You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Σε τοσα χρονια εχω μπει μεσα στο Annie's δυο φορες και θυμαμαι καλα οτι και τις δυο βγηκα εξω τρεχοντας και λαχανιασμενος απο την τρομαρα που πηρα Αλλοι βεβαια μπαινουν μεσα και το καραευχαριστιουνται! Φιλε mgreek δεν εννοω εσενα φυσικα.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Φαντομά...
Αλλά πριν 4 χρόνια μέσα στις 100+ κοπέλες που δουλεύαν στο συγκεκριμένο "ίδρυμα" υπήρχε η Wa... η οποία ήταν απίστευτο πλάσμα...
5000 μπατ? εγω με τοσα τη γαμαγα. δεν αξιζει ουτε σομ ταμ να την κερασεις.
δεν σε πιστευω
παντως αν και δεν τους παω τους εκλεκτικους γενικοτερα,εν Ελλαδι εκλεκτικους εννοω,τον πιπινοφιλο μας τον σεβομαι απολυτα και μακαρι να το κανει και να το ευχαριστιεται!!
εξ αλλου αν εβγασα 5000ευρω την μερα 3 ct την μερα θα επαιρνα!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
συμβουλη
ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ (ΠΧ ΣΕΛΙΔΑ 300)ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ;) ;) ;)
εμαθα εισαι ομορφοπαιδο εσυ,
ετσι μου ειπαν κατι πουλακια στη w/s.
αρα χαλας την πιατσα.
αρα ασε την πατταγια για μας τα πουρα
εισαι τυχερος,το επομενο ταξιδι σκεφτομαι να ξεκινησω απο Πουκετ
για να ξερω απο πρωτο χερι τι ακριβως παιζει και εκει αν και μπορω
να φανταστω πλεον αφου μπηκα στο κλιμα. Βεβαια οι μερες θα ειναι
περισσοτερες αρα υπαρχει χρονος και για Παταγια...
Θα εξαρτηθει και απο την παρεα βεβαια αφου ηδη ο κολλητος μου
με πρηζει να παμε μαζι,οποτε ηδη εχω παρεα και αυτος
ψηνεται για Πουκετ.
Οσο για τις ομορφιες σιγα τα ωα,σιγουρα ειμαι ποιο ομορφος απο σενα
λογο ηλικιας και μονο
Ομως στην ηλικια σου περιπου σαν εσενα θα ειμαι λογικα αν και δε σε εχω δει...για να μην απογοιτευθουν οι νεοι να τονισω εδω οτι η ομορφια δεν παιζει τοσο ρολο στο να γαμισεις στην Παταγια αφου ΟΛΟΙ γαμανε...
απλα μπαινοντας σε ενα γκο γκο ας πουμε αν εισαι ομορφος ολες λιγο πολυ
προσπαθουν να ερθουν μαζι σου,γινεται μαχη κοινως...
Ειχε φαση που στο BOSCHE που πηγα εγω προλαβε και εκατσε μια διπλα μου
ενω εγω ειχα σταμπαρει 2 αλλες στα γρηγορα και απλα εκανα επαληθευση...
καθοταν διπλα μου και εγω τη ρωτουσα για ΟΛΕΣ τις αλλες μπας και φυγει!!!!!! ΕΜ δεν εφευγε μεχρι που κατεβηκε αυτη που την κοιταζα και κσεκουμπιστηκε...!
* επισης να θυμασαι οτι αν τρακαρουμε μαζι οποια διαλεξεις δικη σου...Μονο με τον
Πιπινο δε θα κανω υποχωρηση,αν αρεσει και στους 2 θα γινει ΜΑΧΗ
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Φιλε ευχαριστω για την υποστηριξη..δεν σε πιστευω
παντως αν και δεν τους παω τους εκλεκτικους γενικοτερα,εν Ελλαδι εκλεκτικους εννοω,τον πιπινοφιλο μας τον σεβομαι απολυτα και μακαρι να το κανει και να το ευχαριστιεται!!
εξ αλλου αν εβγασα 5000ευρω την μερα 3 ct την μερα θα επαιρνα!
Ειλικρινα ομως δε μπορω να καταλαβω,γιατι χαλιωνται μερικοι εδω μεσα για το γεγονος οτι ειμαι "δυσκολος"...
Το γεγονος πως οι περισσοτεροι αντρες ειναι πιο ευκολοι στο να επιλεξουν ερωτικο συντροφο δε σημαινει οτι ειναι σαβουρογαμηδες..
Και αντιστοιχα,καποιοι που δηλωνουν πως περνουν τις γυμαικες απο πιο μεγαλο "κοσκινο" δε σημαινει πως τους αρεσει να περιαυτολογουν και ειναι κομποριμονες...
Τωρα για οσους εχουν αμφιβολια για το ποσο εκλεκτικος ειμαι,ας στειλουν πμ και να ρωτησουν ανθρωπους που ειχαν την ατυχια να με κανουν παρεα στη Ταυλανδη...
Και φιλε Akis30,το ποστ μου που εκανες παραθεση πιο πανω,επεξηγει ακριβεστατα το τροπο που επιλεγω...
Μπορει μια γκομενα να ειναι ΤΕΛΕΙΑ..ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ...αλλα να εχει λιγο στραβα δοντια...Ε..ΤΡΩΕΙ ΑΚΥΡΟ..
Αυτο δε σημαινει πως οσοι την επιλεξουν να τη πηδηξουν ειναι σαβουρογαμηδες...Απλα ειναι λιγοτερο "δυσκολοι"..
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Και φιλε Γιαννακη...
Για να βρηκες με τοση ευκολια να γαμησεις στη...Πατταγια...
ΔΕΝ εισαι και πολυ "δυσκολος"...Τουλαχιστον οσο ειμαι εγω...
Για να βρηκες με τοση ευκολια να γαμησεις στη...Πατταγια...
ΔΕΝ εισαι και πολυ "δυσκολος"...Τουλαχιστον οσο ειμαι εγω...
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γυρισα μετά απο 20 μέρες στην Πατάγια.Δεν ξέρω τι ήτανε αυτό που με έκανε πιο πολύ απο όλα να περάσω καλά,ίσως οτι έπιασα τον άριθμό 30 συν την ρεσεψιονίστ του Apex Hotel(sorry Bee...αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην το πώ),συν το τζετ σκί,συν την ξενοδοχειαρά,συν το Λουσιφερ,συν συν συν...
Ένα εχω να πώ..
Ευχαριστώ ΘΕΕ ΜΟΥ,που γνώρισαν την Πατάγια στα 23 μου!!
ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...
όσο για την κοπέλα μου εδώ,πραγματικά πλέον,μπορώ να πώ,οτι είναι και αυτή αλλά και σχεδόν όλες οι Ελληνίδες ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ
Κώστα Φ 16 ευχαριστώ και εσένα και τα ελληνόπουλα στην Σοι 8.
Ευχαριστώ...
Ένα εχω να πώ..
Ευχαριστώ ΘΕΕ ΜΟΥ,που γνώρισαν την Πατάγια στα 23 μου!!
ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...
όσο για την κοπέλα μου εδώ,πραγματικά πλέον,μπορώ να πώ,οτι είναι και αυτή αλλά και σχεδόν όλες οι Ελληνίδες ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ
Κώστα Φ 16 ευχαριστώ και εσένα και τα ελληνόπουλα στην Σοι 8.
Ευχαριστώ...
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ ρε φιλε το εχουμε καταλαβει,εισαι εκλεκτηκος,μας το υπενθυμιζεις σε καθε σου ποστ,το προβλημα ειναι οτι αν δεν το εχεις καταλαβει ψιλοχεστηκαμε αν δεν γαμας γκομενες με με στραβα δοντια με οχι επιπεδη κοιλια με οχι βαμμενα νυχια στα ποδια κτλ.ο καθε ενας τραβαει τα ζορια του και εσυ τα δικα σου απο εκει και περα ΕΛΕΟΣ,ενταξει εισαι ο αφρο-γαμικουλας το πιασαμε το υπονοουμενο μεγεια σου και καμαρι σου αλλα βαρεθηκαμε να το ακουμε ρε αδερφε!Φιλε ευχαριστω για την υποστηριξη..
