Καραμπε την πατησεςΧαρισμα σου η paris. Οπως και η βιεννη,η βουδαπεστη και η βαρκελωνη.
Ιδου η βαρσοβια μου.
Χαρισμα σου η Εμμα δεν την γουσταρω καθολου,και ετσι δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε ;)
Καλη τυχη με την ξενερωτη σουπερ σταρ
Καραμπε την πατησεςΧαρισμα σου η paris. Οπως και η βιεννη,η βουδαπεστη και η βαρκελωνη.
Ιδου η βαρσοβια μου.
. Εγω 53 λιγω κηλητσα
Καλά ρε Κώστα τι σε πείραξε απο τον Δόκτορα η ορθογραφία του; στο ξαναγράφω κανονικά
αυτο καταλαβες?Καλά ρε Κώστα τι σε πείραξε απο τον Δόκτορα η ορθογραφία του;
αυτο καταλαβες?
ονειρα γλυκα
σε εστειλε αδιαβαστω...
κωστα 17 οκτωβρη κατεβαινω (παταγια).
ενα καλό ξενοδοχείο μεχρι 40 ευρώ?
Φιλε ΠΙΠΙ παλη αδιαβαστο σε πιανω δηλαδη ολες ερχονται για τα λεφτα μας εισαι λαθος. Εγω θα σου μηλησω περη προσοπηκου επηπεδου για να μην λεμε βλακιες. Τα χριστουγενα θα παντρεφτω ενα κοριτση που απο οτι λενε οσοι το ειδαν ειναι αστερη 23 χρωνον. Εγω 53 οχι καραφλας λιγω κηλητσα και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω. Ενα JEEP και ο γαμος μας θα μου στηχησει 1.000.000 μπατ. και στην μαμα θα δοσω μονο 2.000.000 μπατ για SIN SOT. αν εσυ νομηζης οτι αυτο το αστερη ερχετε για τα λευτα μου εισαι γελασμενος και μου ορκιζετε εονια αγαπη φιλε μου πιπι. Αλλα επιδι εσενα καμια δεν σε αγγα;πησε ζηλευης.
Φιλε μου εχουμε νεο πρωθυπουργο οποτε για μερικες βδομαδες μεχρι μηνες μεχρι να οργανωθει και παλι η αντιπολιτευση προβλεπεται ηρεμια. Νομιζω καπου κουραστηκαν και οι ιδιοι να κανουν διαδηλωσεις ασε που εχουν χασει και την υποστηριξη του κοσμου. Ο τουρισμος επαθε μεγαλη ζημια με ολα αυτα που γραφονται. Θα ενημερωσω και παλι οταν αποκλειστω και αδειασουν τα ραφια των σουπερ-μαρκετκαλα ολα αυτα που λετε...με τα πολιτικα θεματα ομως που εχουν προκυψει εκει κατω,τι γινεται?ηρεμησαν τα πραγματα?φευγω 20 οκτ..φαντομα δωσε ανταποκριση!!!!χαιρετισμους...
Φιλε μου εχουμε νεο πρωθυπουργο οποτε για μερικες βδομαδες μεχρι μηνες μεχρι να οργανωθει και παλι η αντιπολιτευση προβλεπεται ηρεμια. Νομιζω καπου κουραστηκαν και οι ιδιοι να κανουν διαδηλωσεις ασε που εχουν χασει και την υποστηριξη του κοσμου. Ο τουρισμος επαθε μεγαλη ζημια με ολα αυτα που γραφονται. Θα ενημερωσω και παλι οταν αποκλειστω και αδειασουν τα ραφια των σουπερ-μαρκετ
ευχαριστω πολυ..αν μεινεις απο προμηθειες,πες μου να σου φερω απο ελλαδα 4β και γαλετες!!!!
και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω.
Ντοκτορ στο ονομα της το γραφεις το σπιτι η και στους 2?
Σορρυ αλλα φιλικα θα σου πω οτι ειναι πολυ επικινδυνο να προσφερεις
τοσα πολλα. Δηλωνω ομως εντελως ασχετος για το τι χρειαζεται
για να παντρευτεις ενα κοριτσι εκει κατω.
Αν βεβαια διαθετεις τοσα χρηματα τοτε χαλαλι,δεν υπαρχει ρισκο.
Εισαι πολυ μεγαλυτερος απο μενα και σιγουρα ξερεις καλυτερα
απλα μου εκανε εντυπωση! φιλικα παντα
john
Όχι βρε, έρχονται για την καλή ανατροφή σου την αψεγάδιαστη ορθογραφία σου και υποθέτω τα άριστα ελληνικά σου...
...από Γαλλικά και πιάνο, πως είσαι....?
Τωρα ρε ντοκτωρα δεν μπορω θα το ρωτησω
Εσυ που θα δωσεις ολα αυτα τα φραγκα γιατι δεν ταξειδευεις με THAI και business για να εισαι και ποιο ανθρωπινα αλλα ψαχνεις ολες τις αλλες εταιρειες να πας κανοντας τις 9 ωρες 20 και το καυχιεσαι κιολας οτι γλυτωνεις καποια ευρουλακια τελειως ψιχουλα μπροστα σε αυτα που θα δωσεις για να σε αγαπησει η καλη σου;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες, μια αλλη συντομη ερωτηση. Με το συνναλλαγμα τι να κανω, να βγαλω ολο το συν/γμα στο αεροδρομιο? Και που θα τα εχω τα λεφτα- στο ξενοδοχειο ειναι τοσο ασφαλη τα secure boxes?Sa wat dde-khrap σύντροφε
Στα ερωτήματά σου θα απαντησω στο θέμα Κράμπι. Είναι πανέμορφο, φτηνό, ήσυχο, με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις και να κάνεις, αλλά σεξ σκημή ...γιοκ. Μπορείς όμως να πας πρώτα Πουκετ να βρεις μια κοπέλα και να πάτε μαζί στο Κράμπι.
Για ξενοδοχεία σου απάντησε ο προηγούμενος σύντροφος. Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια ακόμα και την χαι σησον. Μην κλείσεις από το νετ.
Η Παττάγια είναι πολύ μακρυά από Κράμπι, οπότε για να πας θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αεροπλάνο. Ενναλακτική λύση είναι το Τράνγκ που μπορείς να πας και με καράβι από το Κράμπι που έχει ενδιαφέρουσα σεξ σκηνή.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες, μια αλλη συντομη ερωτηση. Με το συνναλλαγμα τι να κανω, να βγαλω ολο το συν/γμα στο αεροδρομιο? Και που θα τα εχω τα λεφτα- στο ξενοδοχειο ειναι τοσο ασφαλη τα secure boxes?
Λόρδε δεν θα σε αφήσω αναπάντητο και ειδικά εσένα. Αναρτιέσαι γιατί δεν πάω με Thai και ειδικά business class θα σου πω η business στοιχίζουν από 2500 ευρώ και πάνω ενώ βγάζω με gulf οικονομική και λόγο το frequent miles 9 φορές στης 10 με βάζουν business class. Τώρα στο ζουμί εγώ ταξιδεύω 20 φορές τον χρόνο με τα λεφτά που γλιτώνω άλλος δεν τα βγάζει δουλεύοντας όλον το χρόνο. Κατάλαβες φίλε μου δεν είμαι σαν μερικούς που πάνε 1 έως 2 φορές τον χρόνο. Και αν πετάς τα λεφτά σου λεφτά δεν κάνης.
OK
Με καλυψες εν μερει.
Οσο για την αγορα γης στην Ταυλανδη εχω να σου πω το εξης:
Ενω ενα ατομο ξενος δεν μπορει να αγορασει γη, μια εταιρεια ξενη μπορει.
Εαν θελεις ψαχτο με κανενα δικηγορο εκει κατω και η Σιγκαπουρη δεν ειναι πολυ μακρυα και εχει και φοροαπαλλαγες ;)