Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αμα δε βρισκω αυτο που θελω καποιο βραδυ
θα μεινω και αγαμητος!!!!!!! θα διαλεξω μια παλι πολυ καλη αλλα
αναγκαστικα θα ριξω ελαφρως τα κριτηρια,ενοειται οτι δε θα παω
με χοντρη,με κουτσοδοντα κτλ κτλ...
Εγω θα εμενα αγαμητος φιλε Γιαννη...
Εκει ειναι η διαφορα μας...
Για μενα το πηδημα ΔΕΝ ειναι αυτοσκοπος..
ΠΑΝΤΑ το αντιμετωπιζα σαν το "επιδορπιο" της ζωης...Και ΟΧΙ σαν κυριο γευμα..Που αν δε βρεις μπριζολα,τρως και το κοτοπουλο για να μη μεινεις νηστικος..
Γιατι χωρις επιδορπιο ζεις...Χωρις κυριο γευμα,σε κοβει η λορδα (και ενιοτε "στην αναγκη" μπορει να χτυπησεις και καμμια φασολαδα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδια αυτοι που θα πρωτοπατε ταυλανδη θα διαπιστωσετε οτι πολυ ευκολα βρισκεις ακρη χωρις τις περιγραφες των σουπερ ελληναραδων ειδημονων απο εδω μεσα,γιατι περιγραφες ειναι και οχι ουσιωδης αναφορες η υποδειξεις για το τι υπαρχει εκει..οταν προτωπηγα εκει ημουν ολομοναχος και δεν ειχα καν ιντερνετ για να πληροφορηθω.μονο κατι εκπομπες ετ3 κλπ....γιαυτο καλο ταξιδι και μην ακουτε τιποτα..δεν βλεπω εδω πληροφοριες παρα μονο αντιπαραθεσεις και φανφαρες.. :jerking: :jerking:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για να μην απογοιτευθουν οι νεοι να τονισω εδω οτι η ομορφια δεν παιζει τοσο ρολο στο να γαμισεις στην Παταγια αφου ΟΛΟΙ γαμανε...
το μεγαλο γελιο ειναι οτι υπαρχουν σεξοτουριστες , που νομιζουν οτι ειναι ομορφοι πλουσιοι και γαμιαδες.
και ισως να ειναι , αλλα το να το παιζεις ομορφος πλουσιος και γαμιας στην πατταγια ειναι μεγαλη  Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α.
και ειναι ευκολο να τους διακρινεις, καπνιζουν και συνηθως μιλανε ελληνικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
το μεγαλο γελιο ειναι οτι υπαρχουν σεξοτουριστες , που νομιζουν οτι ειναι ομορφοι πλουσιοι και γαμιαδες.
και ισως να ειναι , αλλα το να το παιζεις ομορφος πλουσιος και γαμιας στην πατταγια ειναι μεγαλη  Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
จินตนาการ

Δέ χάθηκα δουλεύω πολύ  .. αλλά διαβάζω τα νέα

Ταξιδιώτης

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα.
Ειναι μεγαλη χαζομαρα αλλωστε το να πηγαινεις στη Πατταγια και να το παιζεις "γοης"..
Ακομα και κουτσος,σαπιοκοιλιας,καραφλος,στραβος με ξυλινο ματι να εισαι,τι ιδιες πιθανοτητες εχεις να πηδηξεις...ΜΟΝΟ το χρημα μετραει..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου,για τα ποστ τα οποια εχω γραψει για την ποιοτητα των γυναικων..Θα ηθελα να πω τα εξης...
Πριν παω τη πρωτη φορα,βλεποντας ΟΛΕΣ τις φωτο που ειχαν ποσταρει καποιοι συναγωνιστες,ειχα ξενερωσει..
Ελεγα οτι τετοιες γκομενες,οχι 1000..αλλα ουτε 10 μπατ δεν αξιζουν..
Επιτρεψτε μου να εχω ΤΗΝ ΙΔΙΑ αποψη και μετα απο 3 ταξιδια...
Θα συμφωνισω σε ενα πραγμα...Οτι οι απαιτησεις του καθενος ειναι διαφορετικες...
Απλα...οσοι ΔΕΝ εχετε ιδιαιτερες απαιτησεις και ΔΕΝ το πολυ-ψαχνετε το πραγμα για το ποια γκομενα θα πηδηξετε,μπορειτε να "βολευτειτε" με τα 1000-2000 μπατ..
Δεν ειναι σωστο ομως να "λιδωρειτε" καποιους που εχουν πολλαπλασιες απαιτησεις απο εσας και ψαχνουν "το εξαιρετικο"...
Θα δωσω ενα απλο παραδειγμα...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πραγματικοτητας,ωστε να με καταλαβουν και οσοι δεν εχουν παει..
Εδω στην Ελλαδα μπορεις να βρεις γκομενα ΜΟΥΝΑΡΑ απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ απο CT (city tour),και με 300 ευρω να σου πεταξει τα ματια εξω...
Αν θες να γαμησεις ομως τη Τζουλια Αλεξανδρατου,θελεις 5χιλιαρο...
Το αν αξιζει η οχι...ειναι θεμα υποκειμενικο...
Το 99,99% θα πουν οτι ειναι μαλακια να σκασεις τοσα λεφτα και ΔΕΝ αξιζει...
Σεβαστειτε ομως οτι υπαρχει και ενα 0,01% που αν ειχε τα φραγκα,θα το σκεφτοτανε...

φιλε πιπι οταν καπιος μηλαη η γραφη στατηστικα παντοτε μηλαη για πληοψηφηα και οχι για μιοψηφια. αν διαβασες πιο πανω ενας φιλος μου δινη και 10.000 μπατγια 2 ωρες αυτο δεν ειναι πλιοψιφια. Κια οσο για το εξαιρετικο ειναι σχετικο σε τη αρεση στον καθενα. Σε σενα μπορει να αρεση η Τζουλια και σε μενα να αρεση αυτη που κλεη για τον αλβανοτης. Η χρονοπουλου. :rockon:

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια αυτοι που θα πρωτοπατε ταυλανδη θα διαπιστωσετε οτι πολυ ευκολα βρισκεις ακρη χωρις τις περιγραφες των σουπερ ελληναραδων ειδημονων απο εδω μεσα,γιατι περιγραφες ειναι και οχι ουσιωδης αναφορες η υποδειξεις για το τι υπαρχει εκει..οταν προτωπηγα εκει ημουν ολομοναχος και δεν ειχα καν ιντερνετ για να πληροφορηθω.μονο κατι εκπομπες ετ3 κλπ....γιαυτο καλο ταξιδι και μην ακουτε τιποτα..δεν βλεπω εδω πληροφοριες παρα μονο αντιπαραθεσεις και φανφαρες.. :jerking: :jerking:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

masternikolas007

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για παταγια μονο. φτινο ξενοδοχειο  και εστιατοριο αλλα αξιοπρεπες με ευροπαικο μενου .ονομα και περιοχη αλλα χρεωση

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φιλε πιπι οταν καπιος μηλαη η γραφη στατηστικα παντοτε μηλαη για πληοψηφηα και οχι για μιοψηφια. αν διαβασες πιο πανω ενας φιλος μου δινη και 10.000 μπατγια 2 ωρες αυτο δεν ειναι πλιοψιφια. Κια οσο για το εξαιρετικο ειναι σχετικο σε τη αρεση στον καθενα. Σε σενα μπορει να αρεση η Τζουλια και σε μενα να αρεση αυτη που κλεη για τον αλβανοτης. Η χρονοπουλου. :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για παταγια μονο. φτινο ξενοδοχειο  και εστιατοριο αλλα αξιοπρεπες με ευροπαικο μενου .ονομα και περιοχη αλλα χρεωση
Flipper lodge ,soi8(διευθηνση) ανακαινισμενο 1000bht(20euro)ολα τα δωματια ακομα και ψηλοτεροι οροφοι με θεα ολη την παταγια με πολυ καλο εστιατοριο και καμια χρεωση για εξτρα γυναικες στο δωματιο.15 λεπτα με τα ποδια με το πασο σου παραλιακα απο walking street..οι τιμες ειναι απο low season τωρα αν πας στην υψηλη σεζον θα ειναι 10-15 ευρω ακριβοτερα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εσεις οι παταγιοφιλοι δεν ξενερωνετε με αυτο το σκηνικο? Δε θα πηγαινα Παταγια μονο και μονο γιαυτο το λογο.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εσεις οι παταγιοφιλοι δεν ξενερωνετε με αυτο το σκηνικο? Δε θα πηγαινα Παταγια μονο και μονο γιαυτο το λογο.
Δεν ξενερωνουμε φυσικα, απλως αποφευγουμε τους Ελληναρες που ευτυχως δεν ευδοκιμουν στην περιοχη μας ,λιγοι και Εκλεκτοι :2funny:
                    Ασε που η Πατταγια ειναι τοσο μεγαλη ;)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

file stefan00 με το ποστ που εγραψες μου δινης τη δινατοτιτα να σου απαντισω και για να μαθουν καπια νεα παιδια που θα πανε προτη φορα στην ταιλανδι. Εχεις δικιο να μην ακουν εμας τους ειδημονες τορα για ελληναραδων δεν μπορω να σου απαντισω γιατι εμηνα 30 χρονια αμερικη. αυτο το αφινω σε αλλους να στο απαντισουν. Εγω σου απανταω για το ποσο μαγκας εισουνα οταν πηγες προτη φορα στην ταιλανδι. Ξεχασες να μας πης ποσες φορες σου πιασανε τον κολο. Μην παρεξηγηθης αλλα δεν στον πιανουνε μονο με τα χερια αλλα εσεις στην Ελλαδα το λετε ετσι και οταν σε κοροηδεψουν. το ληπον εφοσων δεν εχεις τα αρχ..... να το πης ας το πω εγω για σενα οχι τιποτα για να μαθενουν οι κενουργοι. Προτων εαν πηγες μονος εκλησες δοματιο απο Ελλαδα αυτο σημενη καθε φορα που πηγενες γκομενα πληρονες για να την ανεβασης επανω.Κια μην ακουσω βλακια οτι δεν εκλησες απο Ελλαδα γιατι σαν προτο ταξηδι που δεν ειπηρχαν ειδημονες καναμε το ιδιο. Ενω εμης οι χαζη ειδημονες λεμε στους καινουργιους τη να κανουν και τους βοηθαμε για ξενοδοχια και οι βλακες γλητονουν λεφτα. Δευτερων εφοσων δεν ειξερες τιμες οι γκομενες σου λεγανε οσο θελανε και εσυ πλιρονες και μην πης οχι γιατι δεν διαβασες τιποτα. σου λεγανε μια τιμη σκεφτοσουνα στα Ελληνηκα δεδομενα φτηνα ειναι ελεγες και πληρονες. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Τριτον στο αεροδρομιο αν ειρθες pattaya σαν προτη φορα δεν πληροσες κατο τον 1500 με 2000 μπατ ενω εμεις οι χαζοι πληρονουμε 900 μπατ. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Τεταρτον οταν πηγες για ψωνια εφοσον δεν διαβασες κανεναν ειδημονα οτι σου ελεγαν πληρονες γιατη δεν ειξερες οτι πρεπη να δοσης 1/3 απο οτι σου πουν.Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Πεμτον το ψαρη εσυ το εφαγες οχι κατο απο 300 μπατ ενω εμεις οι χαζοι το τρομε το ιδιο ψαρη 50 μπατ. Αλλη μια φορα πιασημο κολου. Γι αυτο φιλε  μου μην παρακηνας ατομα να παθουν το ιδιο γιατι οτι γραφουμε εχει βγη μετα απο πιασημο και του δικου μας κολου. Αυτα που ξερουμε δεν τα μαθαμε τσαμπα ενω τα προσφερουμε τσαμπα. Φιλιαααααααααααααααααααα ενας ειδημονας. :think:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ντοκορ δεν νομιζω να εννοουσε εσνα ο στεφαν.προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εισαι ξηγημενος,οπως και αλλα παιδια που απευθηνθηκα για πληροφοριες και μου τις εδωσαν ευχαριστως αλλα και αλλοι που προσφερθηκαν να βοηθησουν.ξερουν αυτοι ποιους εννοω. ;)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα.
Ειναι μεγαλη χαζομαρα αλλωστε το να πηγαινεις στη Πατταγια και να το παιζεις "γοης"..
Ακομα και κουτσος,σαπιοκοιλιας,καραφλος,στραβος με ξυλινο ματι να εισαι,τι ιδιες πιθανοτητες εχεις να πηδηξεις...ΜΟΝΟ το χρημα μετραει..

