Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαρισμα σου η paris. Οπως και η βιεννη,η βουδαπεστη και η βαρκελωνη.
Ιδου η βαρσοβια μου.
Καραμπε την πατησες :2funny:
Χαρισμα σου η Εμμα δεν την γουσταρω καθολου,και ετσι δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε  ;)
Καλη τυχη με την ξενερωτη σουπερ σταρ :birdman:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Φιλε ΠΙΠΙ παλη αδιαβαστο σε πιανω δηλαδη ολες ερχονται για τα λεφτα μας εισαι λαθος. Εγω θα σου μηλησω περη προσοπηκου επηπεδου για να μην λεμε βλακιες. Τα χριστουγενα θα παντρεφτω ενα κοριτση που απο οτι λενε οσοι το ειδαν ειναι αστερη 23 χρωνον. Εγω 53 οχι καραφλας λιγω κηλητσα και το μονο που κανω ειναι να της αγορασω στο ονοματης ενα σπιτη 35.000.000 μπατ και στα Ελληνηκα 750.000 με 800.000 ευρω. Ενα JEEP και ο γαμος μας θα μου στηχησει 1.000.000 μπατ. και στην μαμα θα δοσω μονο 2.000.000 μπατ για SIN SOT. αν εσυ νομηζης οτι αυτο το αστερη ερχετε για τα λευτα μου εισαι γελασμενος και μου ορκιζετε εονια αγαπη φιλε μου πιπι. Αλλα επιδι εσενα καμια δεν σε αγγα;πησε ζηλευης. :rockon:

Όχι βρε, έρχονται για την καλή ανατροφή σου την αψεγάδιαστη ορθογραφία σου και υποθέτω τα άριστα ελληνικά σου...
:jerking: :jerking: :jerking:

...από Γαλλικά και πιάνο, πως είσαι....?

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια μην ειρωνερευεσται αν καποιος επειδη δεν εχει ζησει ολη του την ζωη στην Ελλαδα.εξαλου δεν ειμαστε και ολοι αψεγαδιαστοι.δεν νομιζω οτι προσεβαλε κανεναν και πρωσοπικα σεβομαι και την ειληκεια του ανθρωπου και την εμπειρεια.μακαρι να του βγει σε καλο και να περναει καλα.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ!!!!!!!!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα που λετε...με τα πολιτικα θεματα ομως που εχουν προκυψει εκει κατω,τι γινεται?ηρεμησαν τα πραγματα?φευγω 20 οκτ..φαντομα δωσε ανταποκριση!!!!χαιρετισμους...
Φιλε μου εχουμε νεο πρωθυπουργο οποτε για μερικες βδομαδες μεχρι μηνες μεχρι να οργανωθει  και παλι η αντιπολιτευση προβλεπεται ηρεμια. Νομιζω καπου κουραστηκαν και οι ιδιοι να κανουν διαδηλωσεις ασε που εχουν χασει και την υποστηριξη του κοσμου. Ο τουρισμος επαθε μεγαλη ζημια με ολα αυτα που γραφονται. Θα ενημερωσω και παλι οταν αποκλειστω και αδειασουν τα ραφια των σουπερ-μαρκετ  :2funny:

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου εχουμε νεο πρωθυπουργο οποτε για μερικες βδομαδες μεχρι μηνες μεχρι να οργανωθει  και παλι η αντιπολιτευση προβλεπεται ηρεμια. Νομιζω καπου κουραστηκαν και οι ιδιοι να κανουν διαδηλωσεις ασε που εχουν χασει και την υποστηριξη του κοσμου. Ο τουρισμος επαθε μεγαλη ζημια με ολα αυτα που γραφονται. Θα ενημερωσω και παλι οταν αποκλειστω και αδειασουν τα ραφια των σουπερ-μαρκετ  :2funny:
ευχαριστω πολυ..αν μεινεις απο προμηθειες,πες μου να σου φερω απο ελλαδα 4β και γαλετες!!!! :2funny: :2funny:

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ..αν μεινεις απο προμηθειες,πες μου να σου φερω απο ελλαδα 4β και γαλετες!!!! 2funny 2funny

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντοκτορ στο ονομα της το γραφεις το σπιτι η και στους 2?
Σορρυ αλλα φιλικα θα σου πω οτι ειναι πολυ επικινδυνο να προσφερεις
τοσα πολλα. Δηλωνω ομως εντελως ασχετος για το τι χρειαζεται
για να παντρευτεις ενα κοριτσι εκει κατω.
Αν βεβαια διαθετεις τοσα χρηματα τοτε χαλαλι,δεν υπαρχει ρισκο.
Εισαι πολυ μεγαλυτερος απο μενα και σιγουρα ξερεις καλυτερα
απλα μου εκανε εντυπωση! φιλικα παντα

john

φιλε μου jonh666 το σπιτη το γραφω στο ονομα της γιατη στην ταιλανδη ο farang ( ξενος, atm, κοπανος, βλακας, κοροηδο, και πολα αλλα )δεν δηκεουτε να γραψη γη στο ονομα του. μονο διαμερισμα μπορη να αγοραση στο ονομα του σπητη οχι. Βλεπης και το κρατος μας χρησημοπηοι σαν κοροηδα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όχι βρε, έρχονται για την καλή ανατροφή σου την αψεγάδιαστη ορθογραφία σου και υποθέτω τα άριστα ελληνικά σου...
:jerking: :jerking: :jerking:

...από Γαλλικά και πιάνο, πως είσαι....?

Μεγάλε εγώ δεν χρισημοπηω σαν εσένα το office word για να γράφω. Και όσο για γαλλικά και πιάνο είμαι πολύ  καλός αν θες δοκιμή το πρώτο μάθημα  ΔΩΡΕΑΝ από μένα για σένα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τωρα ρε ντοκτωρα δεν μπορω θα το ρωτησω :rockon:
Εσυ που θα δωσεις ολα αυτα τα φραγκα γιατι δεν ταξειδευεις με THAI και business για να εισαι και ποιο ανθρωπινα αλλα ψαχνεις ολες τις αλλες εταιρειες να πας κανοντας τις 9 ωρες 20 και το καυχιεσαι κιολας οτι γλυτωνεις καποια ευρουλακια τελειως ψιχουλα μπροστα σε αυτα που θα δωσεις για να σε αγαπησει η καλη σου; :think: :think:

Λόρδε δεν θα σε αφήσω αναπάντητο και ειδικά εσένα. Αναρτιέσαι γιατί δεν πάω με  Thai και ειδικά  business class θα σου πω η business στοιχίζουν από 2500 ευρώ και πάνω ενώ βγάζω με gulf οικονομική  και λόγο το frequent  miles  9 φορές στης 10 με βάζουν  business class. Τώρα στο ζουμί εγώ ταξιδεύω 20 φορές τον χρόνο με τα λεφτά που γλιτώνω άλλος δεν τα βγάζει δουλεύοντας όλον το χρόνο. Κατάλαβες φίλε μου δεν είμαι σαν μερικούς που πάνε 1 έως 2 φορές τον χρόνο. Και αν πετάς τα λεφτά σου λεφτά δεν κάνης.

koolance

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sa wat dde-khrap σύντροφε
Στα ερωτήματά σου θα απαντησω στο θέμα Κράμπι. Είναι πανέμορφο, φτηνό, ήσυχο, με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις και να κάνεις, αλλά σεξ σκημή ...γιοκ. Μπορείς όμως να πας πρώτα Πουκετ να βρεις μια κοπέλα και να πάτε μαζί στο Κράμπι.
Για ξενοδοχεία σου απάντησε ο προηγούμενος σύντροφος. Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια ακόμα και την χαι σησον. Μην κλείσεις από το νετ.
Η Παττάγια είναι πολύ μακρυά από Κράμπι, οπότε για να πας θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αεροπλάνο. Ενναλακτική λύση είναι το Τράνγκ που μπορείς να πας και με καράβι από το Κράμπι που έχει ενδιαφέρουσα σεξ σκηνή.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες, μια αλλη συντομη ερωτηση. Με το συνναλλαγμα τι να κανω, να βγαλω ολο το συν/γμα στο αεροδρομιο? Και που θα τα εχω τα λεφτα- στο ξενοδοχειο ειναι τοσο ασφαλη τα secure boxes?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστω για τις πληροφοριες, μια αλλη συντομη ερωτηση. Με το συνναλλαγμα τι να κανω, να βγαλω ολο το συν/γμα στο αεροδρομιο? Και που θα τα εχω τα λεφτα- στο ξενοδοχειο ειναι τοσο ασφαλη τα secure boxes?

στο αεροδρομιο το χαλανε λιγο πιο κατω.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λόρδε δεν θα σε αφήσω αναπάντητο και ειδικά εσένα. Αναρτιέσαι γιατί δεν πάω με  Thai και ειδικά  business class θα σου πω η business στοιχίζουν από 2500 ευρώ και πάνω ενώ βγάζω με gulf οικονομική  και λόγο το frequent  miles  9 φορές στης 10 με βάζουν  business class. Τώρα στο ζουμί εγώ ταξιδεύω 20 φορές τον χρόνο με τα λεφτά που γλιτώνω άλλος δεν τα βγάζει δουλεύοντας όλον το χρόνο. Κατάλαβες φίλε μου δεν είμαι σαν μερικούς που πάνε 1 έως 2 φορές τον χρόνο. Και αν πετάς τα λεφτά σου λεφτά δεν κάνης.

OK
Με καλυψες εν μερει.
Οσο για την αγορα γης στην Ταυλανδη εχω να σου πω το εξης:
Ενω ενα ατομο ξενος δεν μπορει να αγορασει γη, μια εταιρεια ξενη μπορει.
Εαν θελεις ψαχτο με κανενα δικηγορο εκει κατω και η Σιγκαπουρη δεν ειναι πολυ μακρυα και εχει και φοροαπαλλαγες ;)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
OK
Με καλυψες εν μερει.
Οσο για την αγορα γης στην Ταυλανδη εχω να σου πω το εξης:
Ενω ενα ατομο ξενος δεν μπορει να αγορασει γη, μια εταιρεια ξενη μπορει.
Εαν θελεις ψαχτο με κανενα δικηγορο εκει κατω και η Σιγκαπουρη δεν ειναι πολυ μακρυα και εχει και φοροαπαλλαγες ;)

Μια ετερια αγοραζη αλλα καθε χρονο κανης φορολογηκες δηλοσης και αν ξεχασης κανενα χρονο την πουτσισες. Αγοραζω εδω γιατι παντρεβομε εδω και οχι γιατι θελω να επενδισω. Και μην ξεχνας την δοκημαζω ποσω με αγαπαη. Απο οτι μεχρη τορα καταλαβα ερχετε μαζη μου γιατι με αγαπαη.Και οχι για το σπιτη και το Jeep. Φιλε λορδε ειμαι τηχερος που βρηκα ατομο σε αυτην την ηλικια να με αγαπηση αλιθηνα. Οχι οτι δεν βλεπομε αλλα ειναι και 23 χρονων. ειμαι πολυ τιχερος φιλε μου.

masternikolas007

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Sawasdee Pattaya Hotel θελω την γνωμη σας  χρεση 10ευρο με πρωινο αλλα δεν γνωριζω αν εχει ελευθερη προσβαση στα κοριτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom