που ο καιρός επιτρέπει?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επίσης θα ήθελα πολύ να πάω με μία ωραία Κινεζούλα ή Γιαπωνεζούλα, γνωρίζετε εάν υπάρχουν massage/bars ή οτιδήποτε άλλο εκεί που να έχουν?

ειχα πετυχει ενα japaneese bar στη bangkok στην οδο Sukhumvit Soi 22, διπλα στο imperial queens park hotel.

εχω ταξει στον εαυτο μου να το επισκευτω την επομενη φορα που θα βρεθω στη bangkok.

λογικα πρεπει να υπαρχουν πολλα, ας βοηθησει κανενας πιο εμπειρος (ολους μας..)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομα φιλε το να προσπαθησεις να εξηγησεις εδω για μαγαζια που ισως πηγες ή ισως ακουσες οτι υπαρχουν στην BKK ΜΗΝ το κανεις, ειναι κριμα και κακο.
Ασε μερικα για μας, εμενα, vonmakulis και κανα 2 αλλους.
Βρε συ Λορδε τζαμπα φοβασαι, πρωτον οπως εχεις παρατηρησει σπανια δινω ονοματα, δευτερον τα λεω αυτα γιατι ξερω πολυ καλα οτι κανενας η ελαχιστοι προκειται να πανε (αφηνουν την Παταγια?  :2funny:) και κατα τριτον τζαμπα φοβασαι γιατι εχει τοσα πολλα στην Μπανγκοκ. Κατα τεταρτον δεν υπαρχει ισως πηγες η ακουσες, μιλαω γιατι εχω παει.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
και σηνεχσηζω με της τιμες γιατι εχτες σταματησα και πηγα σηνεμα. Ενας φιλος μου ιαπονεζος ετον 71 ερχετε στην παταγια τα τελευτεα 3 χρονια αλλα ποτε δεν πηγε με γκομενα απο μπαρ η go-go. αυτος εχει αλη τρελα του αρεσουν η κοπελες που δουλευουν σε μαγαζια και τον εχω δη να προσφερη και 10.000 thb για κανα 2 ωρες. στης 10 που κανη προταση η 15 ερχονται πως γηνετε το νουμερω 15 στελνουν και φιλες τους λιπον αυτες ειναι οι τιμες. ΟΧΙ βεβεα. ενα βραδυ πηγα σε go-go και ειδα μια πολη καλη για μενα κηνος αστερη που το ονομαζετε και ακατεβατα ζηταγε 2.500 thb συν το μπαρ. της ειπα ΟΧΙ. στης 3 το πρωη την ειδα στο μαριν δισκο και την ιδια την πηρα για 1.000 thb. πιες ειναι οι τιμες. η ιδια στο go -go- 2.500 + 600=3100thb sto disco 1.000 mono. τορα στην bangkok εχει πιαση μια τρελα να ζητανε 4.000thb για μεχρι της 6 το πρωη. Τρελαααααααα. πριν 1 μηνα υμουνα στο nana γνοστο πηγα απεναντη και ενα αστερη για sort time μου ζητισε 2.000 thb + μπαρ αντιος της ειπα στις 2 το πρωη στο παρκινκ του νανα την ειδα και ηρθε για sort time me 500 thb. Και αυτα τα μεγαλα αστερια που ζητανε τα ποσα τα αστρονομηκα οταν ειναι αγαμητες η εχουν να πληροσουν κατη πανε πολυ φτηνα, στην αρχη δισκολες μετα προσητες.  Αυτες της αποδιξης σας ποσταρα για να καταλαβετε για της τιμες και μην γραφετε αυτες ειναι η τιμες εδω αυτες ειναι εκει. Γραφτε μην δινετε πιω πολα απο long time 1.000 thb h sort time 500 thb + to bar fine σε περηπτοση που επηβαλετε. και με 1.000 thb πηδας αστερια και με 5.000 thb kai me 10.000 thb. και με γαμο πηδας αστερια αν τους υποσχεθης τα πηδας και δεν δηνης και μια. αρκη να το κανης καλα το πεχνηδη. νομος της ταιλανδις πριν σε κοροηδεψουν κοροηδεψετες εσυ. σκεψου σαν ταιλανδος και θα περασης την καλητερη φαση της ζωη σου.

masternikolas007

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δοκτορα εχεις υποψη κανενα καλο ξενοδοχειο η εστιατοριο με προσιτες τιμες ευχαριστω

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
royal twins palace 1900 bht το deluxe. ειναι super

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε συ Λορδε τζαμπα φοβασαι, πρωτον οπως εχεις παρατηρησει σπανια δινω ονοματα, δευτερον τα λεω αυτα γιατι ξερω πολυ καλα οτι κανενας η ελαχιστοι προκειται να πανε (αφηνουν την Παταγια?  :2funny:) και κατα τριτον τζαμπα φοβασαι γιατι εχει τοσα πολλα στην Μπανγκοκ. Κατα τεταρτον δεν υπαρχει ισως πηγες η ακουσες, μιλαω γιατι εχω παει.
Εμεις χανουμε το πιστευω αυτο ;)αλλα και σεις χανετε αυτο κι΄αν ειναι σιγουρο :2funny:

Διαδωστε την πληροφορια μονοφαγαδες :helpplea:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
δοκτορα εχεις υποψη κανενα καλο ξενοδοχειο η εστιατοριο με προσιτες τιμες ευχαριστω

στιν pattaya υπαρχουν τα παντα πες τη θες και θα σου απαντισω. μην φοβασε δεν ειμαι σαν τον λορδο και τον φαντομα που τα κρατανε για παρτι τους. Τα μπουρδελα τα μπαρ και ολλα που εχουν αστερια για γκομενες κατα την γνωμη τους ειναι κρατικα μηστηκα. :headbang: :headbang: :headbang:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμεις οι ιδιοι φτανουμε τις τιμες στα υψη.Γιατι πολλοι απο μας δινουμε οσα μας

ζητησουν ενω αν δεν τα διναμε θα το σκεφτοταν κι αυτες αλλιως.

Τις τιμες πρεπει εμεις να μην τις αφηνουμε να ξεφευγουν αυτες ζητανε οσα

θελουν,εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα.Παντως για τη χωρα τους τα 2000 και

τα 2500 ποσο τα 3000 μπατ ειναι υπερβολικα λεφτα αν σκεφτουμε ποσο

ειναι το μεροκαματο τους και το επιπεδο διαβιωσης τους.

Ισως να σκεφτομαστε πολυ ελληνικα και θεωρουμε οτι για τα δικα

μας δεδομενα ειναι φθηνα οποτε ας τα δωσουμε λεμε και χαλαμε την πιατσα

μονοι μας.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ντοκτορ περνανε οι μερες θα τα πουμε συντομα απο κοντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom