You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (0 μέλη και 99 επισκέπτες)
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
apex 500bt.............κανω πες σε παρακαλω ενα προσιτο ξενοδωχειο.
Κοντοχωριανοι ειμαστε.το χωριό της κοπέλας είναι γύρω στις 2 ωρίτσες(με αμάξι) νοτιοανατολικά του Ουντόν.
Ααααααααα παραπηρανε θαρρος μερικοι.Σαβουρες της pattaya τρεμετε
Ερχομαι την κυριακη
3 σελιδες παπαριες. εγω προτεινω στο 1000 να σταματησουμε
και να ανοιξουμε νεο με ονομα "παπαριες" και να λεμε
οτι μαλακια μας ερθει (και εγω μαζι).
εχεις δικιο τζονι.
το thread ονομαζετε ΤΑΙΛΑΝΔΗ SEX TRIP!!
ΟΚ?
masternikolas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Apex Hotel ειναι απο θεμα υγινης καλο και καθαρο;
Παράθεση απο John666
γιατι εχω την εντυπωση παιδια οτι μερικες ταυλανδεζες που το κανουν ειναι περιπου 16 χρονες?
πως ειστε σιγουροι οτι δεν γαματε ανηλικες μη βρειτε μπελα?
πως να προσεξουμε ωστε να μην την πατησουμε και γαμισουμε ανηλικες
και μασ χωσουν μεσα? που συχναζουν ανηλικες 16-17 ετων ? πως τις ξεχωριζετε? απο εμφανιση ρε γμτ βλεπω τις φωτο δεν βγαζω ακρη!
Παράθεση απο flynow
Γεια σας συνάδελφοι, είμαι καινούργιος σαν μέλος αλλά σας βλέπω περίπου 3 εβδομάδες. Λοιπόν στο ψητό τώρα. Επίσκεψη σήμερα το πρωί στην Kelly από glancemodels.eu.
1.70 ύψος, μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό χαμόγελο, 3-άρι στήθος. Φιλική και πρόσχαρη. Πίπα με καπότα(για λόγους υγείας μου είπε) με ρυθμό καλό και ταυτόχρονα κάρφωμα με το βλέμα της. Γαμήσι πισωκολλητό με την τρομερή θέα του ωραίου κώλου της(δεν τον δίνει). Καυτά φιλιά και εκδηλωτική στο γλυφομούνι. Γύρω στα 25 αλλά μικροδείχνει. Για 1 ώρα 200 ευρώ. Την θεωρώ πολύ καλή για τα χρήματα πού ζητάει. Πολύ καλό GFE.
Παράθεση απο lordjim
Να σας πω τι με ενοχλει με τα τραβελια στην Ελλαδα.
1. Ειναι στη χοντρη ξεπετα.
2. Σου λενε 70 και στο ξενοδοχειο αρχιζουν το ψηστηρι του δωσε κατι παραπανω.
3. Βρωμανε απλυσια οι πιο πολλες.
Σε σχεση με Ταυλανδη εδω ειναι μονο για κλωτσιες.
γιατι εχω την εντυπωση παιδια οτι μερικες ταυλανδεζες που το κανουν ειναι περιπου 16 χρονες?
και μασ χωσουν μεσα? που συχναζουν ανηλικες 16-17 ετων ? πως τις ξεχωριζετε? απο εμφανιση ρε γμτ βλεπω τις φωτο δεν βγαζω ακρη!
Παράθεση απο flynow
Γεια σας συνάδελφοι, είμαι καινούργιος σαν μέλος αλλά σας βλέπω περίπου 3 εβδομάδες. Λοιπόν στο ψητό τώρα. Επίσκεψη σήμερα το πρωί στην Kelly από glancemodels.eu.
1.70 ύψος, μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό χαμόγελο, 3-άρι στήθος. Φιλική και πρόσχαρη. Πίπα με καπότα(για λόγους υγείας μου είπε) με ρυθμό καλό και ταυτόχρονα κάρφωμα με το βλέμα της. Γαμήσι πισωκολλητό με την τρομερή θέα του ωραίου κώλου της(δεν τον δίνει). Καυτά φιλιά και εκδηλωτική στο γλυφομούνι. Γύρω στα 25 αλλά μικροδείχνει. Για 1 ώρα 200 ευρώ. Την θεωρώ πολύ καλή για τα χρήματα πού ζητάει. Πολύ καλό GFE.
Παράθεση απο lordjim
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Παράθεση απο John666
Παράθεση απο flynow
Παράθεση απο lordjim
Και λοιπον;
Εκτος απο το να βαζεις φωτο απο εσενα και τα πεθερικα στη Ταυλανδη και να κανεις copy paste ξενα αρθρα ανοιξε το στοματακι σου και πες μας τα εσωψυχα σου, ειναι καλη ψυχαναλυση.
Γαμπρε/ εξαγωγιμο προιον ;)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
αφου ξεθαβεις τοσο καλα αυτα που ρωτουσαμε σαν πρωταρηδες πριν...χρονια
γιατι δεν πας να κολας ενσημα στο κοιμητηριο? θα εχεις να ξεθαβεις
και εκει...
ελεος δηλαδη, μιλα η σμοσκας.
Ρε Γιαννη
Εσενα δεν σε ξερω προσωπικα αλλα ξερω αρκετα παιδια απο εδω μεσα και του ντοχτωρα συμπεριλαμβανομενου (ο οποιος παιζει σε αλλη κατηγορια)
Λοιπον ΚΑΝΕΝΑΣ απο τα παιδια που γνωρισα προσωπικα δεν μου εκανε κακη εντυπωση, ισα ισα ειναι μαγκες και τη δουλιτσα τους την κανουνε στα ταξειδια που πανε, αλλος λιγο αλλος πολυ.
Εαν δεις την φωτογραφια που ποσταρησε ο τυπος στο πρωτο του ποστ (ψαξε λιγο πιο πισω θα καταλαβεις απο τη φατσα γιατι ο ανθρωπος δεν σταυρωσε γυναικα εδω.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.ollikkala.com/images/weddings/Surat_Family.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κοψτε φατσα του περηφανου ΓλεΓλε. :jerking:
Παντως τις κουνιαδες πισω του ανετα θα τις επαιρνα ;D ;D ;D
Και λοιπον;
Γαμπρε/ εξαγωγιμο προιον ;)
Να γραψουμε και κατι διαφορετικο.
Εγω φετος δεν θα κατεβω κατω για 2η φορα στα 25 χρονια, την 1η δεν κατεβηκα οταν η γυναικα μου ηταν εγκυος, φετος απλα ξενερωσα μετα το Μπαλι που πηγα περυσι.
Ετσι για αλλαγη θα κατεβω Αφρικη για κυνηγι, και οταν λεω κυνηγι δεν εννοω τα αδερφιστικα που κανουν στους τουριστες αλλα 15 μερες περπατημα και κατασκηνωση το βραδυ με σκηνη οπου φτανω, οπως τις παλιες καλες μερες.
Εγω ενας επαγγελματιας ντοπιος και 4 αραπαδες βοηθοι.
Δυστυχως συνειδητοποιησα οτι πηγαινοντας καθε χρονο "κατω", οχι για δουλεια, το μονο που εκανα ηταν μια προσπαθεια αναβιωσης της 1ης φορας.
Δυστυχως ο χρονος περναει και οτι ζησαμε την 1η και 2η φορα δεν το ξαναζουμε , με αποτελεσμα να γινομαστε φαντασματα που κυνηγανε να ζησουνε το φανταστικο.
Κυριοι λυπαμαι αλλα ΓΕΡΑΣΑ, εσεις οι υπολοιποι οχι ακομη αλλα ακολουθειτε.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μέσα είμαι (αλλοίμονο) αλλά γιατί όχι ταϋλανδέζικο ? Το ξέρουν αρκετοι πια, δεν έχει πρόβλημα με πάρκιν και μπορούμε να κάτσουμε και πιο αργά αν απαιτηθεί.την αλλη Πεμπτη κανονιζουμε κινεζικο;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αν την κοπελα τη λενε "pui" και η βαλιτσα ειναι του f16 , τοτε ειναι πανευκολο.Ας δωσουν καμια πληροφορια οι ειδημονες για το πως φερνεις κοπελα εδω. εχω ακουσει πως ειναι δυσκολο
απριλης του 2007 και η "pui" εμπαινε για φωτογραφηση στην βαλιτσα μου.
με εκπληξη διαπιστωσα πως περισσευε χωρος και για μερικα πραγματα ακομα.
αυτος ειναι ενας τροπος.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αν οι απαιτησεις των ταιλανδων ειναι οπως της πεθερας του ντοκτορα,2 ερωτησεις προς doctora
1)αν θελει να παντρευτει ενας ελληνας μια ταυλανδη εκει ,ειναι ευκολο,και αν ναι τι απαιτησεις οικονομικες εχει μια υποψηφια νυφη και το σοι της απο το γαμπρο?
τις ερωτησεις τις απευθυνω στο doctora ως ειδημονα στο θεμα.
τοτε σε λιγο καιρο θα γαμαμε πιο φθηνα στον Αγ.Μαυρικιο και στο Μονακο.
ντοκτορ με το συμπαθειο. αλλα η πεθερα σου το παρακανε.
ακομα τρεμω μηπως η δικια μου δει το προγαμιαιο σου.