04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Οχι και μυθος αυτοMyth 6) Thai Bar Girls Earn A Lot Of Money

Οχι και μυθος αυτοMyth 6) Thai Bar Girls Earn A Lot Of Money
Οταν εισαι πολυλογαςΚαλά τι παραπανω λέει από ότι και όσα εχουμε πει και εμείς πολλάκις εδωπέρα ?
Οχι και μυθος αυτο . Πολλες και ιδιαιτερα τα αστερια καθαριζουν το μηνα περισσοτερα απο πολλους σε αυτο το φορουμ και ας βγαζουν λεφτα σε μπαχτ
Δε συγκρινα την πλουσιοτερη μπαροβια με τον πλουσιοτερο δυτικο ;). Επισης οπως ξερεις συνηθως οταν λεω κατι δε μιλαω για Παταγια αλλα για δεδομενα Μπανγκοκ. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα στο φορουμ εχουν μηνιαιο εισοδημα κατω των 2000ευρω, δεν ξερω ποσοι βεβαια. Ξερεις ποσα βγαζουν το μηνα τα αστερια των γκο-γκος? Για να μην παω παραπερα και αναφερθω στο ποσα βγαζουν τα αστερια αλλων ιδρυματων που συχναζουν συνηθως Ταυλανδοι...και εδω δεν ειναι οι εξαιρεσεις αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο. Μιλας με δεδομενα κοριτσιων που δουλευουν σε beer bars στην Παταγια, τελειως διαφορετικος κοσμος και τιμες.Μπα μην το λες. Ισως να βγάζουν παραπάνω από το μέσο Ταϋλανδό,αλλά για τα Δυτικά δεδομένα δεν... Αν και μ'αυτά που είδα στην Πατάγια (τεράστια υπεροπροσφορά) αμφιβάλλω αν βγάζουν κάτι παραπάνω από τα έξοδά τους. Μιλάω για την πλειοψηφία , όχι για εξαιρέσεις.
Φιλε εισαι νεοςγι΄αυτο
Εγω ειμαι frequent flyer και μαθαινω πρωτος τα νεα και αγοραζω πρωτος ;)
Παρε τηλεφωνο στα κεντρικα 2103220851 και θα δεις ;)
Αγοραζουμε κυριοι ΟΧΙ κλεινουμε.
613 ευρω με καταρ αιρ για 11/10/08 εχω κλεισει εγω ;)κι εγω πηρα και ρωτησα για 12/10 ή καποια αλλη μερα εκει κοντα και η τιμη ηταν 676.
υστερα απο 812 σελιδες και πολλες τυμπανοκρουσιες ηθικης,Ξερεις ποσα βγαζουν το μηνα τα αστερια των γκο-γκος?
613 ευρω με καταρ αιρ για 11/10/08 εχω κλεισει εγω ;)
Παντα σου αρεσε να πεταγεσαι και να παιζεις την Πυθια αλλα θα επρεπε να ξερεις μεχρι τωρα οτι τις κοπελλες απο γκο-γκος τις αποφευγω οπως αποφευγω και ολα τα τουριστικα μερη. Δε χρειαζεται να τις παρω long-time για να μαθω το μισθο τους. Επισης περι ηθικης να σου απαντησω απλως οτι και παλι υποθετεις λανθασμενα οτι παντα παιρνω κοπελλες επι πληρωμη. Αν εβλεπες ποσες πορτες ανοιγουν διαπλατα οταν δουλευεις καλα το ταυλανδικο θα αρχιζες απο σημερα κιολας τα ιδιαιτερα...εσυ ειδικα που θυμαμαι παλαιοτερα ελεγες οτι ειναι αχρηστα. Αληθεια οι δικες σου τυμπανοκρουσιες περι σεξομαραθωνιων γιατι σιγησαν? Ασε μην απαντησεις ξερω!υστερα απο 812 σελιδες και πολλες τυμπανοκρουσιες ηθικης,
ξεδιπλωθηκε ενα ακομα ταλεντο.![]()
Φοβερή αεροπορική εταιρεία η Qatar... αλλά φίλε μου μας έχεις τρελάνει στην γκρίζα διαφήμιση...
Είναι τυχαίο που την αναφέρεις συνέχεια?
[/quote/] δεν ειναι τυχαιο,απλα με πληρωνουν για να κανω διαφημιση
απλως επειδη πεταω τοτε μονος ψαχνω κανενα συναγωνιστη για παρεα.καταλαβες πονηριδη?![]()
Τζον δε χρειαζεται να λες ψεμματα και να γενικολογεις, σε μενα αναφερεσαι. Σου ζητω συγνωμη που σε εκνευρισα και που ειπα μαλακιες για τις κοπελλες μετα απο 6 χρονια συνεχης παρουσιας στη χωρα. Εξαλλου εδω εχουμε εξπερς που μεχρι πριν απο ενα μηνα πρωτοεβρισκαν την Ταυλανδη στον παγκοσμιο ατλα και που μετα απο ενα ταξιδι τα ειδαν ολα και τα μαθαν ολα. Παραδιδω τη σκυταλη λοιπον σε αυτουςΑς αφησουμε λοιπον τις μαλακιες περι πλουτου και παπαριες,αφου υπολογιζοντας την ποιο
ακριβη γκομενα βλεπουμε οτι σε καμια περιπτωση δεν φτανει τα 2000 Ευροπουλα.
να το πω απλα τι ισχυει σχεδον για ολες.
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΥΝΤΗΡΙΟΥΝΤΑΙ.
Ante giati ekneyristhka tora.
* Δεν θυμαμαι ποιοι τα εγραψαν αλλα δεν εχει καμια σημασια,στεκομαι στα λεγομενα
και οχι στο ποιος τα ειπε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()