Ειλικρινα ομως δε μπορω να καταλαβω,γιατι χαλιωνται μερικοι εδω μεσα για το γεγονος οτι ειμαι "δυσκολος"...
Το γεγονος πως οι περισσοτεροι αντρες ειναι πιο ευκολοι στο να επιλεξουν ερωτικο συντροφο δε σημαινει οτι ειναι σαβουρογαμηδες..
Και αντιστοιχα,καποιοι που δηλωνουν πως περνουν τις γυμαικες απο πιο μεγαλο "κοσκινο" δε σημαινει πως τους αρεσει να περιαυτολογουν και ειναι κομποριμονες...
Τωρα για οσους εχουν αμφιβολια για το ποσο εκλεκτικος ειμαι,ας στειλουν πμ και να ρωτησουν ανθρωπους που ειχαν την ατυχια να με κανουν παρεα στη Ταυλανδη...
Και φιλε Akis30,το ποστ μου που εκανες παραθεση πιο πανω,επεξηγει ακριβεστατα το τροπο που επιλεγω...
Μπορει μια γκομενα να ειναι ΤΕΛΕΙΑ..ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ...αλλα να εχει λιγο στραβα δοντια...Ε..ΤΡΩΕΙ ΑΚΥΡΟ..
Αυτο δε σημαινει πως οσοι την επιλεξουν να τη πηδηξουν ειναι σαβουρογαμηδες...Απλα ειναι λιγοτερο "δυσκολοι"..
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Βρε συ Λορδε τζαμπα φοβασαι, πρωτον οπως εχεις παρατηρησει σπανια δινω ονοματα, δευτερον τα λεω αυτα γιατι ξερω πολυ καλα οτι κανενας η ελαχιστοι προκειται να πανε (αφηνουν την Παταγια? ) και κατα τριτον τζαμπα φοβασαι γιατι εχει τοσα πολλα στην Μπανγκοκ. Κατα τεταρτον δεν υπαρχει ισως πηγες η ακουσες, μιλαω γιατι εχω παει.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
στιν pattaya υπαρχουν τα παντα πες τη θες και θα σου απαντισω. μην φοβασε δεν ειμαι σαν τον λορδο και τον φαντομα που τα κρατανε για παρτι τους. Τα μπουρδελα τα μπαρ και ολλα που εχουν αστερια για γκομενες κατα την γνωμη τους ειναι κρατικα μηστηκα.
Οχι φιλε μου ντοχτωρ.
Οπως εχεις δει απο την αρχη αυτουνου του thread και ο Φαντομας και εγω και αλλοι εχουνε δωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ πληροφοριες και συνεχιζουνε να δινουν.
ΑΛΛΑ σε ανθρωπους που για δικους τους προσωπικους λογους εχουνε περιορισμενα οικονομικα και πανε μονο Πατταγια και ψαχνουν πως θα γλυτωσουν 200 ή 300 Ευρω στο εισητηριο, στο ξενοδοχειο ή στο φαγητο ΕΕΕ ΟΧΙ οι πληροφοριες που εχουμε θα πανε ΧΑΜΕΝΕΣ και θα τους ανοιξουμε τζαμπα την ορεξη.
Ισως ειμαι λαθος αλλα αυτο εχω δει ολα αυτα τα χρονια.
Δεν μπορεις σε μια συζητηση για αυτοκινητα πχ οταν ολοι λενε ποσο καλο ειναι το HUNDAI εσυ να τους λες τα πλεονεκτηματα της ML σε σχεση με το CAYENNE.
Θα σε κραξουνε και θα εχουν δικιο.
Δεν μιλαμε για ΦΤΗΝΑ δεν μιλαμε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μιλαμε για το κατα τη γνωμη μας ΤΕΛΕΙΟ.
φιλε μου συγκρινεις ανομοια πραγματα.το οτι θελω να γλυτωσω 400ευρω απο τα εισιτηρια,δεν σημαινει οτι δεν θελω να τα "φαω" καπου αλλου που θα αξιζει τον κοπο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο,κατα την προσωπικη αποψη παντα.
γι αυτο δωσε καμμια πλεροφορια γιατι 12 Οκτωβρη θα ειμαι κατω για πρωτη φορα,εαν θες βεβαια
γι αυτο δωσε καμμια πλεροφορια γιατι 12 Οκτωβρη θα ειμαι κατω για πρωτη φορα,εαν θες βεβαια
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ρωτα τι θελεις, αλλα για Bangkok μονο.φιλε μου συγκρινεις ανομοια πραγματα.το οτι θελω να γλυτωσω 400ευρω απο τα εισιτηρια,δεν σημαινει οτι δεν θελω να τα "φαω" καπου αλλου που θα αξιζει τον κοπο.αλλο το ενα και αλλο το αλλο,κατα την προσωπικη αποψη παντα.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
1)Δεν εχω καμμια ορεξη να επαναλαμβανομαι,αλλα καποιοι με ανεφεραν στα γραφομενα τους και επρεπε να απαντησω.οκ ρε φιλε το εχουμε καταλαβει,εισαι εκλεκτηκος,μας το υπενθυμιζεις σε καθε σου ποστ,το προβλημα ειναι οτι αν δεν το εχεις καταλαβει ψιλοχεστηκαμε αν δεν γαμας γκομενες με με στραβα δοντια με οχι επιπεδη κοιλια με οχι βαμμενα νυχια στα ποδια κτλ.ο καθε ενας τραβαει τα ζορια του και εσυ τα δικα σου απο εκει και περα ΕΛΕΟΣ,ενταξει εισαι ο αφρο-γαμικουλας το πιασαμε το υπονοουμενο μεγεια σου και καμαρι σου αλλα βαρεθηκαμε να το ακουμε ρε αδερφε!
Ολα τα ποστ που γραφω ειναι για να διαφυλαξω καποια παιδια που δεν εχουν παει,απο το να πιστεψουν την λανθασμενη "εικονικη πραγματικοτητα" την οποια προσπαθουν "τεχνηεντως"-δικην υπερβολης-να περασουν καποιοι εδω μεσα...Οτι δηλαδη θα πανε στη Ταυλανδη (και δη στις πουτανοπιατσες της Πατταγιας) και θα συναντησουν χιλιαδες γυναικες ποιοτητας-"απο μις υφηλιος και πανω"...
2)Δεν εχω καμμια ορεξη να εμπλακω σε οποιουδηποτε ειδους αντιπαραθεση μαζι σου.
Δεν το εχω κανει με ατομα που συμμετεχουν ενεργα και εχουν δωσει παμπολλες πληροφοριες στο φορουμ...
Θα το κανω με καποιον που εχει μηδαμινη,για να μη πω ΜΗΔΕΝΙΚΗ συμμετοχη?
Ελεος...
τι να σε πρωτορωτησω,μπανγκονγκ και μονος μου...καταλαβαινεις τι γινετε,θα χαθω στο πληθοςΡωτα τι θελεις, αλλα για Bangkok μονο.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Για προσέξτε εσείς που τρέχετε εκεί κάτω:
Ιδιαίτερα οι μόνιμοι κάτοικοι.
Ιδιαίτερα οι μόνιμοι κάτοικοι.
συμφωνω οτι οποιος παιρνει αλλες εταιρειες και οχι την ΤΑΙ ΔΕΝ
ειναι σπαγγος και τσιφουτης...μπορει να μην εχει τοσα χρηματα
η να πρεπει να τα φαει αλλου.Υπαρχουν και περιπτωσεις που αναγκαστικα
θελοντας και μη πληρωνουμε απευθειας πτηση.
ρε παιδια θα σας πω ενα απλο παραδειγμα.
Εγω π.χ θελω ενα αεροπλανο ΜΟΝΟ για να παω Αθηνα...
Αμα θελω αλλα 2 να φτασω Βαγκοκ και αλλο ενα να παω Πουκετ συγνωμη
αλλα θελω 4 αεροπλανα,καπου θα σκεφτω και το χρονο για να φτασω
και τα λεφτα και την ασφαλεια μου,δε μπορει να κανουμε τα αεροπλανα
ΤΑΞΙ !
Αμα θες 4 πτησεις για να φτασεις συγνωμη αλλα και στατιστικα να το παρεις σε 8 πτησεις συνολο μπορει να σου τυχει κατι ΣΤΡΑΒΟ και μετα...χαιρετισματα!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ.
Οσο για τον ΠΙΠΙ που με λεει ευκολο δεν ειμαι καθολου ευκολος.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αμα δε βρισκω αυτο που θελω καποιο βραδυ
θα μεινω και αγαμητος!!!!!!! θα διαλεξω μια παλι πολυ καλη αλλα
αναγκαστικα θα ριξω ελαφρως τα κριτηρια,ενοειται οτι δε θα παω
με χοντρη,με κουτσοδοντα κτλ κτλ...
Αυτες που διαλεξα εγω για αλλους θα ηταν θεες...
Μην ξεχναμε οτι πηγα και για πρωτη φορα οποτε μεχρι να δω ολα τα κατατοπια και να δω που παιζουν οι ποιο καλες εχασα χρονο,και ηταν και κοπος πανω κατω δεξια αριστερα να γυρνω.
Παντως θα συμφωνησω με τον ΠΙΠΙ οτι δεν ειναι οι πλεοψηφια ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΚΗΣ αλλα υπαρχουν αστερια. εγω ας πουμε η μια που πηρα ηταν το αστερι. Μια αλλη επισης πλησιαζε παρα πολυ κοντα και δεν τη λεω ΤΟ αστερι μονο και μονο για την ηλικια της!!! (ηταν 24!)
ειναι σπαγγος και τσιφουτης...μπορει να μην εχει τοσα χρηματα
η να πρεπει να τα φαει αλλου.Υπαρχουν και περιπτωσεις που αναγκαστικα
θελοντας και μη πληρωνουμε απευθειας πτηση.
ρε παιδια θα σας πω ενα απλο παραδειγμα.
Εγω π.χ θελω ενα αεροπλανο ΜΟΝΟ για να παω Αθηνα...
Αμα θελω αλλα 2 να φτασω Βαγκοκ και αλλο ενα να παω Πουκετ συγνωμη
αλλα θελω 4 αεροπλανα,καπου θα σκεφτω και το χρονο για να φτασω
και τα λεφτα και την ασφαλεια μου,δε μπορει να κανουμε τα αεροπλανα
ΤΑΞΙ !
Αμα θες 4 πτησεις για να φτασεις συγνωμη αλλα και στατιστικα να το παρεις σε 8 πτησεις συνολο μπορει να σου τυχει κατι ΣΤΡΑΒΟ και μετα...χαιρετισματα!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ.
Οσο για τον ΠΙΠΙ που με λεει ευκολο δεν ειμαι καθολου ευκολος.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αμα δε βρισκω αυτο που θελω καποιο βραδυ
θα μεινω και αγαμητος!!!!!!! θα διαλεξω μια παλι πολυ καλη αλλα
αναγκαστικα θα ριξω ελαφρως τα κριτηρια,ενοειται οτι δε θα παω
με χοντρη,με κουτσοδοντα κτλ κτλ...
Αυτες που διαλεξα εγω για αλλους θα ηταν θεες...
Μην ξεχναμε οτι πηγα και για πρωτη φορα οποτε μεχρι να δω ολα τα κατατοπια και να δω που παιζουν οι ποιο καλες εχασα χρονο,και ηταν και κοπος πανω κατω δεξια αριστερα να γυρνω.
Παντως θα συμφωνησω με τον ΠΙΠΙ οτι δεν ειναι οι πλεοψηφια ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΚΗΣ αλλα υπαρχουν αστερια. εγω ας πουμε η μια που πηρα ηταν το αστερι. Μια αλλη επισης πλησιαζε παρα πολυ κοντα και δεν τη λεω ΤΟ αστερι μονο και μονο για την ηλικια της!!! (ηταν 24!)