Φιλε ΠΙΠΙ παλη αδιαβαστο σε πιανω δηλαδη ολες ερχονται για τα λεφτα μας εισαι λαθος. Εγω θα σου μηλησω περη προσοπηκου επηπεδου για να μην λεμε βλακιες. Τα χριστουγενα θα παντρεφτω ενα κοριτση που απο οτι λενε οσοι το ειδαν ειναι αστερη 23 χρωνον. Εγω 53 οχι καραφλας λιγω κηλητσα και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω. Ενα JEEP και ο γαμος μας θα μου στηχησει 1.000.000 μπατ. και στην μαμα θα δοσω μονο 2.000.000 μπατ για SIN SOT. αν εσυ νομηζης οτι αυτο το αστερη ερχετε για τα λευτα μου εισαι γελασμενος και μου ορκιζετε εονια αγαπη φιλε μου πιπι. Αλλα επιδι εσενα καμια δεν σε αγγα;πησε ζηλευης. :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε ΠΙΠΙ παλη αδιαβαστο σε πιανω δηλαδη ολες ερχονται για τα λεφτα μας εισαι λαθος. Εγω θα σου μηλησω περη προσοπηκου επηπεδου για να μην λεμε βλακιες. Τα χριστουγενα θα παντρεφτω ενα κοριτση που απο οτι λενε οσοι το ειδαν ειναι αστερη 23 χρωνον. Εγω 53 οχι καραφλας λιγω κηλητσα και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω. Ενα JEEP και ο γαμος μας θα μου στηχησει 1.000.000 μπατ. και στην μαμα θα δοσω μονο 2.000.000 μπατ για SIN SOT. αν εσυ νομηζης οτι αυτο το αστερη ερχετε για τα λευτα μου εισαι γελασμενος και μου ορκιζετε εονια αγαπη φιλε μου πιπι. Αλλα επιδι εσενα καμια δεν σε αγγα;πησε ζηλευης. :rockon:
Με αγαπαει αλλη εμενα.. ;) :grin:

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφε doctora αυτα που τις προσφερεις ειναι λιγα για τα δεδομενα της ταιλανδης?
ειναι πολλα τα λεφτα φιλε ,τωρα αμα τα εχεις....καλα κανεις.δηλαδη για να παντρευτεις μια ταιλανδη πρεπει να εχεις γερο μπατζετ?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω θα εμενα αγαμητος φιλε Γιαννη...
Εκει ειναι η διαφορα μας...
Για μενα το πηδημα ΔΕΝ ειναι αυτοσκοπος..
ΠΑΝΤΑ το αντιμετωπιζα σαν το "επιδορπιο" της ζωης...Και ΟΧΙ σαν κυριο γευμα..Που αν δε βρεις μπριζολα,τρως και το κοτοπουλο για να μη μεινεις νηστικος..
Γιατι χωρις επιδορπιο ζεις...Χωρις κυριο γευμα,σε κοβει η λορδα (και ενιοτε "στην αναγκη" μπορει να χτυπησεις και καμμια φασολαδα)

Εξαρταται τις συνθηκες,και εγω αμα βγω σε ενα μπαρ και δε βρω μια καλη
να γαμισω και ειναι να γαμισω μια μετρια φυσικα και θα μεινω αγαμητος!

Αλλα να κανω ολοκληρο ταξιδι με τοσα εξοδα για 7 ΜΟΛΙΣ μερες και να
μενω και αγαμητος σορρυ αλλα ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ!

Αν παω και εγω ταξιδι 15-20 μερες τοτε ΝΑΙ. Να μεινω και αγαμητος
καποιες μερες αλλα στις 7 ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

Ας ησουν Ελλαδα και ας πηγαινες ταξιδι 7 μερες απο νησι οπως εγω
και θα σου ελεγα εγω αν εμενες αγαμητος η οχι. (και μαλιστα παρθενικο ταξιδι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom