Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Fantomas exoume mperdepsei ligo ta mpoytia mas. As ksekathariso loipon.

Eilikrina den thimomoun poios ta egrapse kai epeidh den ithela na thikso
kanena synagonisth DEN gyrisa piso na do Nickname. An thes to pisteyeis an de thes ok.
Kakos anaeferes oti hsoun esu afou de tha gyrnousa pote na do.

Anaferomaste se 2 diaforetika pragmata,ego ksekatharisa oti milousa gia Patagia
esi les gia Bagkok...allo to ena allo to allo,ego den exo paei sti bagkok ara
den exo logo na mi se pistepso ekei.

Epishs eipa oti anaferomaste sto plithos kai oxi stis eksereseis.
Ektos an pisteyei kaneis oti olos o planhths einai malakes kai stelnoun fragka
sta gkomenakia...Ektos toytoy pleon nomizo meso Internet sxedon apantes kseroun
ti paizei,ara den pianontai kai koroida...elaxista loipon ta koroida.

Oso gia to ksepetagma pollon pelaton,posa short time tha parei mia gkomena se mia nyxta
nomizis; kai pali milame gia tis ekesereseis edo...

To plithos loipon sthn Patagia briskete se xamhlo mazema xrhmaton.
Mh ksexname oti OLES sxedon nikiazoun domatio ktl opote exoun prosopika eksoda.
Stelnoun kai stis oikogeneies,ara ti menei? ama exoun kai paidi,pou polles exoun
akoma xeirotera.

Na sygkrinoume loipon idia pragmata,ousiastika de diafonoume,eseis
diafneite afou kapoioi lene gia bagkok oti den exei toso megalh diafora me Patagia
kai me mperdepsate...ego tha akouso esena edo san poio empeiro pantos
mexei na exo prosopikh gnomh.

Oso afora thn prosopikh mou empeiria apo katharh Taylandezikh skhnh
dhlono PANTELOS ASXETOS afou xreiazontai polla taksidia gia na th zhsei kaneis.

Elpizo na se kalipsa. Ego milao isia den krybomai piso apo to daktylo mou.
(kai den yponoo ot esu krybesai,gia mena leo!)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum,  απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ποσο γουσταρω τις επιπεδες κοιλιτσες χωρις ιχνος λιπους
και τα λεπτα σωματα
στα αλλα σημεια μπορει να κανω λιγο σκοντο
αλλα το φετιχ μου ειναι η επιπεδη κοιλια χωρις σημαδια γεννας τελεια και παυλα

Συνημμένα

• afal.jpg
    afal.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 19

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τζορτζ εσυ που εισαι ο πραγματικα ψαγμενος της Παταγιας δεν μπορει να μην ξερεις το Fashion club κοντα στο soi 6. Απο αξιοπιστες πηγες εμαθα οτι ειναι κεντρο που ξεφευγει απο τις συνηθισμενες μετριοτητες της WS και πλησιαζει σε ποιοτητα αλλα σε καμια περιπτωση δε φτανει τα αντιστοιχα κεντρα της Μπανγκοκ. Αν παει κανεις αφου διαβασει το σχολιο αυτο, μη με βρισει αν πληρωσει τα κερατα του και στο τελος δε γινει τιποτα. Οι κοπελλες εκει δεν πανε με πελατες με το καλημερα και οταν τελικα πανε κοστιζει σιγουρα πολυ περισσοτερο απο 500Β   :2funny: .
Το fashion club το ξεχασα να το αναφερω :headbang: ωραιο ειναι, καθως και η καινουρια hollywood αλλα εξω απο τα μετρα μας :2funny:
Στο fashion εμενα ακριβως στο διπλα σοι και περνουσα πολλες φορες απο εκει .Το τιλακ μου απαγορευσε; να παω γιατι εκει πανε μονο κινεζοκορεατες και καθολου ευρωπαιοι και ειναι ακριβα,σε αντιθεση με την hollywood που πανε Ταυλανδοι αλλα τιμες καλες.
Το lucifer δεν ειναι μετριοτητα αλλα ειναι αλλο στυλ ;)ασε που εχεις  ανεση και ελευθερια ενω στα πιο "κυριλε" club πρεπει να εισαι "σφιγμενος" :grin:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι με τις λίγες γνώσεις που έχω αποκτήσει μετά από 3 πολυήμερα  ταξίδια κάτω και κάνοντας ταυτόχρονα και κάποιες δουλειές στην χώρα αυτή  επιτρέψτε μου  να καταθέσω την ταπεινή μου γνώμη. :- Είχα λοιπόν  τη ευτυχία να συζητήσω μια και  δεσμευμένος τώρα πια εκεί με αρκετές κοπέλες  πάμε λοιπόν:

1 . Μασάζ  και αναφέρομαι στο  γνωστό σε όλους sawadee η  κοπέλα πληρώνει  100 Μπατ για να έχει δικαίωμα να στέκεται στην βιτρίνα από τα χρήματα που εμείς πληρώνουμε  το 50% παίρνει το μαγαζί. Πελάτες???? 10-15 μηνιαίως :fart-in-bed:

2 .Gogo σε κάθε ποτό  που κερνάμε η κοπέλα παίρνει 50 Μπατ τα υπόλοιπα πάνε στο μαγαζί   από το bar fine η κοπέλα παίρνει στα 600  τα 100 τιμές υπάρχουν για lt  από 1500 -3000  τα 3000 περνούν φυσικά τα αστέρια. Συζητώντας με  κάποια από αυτά μου είπαν ότι οι πελάτες που συνήθως πηγαίνουν τον μηνά δεν είναι στην καλύτερη περίπτωση πάνω από 10 γιατί προτιμούνται οι πιο φτηνές και γιατί υπάρχει πληθώρα από αυτά ταλέντα τα κορίτσια πληρώνουν 2 φορές το μηνά τον γιατρό περίπου 3000 Μπατ. :shower:

3. beer bar .εκεί τα πράγματα πολλές φορές είναι τραγικά πολλά από τα κορίτσια εκεί σταυρώνουν -5 με 10 πελάτες το μήνα οι περισσότερες δουλεύουν και κάπου αλλού  ( mike center  big c royal plaza) αλλά και σε μασάζ   το bar fine  από 200-300 Μπατ  στο ποτό η κοπέλα παίρνει  20 Μπατ  και το lt 1000-1500 Μπατ

:jerking:
Συνέχεια προσεχώς

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλα εχετε χασει τη μπαλα... Σεναρια επιστιμονικης φαντασιας διαβαζω...τι 3000λιαρα τι 10000λιαρα τι 20000λιαρα τα εχετε κανει πετσετακια..τωρα πως γινεται και καθε φορα που παω οι τιμες ειναι 1000-1500 LTκαι 500-1000ST ..καλα που εχω προσωπικη αποψη γιατι αν σας ακουγα και δεν ηξερα δεν θα πατουσα ποτε  στην αλλη ακρη του κοσμου τουλαχιστο για να πηδηξω..ελπιζω αυτοι που δεν εχουν παει να μην τα δωσουν σημασια ..ακου 3000=60ευρω για ται που ειναι 10/1 γυναικες αντρες..χαλαρωστε ρε παιδια!!
φιλε μου αυτες ειναι οι τιμες που ανφερεις και συμφωνω αλλα υπαρχουν και αυτες που αναφερω εγω,στην Βκκ τα 10χιλιαρα και τα 20χιλιαρα και ακομα παραπανω για ειδικες περιπτωσεις και συνθηκες ;)
Στην πατταγια αν πας x-zite πρεπει να ξοδεψεις πολλα μπατ την πρωτες φορες μεχρι να σε μαθουν :grin: και οι κοπελες αρχιζουν απο 3500.Οι τραγουδιστες δεν ξερω... :boobies:

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε τιεπαθα τις προαλλες
παω σε γνωστο μασατζιδικο και διαλεγω απο τη βιτρινα ενα μωρο με πολυ ωραιο προσωπο
το σωμα δεν μπορουσα να το εκτιμησω καλα γιατι ηταν καθιστη
οταν ξεγυμνωθηκε διαπιστωσα οτι δεν ειχε την τορνευτη μεσουλα που τοσο επιθυμω
ενταξει λεω λιγα τοπικα παχακια
αλλωστε το παχος μου το καλλος μου σε αυτη την ηλικια
τα σκεφτομουνα αυτα για να ενθαρρυνω τον γιαλαμπικο που τον αισθανομουνα πολυ ζαρωμενο
με ειδε που κοιτουσα περιεργα και τοτε μου σκαει το παραμυθι
ποιο παραμυθι την αληθεια
ηταν εγκυος τεσσαρων μηνων
δραστης ενας φαλανγκ
αρχιζει την πιπα, που να μου σηκωθει
και τοτε εκει που θεωρουσα το ματς χαμενο κανει τη σωστη κινηση
αρχιζει να γλυφει τους αστραγαλους απο την εσωτερικη πλευρα
γαμω τις ερωτογονες ζωνες
ειδα το φως το αληθινο
στη συνεχεια πισωκολλητο
αυτη στα τεσσερα πανω στο κρεββατι και εγω ορθιος
ερεθισμενος απο το ολο σκηνικο και την εξελιξη των πραγματων εφτασα στο ποθητο τελος

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Οκ τζον no problem   ;)
Εφωσον σε μερικους τους αρεσει να μιλαμε σε αριθμους ας μιλησουμε με αριθμους λοιπον. Μιλαω ΠΑΝΤΑ για Μπανγκοκ.
Σε μερη μονο για τουριστες short-time απο τα αστερια συνηθως 2000 ακαταβετα. Αυτα δεν ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας αλλα πραγματικοτητα. Το να παρει ενα αστερι 2 πελατες την ημερα σορτ-ταιμ για 20 μερες δεν ειναι δα τοσο δυσκολο. Ξεχνατε οτι οι πελατες των γκο-γκος δεν ειναι μονο φαρανγκς αλλα και ενα τσουβαλι γιαπωνεζοι οι οποιοι ναι πετανε τα μπαχτ σα να ειναι πετσετακια. Επισης το να εχει ενα αστερι 4-5 "σπονσορες" εξωτερικου που θα της κοβουν μισθο το μηνα (συνηθως 20Κ/μηνα αλλα μερικοι κουβαρνταδες δινουν και 50Κ) για μην "δουλευει" ειναι κατι που το ξερουν και οι κοτες. Υπαρχουν μελη σε αυτο το φορουμ που κανουν ακριβως το ιδιο, μην περιμενεις ομως τζον να βγουν να το διατυμπανισουν δημοσιως...και εγω το ιδιο θα εκανα, δεν ειναι κατι που το λες σε αγνωστους.
Εχουμε και λεμε λοιπον.
2 σορτ-ταιμς αντι 2Κ για 20 μερες--> 2*2000=40Κ
3 σπονσορες αντι 20Κ/μηνα        --> 3*20= 60Κ
Για πλακα εχουμε ηδη 100Κ (2000ευρω) και μαλιστα δεν εχω υπολογισει ακομα κανονικο μισθο, ποσοστα απο ladydrinks και tips.

Στα καλα μασσαζαδικα της Μπανγκοκ οι κοπελλες ναι μεν παιρνουν μονο το 50% αλλα τα βγαζουν μεσα σε ενα 90λεπτο. Η βαρδια τους ειναι 8-10ωρο οποτε δεν ειναι δυσκολο για καποια να ξεπεταξει 3 πελατες σε μια μερα. Χωρια τα τιπς που ειναι εξτρα.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παρακολουθω το θρεντ κανα 2 ημερες τωρα σχετικα με τις αποδοχες των κοριτσιων.τι σας ενδιαφερει δεν μπορω να καταλαβω.και εφοριακοι να εισασταν εκει δεν εχετε δικαιοδοσια.οποτε οσα και να βγαζουν μαγκια τους.βεβαια απο οτι βλεπω υπαρχουν και καποιοι που περηφανευονται οτι ξερουν καλα τα πραγματα εκει.και σε αυτους μαγκια τους αρκει να βοηθουν και εμας τους νεους.κατα τα αλλα χαλαρωστε και συνεχιστε να σχεδιαζετε την επιστροφη εκει ή οσοι ειστε εκει απολαυστε την διαμονη σας.Αυτα  :grin:
Υ.Γ.κανενας συναγωνιστης που θα ειναι εκει στις 12 Οκτωβριου για παρεα ή βοηθεια?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε μου αυτες ειναι οι τιμες που ανφερεις και συμφωνω αλλα υπαρχουν και αυτες που αναφερω εγω,στην Βκκ τα 10χιλιαρα και τα 20χιλιαρα και ακομα παραπανω για ειδικες περιπτωσεις και συνθηκες ;)
Στην πατταγια αν πας x-zite πρεπει να ξοδεψεις πολλα μπατ την πρωτες φορες μεχρι να σε μαθουν :grin: και οι κοπελες αρχιζουν απο 3500.Οι τραγουδιστες δεν ξερω... :boobies:
Φιλε george το X-ZITE το ξερω ειναι στη σεκοντ ροαντ στο υψος του νεου εμπορικου κεντρου αν δεν κανω λαθος.
δεν εχω παει αλλα ξερω οτι ειναι στο στυλ του ocean-10 που ειναι στη w.s απο κοριτσια που δουλευαν πρωτα εκει..οντως δεν ψωνιζεις με το καλημερα,πραγματι ειναι πιο σφιγμενα τα πραγματα,πολυ πιο ακριβα ποτα,αλλα υπερτερει σε ποιοτητα ,μουσικη ,περιβαλον κλπ..νομιζω οτι συμφωνουμε μεχρι εδω..δεν υπαρχει ομως περιπτωση να ξεφυγουν στη συμφωνια με πελατες πανω απο τα γνωστα (maximum 2000 LT)εστω κιαν χρειαστει να ψαξεις λιγο παραπανω..το εχω ξαναπει .εμεις διαμορφωνουμε τιμες στο χερι μας ειναι..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και κατι αλλο στα συγκεκριμενα μαγαζια (Χ-ΖΙΤΕ, OCEAN 10,FASHION κλπ)αν εισαι καλος πελατης(δεν τη βγαζεις με 1 μπυρα κερνας κανενα ποτο δεν εισαι αραβοτουρκος ,γενικα εχεις μια καλη παρουσια)σου δινουν καρτα V.I.P πελατη με εκτωση 25% στην καταναλωση που κανεις και εχεις και σιγουρη επιτυχεια με γκομενες(αν κλεισεις ραντεβου χωρις bar-fine)
το ξερω προσωπικα αυτο γιατι εκανα τα γενεθλια μου το καλοκαιρι σε τετοιο μαγαζι

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε george το X-ZITE το ξερω ειναι στη σεκοντ ροαντ στο υψος του νεου εμπορικου κεντρου αν δεν κανω λαθος.
Στον τριτο δρομο και σοι μποακαου,επιμενω για τις τιμες του μαγαζιου ;)και μπορεις να παρεις και μια μπυρα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στον τριτο δρομο και σοι μποακαου,επιμενω για τις τιμες του μαγαζιου ;)και μπορεις να παρεις και μια μπυρα...
Ο.Κ σου λεω δεν εχω παει αλλα καταλαβα περι τινος προκειται....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πρεπει να το ειδα περνωντας καποια φορα με ταξι και ειχα περιεργια ,αλλα δεν εκατσε.. μηπως γνωριζεις κατι για το european club,οχι αυτο της W.S ενα αλλο soi5 με secont road?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ξερετε κανενα blow job bar στη Pattaya?

stelios58

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο soi 6 υπαρχουν πολλα τα καλλιτερα ειναι KING KONG bar (μπαινοντας απο second road το 5ο απο αριστερα), το MY FRIEND YOU στην ιδια πλευρα , το SEXY SOI SIX , και το RED POINT

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ασε τα Κατοι-κορυφη που ζητανε 20χιλιαρο λονγκ ταιμ.
συνεχεια εκει το γυροφερνεις,
ατιμουλη.
εχεις φιλια απο την παρις,
μου τα στελνε σε στιγμη που δεν εβλεπε το τιλακ.
κρατησα μερικα και στα στελνω.
50 μπατ το ενα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδιά διαβάζω κάτι μέρες για αυτά που γράφεται για τιμές και για ωρεαις. ο φαντομάς πενευη την bangkok ότι εκεί έχει της ωρεοτερες κοπέλες και αλλού είναι χαλια εγώ διαφωνώ με τον φαντομά για τον κύριο λόγο το ωρεο είναι προσωπικό γούστο του καθενός. Παραδιγμα για μένα στην pattaya μου άρεσαν πιο πολύ οι κοπέλες απο ότι στην bangkok και μην μου γράψεις πήγες εκεί πήγες εκεί γιατί έχω πάει σε πολλά ολλα δεν μπορεί να τα γυρηση κανης. έχω παει εκεί πάνε falang και εκεί που πάνε ταιλανδι μόνο και μπήκα μέσα λόγο απο τα άτομα που συνοδευόμουν. και για να με καταλαβης φαντομά πήγα και εκεί που δεν κερνάς την κοπέλα ποτό αν δεν θελης αλλά πληρονης 150 thb την ώρα για να την έχεις δίπλα σου που  εκεί πάνε μόνο ντοποιοι.Θα συνεχίσω και με της τιμές.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τιμές- Τιμές αχ αυτές οι τιμές. Πρεπη να της αναλύσουμε και αυτές. Της τιμές ειται καλός ειται κακός της κανονηζουμαι εμείς και όχι αυτές. Αυτές ζητάνε και ψαχνουνε μαλάκες εμείς δίνουμε και αναλόγως μας δαγκώνουν λίγο η πολύ. ένας κατάλογος για τιμές δεν υπαρχή αυτό που υπαρχή είναι πόσο μας αρέσει η γκόμενα πόσο καιρό θα καθίσουμε πόσες φορές ταξιδεύουμε αν είμαστε παντρεμένοι η όχι, και πόσο οικονομικά είμαστε, και από εκεί βγενει η τιμή. και ξεκιναω με παραδιγματα ΑΝ του φίλου μας το f16 η τραγουδίστρια απο το lousifer του ζήταγε 10.000 thb θα τα έδινε εγώ ούτε 1.000 thb. Πίος κανόνισε την τιμή αυτή η ο φίλος. Άλλο παραδιγμα από το τονις δισκο γκόμενα ένας φίλος τσάμπα άλλος φίλος την ειδια 2.000 thb  συν τα αποσμητικά 3.000 thb. Πίος κανόνισε την τιμή η γκόμενά η αυτοί που τα έδωσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom