Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ovelix_34

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπερα στους φιλους.
Ηδη εχω παρει αρκετες και χρησιμες πληροφοριες απ' οτι εχω διαβασει εδω, για το ταξιδι που θελω να κανω στην Ταϊλανδη. Καθε φορα που μπαινω στο side, διαβαζω 15-20 σελιδες για να ενημερωθω. Το ερωτημα μου, για να μην σας κουραζω με αλλες ερωτησεις που ισως εχετε απαντησει πριν, ειναι το εξης. Υπαρχει τροπος την επομενη φορα που θα μπω εδω, να παω να διαβασω κατ΄ευθειαν την σελιδα 300+ , ας πουμε?
  Καλα ταξιδια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Καλησπερα στους φιλους.
Ηδη εχω παρει αρκετες και χρησιμες πληροφοριες απ' οτι εχω διαβασει εδω, για το ταξιδι που θελω να κανω στην Ταϊλανδη. Καθε φορα που μπαινω στο side, διαβαζω 15-20 σελιδες για να ενημερωθω. Το ερωτημα μου, για να μην σας κουραζω με αλλες ερωτησεις που ισως εχετε απαντησει πριν, ειναι το εξης. Υπαρχει τροπος την επομενη φορα που θα μπω εδω, να παω να διαβασω κατ΄ευθειαν την σελιδα 300+ , ας πουμε?
   Καλα ταξιδια.
δυστυχως οχι, θα πρεπει να ''πηδας'' τις σελιδες ανα 6..

ovelix_34

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Ευχαριστω Γιωργο.
  Εχω πολυ διαβασμα ακομη !!!!!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως οχι, θα πρεπει να ''πηδας'' τις σελιδες ανα 6..
Παπα-Γιωργη δωσε μας την ευχη σου να εχουμε πολλα ταξιδια στην Ταυλανδη και να παει καλα αυτο το θρεντ,μια που μπηκες ;)υγεια ,ευτυχια και μακροημερευση,αμην.
Αν περισευει και τιποτα απο αυτο το βατοπεδι :jerking: κανα ψιλο για ξεπλυμα που να μην μπορειτε να το ξεπλυνετε, δωστε το εδω να το φαμε στα κοριτσια ρε :sunglasses:μην τα τρωνε μονο τα Αλβανα τεκνά :grin:

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Καλησπερα στους φιλους.
   Καλα ταξιδια.

Υπάρχει τρόπος να πάς σε μία απάντηση κατ ευθείαν
ΠΧ για να πας στην 4500η απάντηση το link είναι: (αν κοιτάξεις στο τέλος, έχει τον αριθμό 4500)
εκεί είναι και η σελίδα 301

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εμεις οι ιδιοι φτανουμε τις τιμες στα υψη.Γιατι πολλοι απο μας δινουμε οσα μας

ζητησουν ενω αν δεν τα διναμε θα το σκεφτοταν κι αυτες αλλιως.

Τις τιμες πρεπει εμεις να μην τις αφηνουμε να ξεφευγουν αυτες ζητανε οσα

θελουν,εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα.Παντως για τη χωρα τους τα 2000 και

τα 2500 ποσο τα 3000 μπατ ειναι υπερβολικα λεφτα αν σκεφτουμε ποσο

ειναι το μεροκαματο τους και το επιπεδο διαβιωσης τους.

Ισως να σκεφτομαστε πολυ ελληνικα και θεωρουμε οτι για τα δικα

μας δεδομενα ειναι φθηνα οποτε ας τα δωσουμε λεμε και χαλαμε την πιατσα

μονοι μας.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ντοκτορ περνανε οι μερες θα τα πουμε συντομα απο κοντα.
Εγω τα εχω ξαναπει φιλε fletsi per ..πολες φορες αλλα καποιοι ειναι χουβαρδαδες φενεται..καλα κανουν,το θεμα ειναι οτι οι ιδιοι χαλασαν πραγα ,βουλγαρια,σλοβακια ,ρουμανια κλπ (δεν αναφερομε σε κανεναν προσωπικα)..αυτοι ειναι οι πραγματικα επικυνδινοι για τον τελευταιο παραδεισο(γαμησιου ενοητε)γιατι σκεφτονται μονο με το κατω κεφαλι :jerking: :jerking:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
νο προμπλεμ.

καλη συνεχεια στο διδακτορικο σου..  :rolleyes:

αν αλου σου αφερεσανε τα στερια και ειρθες εδω να τα ξαναπαρης μακρια απο εμας εμεις ειμαστε νομοταγης πολητες της pattayas εκτος απο 2 ξεχασμενους στην bangkok. Που δεν εχουν παρη υδηση οτι υπαρχη και pattaya. Παπα μακρια σου λεω. :headbang: :headbang:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου,για τα ποστ τα οποια εχω γραψει για την ποιοτητα των γυναικων..Θα ηθελα να πω τα εξης...
Πριν παω τη πρωτη φορα,βλεποντας ΟΛΕΣ τις φωτο που ειχαν ποσταρει καποιοι συναγωνιστες,ειχα ξενερωσει..
Ελεγα οτι τετοιες γκομενες,οχι 1000..αλλα ουτε 10 μπατ δεν αξιζουν..
Επιτρεψτε μου να εχω ΤΗΝ ΙΔΙΑ αποψη και μετα απο 3 ταξιδια...
Θα συμφωνισω σε ενα πραγμα...Οτι οι απαιτησεις του καθενος ειναι διαφορετικες...
Απλα...οσοι ΔΕΝ εχετε ιδιαιτερες απαιτησεις και ΔΕΝ το πολυ-ψαχνετε το πραγμα για το ποια γκομενα θα πηδηξετε,μπορειτε να "βολευτειτε" με τα 1000-2000 μπατ..
Δεν ειναι σωστο ομως να "λιδωρειτε" καποιους που εχουν πολλαπλασιες απαιτησεις απο εσας και ψαχνουν "το εξαιρετικο"...
Θα δωσω ενα απλο παραδειγμα...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πραγματικοτητας,ωστε να με καταλαβουν και οσοι δεν εχουν παει..
Εδω στην Ελλαδα μπορεις να βρεις γκομενα ΜΟΥΝΑΡΑ απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ απο CT (city tour),και με 300 ευρω να σου πεταξει τα ματια εξω...
Αν θες να γαμησεις ομως τη Τζουλια Αλεξανδρατου,θελεις 5χιλιαρο...
Το αν αξιζει η οχι...ειναι θεμα υποκειμενικο...
Το 99,99% θα πουν οτι ειναι μαλακια να σκασεις τοσα λεφτα και ΔΕΝ αξιζει...
Σεβαστειτε ομως οτι υπαρχει και ενα 0,01% που αν ειχε τα φραγκα,θα το σκεφτοτανε...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Παράθεση από: pipinomaniac στις 03/09/08, 14:02
δ)Σεξ.
Αλλος ειναι "ευκολος" και "στα ματια του",οι περισσοτερες γκομενες ειναι "γαμευσιμες"...Ολες "τρυπα" εχουν...Αλλωστε ενα χυσιμο θα της ριξω...Δε θα τη παντρευτω κιολας...Απο το να δωσω 100 ευρω (μαζι με το barfine),για να πηδηξω τη "καλη" καλυτερα με αυτα τα λεφτα να πηδηξω 5 "μετριες"...
Και τι εγινε δηλαδη...που εχει λιγο πεσμενο βυζι?..Η κοιλια δεν ειναι επιπεδη και εχει λιγα ψωμακια και μια ουλη απο τη καισαρικη?...Που εχει στραβα δοντια και οχι τελειο χαμογελο?..Δε κανει καμπυλη το σωμα,δηλαδη λεπτη μεση και να ανοιγει μετα στο θωρακα?..Που εχει ασχημα δακτυλα στα χερια και ποδια?...Λιγες ραγαδες στο κωλο η λιγη κυταριτιδα και δεν ειναι τελειος?...Που εχει λιγο στραβα ποδια?...Που δεν εχει "αγγελικο" και πανεμορφο προσωπο?..Τελεια αμυγδαλωτα ματια?..Που δεν εχει ιδιαιτερο γουστο στο ντυσιμο?...

"O τελειος ορισμος της σαβουρογαμιας"   

Αυτό κατάλαβε ο lefteris38 από το ποστ σου. Και συνεχίζεις στο ίδιο στυλ. Επιμένεις.

Απλα...οσοι ΔΕΝ εχετε ιδιαιτερες απαιτησεις και ΔΕΝ το πολυ-ψαχνετε το πραγμα για το ποια γκομενα θα πηδηξετε,μπορειτε να "βολευτειτε" με τα 1000-2000 μπατ..

Δηλαδή εσύ είσαι εκλεκτικός ενώ οι άλλοι όχι. Οι άλλοι βολεύονται με σαβούρες ή μέτριες αν δε δώσουν από 2000 μπατ. Επανελλειμένα στα ποστ μου λέω ότι έτσι δίνονται λάθος εντυπώσεις σε όσους δεν έχουν πάει ποτέ κάτω. Αλλά εσύ επιμένεις ότι είσαι πιο εκλεκτικός. Ο κύριος ρόλος του thread δεν είναι να περιαυτολογούμε αλλά να ενημερώνουμε. Δεν ξέρω , τόσα ποστ που έκανα τώρα τελευταία γι' αυτό το θέμα δεν έγινα κατανοητός; Τόσο ασαφής ήμουνα;

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τζον την πατησες :sunglasses:
Στην πατταγια ειναι αλλα τα μεγεθη αλλα Βκκ οι τιμες ξεφευγουν προς το απειρο χωρις να αυτο να εχει καποια λογικη :2funny:
Ετσι εχουμε μια freelancer στην Βκκ που ζηταει 3500 χιλιαρικα για πλακα ασε τα go-go αστερια.
Στα στεκια των Ταυλανδων η τιμες διπλασιαζονται και ακομα παραπανω  ασε τα εσκορτ που χτυπανε 10χιλιαρο το λονγκ ταιμ και ασε τα Κατοι-κορυφη που ζητανε 20χιλιαρο λονγκ ταιμ.

Τωρα αν μπορουν να"κανουν" λεφτα οσα και να βγαζουν εκει ειναι η ενσταση μου γιατι αλλο ποσα βγαζω και αλλο ποσα αποταμιευω ;)
Οι κοπελες δεν εχουν το μυαλο τους στην αποταμιευση γιατι η γνωστη ρηση "ευκολα τα βγαζω -ευκολα τα ξοδευω εκει ταιριαζει απολυτα"
Αρα θελει συνεση και μυαλο για να κρατησεις χρηματα και να κανεις κατι για να φτιαξεις τη ζωη σου :'(
Τα κοριτσια στην Βκκ εχουν πολαπλασια εξοδα(ντυσιμο-νοικι-ποτα-μετακινησεις) και ναρκωτικα  :oπου η high society δεν βολευεται με το φτηνο γιαμπα αλλα θελουν τα ακριβα iced-κοκαινη κλπ.Ακομα ειναι επηρεπεις στην χαρτοπαιξια που χανουν τεραστια ποσα :jerking:

Ασε που οι οικογενειες πισω τους ειναι πολυεξοδες :huh: και δεν σεβονται τα χρηματα που οι κοπελες στελνουν :jerking:Γι΄αυτο λιγες ειναι οι κοπελες που τελικα εχουν κανει κατι καλο στο τελος.
Το βαρος πεφτει σε μας τους αναστηλωτες και αιμοδοτες του Ισσαν οπως λεει και ο Φαντομας να κανουμε κατι γι¨αυτη την ταλαιπωρη γωνια του πλανητη,και οπως φαινεται τα καταφερνουμε θαυμασια  ;)(τι τελος θα εχουμε δεν ξερω :grin: )

Τζον
Στην Πατταγια στην x-zite oι κοπελες αρχιζουν απο 3500 και πανω...δεν σου λεω για νουαρ που εκει δεν μπαινεις μεσα  :grin:
Στην Πατταγια ομως υπαρχει και η επιχειρηση "εμβασμα" πολυ αποδοτικη και ετσι αν το κοριτσι ειναι εξυπνο μαζευει λεφτα απο 2-3 φαλανγκ καθε μηνα συν οτι καθαρισει απο την δουλεια,αρα κατι μαζευεται :2funny:
Αυτα απο εμενα ας με συμπληρωσουν οι της Βκκ φανατικοι...

Τι έγινε βρε παιδιά λίγες ημέρες δεν μπήκαμε και τρέχουμε να διαβάσουμε 5 σελίδες...

Με κάλυψες George γι' αυτό και σε ξαναποστάρω!!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ποσο γουσταρω τις επιπεδες κοιλιτσες χωρις ιχνος λιπους
και τα λεπτα σωματα
στα αλλα σημεια μπορει να κανω λιγο σκοντο
αλλα το φετιχ μου ειναι η επιπεδη κοιλια χωρις σημαδια γεννας τελεια και παυλα

Την φωτογραφία που ποστάρεις, δεν ξέρω που την βρήκες, αλλά οι γνώστες θα καταλάβουν ότι είναι από διάσημο μασάζ κοντά στην περιοχή Nana με την ονομασία Annie's!!!! (πολλά χρόνια πίσω με πήγες...)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
5000 μπατ?  εγω με τοσα τη γαμαγα. δεν αξιζει ουτε σομ ταμ να την κερασεις.

προφανως θα θες 5000 ευρω και οχι 5000 μπατ!!!

καποιος θα δωσει 5000 ευρω...και καποιος θα τη γαμισει τσαμπα...

ετσι πανε οι τιμες...ποιος θα πιαστει κοτσος!

Εγω για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος,οτι την επομενη φορα στην
Παταγια αν θελησω θα γαμισω με πολυ λιγοτερα λεφτα.
Οχι οτι ξοδεψα λεφτα απλα καταλαβα οτι δεν αξιζει να δινεις πολλα
αφου μπορεις να βρεις το ιδιο η καλυτερο με λιγοτερα λεφτα!

Ο ΝΤΟΚΤΟΡ τα ειπε ΤΕΛΕΙΑ και καρασυμφωνω μαζι του!

Και εγω το freelancer που πηρα μαγκες απο Δισκο ΜΑριν 2 δουλευε
μεχρι πρωιας στο ΒΒ προς το τελος της WS αριστερα,δεν θυμαμαι name.

Οποτε ουσιαστικα δεν ηταν freelancer αν το παρουμε σωστα,και φυσικα
το πηρα με λιγοτερα χρηματα! ΑΥτη ηταν η τιμη!

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
χεεχχεχεχεεχ κωστα f16 με πεθανες!!!!!!χχχεχεχεεχχεχεχεχε οντως με 5.000 μπατ την γαμαγα και εγω την τζουλια!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
mgreek που χαθηκες εσυ  :)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ότι και να λέτε πάντως, κοπέλες στην Bangkok που δουλεύουν σε bar ή σε go-go (να είναι από κλίμακα 7 και επάνω και να είναι στην δουλειά πάνω από 2 χρόνια) μπορεί να βγάζουν με την τιμή τους, ποτά, φιλοδωρήματα, άλλα τυχερά (χρυσαφικά & έξτρα χρήματα), και 2-3 τακτικούς αιμοδότες 100,000 baht άνετα... και το εννοώ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
,και φυσικα
το πηρα με λιγοτερα χρηματα! ΑΥτη ηταν η τιμη!
εμαθα εισαι ομορφοπαιδο εσυ,
ετσι μου ειπαν κατι πουλακια στη  w/s.
αρα χαλας την πιατσα.
αρα ασε την πατταγια για μας τα πουρα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ο πιπινο δηλαδη αλλοιωνει την εικονα και τρομαζει τους νεους?? λολ

οι νεοι που γυριζουν και λενε οτι πηδησαν αστερια με 1000 δεν την αλλοιωνουν ?

εγω συμφωνω με τον πιπινο γιατι στη τελικη τι ενδιαφερον θα ειχε το ταξιδι οταν θα ησουν με μετριες εως καλες γυναικες   απλα κανενα

ναι δε λεω γουστα ειναι αυτα αλλα η πραγματικοτητα ειναι μια.
οπου και να πας τα στερια ειναι ακριβοτερα απο τις αλλες

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εμεις χανουμε το πιστευω αυτο ;)αλλα και σεις χανετε αυτο κι΄αν ειναι σιγουρο :2funny:
Καλο   :2funny:. Σε χαιρομαι γιατι τουλαχιστον εσυ παρα τα ασυγχωρητα ελαττωματα σου (αμετανοητος παταγιανος γαρ )εχεις και λιγο χιουμορ!

εμεις ειμαστε νομοταγης πολητες της pattayas εκτος απο 2 ξεχασμενους στην bangkok.
ξεχαστε μας παιδια αυτο θελουμε και εμεις   :2funny:

Την φωτογραφία που ποστάρεις, δεν ξέρω που την βρήκες, αλλά οι γνώστες θα καταλάβουν ότι είναι από διάσημο μασάζ κοντά στην περιοχή Nana με την ονομασία Annie's!!!! (πολλά χρόνια πίσω με πήγες...)
Το Annie's σε ποιοτητα ομορφιας γυναικων σε συγκριση με αλλα μασσαζαδικα ειναι οτι και η Παταγια σε συγκριση με Μπανγκοκ. Σε τοσα χρονια εχω μπει μεσα στο Annie's δυο φορες και θυμαμαι καλα οτι και τις δυο βγηκα εξω τρεχοντας και λαχανιασμενος απο την τρομαρα που πηρα   :2funny:  Αλλοι βεβαια μπαινουν μεσα και το καραευχαριστιουνται! Φιλε mgreek δεν εννοω εσενα φυσικα.  

οι νεοι που γυριζουν και λενε οτι πηδησαν αστερια με 1000 δεν την αλλοιωνουν ?
:thumbsup:

Ότι και να λέτε πάντως, κοπέλες στην Bangkok που δουλεύουν σε bar ή σε go-go (να είναι από κλίμακα 7 και επάνω και να είναι στην δουλειά πάνω από 2 χρόνια) μπορεί να βγάζουν με την τιμή τους, ποτά, φιλοδωρήματα, άλλα τυχερά (χρυσαφικά & έξτρα χρήματα), και 2-3 τακτικούς αιμοδότες 100,000 baht άνετα... και το εννοώ...
Πεστα γιατι οταν τα λεω εγω μου καταλογιζουν οτι δινω λανθασμενες εντυπωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom